en son eylülde yaptırdık bebekim bidahada yaptırmadık.
hep diyorum ama yaptırmıyor fırsat bulup gidemiyor. ank gidelim diyo.
bende ank gidemiyoruz madem burda yaptıralım diyorum ama onada zamn ayıramıyor.
kaldı yani.bakalım tetikliyorum sürekli bu test konusunda ama atatk göremedim henüz malesef canıcmım
bacım bu macunu adam gönderiyor içindekileri bilmiyorum o yüzden gölcükten aldık macun çay ve yağ var üçlü olarak kullanılıyor adam çok iddalaı 2 ayda sperm çıkıyor diyor ama daha kullanıyoruz eger faydası olursa kesin haber veririm zaten şimdi kociş geliyor kardan dolayı erken geliyor çıkmam lazım ama özele gönderebilirsin varsa başka sorun
hepinzi öptüm kızlar hadi görüşürüz[/QUOTE
zamancığım kullan bakalım şifası olursa sipariş yağmuruna tutarız aktarcıyı.azospermin bana göre pek tedavisi yok gibi şöyle kimine iyi geliyor bir ilaç kimine değil.biraz da allahın takdiri.biz elimizden geleni yaptıkça tevekkül etmek kalıyor bizlere.başka bir sitede ümit22 diye birisi var 12 yıllık evli imiş mikrotese olmuş 1-2 defa.patoloji sonucu sertoli only.m-sure çok iyi gelmiş kaç ay kullanmış bilmiyorum o hapı ama en son 500.00 hareketsiz sperm çıkışı olmuş dondurulamamış bir daha ki sefere tahlil verip dondurtacakmış.bu dediğim arkadaş erkek.bu konulara bayağı kafa yoran birisi.buradan da çok duydum m-surenin sahtesini üretmişler diye.ilacın fiyatı da makul seviyelerde değil 400 tl.ve de güvenemiyorsun çıkış olur mu diye.%100 garanti olsa 5.000 - 10.000 hatta 100.000 tl yi bile göze alırız.ama o da kesin garanti veremez diye düşünüyorum.
inş fırsat bulur bebekim bi değişiklik var mı görmüş oluruz kafanız rahat olur...
kardeşin duruyor mu daha bebekim ??
evet bebekim ya inşallahh kısmet inşallahh
evet bebekim duuryor annem de geldi. ama gidecekler birazdan..
nasılsınız anca nete girebildim. öğlen komşunun cuma okuması vardı oraya gittim hepimiz için dua ettim.15 yaşında bi kız çocuğu kötü hastalığa tutulmuş onun için 500 yasin okuyorlar bende 5 tn aldım inş. kabul olur kurtulur hastalıktan.buraya bugün kar yağıyoo)))) çok güzel heryer bembeyaz yine...
bacım bu macunu adam gönderiyor içindekileri bilmiyorum o yüzden gölcükten aldık macun çay ve yağ var üçlü olarak kullanılıyor adam çok iddalaı 2 ayda sperm çıkıyor diyor ama daha kullanıyoruz eger faydası olursa kesin haber veririm zaten şimdi kociş geliyor kardan dolayı erken geliyor çıkmam lazım ama özele gönderebilirsin varsa başka sorun
hepinzi öptüm kızlar hadi görüşürüz[/QUOTE
zamancığım kullan bakalım şifası olursa sipariş yağmuruna tutarız aktarcıyı.azospermin bana göre pek tedavisi yok gibi şöyle kimine iyi geliyor bir ilaç kimine değil.biraz da allahın takdiri.biz elimizden geleni yaptıkça tevekkül etmek kalıyor bizlere.başka bir sitede ümit22 diye birisi var 12 yıllık evli imiş mikrotese olmuş 1-2 defa.patoloji sonucu sertoli only.m-sure çok iyi gelmiş kaç ay kullanmış bilmiyorum o hapı ama en son 500.00 hareketsiz sperm çıkışı olmuş dondurulamamış bir daha ki sefere tahlil verip dondurtacakmış.bu dediğim arkadaş erkek.bu konulara bayağı kafa yoran birisi.buradan da çok duydum m-surenin sahtesini üretmişler diye.ilacın fiyatı da makul seviyelerde değil 400 tl.ve de güvenemiyorsun çıkış olur mu diye.%100 garanti olsa 5.000 - 10.000 hatta 100.000 tl yi bile göze alırız.ama o da kesin garanti veremez diye düşünüyorum.
