Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar nasılsınız hmtzl den haber varmı inşlh güzel bir gün olur hepimiz için ....

Eseslimcim söyle bakalım kaçgündür nerelerdesin?...
hoşgeldin canım .hmtnzl nin eşi ameliyattan çıkmış.ameilyatı güzel geçmiş sonucu 4 te belli olabilirmiş.onun haricinde hastaneden çıkmışlar.inşallah hayırlı haberler alırız

günaydın canım evet dün topiğimizde hamiş haberi vardı
darısı hepimizin başına inş
sana kolay gelsin tatlım inş iyi haberler veririz sana gelince...

günaydın canım.
dün msn den konuşuyorduk yemek telaşından yazamadım canım kusura bakma
o arada babam filan geldi. bende bilg. kapatmak zorunda kaldım canım..

Yok cnm ne kusuru ben seni meşgul etmemek için yazmadımm güzelimm
bende yemek yapıyodumm zaten o aradaaa

UFFFFFFF gene mı bekleyecegız
inşllh bekledıgımıze deger sperm bulunur allhım hmtnzl esıne taz zamanda sıfalar versın
inşllh halay cekerız bugun

evet tatlım bekliycez ama sonu güzel olur inş...

kızlar ben çıkıyorum bı kac ısım kaldı 1 veya2 saate kadar hopppppppppppppppppppppppppp
burdayım ve guzel haberler duyarım inşlhh

tamam tatlım sana kolay gelsin görüşürüz

BAHAR VE ESESLIM ALLAH GONLUNUZE GORE VERSIN.AGZINIZA SALIK OKUDUGUNUZ O DUALLAR SEZE DONSUN hmtnzl ARKADSIMIZ ICINDE SEVINDIM INSALLAH O ZAMAN BU GECE YADA YARIN YINE HALAY VARR INSALLAH

Merhaba kızlar nasılsınız hmtzl den haber varmı inşlh güzel bir gün olur hepimiz için ....

merhaba canım hoşgeldin...
iyiyim şükür hmtnzl nin haerini bekliyorum heyecanla...
ameliyattan çıktılar 1 saat kadar dinlenip yola çıktılar...
saonuç 4 gibi yada yarın sabah belli olacakmış...
sen nasılsın canım ??

bende uyuya kalmışım onlar ameliyata girmeden uyanmak istiyordum...
hmtnzlnin mesajıyla uyandım...
hemen radım nasıl ağlıyor canım benim...
inş güzel haberler alırızda o gözyaşları sevinçten dökülür...
sorma tatlım ya benimde evim felaket durumda
haber gelirse inş o mutlulukla hemen bitiririm işleri valla saldım kendimi iyice

günaydın canım evet dün topiğimizde hamiş haberi vardı
darısı hepimizin başına inş
sana kolay gelsin tatlım inş iyi haberler veririz sana gelince...

günaydın herkese eşimi gönderdim hemen actım sonucu yazdılarmı diye akşama kalmış sanırım olsun gec olsun güç olmasın demişler rabbim güzel haberler vermelerini nasip etsin inş dün bi mağazaya girdim elbise bakıyodum sıcak diye montumu elime aldım sonra arkaya bakayım diye dönecem dönemiyorum bişey takılmış cekiyorum gelmiyo montum sonra cektim bi tane bayanın şalına takılmış bi baktım hamile ayyy dedim ya rabbim bu bir işaret mi acaba :) artık herseyi anlamak istediğim gibi anlıyorum neyse bugun evi temizliycem biraz yine girerim inş halaya yetişirim :)

BAHAR VE ESESLIM ALLAH GONLUNUZE GORE VERSIN.AGZINIZA SALIK OKUDUGUNUZ O DUALLAR SEZE DONSUN hmtnzl ARKADSIMIZ ICINDE SEVINDIM INSALLAH O ZAMAN BU GECE YADA YARIN YINE HALAY VARR INSALLAH

saol canım benim ne yapalım elimizden geldiğince arkadaşımız için bişeyler yapmaya çalışıyoruz...
rabbim kabul etsin inş...
inş halay çekeriz bugün bol bol sende çok sevmiştin zaten

Canım arkadaşım çok sağol, ne güzel yazmışsın yüreğine sağlık.İnşallah hepimiz güzel haberlerimizi burda paylaşır mutluluktan havalara uçarız. Umarım tedaviler iş yarar da evlatlarımıza kavuşuruz.Ben gelişmeleri yazarım.

Merhaba kızlar nasılsınız hmtzl den haber varmı inşlh güzel bir gün olur hepimiz için ....

iyim çok şükür canım benim sen nasılsın?
biraz kafa dinledim canım
ne dinlemek sayılırsa tabi. misafirlerim geldi canım 2-3 gündür yoğundum fırsatım olmadı.
bugün geldim burdayım.
beni merak ettiğin için teşekür ederim bitanem

KIZLAR DÜN RÜYAMDA NE GÖRDÜM BİLİYORMUSUNUZ TOPİĞİMİZDE ARTIK DUA LİSTEMİZ DEĞİŞMİŞ ONUN YERİNE ARTIK BEBEKLERİMİZİN KİLOSU YAZIYORDU.BİRDE YARAMAZLIKLARINI LİSTELİYORDUK.EN ŞİŞMAN VE YARAMAZ BEBEĞİ SEÇİYORDUK.İNŞALLAH RABBİM BİZE O GÜNLERİDE GÖSTERİR

günaydın canım evet geç olsun güç olmasın inş...
inş bu bi işarettir tatlım takılmışsın hamişe inş sende hamiş olursun en kısa zamanda
bende dün iki hamiş gördüm bide ikiz bebişler gördüm rabbim bizede nasip eder inş
kolay gelsin tatlım benimde işim çok ama bakalım nezaman başlıycam

Ay cnm ne güzel bi rüya görmüşsün hayırdır inş...
rabim o günleride gösteriri inş..
bir gün oda olucak allahın izniyleee öle bi liste yapacağızzz
en yaramazz kimimki olu acabaaa ay yerim ben onlarııı

inş bebekimm dediğin gibi ağrısı olmaması imkansız...
daha dinlenemeden yola çıktılar allah sabır versin...
rabbim yardımcıları olsun...
güzel haberle tüm acıları unutulur inş...

öle valla bebekim çoook zor çooook.
çok iyi biliirm
yaa dünden beri b,işeyler kırıyorum ben .
dün bardak kırdım hemde pilava su koyarken:18:
şimdide küllük kırıldı...
nazarmı çıkıyor dersin

sende saol canım benim...
rabbim muradımızı verir inş...
tamam canım gelişmelerden haberdar et bizi

hayırdır inşallah canım herkes kendi bebişin anlatıyordu ne güzel bir rüyaydı baharda liste yapıyordu.bende çok mutluydum bugünleride gördük şükür diyordum.sonra hemen uyandım hmtnzlden heber varmı dedim okumadan kimse cevap yazmayınca okudum geldim.inşallah akşam rüyamın hayrını görürüz arkadaşım yüzümüzü güldürür

aminn canım allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
dün seninlede konuşamadık canım benim yoğundum yemek filan yapıyordum cvp veremedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…