aleyna----------------------------------------
algelincik-----------------------------------
anemon---------------------------------------
asi---------------------------------------------
bahar-----------------------------------------2 yasin
betül------------------------------------------
beyazmelek----------------------------------
cansunida-----------------------------------
cemrem---------------------------------------
cervan----------------------------------------
çiçek------------------------------------------
efulum---------------------------------------1 yasin 1 meryem
eseslim--------------------------------------
esma------------------------------------------
flzask----------------------------------------2 yasin
gelincik--------------------------------------
hep---------------------------------------------
herdemk--------------------------------------
hmtnzl---------------------------------------
istiyorumbebeğimi------------------------
ilknur----------------------------------------
jklm-------------------------------------------
kader-----------------------------------------
kundak---------------------------------------
lamyay---------------------------------------
leylak----------------------------------------
masal ----------------------------------------
masal1981-----------------------------------
melayt----------------------------------------
mesleki_teacher---------------------------
nurefsan-------------------------------------
nursen---------------------------------------
nzlyln----------------------------------------2 meryem
seda_ecrin----------------------------------
seval-----------------------------------------
toana-----------------------------------------
trobled--------------------------------------
twilight-------------------------------------
vck--------------------------------------------
yeşil------------------------------------------
ynz--------------------------------------------
zcu--------------------------------------------
zakkum---------------------------------------
zaman-----------------------------------------
zeynep----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 yasin 4 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
Kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
rabbimiz buyurdu ki "bana günahsız bir ağızdan dua edin." bunu bildiren peygamber efendimiz'e (a.s.m) sahabeler : "ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." bunun üzerine peygamberimiz (a.s.m) : "mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
canım sen şimdi moralini bozacak şeylerden uzak dur düşünme bunları...
Komedi filimleri aç kendine kocişinle birlikte pür neşe izleyin...
Allahın izniyle bebişin sıkı sıkı tutunacak sana...
Rabbim yardımcınız olsun inş...
8 günün kaldı değil mi sonucu öğrenmeye...
Inş "kızlar bebişim benimle" diye yazarsın bize
merhaba canım hoşgeldin hayırlı cumalar...
Saol canım sanki dün geceki ve sabah ki haline göre biraz daha iyi...
Inş daha da iyi olacak...
Kocişin izmirde kalacak mı hemen dönecek mi tatlım ??
Allah kavuştursun sizide...
Hadi bakalım demek sizde de yarın mantı olacak
2 yasin ve 1 meryem suresini de ben okrum akşama cnm meryem suresi bende yoktu yazdırdım netten rabbim kabul etsin inşlh..
Kızlar benim yemek yapma vaktim geldi yine.Hep akşamları yaparım ben yemeği beyimizin isteği üzre eve geldiğinde pişen yemek kokusu çok hoşuna gidiyomuşAllahım zevke bak bunun için bana sen hiç çalışma be aşkım diyo deli.Ben de sen merak etme ben sana taze yemek kokulu oda spreyleri üretecem diyorum.Hadi gittim ben mönü:Kuru fasulye,tarhana çorbası,tavuklu bulgur pilavı,yoğurt,ayran bu kadaaar......
Eseslim merhaba cnm misafirlerin henüz gitmediler sanırım sana kolay gelsin...
Cnm eşin seni yalnız bıraktığı için biraz sıkıntılısın ama inan benim kadar yalnız değilsindir heralde...
8 yıllık evliyiz 4 yıl kayınvaldemle oturdum ve marketleri vardı eşim gündüz işe gider gece bakkal kapatırdı 4 yıl öyle geçti
sonra ayrı evimiz oldu ve kendi işini kurdu onu hiç göremez oldum sabah 9 da giderdi gece 1 de gelirdi 3 yıl böyle devam etti şimdi ise eleman aldı
haftanın 2 günü erken gelebiliyor saat 9-10 gibi yani ben ise sabahları 8 de evden çıkıyorum akşam 5:30 da dönüyorum eşim pazar günleride çalışıyor ve biz hiç görüşüp konuşup birşeyler paylaşamıyoruz zaman zaman çok sıkıntı yaşıyorum patlıyorum ama değişen birşey olmuyor sadece ben üzülüyorum sinir oluyorum ne bir akşam yemeği ne bir kahvaltı nede bir gezme dolaşma eşimi çok seviyorum onu hergün daha çok özlüyorum ama işi gereği çok ayrı kalıyoruz
sen yine şanslısın en azından evde yemeğinizi kahvaltınızı yapıyorsunuz defalarca akşam yemeğini evde yiyip gitmesini söylememe rağmen bunu kavgaylada olsa bir türlü yoluna koyamadım yalnız yaşlanıyorum anlayacağın eşimin dengeli beslenmesi lazım ve çok seçici davranıyor allahtan balığı çok sever o bahaneyle eve yemeğe getirebiliyorum beni düşün rahat ol cnm en azından akşamları evde yemeğinizi çayınızı meyvenizi yiyip dinlenebiliyosunuz....:)
Sadeceik merhaba cnm ne yaptınız eşin macunu kullanıyormu 2 ay oldumu kullanmaya başlayalı inşlh şifa olur bende konuştum aktarcıyla çok kesin konuşuyor ama benim eşim bal yemiyor malesef ikna edemedim zaten bunca yıldırda macun yediremedim aldıklarım hep çöpe gitti inşlh şifa olur cnm...
