anladım canım duydum o tarhanayı ama hiç görmedim .
ben tarhana çorbasını çok severim.
valla canım sebze bende dün yaptım hep aynı şeyler sebzede sıkıldık iyice valla.
kış günü zor oluyor.
gerçekten mi bebekim kolay pizza işte hem hamur işi bayılıyorum hamur işlerine ya
şimdi ben canım un kaç kişilik yapacaksam göz kararı koyuyorum tuz şeker ve kuru maya ile hamuru yoğuruyorum.
1 saat dinlendiriyorum kabarıyor.
sonra salçalı su yapıyorum çok sıvı değil ama biraz koyu olacak şekilde onuda hamurun üstüne sürüyorum. kaşar rendesi ve istediğin malzemeler.
bu kadar canım benimki seninki nasıl??
saol canım benim ama yasin surelerimiz tamamlandı...
sadece 5 meryem suresi kaldı...
yinede çok teşekkürler
evet canım yaa hergün kar yağıyor erimeden üstüne yağıyor bu sene böyle oldu geçen sene böyle olmamıştı.
çok kış gördüm ben bu sene çok kış oldu canım ya.
bide ben dün arkadaşıma gittim kar yağmış kapının önüde mermer merdivenlerden az kalsın düşüyordum önünde araba varmış ona çarptımda düşmekten kurtuldum valla.
evet canım ya organizede buz kesiyordur ne çok esiyordur oralar dikkat et kendine canım.
üşütme sakın.
yazdım canımcım tarifi
evet canım yaa hergün kar yağıyor erimeden üstüne yağıyor bu sene böyle oldu geçen sene böyle olmamıştı.
çok kış gördüm ben bu sene çok kış oldu canım ya.
bide ben dün arkadaşıma gittim kar yağmış kapının önüde mermer merdivenlerden az kalsın düşüyordum önünde araba varmış ona çarptımda düşmekten kurtuldum valla.
evet canım ya organizede buz kesiyordur ne çok esiyordur oralar dikkat et kendine canım.
üşütme sakın.
yazdım canımcım tarifi
cnm meryem suresi de okur
canımbizim tarhanada çok güzel oluyor...
toz tarhanada yapıyorlar ama bunun tadı daha farklı oluyor...
saolsun kayınvalidem gönderdi yine bu sene yaptığı daha da bi güzel olmuş
kaç gündür unutuyordum yapmayı kociş küstü sen benim istediğimi yapmıyorsun diye
canım benim tarifte seninkine benziyor ama maşallah sana
ben öyle gözkararı falan yapamam mutlaka tarife bakıcam...
çok mu beceriksizim yoksa
baharcım akşamki menüm ısırgan tohumlu ıspanaklı börek hindi yemeği kabak tatlısı limonata hepinizi beklerim kızlar
Slm canlarım ben geldimmmm
ay çok özledimm sizlerrrii
Slm canlarım ben geldimmmm
ay çok özledimm sizlerrrii
eskişehirdeki akrabalar evden dışarı çıkamıyoruz diyorlar aman dikkat kızlar
tamam canım sen kaç tane almak istediğini söyle ekleyeyim listeye...
şimdi sıra kader arkadaşımızda ve 3 meryem suresi kaldı...
yok kız nerdee koyuyorum öylede ilave su ilave un derken kaçıyor ayar
sonrada koca bipizza oluyor
iki gün kemirip duruyorum sonra...
biizm bak esk dede farklı oluyor tarhana biizim macurların kızmızı oluyor kayınvalidemlerin beyaz oluyo.
ama onlarınkini içemiyorum ben
aldım tarifini.yapacam inş.bi ara.bizim evin önüde buz pisti gibi.eski karlar buz halinde üstüne kar yağsada gene kayıyosun.sabah eşim benim önümden indi merdivenlerden.inemiyorum ben gel elimi tut diye seslendim geri döndü de öyle indim.sende zor kalmadıkça çıkma dışarı.sıcacık evinde uyu.ben çok özeniyorum ya ondan yazıyom.
buarada ağrıların geçtimi.ne alemdesin.
3 üde alırız 1 günde mi okunacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?