Aynen cnm onlar yatmaya biz buraya süperiz gerçektenn
napalım tatlım yaa onların uykuya ihtiyacı var bizimde sohbete
Evt cnm doyamıyoruz sohbet etmeyee
işte geldim burdayım.sen nasılsın canım.misafirlerim vardı bazen kaçamak giriyorum ama yazamadım kusura bakmayın yazdığım zaman yanlış anlıyorlar bende sadece okumakla yetiniyorum.şimdi onlar gittiler annem ve ablamlar kalı yiğenlerim yattı pc bana kaldı sizler nasılsınız varmı bir değişiklik 150sayfayı oku oku bitiremiyorumcnm nerelerdesin sen ne zmndır göremiyorum seni merak ettim valla))nasılsın iyimisin?
selam bebekim hoşgeldin
iyiyim canım sen nasılsın özledim seni nelerdersin
Slm tatlım hoşgeldinnn
iyiyiz çok şükür
sen nasılsınn napıyosunnn
ekledim seni canımaa evet canım ben farketmemişim mesaj sayını ben yazarım şimdi sen eklersin beni
aynen tatlım ya doyamıyoruz birbirimize...
gece atıştırıcak mısın yine söyle bakalım
işte geldim burdayım.sen nasılsın canım.misafirlerim vardı bazen kaçamak giriyorum ama yazamadım kusura bakmayın yazdığım zaman yanlış anlıyorlar bende sadece okumakla yetiniyorum.şimdi onlar gittiler annem ve ablamlar kalı yiğenlerim yattı pc bana kaldı sizler nasılsınız varmı bir değişiklik 150sayfayı oku oku bitiremiyorum
hoşbulduk bidenemmm
iyiyim bende canımcım bende seni çooook özledimmm
bugün arkadaşıma gittim tatlım sonra kayınvalideme gittim yarın ankaraya oğluna gidiyorlarda.
gitmeden bir görelim dedik.
o yüzden giremedim canımmm
yarında hastaneye gideceğiz kociş tahlil yaptıracak bende muayene olucam bakalım inşallah sonuçlar iyi çıkarrr
hoşbulduk bidenemmm
iyiyim bende canımcım bende seni çooook özledimmm
bugün arkadaşıma gittim tatlım sonra kayınvalideme gittim yarın ankaraya oğluna gidiyorlarda.
gitmeden bir görelim dedik.
o yüzden giremedim canımmm
yarında hastaneye gideceğiz kociş tahlil yaptıracak bende muayene olucam bakalım inşallah sonuçlar iyi çıkarrr
hoşbulduk canımcım
iyiyim canım bende heyecanlıyım yarın tahlil yapıcazda inşallah iyi çıkar sonuçlar spermiogramda yaptıralım diyorum kocişe.
ama ikna edemiyorum istemiyo
ekledim seni canım
kızlar sohbetinize doyum olmaz,ben kaçar,
sizin kocişler erkenci,yatırıp koştunuz,benim ki laptop diye gözümün içine bakıyo,bugün hele haftasonu ki uyut uyutabilirsen
hepinize iyi geceleerr
imdilik bişey istemiyorum ama ilerleyen saatlerde düşünebilirimmm
daha yeni süt içtim çünküü
canım sperm konsantrasyonu 5 milyondan küçük yazıyorsa sizde çıkış başlamış demekki
iyi bak bakalım sonuca canım sperm sayısı 0 yazmıyorsa sizde çıkış başlamış
seni kıskandım hep senmi gezceksinimdilik bişey istemiyorum ama ilerleyen saatlerde düşünebilirimmm
daha yeni süt içtim çünküü
Hoşgeldin cnm özledik seni merak ettikkk
iyiyiz cnm sen nasılsınn
Ne nasıl yani?bİR TEK O YAZIYO AMA birde lifikasyon,miktar,renk,görünüm,ph
sperm konsantrasyonu: <5milyon bu kadar ileri hareketli,yerinde hareketli,hareketsiz onların karşısı boş.
şifa olsun tatlıma
benim canımda süt istedi şimdi ama evde kalmamış
ekledim seni canım
kızlar sohbetinize doyum olmaz,ben kaçar,
sizin kocişler erkenci,yatırıp koştunuz,benim ki laptop diye gözümün içine bakıyo,bugün hele haftasonu ki uyut uyutabilirsen
hepinize iyi geceleerr
canım 0 yazıyorsa çıkış yok demekki...
çünkü okadar olsaydı hareket hızlarının karşılığında yüzdeleri olurdu...
neyse canım sağlık olsun siz hayırlısıyla başlayın bi tedaviye ozaman göreceksiniz sizde anemonlar gibi milyonları inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?