Baharcım bana diyosunn sende beni yanlız bıraktınnn
iyi akşamlar cnm nasılsın kimsecikler kalmamış yaa
iyi akşamlarr
iyiyim sağol sen nasılsınn
Evt cnm yaa bugün pek uğrayan olmadııı
selam canım hoşgeldin
evet tatlım ya nihayet tatile girdik
bu sene benim bıcırıklar çok küçük oldukları için baya yorucu bi dönem oldu benim için...
en azından 2 hafta dinlenmiş olucam yeter bana...
evet canım izmirdeyken üşütmüştü toparlayamadı hala...
dün gece daha da kötüledi bugün de öyle...
2 hafta sonra yine ankaraya gidecek sperm testi için...
antibiyotikte kullanmıyor bu yüzden...
bikaç ilaç aldım ama inş iyileşir...
sen nasılsın kayınvaliden nasıl
kış gününde mis gibi mercimek çorba patlıcan söğürme derler bizim oralarda içinde herşey var yazdan patlıcanları közleyip dolaba koymuştum ondan yemek yaptım işte
birde pirinç pilavıbuyrun beklerim herkesi
Bugün transferde 4. Günüm ve beni üzücek hiç bişey düşünmemeye çalışıyorum..hatta bazen aklıma babam geliyor hemen kafamı sallayıp ''hayır düşünmicem'' diyorum kendi kendime,eşimde makaraya sarıyor kendi kendine konuşan delidir diyor..ve şu saate kadar ağlamadım, ama esmanın yazısını okuyunca yine ağlamıyorum, gözyaşlarım yolunu bulup akıyor..kalbim acıdı..
ben cok iyiyim şükür yarın dersane var ders calışmam lazım ama hiç içimden gelmedi bende biraz bakayım dedim
iyi yapmışsın cnmm
biraz takıl sonra yinee derse devam edersinn
iyi yapmışsın cnmm
biraz takıl sonra yinee derse devam edersinn
ya hiç düzgün çalışamıyorm oysa cokk çalışmam lazım çok tembelim cokk
merhaba leylakcım eşimde gen art da mikro tese oldu saat 8:30 da ameliyattan çıktı kaan bey saat 3-4 gibi çıkarsınız dedi eşim ameliyattan çıkınca çok sancılar çekti saat 1 gibi eşimin kolundan tutmuşlar çıkarttılar geldiler eşim diyor çok sancım var kontrol ettik bişi yok diyolar dedim siz ne diyosunuz yaa parayı aldık sizin işiniz bitti hadi güle güle sizin anlayışınız bumu dedim bu ne apar topar kovalıyosunuz dedim kaan beyi aradım dedim eşimin sancısı var çıkartıyolar dedim kaan bey onları aramış ve yeniden yatırdılar ikimizede çorba getirdiler felan saat 4 gibi çıktık ama eşim kıvranıyordu açıkcası ben gen arttan hiç memnun kalmadım hiç beğenmedim sağlık için çalışmıyorlar para olarak görüyolar birde nasıl hastane ise bütün herkesin mesaisi 4 te bitti hastane kapandı hastanede değil açıkcası muayenehane gibi bir yer yatkhanesi felan olmayan bir yer ameliyat sonrası hastasını bile yatıracak yeri yok 1 oda var 2 yatak var yarım saat arayla taburcu ediyolar çok saçma yani inşl bizim birdaha orda olmaz..
bizde memnun kalmadık canım herşeyi ticarete dökmüşler ama ne yapalım herşeye katlanıyoruz bu azo yüzünden birde o hün ben salak gibiydim ne yaptığımızı ne etiğimizi bilmez halde....Rabim yar ve yardımcımız olsun
işallah canım bu yaşadıklarımızı bir gün unuturuz.Bizim bir akrabamız vardı onlarında 9 yıl bebekleri olmadı en son kız hamile kaldı doğum yapmış onlar adına sevindimhiç boş zamanın yokmuş canım benim...