ESMACIM MERHABA ÇOCUK İSTİYORUM FORUMDA BENDE OKUDUM ÜMİT22 NİN YORUMLARINI ,AMA NE KADAR İNANDIRICI BİLMİYORUM M-SUREDEN BİZDE 2 KUTU KULLANDIK 800 TL SAHTE OLDUĞUNUDA BİLDİĞİM HALDE KULLANDIRDIM EŞİME BELKİ ŞİFASI BUNDANDIR DİYE, AMA MALESEF SONUÇ YİNE SIFIR BİLMİYORUM Kİ CNM REKLAM AMAÇLI BİRİLERİ ÇIKIP BÖYLE ŞEYLERMİ YAZIYOR ARTIK BEN HERŞEYDEN ŞÜPHE EDER DURUMA GELDİM ...
SEPE NATURALDEN TİRİBULUS GETİRTİYORUM ONLARIN BUNUN ÜZERİNE ÇALIŞMALARI VARMI ONLARLA GÖRÜŞÜYORUM ARA ARA ONLARDA MACUN VS.VS BİŞİLER DİYOLAR BUGÜNDE AZO OLUPTA SPERM ÇIKANLARIN FAXINI ÇEKTİLER BİŞMİYORUM Kİ KAFAM ALLAK BULLAK
AZO HER İNSANDA DEĞİŞİYOR KİMİNE YARIYOR KİMİNE YARAMIYOR BU PROFÖSÖRLER DOKTORLAR NE İŞ YAPARLAR ANLAMADIM ADAM GİBİ ŞUNLARI AYIRIP NELERİN NEYE İYİ GELDİĞİNİ BİZE SÖYLEMİYORLAR Bİ İŞ YAPTIKLARI YOK KES BİÇ PARANI AL GEÇ OOOFFF OFFF VALLA BU AZO BENİ YİYİP BİTİRİYOR(
nasılsınız anca nete girebildim. öğlen komşunun cuma okuması vardı oraya gittim hepimiz için dua ettim.15 yaşında bi kız çocuğu kötü hastalığa tutulmuş onun için 500 yasin okuyorlar bende 5 tn aldım inş. kabul olur kurtulur hastalıktan.buraya bugün kar yağıyoo)))) çok güzel heryer bembeyaz yine...
negüzel ya selam söyle anneciğinle kardeşine...
facede kardeşinin profil resmini gördüm nekadar çok benziyor sana
Kızlar nzlyn nin facesi yada ulaşabileceğimiz bişeysi varmı kaç gündür girmiyor merak ettim ben çıkıyorum canlarım akşama evden görüşürüz hepinizi öpüyorum...
a. selam canım söyledim..
gitti onlarda şimdi.
gerçekten benziyormu bebekim hiç benzemeyiz halbuki.
o esmerdir o anneme benzer ben babama
nyzln face yok canım bende.
görüşürüz canım öpüyorum bende allaha emanet ol
Arkadaslar ben yine geldim.esimin azospermi vardı.dun kan testi sonuclarımızı aldık ve ultrason çekildi esim.buraya onların sonucunu yazsam anlayan arkadaslar yorum yazabilirmi rica etsem?
Estradiol 39.61
Fsh 22.39
Lh 9.81
Testesteron 316. Ki bu neden yüksek ?
Ultrason sonucu :
Solda sant tip grade 1-2 varikosel
Sag epididim bas kesiminde 3 mm.capli kıstık lejyon.birde reflu diye birşey geçiyor raporun icinde.
Kızlar lütfen yardım edin Kaan hocaya Çarşamba gunü gidiçez bu sonuçlarla ama bilen anlayan varsa nolur yorumlasın...
Kızlar nzlyn nin facesi yada ulaşabileceğimiz bişeysi varmı kaç gündür girmiyor merak ettim ben çıkıyorum canlarım akşama evden görüşürüz hepinizi öpüyorum...
Arkadaslar ben yine geldim.esimin azospermi vardı.dun kan testi sonuclarımızı aldık ve ultrason çekildi esim.buraya onların sonucunu yazsam anlayan arkadaslar yorum yazabilirmi rica etsem?
Estradiol 39.61
Fsh 22.39
Lh 9.81
Testesteron 316. Ki bu neden yüksek ?
Ultrason sonucu :
Solda sant tip grade 1-2 varikosel
Sag epididim bas kesiminde 3 mm.capli kıstık lejyon.birde reflu diye birşey geçiyor raporun icinde.
Kızlar lütfen yardım edin Kaan hocaya Çarşamba gunü gidiçez bu sonuçlarla ama bilen anlayan varsa nolur yorumlasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?