Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

2 yasin ve 1 meryem suresini de ben okrum akşama cnm meryem suresi bende yoktu yazdırdım netten rabbim kabul etsin inşlh..

evet canım 8 gün kaldı ama sanki haftalar olmuş gibi.. Inşallah o haberi vericem burdan..

saolasın cnm allah razı olsun dün gece 12 de bindi cnm sabah izmirde idi bu gece 11 de binecek sabah 7 - 8 gibi evde olur galiba hayırlısı ile ...çok korktum yollar kar buz inşlh hayırlısı ile döner

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------2 yasin 1 meryem
EFULUM---------------------------------------1 yasin 1 meryem
ESESLİM--------------------------------------
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------2 yasin
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------2 meryem
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Sadeceik merhaba cnm ne yaptınız eşin macunu kullanıyormu 2 ay oldumu kullanmaya başlayalı inşlh şifa olur bende konuştum aktarcıyla çok kesin konuşuyor ama benim eşim bal yemiyor malesef ikna edemedim zaten bunca yıldırda macun yediremedim aldıklarım hep çöpe gitti inşlh şifa olur cnm...

Kolay gelsin sana cnmm
bende geneldee 5 ten sonra yaparımm eşimin gelmesine yakınnn sıcak olsun diyeee
ama senin eşininde zevkii başkaymışş yanii
ay alemsinn sen yaa yemek kokulu spreyler heee
menüde güzelll şimdiden afiyet olsunnn cnm

canım sanki bizi anlattın...biz kayınvalidemle aynı evde değil ama altlı üstlü oturuyoruz kaynana elti biz hepimizin altı üstlüyüz ve bizimde marketimiz var ama bizim yani kayınpederin falan alakası yok.eşimde sabah 7buçukta açıyor marketi gece 12 bazen daha da geç geldiği oluyor...gündüz ben duruyorum bu saatlerde 2 2buçuk saat uyuyor eve çıkıp dinleniyor ama inan hiç beraber olamıyoruz bir pazar günümüz bile yok..bayramımız düğün eğlence gezmemiz yok...başlarda daha zor gelmişti o dükkanda ben kocagün yalnız evde...bebeğimizde olmuyor bana arkadaş...gerçekten çok zor hiç vakit geçiremiyoruz....bazen akşam yemeğini beraber yiyoruz o da bazen...çok ama çok zor canım yada bana zor geliyor ...

merhaba canım bende senden alıntı yapmıştım diğer yazınla ilgili...eşlerimizi yeterince görememe ve vakit geçirememe....bizimde marketimiz var ve eşimle hiç görüşemiyoruz..alışverişlere yalnız gidiyoruz çok önemli görüşmeme gerekse markette ya malcısı yada müşteriler oluyor gece eve çok geç geliyor 2 laf etmeden hemen yatıyor ben dükkana o eve ben eve o dükkana...ya bazen çok nadir pazar günü kahvaltı ediyorz beraber bana o bile çok büyük mutluluk veriyor....biz evliyiz ama yalnızız...macuna gelince canım 2 haftadır kullanmıyor...rahatsızlandı yemek bile yemiyor doğrudüzgün..aksilik işte...zaten macunun ve çayın tadı çok kötü...zaman da kullnıyordu yani eşi ama onu gremiyorum çoktandır merak ediyorum...martta gidicez inş canım bizim bulunduğumuz şehirdeki tüp bebek bölümü şimdi doluymuş martta tekrar hasta alımına ve mikro tese ye başlıcaklarmış...inş rabbim hepimizin yardımcısı olur..

tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmm
gözünaydın tatildesinnnnn
kociş iyiyleşince gezersin kocişine geçmiş olsunnnnnnnnnn

cnm patlıcan söğürmeyi bende severim yaparım sen nerelisin herkes söğürmeyi bilmez çünkü

rabbım o güzel haberi verirde sende bizde burda halaylar çekerizzzzzzz
olmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…