Amanda aman benim becerikli arkadaşımm evde pizzada yaparmışşş ne güzelll
Topladımmm cnmm hemen bi geçmişi okudumm
yemeğede şimdi başlıycamm hemencecik koyarım ne olcakkk
kizlar selam bugun esi ameliyat olcak arkadasimiz vardi galiba.haber geldimi?meraktan catladim isde bile otramiyordum evi kendimi atdim ve hemen bilgisayain basina attim kendimi insallah bugunde halay cekerizz
merhaba canım çok şükür iyiz sen nasılsın?
merhaba canım iyiyiz şükür sen nasılsın ??
canım hmtzllerde çok sayıda olgunlaşmamış hücreye rastlanmış...
ama olgun hücreye rastlanmamış...
kaan hoca testis dokusu çok iyi durumda sperm bulunmamasına şaşırdım demiş...
ama bu testis dokusunda sperm üretiriz tekrar ilaç tedavisine başlayalım demiş...
bu hafta böyle geçecek kesinde haftaya umarım izmire giderizde gezeriz bi güzel
hoşgeldin canım benim
yok canım benim bugün ameliyat olacak kimse yoktu...
hmtnzl nin eşi dün ameliyat oldu okadar...
hamd olsun esselim iyiyim pazar günü istanbuldan antalyaya eşimin yanına geldim 1 ay olmuştu antalyadan ayrılalı özlemişim evimi , eşimi , antalyayı.salı günü ankarada kaan hoca ile randevumuz var pazartesi de konyada kaan hocanın istediği tahlilleri yaptıracağız.sizler bize göre tecrübelisiniz ankaraya kaan hocaya ilk defa gideceğiz hızlı tren ile konyadan ankaraya gideceğiz acaba nerede inmemiz gerekiyor bilginiz var mı acaba arkadaşlar.birde FSH , LH , TESTESTERON , ESTROİDAL tahlilleri yapılacak değil mi ?
hadi ya üzüldüm şimdi ama neyse ki olgunlaşmamışda olsa bulunmuş çok kötü değil hiç olmazsa.eşim çok umutsuz bakıyor duruma bakalım hayırlısı inş.
kizlar selam bugun esi ameliyat olcak arkadasimiz vardi galiba.haber geldimi?meraktan catladim isde bile otramiyordum evi kendimi atdim ve hemen bilgisayain basina attim kendimi insallah bugunde halay cekerizz
evet bebekim hafta sonu başlarsınız gezmeye
sonrada haftaya izmirde güzel güzell gezersiniz.
stres atarsın. bidaha hazirana kadar böyle uuzn tatlin olmayacak bebekim keyfini çıkar
yarın yine biyere gidiyorsun değil mi
bak sen kendi için adama zararlı şeyi koyuyor yemeklere
tut kız boğazını yedirme kocişine bak negüzel istemiyormuşta...
hosbulduk canim.demeki yene yazilanlari anlamamisimbende bigorsen nasil ucarak geldim ama hayirlisii olsun hepimiz icin insallah o zaman ben bi yemek yapyim esim gelmeden zaten bugun baya gec kaldim gorusurz
evt cnm ya arkadaşım aradı bugün nerelerdesin hiç gelmiyosun bende yarın kursum yok gelirimm dedimmm napimm
Yok cnm ya öle bende et düşkünü değilimdee eşim de koymayınca niye koymadın diyo bazende koyuncada bana verme diyoo bende seçiyorum içinden etleri
aman annesi senelerdir yedirmiş köfteleriii ben hiç evde köfte yapmam mesala ama o oraya her giddimiğimzde yapar mutlaka söylüyorum ama beni dinleyen yokkii
ben zaten yemeklere küçük kuşbaşı şeklinde koyuyorumm cnm o kadarcıktan bişeycik olmaz herhaldee
evet bebekim 2. dönem çok yoğun geçiyor...
onun için hem stres atıp hem enerji toplamam lazım...
bencede canım senin yaramazlar enerji toplarlar şimdi seni fazlasıyla yorarlar
sende dikkatli ol onlara karşı daha fazla enerji toplaki seni yoramasınlar
valla ya benim bıdıklar fazla enerji yüklü
neyapsınlar ama çocukların tvden başka bi eğlencesi yok...
soğuk diye dışarıda çıkamıyorlar...
anne babalar kendi işlerinden çocuklarla ilgilenmiyorlar...
kuzucuklarımda okula gelince coşuyorlar çoşsunlar ya kıyamam ben onlara
okulda enerji patlaması yaşıyorlar desene.
okul kurtuluş onlar için
senin ikizler ne yapıyor?
ikiz anneleri geyik diye bi topik buldum da senin ikizler aklıma geldi.
orda anlatılanlar çok hoşuma gitti biizmde inşallah ikizleirmiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?