- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
karlı bir istanbul dan hepinize selamlar
uzun süredir yoktum belki fark eden olmuştur dicemde pek eksikliğim hissedilmemiş
neyse hafiften sitemimide yaptıktan sonra nasılsınız hatunlarvarmı yeni haberler
bendeki tek değişiklik yengem haftaya bugün sezaryanla dogumunu yapıcak küçük hüma geliyor yani çok seviniyorum ama bir yanımda deli gibi korkuyor dogumuna gitmeye yüreğim yok hele evine geldikten sonra görmeye gitmeye cesaretim yok zira yıllardır içimde bir kızım olsun adı hüma olcak derdim ama herzamanki gibi gene bana nasip olmadı herşeyde oldugu gibi görüp boyun bükmek kaldı tüm bunları bir yana koyarsak çok heyecanlıyım acaba kime benzicek çooookkk mutluyum hala oluyorum
vay bacıma bak komşuymuş banada haberim yokmuş bende çekmeyeköydeyim taşdelen de bir sitede oturuyorum
Ben anadolu yakası cnm çekmeköyy duydunmu bilmem yeni gelişen biyerr
uzun süredir yoktum belki fark eden olmuştur dicemde pek eksikliğim hissedilmemiş
neyse hafiften sitemimide yaptıktan sonra nasılsınız hatunlarvarmı yeni haberler
bendeki tek değişiklik yengem haftaya bugün sezaryanla dogumunu yapıcak küçük hüma geliyor yani çok seviniyorum ama bir yanımda deli gibi korkuyor dogumuna gitmeye yüreğim yok hele evine geldikten sonra görmeye gitmeye cesaretim yok zira yıllardır içimde bir kızım olsun adı hüma olcak derdim ama herzamanki gibi gene bana nasip olmadı herşeyde oldugu gibi görüp boyun bükmek kaldı tüm bunları bir yana koyarsak çok heyecanlıyım acaba kime benzicek çooookkk mutluyum hala oluyorum
istanbullu arkadaşlar bende varım istanbuldan bende avrupa yakasında oturuyorum avcılar da .
bir gün buluşursanız beni unutmayınnn
Cnm benim aklımdaydın ama burda beliritmedimm ama düşünüyodumm nerde bu diyeee tabiki yoklunuz fark ediliyooo
Oleyyyyy sonunda kendime yakın birisini buldum ya çook sevindimmm
taşdelen yakın bize evtt hatta orda bi arkadaşım var oda sitede oturuyoo
saolasın hemşerim..evet canımcım hava çok soğuk aman hepimiz kendimize dikkat edelim..
yapın çayınızı kahvenizi bitaraftan yazışın.. keyfinize bakın canım.. pazar kocişle gezersin inş.
afiyet olsun..ya ben de gitmek istemiyorum ama.. kociş.. neyse.. öptüm sizi..
maşallah bebekim allah nazardan korusun inşallahhh
ayy ayy ne güzel olurr nasıl bakarım ben onlaraa yirim ben onları amanda amannn
benimkiler zor bebekim senin bekleyen bebişin var ben daha o spermleri görmeye nail olamadım.
ben seninkilere teyzelik yaparım. allah byük tabiki ama ben bu sene umutlu değilim.hayrlısı tabi.
evet bahacım yarın arkadasımızdan guzel haber alalım sonrada ardı arkası kesılmesın guzel haberlerın...artık bu geceden hadı halaya kızlarrrrr64:
canlar gereksiz bi tartışmanın içine girmeyelim...
bi yanlış anlaşılma oldu iki tarafta düşüncesini paylaştı bitti...
bakın bugün ne güzel bi haber aldık toanadan
inş yarın hmtnzlden de güzel haberler alıcaz
sonrada gelinciğin haberini alıcaz allahın izniyle
bunlar bizim için okadar önemli ki lütfen keyfimizi kaçırmayalım halaya başlayalım
64:
rabbim topiğimizi hamişlerle bebişlerle doldursun inş
kızlar ben kaçtım hepinize iyi geceler.bende halayın ucundan tutayım bari gitmeden64:
ne oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr burdaaaaaaaaaaaaaaaa
bensız oyunmu olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr::
canlarım ben çıkıyorum..
herkese iyi geceler... dur halayla çıkayım bariii..
