naber kızlar 4 yigenimebahar ögretmenim bunlar birbirini kıskanıyorlar ne yapmalıyım :18::18::18::18:
Baharcımmmm napıyosunnn
iyiyim canım surelerimi okudum tv izledim bi bakayım topiğe dedim...
sen nasılsın canım gezip geldin mi
iyi yapmışsın cnmmm
bizde bi çıktık dışarı 1 saat kadar soğuk vallla ev eniyisi
şimdi eşim tekrar giddi işi vardı hemde elmalı kurabiye yapıcam ceviz almayı unutmuşumm onu alıcakkk
tabi tatlım ya ev gibisi var mı buz gibi dışarısı...
oo ellerine sağlık bitanem afiyet olsun size...
bende çok severim elmalı kurabiyeyi
Sağol bitanem
gel beraber olsunn
bende uzun amandır yapmıyodumm elmalarda vardı yapmak istedimm bakalım güzel olucakmı tutturabilicekmiyim
Bugün fazla uğrayan olmamış topiğeee herkes gezmelerde yada misafirleri varrrrdırr
saol tatlım sen benim yerimede ye olur mu
yaparsın sen becerikli arkadaşım benim...
Sağol tatlımmm
her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonuda topik boş...
negüzel herkes ya kocişiyle ya arkadaşlarıyla...
elmalı kurabiyemi yapıyorsun ya bende denedim bir kere ama güzel olmadı sen nasıl yapıyorsun cocukken bir yerde yemiştim o tadı hiç unutamıyorumBugün üşüdüm evde akşam oldu daha bi soğuk olduu
kalkıp bişeyler yapmam lazım ısınırım en azından hamuru yapıyorum bi taraftan eşim gelene kadar sonra biraz ütü var onu yaparım belkiii
dizim başlayana kadarrr
akşam belkii hareketlenir topikk cnmmm
her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonuda topik boş...
negüzel herkes ya kocişiyle ya arkadaşlarıyla...
evt cnm maaleseff
biz yine evdeeee senin eşin çalışıyomuu cnm
Bugün üşüdüm evde akşam oldu daha bi soğuk olduu
kalkıp bişeyler yapmam lazım ısınırım en azından hamuru yapıyorum bi taraftan eşim gelene kadar sonra biraz ütü var onu yaparım belkiii
dizim başlayana kadarrr
Selam güzeller.Kimsecikler yok yine hafta sonu sessizliği ben de 10dak izin aldım eşimden geldim.Gelincik canım her gün güzel haberlerini alıyoruz ya Allah kötü haberler işittirmesin.Az kaldı Allahın izniyle hamile olduğun günleri de görüp hem sevinip hem umutlanacağız.Sonra da güzel bebeğinin doğum haberi inş.Bak Kayserideysek eğer ikimiz de hala o zaman güzel bebeğini koklamaya gelecem inş.
dizim başlayana kadarrr
elmalı kurabiyemi yapıyorsun ya bende denedim bir kere ama güzel olmadı sen nasıl yapıyorsun cocukken bir yerde yemiştim o tadı hiç unutamıyorum
Bende uzun zamnadır yapmıyodumm elmalarda varken yapim dedimm
Malzeme ; 1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı pudara şekeri
yarım margarin eritilmiş
1 tatlı kaşığı karbonat
3.5 su bardağı un tabi hamur cıvık olursa biraz daha ekleyebilirsin
İçi için 3 elma,biraz ceviz, tarçın şeker elmaları rendeleyip öbür malzemeleride koyup yumuşayana kadar pişir
sonra hamura şekil verip içine elmalı karışımı koyucam bakalm nasıl olucakk
ama ben eevdeyim herif geziyor arkadaşlarıyla bende boş boş oturuyorum
bu arada bacılar anlatimde gülün
ya dün akşam bana naptı hadi dedi sinameya gidelim başıma geleceği iyi bildiğim için önce yok dedim çok ısrar edince tamam dedim aradı sordu sinamayı bir 8de birde 9.15de saat de biz evdeyken 8i geçmişti sonra oraya gittik tabiki başlamış bir sonraki seans 45 dk sonra dedi kız benim herifim ne dedi iyi ozaman baklava alıp eve gidelim benim cinler çıktı tepeme beni evden hazırlatıp sinamaya gideye götürüyor oaraya kadar gidiyoruz sonra baklava alıp eve gelmek istiyor gelde sinirlenme ve herif bana böyle şeyleri sürekli yapıyor çok sinirlendim eve geldik seninle dedim birdaha dışarıya çıkan sekiz olsun ama arkadaşlarıyla gitse orda oturur konuşur sinamaya da girer izler gelir aklıma şimdi birde ne geldi üsküdar sahile götürdü beni ilk defa oturduk güneş batmak üzere manzara çok güzel oturmuşuz çaylar gelmiş ama benim herif elinde tel arkadaşıyla yazışıyor arada gülüyor ama muhabbet baya koyu sanki ben yokum tek kelime konuşmuyor benimle en sonunda teli elinden aldım kızdım kapattı sonra noldu kalktık ama sonuç değişmiyor adamın gözü dışarda bugün öglen vakitlerinden beri dışarda bende alıştım galiba yanlızlıga sessizlige bazen diyorum ölsem ne fark etcek yoklugumu kim hissetcek
elmalı kurabiyemi yapıyorsun ya bende denedim bir kere ama güzel olmadı sen nasıl yapıyorsun cocukken bir yerde yemiştim o tadı hiç unutamıyorum
ama ben eevdeyim herif geziyor arkadaşlarıyla bende boş boş oturuyorum
bu arada bacılar anlatimde gülün
ya dün akşam bana naptı hadi dedi sinameya gidelim başıma geleceği iyi bildiğim için önce yok dedim çok ısrar edince tamam dedim aradı sordu sinamayı bir 8de birde 9.15de saat de biz evdeyken 8i geçmişti sonra oraya gittik tabiki başlamış bir sonraki seans 45 dk sonra dedi kız benim herifim ne dedi iyi ozaman baklava alıp eve gidelim benim cinler çıktı tepeme beni evden hazırlatıp sinamaya gideye götürüyor oaraya kadar gidiyoruz sonra baklava alıp eve gelmek istiyor gelde sinirlenme ve herif bana böyle şeyleri sürekli yapıyor çok sinirlendim eve geldik seninle dedim birdaha dışarıya çıkan sekiz olsun ama arkadaşlarıyla gitse orda oturur konuşur sinamaya da girer izler gelir aklıma şimdi birde ne geldi üsküdar sahile götürdü beni ilk defa oturduk güneş batmak üzere manzara çok güzel oturmuşuz çaylar gelmiş ama benim herif elinde tel arkadaşıyla yazışıyor arada gülüyor ama muhabbet baya koyu sanki ben yokum tek kelime konuşmuyor benimle en sonunda teli elinden aldım kızdım kapattı sonra noldu kalktık ama sonuç değişmiyor adamın gözü dışarda bugün öglen vakitlerinden beri dışarda bende alıştım galiba yanlızlıga sessizlige bazen diyorum ölsem ne fark etcek yoklugumu kim hissetcek
dizim başlayana kadarrr
Ohhh mis gibi kokularını aldım kurabiyelerinin.Aslında çok aram yoktur kurabiyeyle ama hem adına hem kokusuna bayılıyorum.Garip ama gerçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?