ama nekadar yoğun olsakta silip atamıyoruz kafamızdan azo konusunu değil mi
resmen hayatımızın merkesi azo olmuş
inş çabalarımızın karşılığında bu dertten kurtuluruzda kavuşuruz bebişlerimize
canım bizim fsh yüksekti ama sonra tedaviyle normale döndü genettik falan temiz.Biz 1 defa TESA ve 1 defa Mikrotese olduk ...patolojide olgunlaşmamış sperm çıktı tedaviye devam ediyoruz Nebidonun hormonlara etkisi var canım tedaviye devam ediyoruz bakalım hayırlısı birdahakine Kaan hoca tüp bebeğe hazırlan falan dedi böylr canıdemek size faydası olmadı sizin azo sebebi neydi canım kaçkere tese oldunuz birde patoloji filan sonuç ney çıktı nerde yaptırdıgımızı sormuşsun bizimkini çankayada özel doruk hastanesinde yaptı dün öglen oldu amaliyat bir gece yattık 3 serum verildi herşey özenli ğüzeldi ilğiliydiler dakka başı tansiyona ateşe konturole geldiler önceki teselerde bizde hemen eve gönderilmiştik böyle daha iyi oldu dün gidin deselerde benimkinin yürüyecek hali yoktu zaten bide sperm bulunsaydı neyse umudumuz bir başka bahara artık napalım .
herbay14´isimli üyeden Alıntı
arkadaslar merhaba,
bende hergun okuyorum fakat yazmak ıcımden gelmıyor.sanırım yazacak kadar umutlu ne haberlerım nede dusuncelere sahıbım suanda...ama bılıyormusunuz umıt22 sızı cok merak edıyorum..bırde ferhatnaciydı galıba yanlısta hatırlıyor olabılırım ..hanı su m-sure kulllanan ve sonuc alan arkadası..neler yaptı? onda bır gelısme varmı..sen nasılsın?
herbay14 mrb,
benim durumum allaha şükür iyi. umarım sizler de iyisinizdir.en son dr.kaan aydos aracılığı ile 2 ay önce ankara gen-art tüp bebek merkezine spermiogram yaptırıp çıkacak olan kaliteli spermleri dondurmak istedim. sonuç: 500,000 adet sperm göründü fakat spermler %50 yerinde hareketli diğer %50 ise hareketsiz olduğu için dondurmak istememiştim. onlar da kaan aydosu aradılar beni söylediler böyle bir hastanızın spermiogram sunucu budur diye, dr. kaan aydos ise kesinlikle dordurulmasını istedi. tabi bu spermlerin işe yarayamayacağını bildiğim içim dondurmak istemedim ve çıktım. arkamdan 2 saat sonra tekrar aradılar ve dr. bey'in isteği doğrultusunda dondurulduğunu söylediler. bende bir şey söylemedim artık.
3 ay sonra tekrar gelip örnek vereceğimi ve tekrar kaliteli sperm çıkarsa donduracağımı söylemiştim.sağolsun anka72 ye durumu anlattım. sperm hareketliliği ve kaliteyi arttırmak için bana 2 çeşit takviye önerdi Men argınmax
diğeri ise antioxidant furmula. yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve yanında herzaman olduğu gibi M-sure ye aynen devam ediyorum her akşam yatmadan önce 1 bardak havuç suyu vede 2 aydan fazla her akşam sebze yemekleri ve salatası vede kuru meyvelere ağırlık veriyorum vede sigarayı bırakamadım ama günde 2 veya 3 adet içiyorum. onu da allahın izniyle bırakıcam.
sonuç: spermlerin %70'i ileri hareketli ve bunu kaan aydosla paylaştım. bana aynen ilaçlara devam etmemi istedi. kısmetse 3 ay sonra da tüp bebeğe başlıyıcaz.
2 ay önce gen-art t. bebek merkezi
volüm(ml) :5
renk : opak
Sperm sayısı : 0,1 -- 500,000
progresis motilite(%): +4(%)...0...+3(%)...0... +2(%)...50... +1(%)...50...
Motilite (%) 50
Lokosit (milyon)ml :0,5
Aglutinasyon : yok
Değerlendirme: sayı azlığı nedeni ile morfoloji bakılamamıştır
18/07/2011 tarihindeki hormon 02/09/2001 tarihindeki hormon
FSH: 1,94 FHS: 7.12
> LH: 2,11 LH : 3.16
> T. TESTOSTERON: 7,71 T.TESTOSTERON: 1.8
> PROLAKTİN: 7,92 PROLAKTİN: 9.19
> ENTRADİOL (E2): 78 ENDRADİOL (E2): 18
10.01.2012 hormon sonuçları da budur.
FSH : 10,09
LH : 4,69
PROLOKTİN : 11,85
T.TESTOSTERON : 5,68
01.10.2012 yeni spermiogram
Volüm (Hacim): 3,50 ml
vizkozite : normal
ileri hızlı har : %
ileri yavaş har: %
yerinde hareket: %
hareketsiz :%
Lokosit (milyon(ml) : 0,3
MİKROSKOP DEĞERLENDİRMEDE HER LAM LAMEL ARASI (18 ADET +4 ) HIZLI İLERİ HAR. (10 ADET +3) YAVAŞ İLERİ HAR. VE NADİR +2 VE +1 SPERM GÖZLENDİ.
canım işallah bize de şifa olur M sure
tatlım nasıolsın gız bayagıdır senle konusmuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?