Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar kociş geldi ben çıkıyorum hepinizi öptüm

merhaba arkadaslar ,
eşleri azosperm olanlara bır umut olsun dıye yazıyorum.hemşire bir arkadasında eşi azospermdi 5 ml sperm %3 hareketlilik varmıs uzun yılların sonunda arkadas şuan hamile....nasıl mı?ege universitesinde ürolok bır doktor ASİST(BALGAM SÖKTÜRÜCÜ ŞURUP)ÖNERMİŞ SPERM SAYISINI VE HAREKETLILIGINI artırıyormuş.arkadasta uyguladı ve ımkansız dedıklerı bebegıne hamıle su an...umarım hepınıze umut ışıgı olur...

cnm sonuçta onda 5 ml sperm %3 hareketlilik varmış bizde malesef hiç yok ve buna azosperm deniyor demekki onlarınkisi azo değilmiş anladığım kadarıyla inşlh sağlcakla bebeğini kucağına alır....darısı bizlerin başına...

anam kız sen mi geldin nasılsın uzun suredir gelmiyodun nasılsın bebiş nasıl yaptın mı doğumu

Evetttt ben geldimmEvet canım epeydir yoktum hani 19 ay kadarDoğum yaptım oğlum 20 aylık olacak ayın 5inde teyzesi öper hepinizi bol bol.

Saolaun arkadaşlar,dediğim gibi beni çoğunuz tanımaz,ZAMAN ın ismini görünce merhaba demek istedim.ben çok çok eski üyeyim aslında yaklaşık 3 yıllık.
Bende sizlerden biriyimn aslında azosperm.Tam 4 kez denemenin ardından şimdi oğlum 19 aylık oldu.Sakın sakınnn ümitler kaybolmasın olurmu,beni örnek alın,yaşadığım hiç bir sıkıntı beni yıldırmadı,4 tedavi süreci,3 kızımı toprağa verdim,düşük,kürtaj,onca sıkıntı hiç aman neden ben demedim,sizlerde demeyin herşeyin vakti zamanı var unutmayın hepiniz anneliği tadacaksınız buna adım gibi eminim,dualarımdasınız her zaman

senin adına çok sevindim çok azimli biriymişsin bebeğine de sonunda kavuşmuşsun Allah ayırmasın.
aynı zamanda kaybettiğin evlatların içinde başın sağolsun.
Canım azospermi eşin galiba probelm tam olarak ne idi genetik mi tıkanıklık mıydı?

merhaba canım hayrolsun neden sıkıldın ki bukadar :26:

Kimse kalmamış Baharcım bu akşam gezmede herkes herhalde.eşim bugün test yaptırdı ama can sıkıntım ondan değil aslında neden onu da bilmiyorum ama yalan dünyayı izledim keyiflendim şimdi daha.Hormonlarda pek değişiklik yok FSH 38 Dden 36 olmuş LH 12 den 8 olmuş,testeron normaldi yine normal ama sperm testinden pek anlaşılır bişey yok hep 2ml olan miktar bu kez 1ml olmuş. Bir de sperm konsantrasyonu 5milyondan küçük demiş başka da bişey yok.Ne oldu bilmiyorum yani.

canım ayıpsın sen de buyur gell yakınız bayaa

bugün komşum geldi kızlar bana..
görümcesinden bahsetti, bursada oturuyo eşi geç indirilen testisten dolayı azoymuş.tese olmuş çıkmamış.sonra emre bey de mikro olmuş 15 kadar bulmuşlar ama tutmamış kalanı dondurnuşlarr,
ismini sormadım görümcesinin ama bidahakine sorarım,belki de burdaki arkadaşlarımızdan birisidir..
komşumun 1 yaşında kızı var,şimdi tüm korunmalarına rağmen 3 aylık hamileymiş yeni öğrenmiş nasıl bakıcam bilmiyorum diyodu bebeğini sütten kesmek zorunda kalmışş..en zoru da görümcemle karşılaşmak bu süreçte diyodu,sanki inadına yapıyomuşum gibi,halbuki 5-6 yaşına kadar düşünmüyodum diyodu..
kimini öyle imtihan ediyo rabbim kimini böyle
o verecek olduktan sonra tüm korunma yollarını denesen neye yarar
rabbim inş bizlerin de yüznü güldürür..

maşallah canım ya müdaleden hiç vazgeçmemişsin ve sonunda kavuşmuşsun mucizene
rabbim oğlunu sana bağışlasın...
mutluluğunuz daim olsun inş...
kolay değil yaşadıkların hayalkırıklıkların acıların...
ama rabbim çabalarının karşılığında oğlunu nasip etmiş sana...
darısı hepimizin başına inş

bu arada beni de ekleyin kızlar face e:13:
daha iyi tanırız birbirimizi..
bazen cevap veremeden çıkmak zorunda kalıyorum kusura bakmayın,daha sonra cevap yazmaya çalışıyorum ama

canım sperm konsantrasyonu 5 milyondan küçük yazıyorsa sizde çıkış başlamış demekki
iyi bak bakalım sonuca canım sperm sayısı 0 yazmıyorsa sizde çıkış başlamış

flask2003 saol canım bende bişey yok umudumda yok öyle işte zaman belgin kim var kim yok topikte eski kızlar varmı ne var ne yok

Ben geldimm:80:
bu akşam eşime kaptırdım pc yi zor aldım elindennnn

hoşgeldin artvinli canım ne zamandır görünmüyorsun maşallah oğlun büyümüş darısı bize inşallah... senin hikayeni çok iyi biliyorum canım memorial topiğinde yazıyordun, senin sabrına azmine hep imrendim Rabbim sonunda seni Ali yağızına kavuşturdu... İnşallah senin gibi bizde bu azoyu yeneriz...arasırada olsa gel bize umut ver burda hepimizin buna ihtiyacı oluyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…