öle valla bebekim çoook zor çooook.
çok iyi biliirm
yaa dünden beri b,işeyler kırıyorum ben .
dün bardak kırdım hemde pilava su koyarken:18:
şimdide küllük kırıldı...
nazarmı çıkıyor dersin
günaydın herkese eşimi gönderdim hemen actım sonucu yazdılarmı diye akşama kalmış sanırım olsun gec olsun güç olmasın demişler rabbim güzel haberler vermelerini nasip etsin inş dün bi mağazaya girdim elbise bakıyodum sıcak diye montumu elime aldım sonra arkaya bakayım diye dönecem dönemiyorum bişey takılmış cekiyorum gelmiyo montum sonra cektim bi tane bayanın şalına takılmış bi baktım hamile ayyy dedim ya rabbim bu bir işaret mi acaba :) artık herseyi anlamak istediğim gibi anlıyorum neyse bugun evi temizliycem biraz yine girerim inş halaya yetişirim :)
anladım canım benim.
sen yine gezmelerdeymişsin bakıyorumda.
azcık evinde oturamıyorsun valla canım.
KIZLAR DÜN RÜYAMDA NE GÖRDÜM BİLİYORMUSUNUZ TOPİĞİMİZDE ARTIK DUA LİSTEMİZ DEĞİŞMİŞ ONUN YERİNE ARTIK BEBEKLERİMİZİN KİLOSU YAZIYORDU.BİRDE YARAMAZLIKLARINI LİSTELİYORDUK.EN ŞİŞMAN VE YARAMAZ BEBEĞİ SEÇİYORDUK.İNŞALLAH RABBİM BİZE O GÜNLERİDE GÖSTERİR
sakarlık değil bebekim nazar çıkıyor sizden...
gelen giden çok oldu ya nazar değmiştir belki...
maşallah benim bebekime
herkesin gözü bunda mı olur muş yerim ben seni
ayy çıksın şu gözler üzerimizden zaten.
kem gözlü insan çoook etrafımızda zaten.
bende seni yerimmmmmm bebekimmmm
bu arada kargon bu akşam veriliyor bitanem
çksın bebekim uzak dursun sizde kem gözlüler
çok saol bebekim arıycaktım bende seni zaten saol bitanem benim
Evet cnm ya mmaleseff oturamıyorummm
şekerim ne yapıyorsun iyileştinmi biraz iğnelerini yaptırmaya başladınmı?o günlerde gelir inşallah canımcım
şekerim ne yapıyorsun iyileştinmi biraz iğnelerini yaptırmaya başladınmı?
yine konuşuruz bitanem ben sana keisn bişey söylerim.
sen napıyorsun bugün canıcmım??
iyim canım sen napıyorsun?
çok şükür iyim. kasık ağrım var hala tam geçmedi malesef.
iğnemi geçen gün eltim yaptı. birini vurdurdum yani.
bende nihayet kahvaltı yapıyorum.şimdi bebek görmeye gidicem .onun haricinde hayecanla hmtnzl nin sonuçlarını bekliyorum.seninde iğneni yaptırmana sevindim şifa olsun inşallah.canım kasık ağrını sordunmu bendede aşırı derece olmaya başladı .hatta dün akşam uyuyamadım ağrıdan.bende hava soğuk soğuk aldım diye düşünüyorum inşallah kist falan olmamıştır.iyim canım sen napıyorsun?
çok şükür iyim. Kasık ağrım var hala tam geçmedi malesef.
Iğnemi geçen gün eltim yaptı. Birini vurdurdum yani.
napıyım bebekimm evdeyim yine...
valla evin içi feci durumda temizlik yapmam lazım ama bakalım canım nezaman isteyecek
bebekimm eltine mi yaptırdın ben hiç cesaret edemem biliyor musun hastane dışında birine iğne yaptırmaya
tırsak mıyım neyim
kaç iğnen kaldı cadı
bende nihayet kahvaltı yapıyorum.şimdi bebek görmeye gidicem .onun haricinde hayecanla hmtnzl nin sonuçlarını bekliyorum.seninde iğneni yaptırmana sevindim şifa olsun inşallah.canım kasık ağrını sordunmu bendede aşırı derece olmaya başladı .hatta dün akşam uyuyamadım ağrıdan.bende hava soğuk soğuk aldım diye düşünüyorum inşallah kist falan olmamıştır.
kızlar tatil bana yaramadı yaaa ben daha da tembelleştim neden acaba
ayyy inişlh güzel gelişmeler vardır..hoşgeldin canım .hmtnzl nin eşi ameliyattan çıkmış.ameilyatı güzel geçmiş sonucu 4 te belli olabilirmiş.onun haricinde hastaneden çıkmışlar.inşallah hayırlı haberler alırız
merhaba canım hoşgeldin...
Iyiyim şükür hmtnzl nin haerini bekliyorum heyecanla...
Ameliyattan çıktılar 1 saat kadar dinlenip yola çıktılar...
Saonuç 4 gibi yada yarın sabah belli olacakmış...
Sen nasılsın canım ??
iyim çok şükür canım benim sen nasılsın?
Biraz kafa dinledim canım
Ne dinlemek sayılırsa tabi. Misafirlerim geldi canım 2-3 gündür yoğundum fırsatım olmadı.
Bugün geldim burdayım.
Beni merak ettiğin için teşekür ederim bitanem
kızlar dün rüyamda ne gördüm biliyormusunuz topiğimizde artık dua listemiz değişmiş onun yerine artık bebeklerimizin kilosu yazıyordu.birde yaramazlıklarını listeliyorduk.en şişman ve yaramaz bebeği seçiyorduk.inşallah rabbim bize o günleride gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?