- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
canım sende görüyorsun işte çoğunluk hep aynı kişiler okuyor...
oysa topiğe girip adı listede olan bisürü kişi var...
ama almıyorlar almak istemiyorlar...
okadar uzun zamandır sure almayanlar var...
bende anlayamıyorum bu durumu...
herşey bize dua edilsin diye miydi ??
yani nasıl olsa benim sıram geçti diğerlerine kim okursa okusun mu ??
biz bi arkadaşımıza dua ederken kendimizede etmiş oluyoruz...
bizimle aynı acıyı çeken insanlar için sure okumak dua etmek bukadar zor olmasa gerek...
neyse ben bi başladım mı durmak artık burada keseyim en iyisi
canım kaç gündür 2de yatıyorum daha 1 saatim var
ben geç yatmayı seviyorum tatillerde hep böyle olur...
ama okul zamanı 12,30da yatağa giriyorum...
maaşallah.. Allah muhabbetinizi artırsın canım..
laf aramızda bulmuş gül gibi hatunuadam ister tabii oynamak
ben de on gün önce face den ünv. arkadaşlarımı gördüm canım aynen dediğin gibi hepsi bebişleriyle resimlerini koymuş.. onlar için sevidim ama.. içim de acıdı kendime..başladım ağlamaya..
inş. Allah nasip ederse biz de tadacağız o duyguyu canım..herşeyin hayırlısı.. hem kaç ay kaldı şunun şurasında temmuzasenin de hamiş haberini alcaz inş. diceksin ki 'kızlar midem bulanıyo, halsizim okuldan izin aldım.. ' biz de sana dua etcez.. hayırlısıyla kucağına al diye..
ağlama bakiim artık.. bak çirkin olcan sonra
canım sen bunu Allah rızası için yapıyorsun hepimiz bunun farkındayız ve ben kendi adıma sana minnet duyuyorum.. bu misyonu yüklendiğin ve insanlar için hiçbi karşılık beklemeden çabaladığın için..
canım ben bi ara gelmedim topiğe.. çünkü moralman gerçekten çok kötüydüm burda kaldıkça aklımdan hiç çıkmıyordu azo.. üstelik eşim tedaviye yanaşmıyordu.. siz şunu yaptık şu ilacı kullanıyoruz dedikçe benim içim dahaçok acıyordu çünkü elim kolum bağlıydı.. bi çıkar yol yoktu benim için.. burdan uzak kalıp azoyu unutmaya çalıştıktan sonra..
belki benim için de denmiştir artık gelmiyo unuttu bizi hayırsız falan filan.. ama hiçbirşey göründüğü gibi değildir gerçekte..
utandırdın beni tatlım çok teşekkürler
ahh canım benim ağzından bal damlıyor
inş ilk denemede kavuşurum bebişlerime
tabiki tek ben değil hepimiz hamiş olup bebişlerimize kavuşalım inş
canım çok ağlıyorum yaa güzelliğim gitcek valla
Evt cnm maalesef aynı kişilerr valla benimde birikiyo ama yinede alıyorum ki bitsin
haklısın cnm yazdıklarında ama bunları ilk defa yazmıyosun ve durum hala aynıı görüyosun burası bitince tefriciyeleri ona göre ayarlarsın artık tatlımm
tmm cnm sen bilirsin sinirlenme şimdi gece gece tatlışım benimmm
2 ye kadar vaktin var hee bende takılıayım sana bariii benimde hiç uykum yokk
ahh canım yaa hangimiz senin durumuna gelmiyoruz ki
bende nezaman bi hamiş görsem içim gidiyor...
faceden ünideki arkadaşlarımı hamiş yada bebişli görüyorum...
onlar için seviniyorum dua ediyorum kendim için üzülüyorum işte
rabbim hepimize tattırsın annelik duygusunu inş...
canım ümitvar olmalısın.. ne zman ki ümidimiz biter o zman biz de biteriz Allah korusun.. iyi şeyler düşünelim ki; iyi şeyler olsun hayatımızda..
ama hayatta çok değerli şeylere sahibiz hamdolsun.. bizi seven eşlerimiz, ailelerimiz, arkadaş ve dostlarımız var.. bizim için dua eden insanlar var..
biz önce kendimize değer vermeliyiz.. belli bir zmanı vardır elbet bebişlerimizin gelişinin de.. Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin..
niye utandın kıssutanma utanma.. bak aklıma ne geldi..
haklısın canım.. bu sinir bozucu bi durum elbette.. buraya gelip derdimizi paylaşıyorsak, sevincimizi paylaşıyorsak.. birbirimiz için dualar ediyorsak.. daha fazlasını da yapabilmeliyiz değil mi? belki sırf Allah rızası için başkaları için ettiğimiz okuduğumuz dualar yüzünden bizim dualarımız da kabul olacak.. inş.saol canım benim allah razı olsun hepiniz söylüyorsunuz bunları bana...
ama gerçekten benim bi çıkarım yok ki...
bu sureleri okumaya başlanınca sıra ilk benden başladı...
bende bazıları gibi "benim sıram geçti başka kapıya" moduna geçebilirdim ama geçmedim...
haa ben bu listeyi takip işini yapıyorum ama diğer arkadaşların sayesinde ileliyor bu liste...
