- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
hoşgeldin canım .hmtnzl nin eşi ameliyattan çıkmış.ameilyatı güzel geçmiş sonucu 4 te belli olabilirmiş.onun haricinde hastaneden çıkmışlar.inşallah hayırlı haberler alırızmerhaba kızlar nasılsınız hmtzl den haber varmı inşlh güzel bir gün olur hepimiz için ....
Eseslimcim söyle bakalım kaçgündür nerelerdesin?...
günaydın herkese
topikte bir arkadaş 6.denemesinde hamile olmuş çok sevindim Allah tamamına erdirsin.
hmtnzl için dua ediyorum Allah yüzlerini güldürsün inşallah
bugün misafirlerim var akşam yemeğe biraz hazırlık yapıcam her fırsat buldukça geleceğim
iyi haberler alırız inşallah
günaydın canım.
dün msn den konuşuyorduk yemek telaşından yazamadım canım kusura bakma
o arada babam filan geldi. bende bilg. kapatmak zorunda kaldım canım..
UFFFFFFF gene mı bekleyecegız
inşllh bekledıgımıze deger sperm bulunur allhım hmtnzl esıne taz zamanda sıfalar versın
inşllh halay cekerız bugun
kızlar ben çıkıyorum bı kac ısım kaldı 1 veya2 saate kadar hopppppppppppppppppppppppppp
burdayım ve guzel haberler duyarım inşlhh
BAHAR----------------------------------------------501
ESESLİM--------------------------------------------500
hmtnzl için 1001 ihlas okuduk...
rabbim dualarımızı kabul etsin inş...
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
Merhaba kızlar nasılsınız hmtzl den haber varmı inşlh güzel bir gün olur hepimiz için ....
iyiyim bitanem yeni kalktım hemen pc yi açtımm inan bi haber varmı diyee:18:
olsun 4 e kadar beklerizzz inş. hmntzl güzel haberler veririiiii güzel haberlerrr duymak istiyoruzz
ev o kadar dağınıkkii evi toprlamam lazımmm
Bu kaan bey hangi tup bebek merkezinde çalışıyor
günaydın canım evet dün topiğimizde hamiş haberi vardı
darısı hepimizin başına inş
sana kolay gelsin tatlım inş iyi haberler veririz sana gelince...
BAHAR VE ESESLIM ALLAH GONLUNUZE GORE VERSIN.AGZINIZA SALIK OKUDUGUNUZ O DUALLAR SEZE DONSUNhmtnzl ARKADSIMIZ ICINDE SEVINDIM INSALLAH O ZAMAN BU GECE YADA YARIN YINE HALAY VARR INSALLAH
merhaba arkadaşım aramıza hoş geldin...
inş topiğimizde güzel haberlerini alırız bundan sonra...
bak ne güzel 2 ayda hormonlarını kaan hocanın istediği değere ulaşmış...
inş diğer aylarda sperm çıkışıda olur...
bizimde ilk ayda çıkış başladı...
2. ay sonunda 1 hareketli spermciğimiz donduruldu...
2 hafta sonra 3. ay dolacak ve çıkış olursa yine dondurulacak...
allah hepimize gül kokulu bebişlerimizi gönderir inş
Merhaba kızlar nasılsınız hmtzl den haber varmı inşlh güzel bir gün olur hepimiz için ....
günaydın herkese eşimi gönderdim hemen actım sonucu yazdılarmı diye akşama kalmış sanırım olsun gec olsun güç olmasın demişler rabbim güzel haberler vermelerini nasip etsin inş dün bi mağazaya girdim elbise bakıyodum sıcak diye montumu elime aldım sonra arkaya bakayım diye dönecem dönemiyorum bişey takılmış cekiyorum gelmiyo montum sonra cektim bi tane bayanın şalına takılmış bi baktım hamile ayyy dedim ya rabbim bu bir işaret mi acaba :) artık herseyi anlamak istediğim gibi anlıyorum neyse bugun evi temizliycem biraz yine girerim inş halaya yetişirim :)
KIZLAR DÜN RÜYAMDA NE GÖRDÜM BİLİYORMUSUNUZ TOPİĞİMİZDE ARTIK DUA LİSTEMİZ DEĞİŞMİŞ ONUN YERİNE ARTIK BEBEKLERİMİZİN KİLOSU YAZIYORDU.BİRDE YARAMAZLIKLARINI LİSTELİYORDUK.EN ŞİŞMAN VE YARAMAZ BEBEĞİ SEÇİYORDUK.İNŞALLAH RABBİM BİZE O GÜNLERİDE GÖSTERİR
inş bebekimm dediğin gibi ağrısı olmaması imkansız...
daha dinlenemeden yola çıktılar allah sabır versin...
rabbim yardımcıları olsun...
güzel haberle tüm acıları unutulur inş...
Canım arkadaşım çok sağol, ne güzel yazmışsın yüreğine sağlık.İnşallah hepimiz güzel haberlerimizi burda paylaşır mutluluktan havalara uçarız. Umarım tedaviler iş yarar da evlatlarımıza kavuşuruz.Ben gelişmeleri yazarım.
Yok cnm ne kusuru ben seni meşgul etmemek için yazmadımm güzelimm
bende yemek yapıyodumm zaten o aradaaa
hayırdır inşallah canım herkes kendi bebişin anlatıyordu ne güzel bir rüyaydı baharda liste yapıyordu.bende çok mutluydum bugünleride gördük şükür diyordum.sonra hemen uyandım hmtnzlden heber varmı dedim okumadan kimse cevap yazmayınca okudum geldim.inşallah akşam rüyamın hayrını görürüz arkadaşım yüzümüzü güldürüray cnm ne güzel bi rüya görmüşsün hayırdır inş...
Rabim o günleride gösteriri inş..
Bir gün oda olucak allahın izniyleee öle bi liste yapacağızzz
en yaramazz kimimki olu acabaaa ay yerim ben onlarııı
BAHAR VE ESESLIM ALLAH GONLUNUZE GORE VERSIN.AGZINIZA SALIK OKUDUGUNUZ O DUALLAR SEZE DONSUNhmtnzl ARKADSIMIZ ICINDE SEVINDIM INSALLAH O ZAMAN BU GECE YADA YARIN YINE HALAY VARR INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?