arkadaşlar merhaba benimde eşim azospermi doktor hiç umut yok dedi başka bir doktora gittik 1 yıl tedavi uyguladı ve her 3 aylık periyodlarda spermogram istiyordu ama sonuç kocaman bir sıfır çıkıyordu sonunda microtese olacak dedi doktor ve sonuç 1 tane sperm bulundu çok kalitesiz ama denemek zorundayız dedi doktor ve şimdi 8 aylık hamileyim bir dahaki ayın sonunda inşallah prensesimizle kavuşucaz Allah nasip ederse biz bir tane spermle yola çıktık YÜCE RABBİME şükürler olsun hamd olsun bizim açtığımız eli ve yaptığımız duaları kabul etti sizlere bu yazıyı yazdım inşallah umut olurum diye ALLAH dualarınızı kabul etsin inşallah arkadaşlar.
flzask canım nasılsın
arkadaşlar merhaba benimde eşim azospermi doktor hiç umut yok dedi başka bir doktora gittik 1 yıl tedavi uyguladı ve her 3 aylık periyodlarda spermogram istiyordu ama sonuç kocaman bir sıfır çıkıyordu sonunda microtese olacak dedi doktor ve sonuç 1 tane sperm bulundu çok kalitesiz ama denemek zorundayız dedi doktor ve şimdi 8 aylık hamileyim bir dahaki ayın sonunda inşallah prensesimizle kavuşucaz Allah nasip ederse biz bir tane spermle yola çıktık YÜCE RABBİME şükürler olsun hamd olsun bizim açtığımız eli ve yaptığımız duaları kabul etti sizlere bu yazıyı yazdım inşallah umut olurum diye ALLAH dualarınızı kabul etsin inşallah arkadaşlar.
İyiyim bitanem sen nasılsın ne yaptınnn
koçişle biraz önce ısırgan çayı içtik kurtları izledi o bende fatmagülü
şimdi yatmak için hazırlanıyo garibim koltukta uyuyacak nerdeyse gözler gidiyo hadi yatağa git dedimm yatıcak şimdii
neyapıyım tatlım kocişin işi vardı bu akşam bi avukatla görüşmesi vardı...
topiğe girdim ara ara ama kimse yoktu bugün
fatmagülü izledim bidaha bakayım dedim seni buldum
maşallah şimdi daha da kalabalıklaştı topik
kocişte yeni geldi meyve yiycez bizde...
mrb canlarım..
benim önümde okuyacağım 135 sayfa falan var sanırım
ama sizin için değer canlarımmmmm
nasılsınız bakalım?????
mrb canlarım..
nasılsınız bakalım?????
sevinçten de sığma gerçekten de sığmabende çok duygusalımdır tatlım...
bebişime bi kavuşsam sevinçten hiç biyere sığamam heralde...
inş. canım şimdiye kadar hep bastırdım ikna için ama bugün tamam dedi.. kaan hocayı istiyordum ben.. kabul etti çok şükür..Cnm benim ççook sevindim süper haberr inş. geri adım atmazz
gidersiniz kkan hocaya başlamak lazım artık biyerlerdenn
mrblar kızlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun sizlerden iyiki varsınız... bende yeni müsait oldum nasıl zaman geçiyor akşam oluyor anlamıyorum...öğleye doğru hastaneyle görüştüm 16 yumurtam toplanmıştı bunun 9 u olgunmuş onlara işlem yapmışlar 7 tanesi döllenmiş şükür... şuan hastanede beni bekleyen 7 canım var.. duruma göre 5. güne gidecekler ama cumartesi günüde olabilir 3. gün transferi yapılabilir tabi o zamana kadar kaçı devam eder belli değil.bu günlere gelebildik ya buna şükür....
sizler nasılsınız ben kendi derdime düştüm sizlere yazamıyorum inşallah hepinizde iyisinizdir...
mrb canlarım..
nasılsınız bakalım?????
mrblar kızlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun sizlerden iyiki varsınız... bende yeni müsait oldum nasıl zaman geçiyor akşam oluyor anlamıyorum...öğleye doğru hastaneyle görüştüm 16 yumurtam toplanmıştı bunun 9 u olgunmuş onlara işlem yapmışlar 7 tanesi döllenmiş şükür... şuan hastanede beni bekleyen 7 canım var.. duruma göre 5. güne gidecekler ama cumartesi günüde olabilir 3. gün transferi yapılabilir tabi o zamana kadar kaçı devam eder belli değil.bu günlere gelebildik ya buna şükür....
sizler nasılsınız ben kendi derdime düştüm sizlere yazamıyorum inşallah hepinizde iyisinizdir...
merhaba tatlımmerhaba canım hoşgeldin
boşver tatlım geçmişi yaa topikte kimse yokken okursun
özledik seni biraz sohbet edelim...
ben iyiyim canım benim sen nasılsın nasıl geçiyor günler
merhaba tatlım..hoşgeldin canım.. iyiyiz çok şükür sen nasılsın? dinlendiniz mi? evinizdesiniz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?