kızlar benim gözler kapanıyo ben çıkıyuorum
yarın ve pazartesiye kadar yokum hepinizi
gelince nasip olursa yazışırız a.e.o
kızlar benim gözler kapanıyo ben çıkıyuorum
hepınız kocaman opuldunuz,ıyı uykular...
haklısın ablacım.ben 4 yıllık evliyim. ilk 1 sene korunduk. sonradan çocuk istediğimiz için korunmayı bıraktık.ama korunmadığımız halde çocuğumuz olmayınca kandın doğum doktoruna gittik. doktor bende sorun olmadığını, eşimde azospermi olduğunu söyledi. tıkanıklık olabilir diye bizi üroloja yönlendirdi.kaynımın ürolog doktor arkadaşına gittik. eşimde çift taraflı varikosel olduğunu ve ameliyat olması gerektiğini söyledi. birkaç ay sonra eşim varikosel ameliyatı oldu. ameliyattan sonra doktorun verdiği trental ilacını 3-4 kutu kullandı. ilaç bittikten sonra eşim tekrar aynı doktora spermiyogram testi verdi. fakat sonuç yine aynıyine hiçbir deger yok yani 0 dı. ürolog direk bizi tüp bebeğe yönlendirdi.ne yapacağımızı bilmiyoruz. kafamız çok karışık. azospermi hakkında bilgi toplarken bu siteye rastladım.belki bana azospermi hakkında bildiklerinizi anlatırsınız bilgilendirirsiniz diye. çok mutsuzum
iyi geceler canım.. kendine iyi bak..kızlar benim gözler kapanıyo ben çıkıyuorum
ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------1 meryem
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN---------------------------------------
ÇİÇEK-----------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ESESLİM--------------------------------------
ESMA------------------------------------------
FLZASK---------------------------------------1 yasin
GELİNCİK-------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------5 yasin 2 meryem
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
haklısın ablacım.ben 4 yıllık evliyim. ilk 1 sene korunduk. sonradan çocuk istediğimiz için korunmayı bıraktık.ama korunmadığımız halde çocuğumuz olmayınca kandın doğum doktoruna gittik. doktor bende sorun olmadığını, eşimde azospermi olduğunu söyledi. tıkanıklık olabilir diye bizi üroloja yönlendirdi.kaynımın ürolog doktor arkadaşına gittik. eşimde çift taraflı varikosel olduğunu ve ameliyat olması gerektiğini söyledi. birkaç ay sonra eşim varikosel ameliyatı oldu. ameliyattan sonra doktorun verdiği trental ilacını 3-4 kutu kullandı. ilaç bittikten sonra eşim tekrar aynı doktora spermiyogram testi verdi. fakat sonuç yine aynıyine hiçbir deger yok yani 0 dı. ürolog direk bizi tüp bebeğe yönlendirdi.ne yapacağımızı bilmiyoruz. kafamız çok karışık. azospermi hakkında bilgi toplarken bu siteye rastladım.belki bana azospermi hakkında bildiklerinizi anlatırsınız bilgilendirirsiniz diye. çok mutsuzum
canım ben senin yalnız olduğunu bilsem gelir seni yalnız bırakmazdım burda..neyse..
alırsın gönlünüen sağlıklısı gün aşırı zavallı pisi oynamakmış
baharcım arkadaşı başka bi topikte buldum.. eşiyle ayrılıyormuş.. ben hep çocukla ilgileniyordum falan yazmış.. ben sordum ama cevap vermedi bu konuda.. açıkçası bişey anlamadım ben durumdan..
cnm 1 meryem suresi okuyabilirim
İiyi geceler cnm
iyi uykular sana görüşmek üzere
İyi uykular cnmmm
allah hayırlı bi iş nasip ettin kocişine canım benim...
canım 5 yasin kalmıştı onun için 5 yasin 2 meryem suresi ekledim sana uygun değil mi ??
allah kabul etsin inş...
iyi geceler canım görüşürüz
canım sizde sperm çıkışı mı oldu ben kaçırdım sanırım yazını.. ben mi yanlış hatırlıyorum??
kimse yok diye durmadım bende toipkte zaten canım...
valla benim kocişe baksan hergün oynamak istiyor
canım haklarında hayırlısı olsun inş ne diyelim...
uygun cnm uygun Allah nasip ederse yarın okurum.bende dua edılenlerden olmak sızlerın dualarında yer almak ısterım benıde ekle lutfen lısteye...
Hayır tatlım keşke olsa
bizim ilk tesede 11 sperm bulunmuştu
ama sperm testinde daha hiç göremedikkk
canım umutsuzluğa kapılma burda hepimiz aynı durumdayız tedaviler sonucunda bazı arkadaşlarımızın eşlerinde sperm çıkışı olmaya başladı.. hamile olanlar bile var..
herşeyin bir çaresi bulunur elbet.. üzme kendini..
KIZLAR iyi akşamlar ben umutolsun cok eski üyelerdenim yaklaşık 6 aydır giremedim baya saymız artmış keşke bu sebebten sayımız artmasaydı eski kızlar dan kim var kim yok herkese iyi akşamlar
canım sen zaten listedesin tatlım adın varya
masaldan sonra mesleki_teackerde sonrada sra sana geliyor
anladım canım dondurmuş muydunuz?
Benimkide tam yatmaya gitti bağırtısıyla irkildimm
cnm ya bizim bu üst komşulara misafirmi gelmiş ne gerçi misafir olmasa bile çok anlayışsızlar saat kaş olmuş bağıra bağıra konuşmalaar televizyon sesi açık
yani hiç dikkat etmiyolar yani rahatsız oluyoruz eşim bağırmaya başladı bende çok korkarım öle kavgadan filan güvenliği araycam diye nasıl bağırıyo telefonunu açtı arayacaktı 12 ye kadar bekliycem fialn dedi ki misafir varmış 2 çoçuk onlar koşuyomuş evde giddiler belkide eşimin sesini duydular terbiyesizlik yaa saat kaç olmuş
öle işte cnm yaa şimdi yattı geri şimdilik ses yok ama bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?