:
gerisi size kalmış..
ben başlamıştım zaten hadi beraber devam edelim canım benim bence dene kesin tutarhastane olayını ilk duyduğumda yuh dedim yani
canıkom bılıyorum sen baslatın halayıı hadı tekarar baharcım hopaaaaaaaaaaakızlar halaya katılınnn
Halay var da niye anlamadım mı kaçırdım mı neyse boşver halay buldun gir:
Hadi canlarımm bende kaçtımm
iyi geceler
yarın inş. güzel haberler gelir hmntzl dennn bende tutayım halayın uçundann yatmadan
:
iyi geceler bitanem allah rahatlık versin...
inş yarın hep beraber daha uzun bi halay çekicez hmtnzl için
yani size öyleyecek hiçbişeyim yok...
şaşırdım valla.
süpersiniz canlarım.......
daha ameliyat olmadan halaylar çekilmiş.
6032. sayfadayım şuanda.ilerlde nelerle karşılaşacağım merak içindeyim.
hani bi romanı hızlıca okuyup bitrmek istersinizya hemen okumak istiyorum
sizi çooook seviyorum benyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
6464:::azıcık geç kaldım ama halayın sonu ben olayım bari
burda da ezan okunuyor rabbim dualarımızı kabul etsin inş
ayyy çok sevindim ben seninle aynı anda tedaviye başlayacağımıza
negüzel destek oluruz orda birbirimize
allah kabul etsin canım...
yani size öyleyecek hiçbişeyim yok...
şaşırdım valla.
süpersiniz canlarım.......
daha ameliyat olmadan halaylar çekilmiş.
6032. sayfadayım şuanda.ilerlde nelerle karşılaşacağım merak içindeyim.
hani bi romanı hızlıca okuyup bitrmek istersinizya hemen okumak istiyorum
sizi çooook seviyorum benyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
6464:::azıcık geç kaldım ama halayın sonu ben olayım bari
bebekim deme öyle hem biz 2 sene sonradan bahsediyoruz...
bence sen ozamana kadar çoktan ikizlerinikucağına almış olacaksın
oluruz tabiki..
neden olmasın
birlikte olmasakta ben sana çok minnetkarım..
iyi ki varsın..
kızlar kıskanmayın sizide çooook seviyorummmmm
canım benim hoşgegeldinn
yokluğun hissedilmez mi hiç aşkolsun
sen arada böyle yapıyorsun ya alıştırdın bizide
yine neden bukadar ara verdin anlat bakalım
canım benim yiğenini sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş...
darısı sizin bizim hepimizin başına inş
canım napalım nasip değilmiş demekki sende aynı ismi koymak istemezsen daha güzel bi isim bulursun...
hem bebişini sağlıcakla kucağına bi alsan isim falan düşünmezsin yeterki kucağında seninle olsun
ne bilim bebekim kısmet tabi.
ama bu ara ben gene umutsuzum galiba
allah ol derse olur tabi bilemem hayırlsıı....
amanın ne güzel ya ay varya çok sevindim neveser var taşdelende ben de neveserin karşısında şile otabanın öbir tarafında oturuyorum yani neveser le aramışta şile otabanın var sen nerdesin komşu çıktı bana artık canım sıkıldıkca sende çaydayım haberin olsun
benim niyetim vardı 1 haftada hatim niyetim vardı onu okudum o yüzden gelemedim çocuk için okudum inşallah bizimde olur tek duam o
aaaaa yapma öyle hadi neşelenelim sana yakışmıyor bu haller hadi bakalım
tabi tabi canım neşeliyim ben alıştım bu duurma yani.
keyfim yernde çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?