merhaba tatlım yazılara yetişemiyorum valla kalabalıkken ne güzel sohbet ediyoruz böyle
canım benim maşallah enişte sabırlı biri...
başkası olsa bkadar dayanamazdı...
rabbim yardım etti size...
negüzel tatilinizde iyi geçiyormuş...
bende akşamdan beri acayip bi baş ağrısıyla uğraşıyorum...
ağrı kesici içtim ama daha etkisini göstermedi
saol canım başım ağrıdıği için kaçtım kocişimden
yok bitanem senin duaların yeter bana
canım ben sürekli ekliyoum listeyi...
heleki böyle bi an kaçar mı
inş bugün ilerler bakalım bekliyorum kızları...
söz ben sana uzun uzadıya anlatıcam daha sonra
slm arkadaşlar. ben bu sitede yeniyim. benim eşimde de azospermi var. size birşey soracam. bütün yöntemleri denediğiniz halde yinede çocuğunuz olmazsa donör olayını düşünür müydünüz? yoksa ömür boyu çocuksuz kalmayımı tercih ederdiniz?
eşim yatalım diyo size iyi geceler
slm arkadaşlar. ben bu sitede yeniyim. benim eşimde de azospermi var. size birşey soracam. bütün yöntemleri denediğiniz halde yinede çocuğunuz olmazsa donör olayını düşünür müydünüz? yoksa ömür boyu çocuksuz kalmayımı tercih ederdiniz?
Ah cnm benimde eşim içiyo ilk zamanlar çok söylüyodum tartışıyoduk artık bıraktım söylemeyi kendim üzülüyorum sonra
bi insanın kendisi düşünmesi lazımm bende sulu gözlüyümdürrr
arkadaşımın kocası bile sıgarayı bırakmak için dr a gitmiş düşün onun bebeği oldu.ben çok istedim ama benim olmadı ben o kızın bütün hamilelğinde onun hamilelik sorunlarını dinledim, kolu komşunun arkadaşın nasıl bebeği büyüyomu ,bulantısı oluyormu sorlarına yanıt vermek durumunda kaldım bu sorular beni inciltiodu. sende yap ,inş seninde olur gibi sorlardan evlendiğimden beri sıkıldım artık dayanamıyorum.bu kadar büyük sorunumuz varken neden sıgarayı bırakmak için çaba sarfetmiyor.dün arkadaşın kocası dr gitmiş sıgarayı bırakıcakmış dedim banane onlardan dedi bağırdı sende git asıl bizim ihtiyacımız var diyorum anlamıyor.bendede kıskançlık başladı((( küstüm kocama.
eşim yatalım diyo size iyi geceler
oh oh maşallah...herkes bişeyler yazıyo sayfalara bende yetişermiyorum bendeçç
evet aslında eşim nazlıdır biraz yapıyoda nazını ama Allah yardımcımız oldu ccanım ya..
dualarınız yardımımıza yetişti vallah.
bu olaylardan sonra duaların gücüne daha çoook inanıyorum.
aynen eşimde benimle aynı fikirde
buarada bekliyorum pisi pisi oyununu anlatmanı.
çıkıyorum ben arkadaşlar..
sonra görüşürüz...
merhaba yeniyim herkese merhaba ve bu problem bizde var :-(
oh oh maşallah...herkes bişeyler yazıyo sayfalara bende yetişermiyorum bendeçç
evet aslında eşim nazlıdır biraz yapıyoda nazını ama Allah yardımcımız oldu ccanım ya..
dualarınız yardımımıza yetişti vallah.
bu olaylardan sonra duaların gücüne daha çoook inanıyorum.
aynen eşimde benimle aynı fikirde
buarada bekliyorum pisi pisi oyununu anlatmanı.
çıkıyorum ben arkadaşlar..
sonra görüşürüz...
canım donör olayı başka birinin spermleriyle hamile kalmak..
kendi fikrimi söyleyeyim.. sevdiğim adamdan, kocamdan olmadıktan sonra ben o bebeği ne yapayım.. benim için hiçbişey ifade etmez o çocuk.. Allah korusun...
hepınız kocaman opuldunuz,ıyı uykular...
aynen cnm ya o agrı bende de var ara ara sıddetlenıyoresım ıs gorusmelerıne gıdıyo gelıyo ben kurs ve ıs artı ev arası kosusturma gelen gıden su 2gundurde temızlık bıraz fazla geldı ınan gırme ımkanı bulamıorum.sen nasılsın ıyısın ıns. doktor ılıskı takvımı duzenledı kocıs pek oralı degıl bende bıraz heycanlı beklıorumm kalkamadı pc nın basından daha
ben cıkıyorum, malum bu 9ay cok calısmak lazım doktoru dınleylım azcık demı .)bız elımızden gelenı yapalım gerısı rabbımın taktırı.banada dua edın nolur. baharcım canım 6yasın 1meryem suresını bana kopyalarmısın.
hepınız kocaman opuldunuz,ıyı uykular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?