- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
çok güzeller hastahane odası süsleri çikolataları mevlüt süsleri rabbim hepimize nasip etsin
oh afiyet olsun süt iyi fikir bende ısıtayım
valla az değiliz kocişle beni bi tartsanız bayaa çekeriz
afiyet olsun canım ben de diyorum bu kız niye hiçbişey yazmıyo atıştırıyomuş bizimki
valla az değiliz kocişle beni bi tartsanız bayaa çekeriz
Allah kabul etsin .. ne güzel bişey yapmışsın..
allah seni deli bu saatte yemek yenir mi
hem bikaç kilo vereyim diyorsun hem bikaç kilo daha almak için çalışmalara başlıyorsun öldürdün beni
Napim cnm ya bu saate durursam açıkırım tabiiii
aman ben kilo vermeyi bıraktım bu ara yiyiyorum yine napim can boğazdan gelir başlarım bi ara dikkat ederimm
ayyyy gerçektenn öldürdümmü seniiiii yerim ben seniii
canlar benim yuku vaktim geldi artık...
hepinize iyi geceler yarın görüşürüz öpüyorum sizi
canlar benim yuku vaktim geldi artık...
hepinize iyi geceler yarın görüşürüz öpüyorum sizi
Allah rahatlık versin canım.. inş. görüşürüz ..
ben de çıkıyorum canlarım.. herkese iyi geceler tatlı rüyalar...
günaydın kızlar herkese hayırlı Cumalar
bugün Nuh Nebi'nin kabrine gideceğim hepimiz için Yasin okuyacağım,Masal için meryem suremide orda okuyacağım. Allahım kabul eder inşallah.
sizleerde ne var ne yok. güzel haberler birikti mi :))
tatlım sanada günaydın erkencisingünaydınlar kızlar
cumanız mübarek olsun .
Allah dualrınızı kabul etsin inşallah.
tatlım sanada günaydın erkencisin
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkes bugün guzel bi gün geçirsin
kızlar sabah kalktım heryer bembeyazzzzzz
ayyyyyyy çokk güzel
kızlar ben gidiyorum eşim arabayı getirdi sizlere merhaba demek istedim byyyyyyyyyyyyy
mrblar kızlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun sizlerden iyiki varsınız... bende yeni müsait oldum nasıl zaman geçiyor akşam oluyor anlamıyorum...öğleye doğru hastaneyle görüştüm 16 yumurtam toplanmıştı bunun 9 u olgunmuş onlara işlem yapmışlar 7 tanesi döllenmiş şükür... şuan hastanede beni bekleyen 7 canım var.. duruma göre 5. güne gidecekler ama cumartesi günüde olabilir 3. gün transferi yapılabilir tabi o zamana kadar kaçı devam eder belli değil.bu günlere gelebildik ya buna şükür....
sizler nasılsınız ben kendi derdime düştüm sizlere yazamıyorum inşallah hepinizde iyisinizdir...
arkadaşlar merhaba benimde eşim azospermi doktor hiç umut yok dedi başka bir doktora gittik 1 yıl tedavi uyguladı ve her 3 aylık periyodlarda spermogram istiyordu ama sonuç kocaman bir sıfır çıkıyordu sonunda microtese olacak dedi doktor ve sonuç 1 tane sperm bulundu çok kalitesiz ama denemek zorundayız dedi doktor ve şimdi 8 aylık hamileyim bir dahaki ayın sonunda inşallah prensesimizle kavuşucaz Allah nasip ederse biz bir tane spermle yola çıktık YÜCE RABBİME şükürler olsun hamd olsun bizim açtığımız eli ve yaptığımız duaları kabul etti sizlere bu yazıyı yazdım inşallah umut olurum diye ALLAH dualarınızı kabul etsin inşallah arkadaşlar.
KIZLAR iyi akşamlar ben umutolsun cok eski üyelerdenim yaklaşık 6 aydır giremedim baya saymız artmış keşke bu sebebten sayımız artmasaydı eski kızlar dan kim var kim yok herkese iyi akşamlar
aslaaaa düşünmem.....slm arkadaşlar. ben bu sitede yeniyim. benim eşimde de azospermi var. size birşey soracam. bütün yöntemleri denediğiniz halde yinede çocuğunuz olmazsa donör olayını düşünür müydünüz? yoksa ömür boyu çocuksuz kalmayımı tercih ederdiniz?
ablacım biz 15 gün önce başka bir ürologa gittik. şimdiye kadar eşimin yaptırdığı tüm spermiyogram test sonuçlarınıda yanımızda götürdük.gittiğimiz ürologda profesördü. bütün sonuçlara baktı. eşim doktora tekrar spermiyogram yaptırmak istediğini söyledi. doktorda gerek yok, defalarca yaptırmışsınız sonuç hep aynı çıkmış benim yapabileceğim bişey yok dedi.sizin tek yolunuz testislerden cerrahi yolla sperm arama yoluna gidilmesi dedi.eşim doktora ilaç kullansak bir düzelme olurmu diye sordu ve doktor bizimle açık açık konuştu . aynen şöyle dedi: sizin durumunuz çok kandırılmaya müsait bir durum. şu ilaç bu karışım derken bir sürü paranız gider.sizin tek bir şansınız var oda tese yöntemi. o yöntemle sperm bulundu bulundu, bulunmazsada yapacak hiçbirşey yok dedi. hayal kırıklığına uğradık eşimde bende çok üzüldük.
Merhaba günaydın arkadaşlar eşimin sperm sonucu malesef yine sıfır
ama +1 hareketsiz
+3 yavaş ileri hareketli felan yazıyor ben tam anlamıyorum rica etsem bakarmısınız bu testte hiçmi olumlu bişey yok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?