- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
amin canım hepimiz için inşallah haftayada sizin spermcikleriniz milyon milyon gelir inşallah
Benim koçiş geldi canlarımmm
görüşürüzzz
kızlar kociş geldi ben çıkıyorum hepinizi öptüm
canım burdayım ...giriyorum arada .durabilirmiyim sizsiz.yarını unutmadım inş.herkesede iyi akşamlar. yemek yapıyorum.
merhaba arkadaslar ,
eşleri azosperm olanlara bır umut olsun dıye yazıyorum.hemşire bir arkadasında eşi azospermdi 5 ml sperm %3 hareketlilik varmıs uzun yılların sonunda arkadas şuan hamile....nasıl mı?ege universitesinde ürolok bır doktor ASİST(BALGAM SÖKTÜRÜCÜ ŞURUP)ÖNERMİŞ SPERM SAYISINI VE HAREKETLILIGINI artırıyormuş.arkadasta uyguladı ve ımkansız dedıklerı bebegıne hamıle su an...umarım hepınıze umut ışıgı olur...
anam kız sen mi geldin nasılsın uzun suredir gelmiyodun nasılsın bebiş nasıl yaptın mı doğumu
Evetttt ben geldimmEvet canım epeydir yoktum hani 19 ay kadar Doğum yaptım oğlum 20 aylık olacak ayın 5inde teyzesi öper hepinizi bol bol.
Saolaun arkadaşlar,dediğim gibi beni çoğunuz tanımaz,ZAMAN ın ismini görünce merhaba demek istedim.ben çok çok eski üyeyim aslında yaklaşık 3 yıllık.
Bende sizlerden biriyimn aslında azosperm.Tam 4 kez denemenin ardından şimdi oğlum 19 aylık oldu.Sakın sakınnn ümitler kaybolmasın olurmu,beni örnek alın,yaşadığım hiç bir sıkıntı beni yıldırmadı,4 tedavi süreci,3 kızımı toprağa verdim,düşük,kürtaj,onca sıkıntı hiç aman neden ben demedim,sizlerde demeyin herşeyin vakti zamanı var unutmayın hepiniz anneliği tadacaksınız buna adım gibi eminim,dualarımdasınız her zaman
merhaba canım hayrolsun neden sıkıldın ki bukadar :26:
hıııı bak ben bunuda kıskanırım bende çekemköydeyim beni davet etmek yokmu ümraniyeye bende alışverişe giderim zaten başka bişey için gittiğimde yok ya neyse ben kıskanırım ama olmazki beni davet et
Evetttt ben geldimmEvet canım epeydir yoktum hani 19 ay kadar Doğum yaptım oğlum 20 aylık olacak ayın 5inde teyzesi öper hepinizi bol bol.
Saolaun arkadaşlar,dediğim gibi beni çoğunuz tanımaz,ZAMAN ın ismini görünce merhaba demek istedim.ben çok çok eski üyeyim aslında yaklaşık 3 yıllık.
Bende sizlerden biriyimn aslında azosperm.Tam 4 kez denemenin ardından şimdi oğlum 19 aylık oldu.Sakın sakınnn ümitler kaybolmasın olurmu,beni örnek alın,yaşadığım hiç bir sıkıntı beni yıldırmadı,4 tedavi süreci,3 kızımı toprağa verdim,düşük,kürtaj,onca sıkıntı hiç aman neden ben demedim,sizlerde demeyin herşeyin vakti zamanı var unutmayın hepiniz anneliği tadacaksınız buna adım gibi eminim,dualarımdasınız her zaman
Kimse kalmamış Baharcım bu akşam gezmede herkes herhalde.eşim bugün test yaptırdı ama can sıkıntım ondan değil aslında neden onu da bilmiyorum ama yalan dünyayı izledim keyiflendim şimdi daha.Hormonlarda pek değişiklik yok FSH 38 Dden 36 olmuş LH 12 den 8 olmuş,testeron normaldi yine normal ama sperm testinden pek anlaşılır bişey yok hep 2ml olan miktar bu kez 1ml olmuş. Bir de sperm konsantrasyonu 5milyondan küçük demiş başka da bişey yok.Ne oldu bilmiyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?