- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
mrblar kızlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun sizlerden iyiki varsınız... bende yeni müsait oldum nasıl zaman geçiyor akşam oluyor anlamıyorum...öğleye doğru hastaneyle görüştüm 16 yumurtam toplanmıştı bunun 9 u olgunmuş onlara işlem yapmışlar 7 tanesi döllenmiş şükür... şuan hastanede beni bekleyen 7 canım var.. duruma göre 5. güne gidecekler ama cumartesi günüde olabilir 3. gün transferi yapılabilir tabi o zamana kadar kaçı devam eder belli değil.bu günlere gelebildik ya buna şükür....
sizler nasılsınız ben kendi derdime düştüm sizlere yazamıyorum inşallah hepinizde iyisinizdir...
Benim koçiş geldi şimdilik çıkıyorum kızlar
mrblar kızlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun sizlerden iyiki varsınız... bende yeni müsait oldum nasıl zaman geçiyor akşam oluyor anlamıyorum...öğleye doğru hastaneyle görüştüm 16 yumurtam toplanmıştı bunun 9 u olgunmuş onlara işlem yapmışlar 7 tanesi döllenmiş şükür... şuan hastanede beni bekleyen 7 canım var.. duruma göre 5. güne gidecekler ama cumartesi günüde olabilir 3. gün transferi yapılabilir tabi o zamana kadar kaçı devam eder belli değil.bu günlere gelebildik ya buna şükür....
sizler nasılsınız ben kendi derdime düştüm sizlere yazamıyorum inşallah hepinizde iyisinizdir...
canım benim maşallah çok sevindim demek 7 tanesi döllenmiş
allahın izniyle inş hepsi devam eder ve dondurulmuş embriyonda kalır...
canım senin adına nasıl mutluyum anlatamam
rabbim devamınıda göstersin inş
dualarım seninle canım allah yardımcınız olsun...
darısı bizim başımıza inş...
biz iyiyiz canım hep bildiğin gibi işte...
senden ve anemondan güzel haberler bekliyoruz...
inş ikinizde hamiş olursunuz
canim ALLAH utandirmasin ve ALLAH devamini getirsin.insallah sag salim transferin ve enbriyolarinda kalir ve bize hamileyim mujdesini verirsin ALLAHIN iziniyle ALLAH bizlerede yasatsin bu mutlulugu insallah
senin adına çok sevindim Allah sonuna kadar götürsün inşallah
inşallah bu son denemen olur bebeğine kavuşursun
bende 2 defa tüp bebek denedim ama ikiside olumsuz oldu Rabbim büyük belki bir gün kendimde güç bulursam
3.tüp bebeğimi de denerim ama şuan için o güç yok bende Rabbim yolunu açık eylesin inşallah
Baharcım,selam!nasılsın? ıkımızden baska kımse yok,galıba?
amin baharcım inşallaah hepimizde hamile oluruz bugün hastaneye gittim progestan iğne yazdırmak için orda bekleyen hastalara o kadar çok imrendimki göbüşleri büyümüş bebişlerini görmeye gelmişler Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah...
inş.cnm 7 embriyoda devam eder
güzelce transferin gerçekleşir de bize hamileyim haberini verirsinn
rabbim tamamına erdirsin inş.:26:
Vck nerelerdesin sennn
canım benim allahın izniyle seninde göbişin kocaman olacak
faceden fotolarınabakıcaz...
seninle beraber heyecanla bekliycez mutlu sonu
arkadaşlar merhaba benimde eşim azospermi doktor hiç umut yok dedi başka bir doktora gittik 1 yıl tedavi uyguladı ve her 3 aylık periyodlarda spermogram istiyordu ama sonuç kocaman bir sıfır çıkıyordu sonunda microtese olacak dedi doktor ve sonuç 1 tane sperm bulundu çok kalitesiz ama denemek zorundayız dedi doktor ve şimdi 8 aylık hamileyim bir dahaki ayın sonunda inşallah prensesimizle kavuşucaz Allah nasip ederse biz bir tane spermle yola çıktık YÜCE RABBİME şükürler olsun hamd olsun bizim açtığımız eli ve yaptığımız duaları kabul etti sizlere bu yazıyı yazdım inşallah umut olurum diye ALLAH dualarınızı kabul etsin inşallah arkadaşlar.
arkadaşlar merhaba benimde eşim azospermi doktor hiç umut yok dedi başka bir doktora gittik 1 yıl tedavi uyguladı ve her 3 aylık periyodlarda spermogram istiyordu ama sonuç kocaman bir sıfır çıkıyordu sonunda microtese olacak dedi doktor ve sonuç 1 tane sperm bulundu çok kalitesiz ama denemek zorundayız dedi doktor ve şimdi 8 aylık hamileyim bir dahaki ayın sonunda inşallah prensesimizle kavuşucaz Allah nasip ederse biz bir tane spermle yola çıktık YÜCE RABBİME şükürler olsun hamd olsun bizim açtığımız eli ve yaptığımız duaları kabul etti sizlere bu yazıyı yazdım inşallah umut olurum diye ALLAH dualarınızı kabul etsin inşallah arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?