sperm testi yaptırın diye yazmamış bebekim.
aslında kocişe yaptır diyecektim ama hayatta yaptırmaz hoca istemedi gerek yok der.
bende iğneler belki işe yaramıştır diye yaptırsın istiyorum ama diyemiyorum yaptır diye.
bahar canım özel attım gördünmü face e bir bakabilirmisin.
erkekler inatçı oluyor işte bencede yaptırsa iyi olurdu...
bi bakardınız değişiklik var mı diye...
şimdi gördü bebekim açtım faceyi
yine akşam söyleyeyim yaptır diye.
bakalım ne diyecek.
merhaba canım çok şükür iyim sen nasılsın?
Ben şimdi dışartı çıkıcamda gelince face açınca ordan isimleri yazarım.
Daha önermediğim kişilerde var onlarıda söylerim canım
Evet yaa çook soğuk hemde üşümeden gidip gelirim inşallah...
bahar ya aç karnına hiç birşey yiyemiyorki.bende zorlamıyorum.aslında hepsini aç karnına yese içse daha iyi ama nazı,kaprisi öldürüyo beni.kim demiş kızlar nazlı diye.nazlı görmek isteyen varsa eşimi görebilir.
bahar saolsun önermiş ama bir kısmı galiba :)))
ya
ah sevalciim benim eşim gibisi hiç yoktur galiba o kadar nazlı kibar dırki incitmez hiç bişeyi yani konuşmaz çok tatlı güler
eline diken batsa tamam artık:)) annesinin babasını hiç sevmez ama tıpkı onun gibi çok nazlı nazik:)))
bahar saolsun önermiş ama bir kısmı galiba :)))
ya
denizcim sana bişey diyimmi töğbe töğbede allah benim eşimi kız yaratacakmış da son onda vazgeçmiş.benimkide çok nazlı deli oluyorum.çıldırtıyo beni.onu içmez bu giymez,tın tın hazırlanır.ben erkenden hazırlanırım bekleki eşim hazırlansın.kapıda bekliyom hep.rolleri değiştik herhalde.bu topikteki çoğu arkadaşımız sen ben gibi.allah bize yardım etsin her konuda.
yok canım ben herkesi önerdim sana...
Zaten sende olan arkadaşlada varmış hepsi okadar...
ayy cnm aynı fikirdeymişiz bende hep derim sen kadın ben erkek olacakmışım diye saolsun evin hiç bişisinden haberi yoktur hiç bişeye elini sürmez herşeyi ayağına getiririm ye iç diye naz naz nazlanır beni çileden çıkarır sonrada cümbüş olur:))))
aynı kaderi paylaşıyoruz galiba:))))))
tamam bebekim hadi bakalım hemen git gel sen
ayy cnm aynı fikirdeymişiz bende hep derim sen kadın ben erkek olacakmışım diye saolsun evin hiç bişisinden haberi yoktur hiç bişeye elini sürmez herşeyi ayağına getiririm ye iç diye naz naz nazlanır beni çileden çıkarır sonrada cümbüş olur:))))
aynı kaderi paylaşıyoruz galiba:))))))
selam verip çıkayım dedim eczaneye ilaç almaya gidicem. kocacımada sıgara alıcam(( istemiye istemiye.
kızlar bu arada polipi aldırmaya karar verdim bugün doktora gittim ve polipini genel anesteziyle alalım zorluk yaşama yumurtalarınada yazık olmasın dedi . bidahaki adetimde aldırıcam
görüşürüz kızlar öpüyorum.ne var ne yok diye bakamıyorum şuan geçmişe gelince bakarım artık ..
geldim bile bebekim.
ama benim tişört büyük olmuş sanırım biraz ama olsun napalım nasıl olsa evde giyeriz bol bol rahat olur.
sen naptın bebekim ?
inan bana yazdıklarını benim yazım sandım.uzak memleketlerden evlenince haliyle valiz çok hazırlıyorum.geçende büyük valizimizin sapı kırılmış oturdum ben söküp başka bir sap takıyorum valize kendisi bana bakıyo.dedim şua halimizi babam görse acırdı beni sana verdiğine dedim.akşamları yemekten sonra önüne kuru incir ile keçiboynuzu bırakıyorum öyle bi hızlı çıkıyorum odadan ki söylenmelerini duymayayım diye.bide yiyene kadar odaya girmiyorum bile,sinirlenirde yemez diye.sanki suç işliyorum ya.daha neler neler arkadaşım.demek sende bendensin.eseslimin eşi de aynı.ama bizim kadar değil.allah bize peygamber sabrı versin ne edek.başa gelen çekilir.genede allah ömürlerine ömür katsın,acılarını yaşatmasın.seviyorum çooook eşeği.
amaan ne öyle çektiğiniz.allah sabır versin size. Erkekte o kadar naz olurmuymuş?bikerem bayanlar narin hassas dolayısıyla nazlı varlıklardır.yani biz naz yapacaz onlar çekecek.hem bize yakışır naz işve eda onlara da yakışır nazımızı çekip işve edamızın sefasını sürmek
hoşgeldin bebekimm
neyse bol da olsa güzel olmuştur güle güle giyin ikinizde...
ben mi ne yapayım bebekim bıraktığın gibiyim valla
erkekler inatçı oluyor işte bencede yaptırsa iyi olurdu...
bi bakardınız değişiklik var mı diye...
şimdi gördü bebekim açtım faceyi
evet canım ya güzel olmuş.
yerinden bile kalkmadınmı yoksa bebekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?