inşlh cnm yaa testte bi görülse varya ben bayram ederim heralde işten felan çıkar giderim bi nebi firar ederim:)))))
eseslim merhaba cnm nasılsın eskişehirde hava bayaa soğukmuş dikkat et cnm üşütme
arkadaşları önermişsin teşk edrim ama kimler bilmiyorum:.)) ama hepsi çok tatlı iyi insanlara benziyorlar
valla burdada sabah yağmur yağıyordu şimdi güneş parıl parıl parlıyor antalya havası işte ne olacak 1 saat sonrada yağmur yağar sel olur:)))
senin bugün doğum gününmü bitanem
benmi öyle anladım..
eger öyleyse doğum günün kutlu ollsun canımmmmmmm
canım eseslimde önerdi mi bilmiyorum ama ben tüm arkadaşları önerdim sana...
ayrıca hepsinin rumuzlarının karşılığına isimlerini yazıp mesaj attım bi bak istersen facene
eseslim merhaba cnm nasılsın eskişehirde hava bayaa soğukmuş dikkat et cnm üşütme
arkadaşları önermişsin teşk edrim ama kimler bilmiyorum:.)) ama hepsi çok tatlı iyi insanlara benziyorlar
valla burdada sabah yağmur yağıyordu şimdi güneş parıl parıl parlıyor antalya havası işte ne olacak 1 saat sonrada yağmur yağar sel olur:)))
bende eğer biyere yalnız gitmem gerekirse üşendiğimden bi türlü hazırlanıpta çıkamam evden...
habire ertelerim
bi bakayım cnm görmedim...teşekkür ederim...
al işte sende bendenmişin
ama hazırlandım güç bela hemen gidip geleyim bari.
çıkıyorum şimdi canım. hemen uçup gelicem
öyleyimdir huyum kurusun
evdesin bugün değil bi tatlım
kupa daha iyi olur belki evde kullanır
Canım maşallah en azından bunları kullanıyormuş bu da bişey...
Kullandıkları gerçekten işe yarayan şeyler...
Ama incir kürünü sabahları aç karnına yemesi gerekiyor söyliyeyim dedim...
Inş ilaçlarada başlamayı kabul eder...
Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim...
selam verip çıkayım dedim eczaneye ilaç almaya gidicem. kocacımada sıgara alıcam(( istemiye istemiye.
kızlar bu arada polipi aldırmaya karar verdim bugün doktora gittim ve polipini genel anesteziyle alalım zorluk yaşama yumurtalarınada yazık olmasın dedi . bidahaki adetimde aldırıcam
görüşürüz kızlar öpüyorum.ne var ne yok diye bakamıyorum şuan geçmişe gelince bakarım artık ..
evdeyim ama bellide olmaz belki akşamüzeri kayınvalidemlere gidebilir.
yarın tahlil yapalım diyoruz olmazsa bugün kayınpederime diyelimde yarın erkenden devlet hastanesinden sıra alsın da ordan yaptıralım diyoruz.
hastane bize bayaa uzak kayınvalidemlere yakın bari erkenden sırayı alırlar diyoruz ama bakalım.
bahar ya aç karnına hiç birşey yiyemiyorki.bende zorlamıyorum.aslında hepsini aç karnına yese içse daha iyi ama nazı,kaprisi öldürüyo beni.kim demiş kızlar nazlı diye.nazlı görmek isteyen varsa eşimi görebilir.
anladım canım tabi öyle bi imkan varsa gidip sıra alsınlar erkenden...
bebekim sperm testini nezaman yaptırıyorsunuz onuda yarın mı yaptıracaksınız ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?