çok özverili arkadaşlarımızda var allah razı olsun onlardan...
onlar sure almasa ben ne yapabilirim ki...
eskiden daha fazla sure alıyordum ben...
ama baktım hep aynı kişiler okuyor bide liste kalabalık herkes okusun diye bi süredir sadece 1 tane alıyorum...
allah okuyan herkesten razı olsun...
rabbim görüyor biliyor herkesi...
canım topiğe herkes herzaman gelecek diye bişey yokki...
topiğe uğramayan birine sure almıyor diyemezsin...
ama topiğe uğradığı halde listeyi gördüğü halde kılını kıpırdatmayanlar var...
tabiki herkes herzaman uygun olmaz...
hasta olur regli olur işi vardır keyfi yoktur vs bisürü sebep sayabiliriz...
ama bunlar haricinde hiç mi uygun değil...
onun için sen sıkma canını...
kızlar sizi güldüreyim iki gündür tabi 15 tatide olunca geç saatlere kadar da bilgisayardayı bebek mevüt kıyafetlerini inceliyorum herşeyim tamam bir mevlüt kıyafetim kaldı
ya baharcım o konuyu şuan burda yazarsam modlar müdahale etmek zorunda kalır..negüzel yazdın canım benim bende aynı senin gibi düşünüyorum...
umudum herzaman var allaha şükür
bugün 1 spermle hamiş olan arkadaşın yazısını okuyunca kociş gelince onada anlattım...
dedim "bak bizimde dondurulmuş 1 spermimiz var belki bebişimiz bizi bekliyordur"...
inan gözleri parladı aşkımın dayanamıyorum o hallerine
rabbim büyük allahın izniyle bizde kavuşucaz mucizelerimize inanıyorum ben...
aklına ne geldi anlat bakalım
daha öncede balık deyince aklıma bişey geldi ayıp dedin anlatmadın merak ediyorum dökül bakalım
kızlar sizi güldüreyim iki gündür tabi 15 tatide olunca geç saatlere kadar da bilgisayardayı bebek mevüt kıyafetlerini inceliyorum herşeyim tamam bir mevlüt kıyafetim kaldı
bigün bi eve misafir gelmiş.. misafire ikramlar yapılmış.. ama misafir çok çekiniyo, bi iki lokma yemiş sadece..
ev sahibi diyecekmiş ki 'ye utanma ye'...
demiş ki.. 'ye utanmaz ye', kadıncağız mosmor olmuş.. sanırım misafir de olmuşturammaaan böyle bişeydi işte..
haklısın canım.. bu sinir bozucu bi durum elbette.. buraya gelip derdimizi paylaşıyorsak, sevincimizi paylaşıyorsak.. birbirimiz için dualar ediyorsak.. daha fazlasını da yapabilmeliyiz değil mi? belki sırf Allah rızası için başkaları için ettiğimiz okuduğumuz dualar yüzünden bizim dualarımız da kabul olacak.. inş.
tatlım bende yapıyorum bu tarz şeyleri
nezaman dışaı çıksak hemen bebek mağazalarına koşuyorum...
kocişe bunuda alıcaz bunuda alıcaz diye gösterip duruyorum
sıkıldı ama sesinide çıkaramıyor garibim
ya baharcım o konuyu şuan burda yazarsam modlar müdahale etmek zorunda kalır..şu kadarını söyliyim bi balığın ismini takma isim yaptık..
ya baharcım o konuyu şuan burda yazarsam modlar müdahale etmek zorunda kalır..şu kadarını söyliyim bi balığın ismini takma isim yaptık..
olsun canım bak sen.. inş. bebişinin mevlütünde giydirirsin mis gibiben de sen gibiyimdir.. düğüne 1 sene kala gelinlik bakmaya başlamıştım mesela.. bunda bi gariplik yok canım benim..
bende bugün ihtiyacı olan kız bebişe yeni doğacak alışveriş yaptım sanki benim bebişimmiş gbi eşime göbişim var zıbınlarımda ama bebişim yok diye komiklikler yaptım oğlanada razıyım en son derken zorla dükkan çıkardı koçiş
uzun zamandan beri ilk defa bu saate kadar duruyorum karnım açıktı bişeyler yedimm valla bide süt ısıttım kendimee
afiyet olsun canım ben de diyorum bu kız niye hiçbişey yazmıyo atıştırıyomuş bizimkiuzun zamandan beri ilk defa bu saate kadar duruyorum karnım açıktı bişeyler yedimm valla bide süt ısıttım kendimee
valla az değiliz kocişle beni bi tartsanız bayaa çekerizsizde az değilsiniz valla
bende bugün ihtiyacı olan kız bebişe yeni doğacak alışveriş yaptım sanki benim bebişimmiş gbi eşime göbişim var zıbınlarımda ama bebişim yok diye komiklikler yaptım oğlanada razıyım en son derken zorla dükkan çıkardı koçiş
uzun zamandan beri ilk defa bu saate kadar duruyorum karnım açıktı bişeyler yedimm valla bide süt ısıttım kendimee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?