Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım kaç gündür 2de yatıyorum daha 1 saatim var
ben geç yatmayı seviyorum tatillerde hep böyle olur...
ama okul zamanı 12,30da yatağa giriyorum...

Evt cnm maalesef aynı kişilerr valla benimde birikiyo ama yinede alıyorum ki bitsin
haklısın cnm yazdıklarında ama bunları ilk defa yazmıyosun ve durum hala aynıı görüyosun burası bitince tefriciyeleri ona göre ayarlarsın artık tatlımm
tmm cnm sen bilirsin sinirlenme şimdi gece gece tatlışım benimmm
2 ye kadar vaktin var hee bende takılıayım sana bariii benimde hiç uykum yokk

maaşallah.. Allah muhabbetinizi artırsın canım..
laf aramızda bulmuş gül gibi hatunu adam ister tabii oynamak

utandırdın beni tatlım çok teşekkürler

ahh canım benim ağzından bal damlıyor
inş ilk denemede kavuşurum bebişlerime
tabiki tek ben değil hepimiz hamiş olup bebişlerimize kavuşalım inş
canım çok ağlıyorum yaa güzelliğim gitcek valla

saol canım benim allah razı olsun hepiniz söylüyorsunuz bunları bana...
ama gerçekten benim bi çıkarım yok ki...
bu sureleri okumaya başlanınca sıra ilk benden başladı...
bende bazıları gibi "benim sıram geçti başka kapıya" moduna geçebilirdim ama geçmedim...
haa ben bu listeyi takip işini yapıyorum ama diğer arkadaşların sayesinde ileliyor bu liste...
çok özverili arkadaşlarımızda var allah razı olsun onlardan...
onlar sure almasa ben ne yapabilirim ki...
eskiden daha fazla sure alıyordum ben...
ama baktım hep aynı kişiler okuyor bide liste kalabalık herkes okusun diye bi süredir sadece 1 tane alıyorum...
allah okuyan herkesten razı olsun...
rabbim görüyor biliyor herkesi...

canım topiğe herkes herzaman gelecek diye bişey yokki...
topiğe uğramayan birine sure almıyor diyemezsin...
ama topiğe uğradığı halde listeyi gördüğü halde kılını kıpırdatmayanlar var...
tabiki herkes herzaman uygun olmaz...
hasta olur regli olur işi vardır keyfi yoktur vs bisürü sebep sayabiliriz...
ama bunlar haricinde hiç mi uygun değil...
onun için sen sıkma canını...

Son düzenleme:

canım ümitvar olmalısın.. ne zman ki ümidimiz biter o zman biz de biteriz Allah korusun.. iyi şeyler düşünelim ki; iyi şeyler olsun hayatımızda..
ama hayatta çok değerli şeylere sahibiz hamdolsun.. bizi seven eşlerimiz, ailelerimiz, arkadaş ve dostlarımız var.. bizim için dua eden insanlar var..
biz önce kendimize değer vermeliyiz.. belli bir zmanı vardır elbet bebişlerimizin gelişinin de.. Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin..
niye utandın kıss utanma utanma.. bak aklıma ne geldi..

hepimizin birikiyor canım...
benimde birkiyor bazen hemen okuyamıyorum kalıyor...
regli oluncada alıyorum sonrasında okuyayım diye...
niyet önemli 4-5 gün sonra okunsun bişey farketmezki...
yok bitanem sinirlenmiyorum ben üzülüyorum sadece...
herkes kendinden sorumlu sen ne yaparsan yap değiştiremezsin bişeyleri...
takıl tabi bebekimm nasıl olsa uykun yokmuş

bigün bi eve misafir gelmiş.. misafire ikramlar yapılmış.. ama misafir çok çekiniyo, bi iki lokma yemiş sadece..
ev sahibi diyecekmiş ki 'ye utanma ye'...
demiş ki.. 'ye utanmaz ye', kadıncağız mosmor olmuş.. sanırım misafir de olmuştur ammaaan böyle bişeydi işte..

kızlar sizi güldüreyim iki gündür tabi 15 tatide olunca geç saatlere kadar da bilgisayardayı bebek mevüt kıyafetlerini inceliyorum herşeyim tamam bir mevlüt kıyafetim kaldı

negüzel yazdın canım benim bende aynı senin gibi düşünüyorum...
umudum herzaman var allaha şükür
bugün 1 spermle hamiş olan arkadaşın yazısını okuyunca kociş gelince onada anlattım...
dedim "bak bizimde dondurulmuş 1 spermimiz var belki bebişimiz bizi bekliyordur"...
inan gözleri parladı aşkımın dayanamıyorum o hallerine
rabbim büyük allahın izniyle bizde kavuşucaz mucizelerimize inanıyorum ben...

aklına ne geldi anlat bakalım
daha öncede balık deyince aklıma bişey geldi ayıp dedin anlatmadın merak ediyorum dökül bakalım

Son düzenleme:
haklısın canım.. bu sinir bozucu bi durum elbette.. buraya gelip derdimizi paylaşıyorsak, sevincimizi paylaşıyorsak.. birbirimiz için dualar ediyorsak.. daha fazlasını da yapabilmeliyiz değil mi? belki sırf Allah rızası için başkaları için ettiğimiz okuduğumuz dualar yüzünden bizim dualarımız da kabul olacak.. inş.

kızlar sizi güldüreyim iki gündür tabi 15 tatide olunca geç saatlere kadar da bilgisayardayı bebek mevüt kıyafetlerini inceliyorum herşeyim tamam bir mevlüt kıyafetim kaldı

tatlım bende yapıyorum bu tarz şeyleri
nezaman dışaı çıksak hemen bebek mağazalarına koşuyorum...
kocişe bunuda alıcaz bunuda alıcaz diye gösterip duruyorum
sıkıldı ama sesinide çıkaramıyor garibim

ya baharcım o konuyu şuan burda yazarsam modlar müdahale etmek zorunda kalır.. şu kadarını söyliyim bi balığın ismini takma isim yaptık..

olsun canım bak sen.. inş. bebişinin mevlütünde giydirirsin mis gibi ben de sen gibiyimdir.. düğüne 1 sene kala gelinlik bakmaya başlamıştım mesela.. bunda bi gariplik yok canım benim..

birini öğrendik balık olayınıda anlat bakalım

amin canım benim rabbim edilen duaları kabul etsin inş

bende bugün ihtiyacı olan kız bebişe yeni doğacak alışveriş yaptım sanki benim bebişimmiş gbi eşime göbişim var zıbınlarımda ama bebişim yok diye komiklikler yaptım oğlanada razıyım en son derken zorla dükkan çıkardı koçiş

uzun zamandan beri ilk defa bu saate kadar duruyorum karnım açıktı bişeyler yedimm valla bide süt ısıttım kendimee

çok güzeller hastahane odası süsleri çikolataları mevlüt süsleri rabbim hepimize nasip etsin

hepimiz aynıyız yaa
aman napalım bu hasretlik aklımız aldı valla

uzun zamandan beri ilk defa bu saate kadar duruyorum karnım açıktı bişeyler yedimm valla bide süt ısıttım kendimee
afiyet olsun canım ben de diyorum bu kız niye hiçbişey yazmıyo atıştırıyomuş bizimki
sizde az değilsiniz valla
valla az değiliz kocişle beni bi tartsanız bayaa çekeriz

Allah kabul etsin .. ne güzel bişey yapmışsın..

allah seni deli bu saatte yemek yenir mi
hem bikaç kilo vereyim diyorsun hem bikaç kilo daha almak için çalışmalara başlıyorsun öldürdün beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…