günaydın herkese
güzel haftasonu diliyorum.
cabım 7 embiryon olmuş ne güzel inşallah seninle sonuna kadar kalır hepsi
seni o kadar iyi anlıyorum ki gözüne uyku girmemesi çok normal 40 tane düşünce geçmiştir kafandan nasıl olacak diye Allah yardımcın olsun.
evet canım alışıyor pazar günleri izinli...
yarın yine kullanamayacak ama hafta içi izmire kontrole gideceği için...
ben yine evde bi başına anlayacağın
Ah kıyamam ben sana bitanemm yanlızmı kaldınn :19
:inş. bebişlerimiz olunca hiç sıkılacak vaktimiz bile olmıycakkk
kolay gelsin tatlım bende yemeğe başlıycam şimdi...
görüşürüz öptüm seni
Selam güzeller.Kimsecikler yok yine hafta sonu sessizliği ben de 10dak izin aldım eşimden geldim.Gelincik canım her gün güzel haberlerini alıyoruz ya Allah kötü haberler işittirmesin.Az kaldı Allahın izniyle hamile olduğun günleri de görüp hem sevinip hem umutlanacağız.Sonra da güzel bebeğinin doğum haberi inş.Bak Kayserideysek eğer ikimiz de hala o zaman güzel bebeğini koklamaya gelecem inş.
Ohhh mis gibi kokularını aldım kurabiyelerinin.Aslında çok aram yoktur kurabiyeyle ama hem adına hem kokusuna bayılıyorum.Garip ama gerçek
afiyet olsun sizeohh mis gibi
yanınada demli bir çay
Slm cnm evt haftasonu böyle maaleseff
benimkide yanımdaa beni bakliyo
Yani bu tam kurabiye gibide değil daha yumuşak güzel oluyo ama
Sağol cnmm
evt çay yanında güzel giderr
sende istanbuldaydın dimi cnm avcılar demiştin yanlış hatırlamıyosaammm
günaydın canlar ben geldim
hepinize güzel hafta sonları diliyorum
11 de kalktım ama evsahibimin yanına indim 1 saattir onunla sohbet ediyorduk...
aklım burda tabi anca geldim
nasılsınız bakalım bugün
günaydın bebekimmmm benim
bugün senden mahrum mu kalıcaz yani
geçmiş olsun eniştemizede...
bebekim aşkolsun çekiştirmedik kupa verdik sanadaha ne istiyorsun
kardeşinden yeni fotola bekliyorum ben ona göre
günaydın kızlar bizde kahvaltımızı yaptık size bi bakayım dedim hemde gelişmelerden haber vereyim dedim. sabah hastaneyle görüştüm 7 embriyomuzun gelişimi devam ediyormuş iyi olanda varmış orta kalitede de gelişimi yavaş olanlarda da varmış ama çok şükür hepside canlı şuanda. yarın görüşecez tekrar ama büyük ihtimal pazartesi günü transferim olacak... hayırlısı inşallah...
iiyim bende canımıniçi..
ani ama güzel bir foto.
kan tahlili yaptırdık bebekim bugün öğleden sonra sonuçları alıcaz.
kaan hocayada mail atıcam ameliyat gününü belirliycek büyük olasılıkla:18:
kızlar canım sıkılıyor napsak ki ölsem kimse yoklugumu aramaz demiştim kızmışsınız ama öyle bugün olmasam nolcak en fazla gömene kadar ya ben degerimi biliyorumda diyorum bacılar neyse kızlar boşverin bunuda napsak ya dogum öyküleri çok okuyorum ben her okudugumda da üzülüyorum ama okumaktanda kendimi alamıyorum her okudugum hikaye ye kendimi koyuyorum yerine hoşuma gidiyor
ooooyyyyyyy ooooyyyy çok sıkıldım napsak ki
ayy canım beni,m ya deme öyle şeyler allah korusun yaa
elbet hepimiz bigün öleceğiz ama göreceğimiz günler vardır inşallah.
evlatlarımızın kokusunu duymadan ölmeyelim inşallah.
allah hayırlısını nasip etsin...
valla canım bende geçen ikiz annelerinin hayatlarını okudum çok özendim inşallah bizde böyle anlatırız dedim.
ne yediklerini ne hareketler ettiklerini filan anlatmışlar çok duygulanmıştım.
okuyunca üzülüyroum ama okumakta hoşuma gidiyor senin gibi işte..
eşin gelmedimi hala canımcım?
yok be bacım geldirmi hiç az önce aradım kızdım hiç ses yok cevap bile vermiyor amannnn gelse bile nolcak alır eline bili oturur aşağıya aman be bir evladım olsada ona baksam çok özledim bebeğimi gelmiyor bir türlüde belkide hiç gelmez ben anca böyle geride kaln olurum boyun büker bakarım ufff çok sıkıldım
ben geldim nasılsınız kızlar?
öyle deme be zamancım gelicek bizim bebişlerimizde insan bazen tüm umudunu yitriyor çok iyi anlıyorum seni
hoşgeldin canım
iyiz çok şükür sen nasılsın?
yok be bacım geldirmi hiç az önce aradım kızdım hiç ses yok cevap bile vermiyor amannnn gelse bile nolcak alır eline bili oturur aşağıya aman be bir evladım olsada ona baksam çok özledim bebeğimi gelmiyor bir türlüde belkide hiç gelmez ben anca böyle geride kaln olurum boyun büker bakarım ufff çok sıkıldım
umut falan kalmadıda işte gün geçsin diye kendimi kandırıyorum ya çok sıkıldım bacım çok bunaldım çok daraldım yanlızlık işte naparsın
ama ben eevdeyim herif geziyor arkadaşlarıyla bende boş boş oturuyorum
bu arada bacılar anlatimde gülün
ya dün akşam bana naptı hadi dedi sinameya gidelim başıma geleceği iyi bildiğim için önce yok dedim çok ısrar edince tamam dedim aradı sordu sinamayı bir 8de birde 9.15de saat de biz evdeyken 8i geçmişti sonra oraya gittik tabiki başlamış bir sonraki seans 45 dk sonra dedi kız benim herifim ne dedi iyi ozaman baklava alıp eve gidelim benim cinler çıktı tepeme beni evden hazırlatıp sinamaya gideye götürüyor oaraya kadar gidiyoruz sonra baklava alıp eve gelmek istiyor gelde sinirlenme ve herif bana böyle şeyleri sürekli yapıyor çok sinirlendim eve geldik seninle dedim birdaha dışarıya çıkan sekiz olsun ama arkadaşlarıyla gitse orda oturur konuşur sinamaya da girer izler gelir aklıma şimdi birde ne geldi üsküdar sahile götürdü beni ilk defa oturduk güneş batmak üzere manzara çok güzel oturmuşuz çaylar gelmiş ama benim herif elinde tel arkadaşıyla yazışıyor arada gülüyor ama muhabbet baya koyu sanki ben yokum tek kelime konuşmuyor benimle en sonunda teli elinden aldım kızdım kapattı sonra noldu kalktık ama sonuç değişmiyor adamın gözü dışarda bugün öglen vakitlerinden beri dışarda bende alıştım galiba yanlızlıga sessizlige bazen diyorum ölsem ne fark etcek yoklugumu kim hissetcek
kızlar canım sıkılıyor napsak ki ölsem kimse yoklugumu aramaz demiştim kızmışsınız ama öyle bugün olmasam nolcak en fazla gömene kadar ya ben degerimi biliyorumda diyorum bacılar neyse kızlar boşverin bunuda napsak ya dogum öyküleri çok okuyorum ben her okudugumda da üzülüyorum ama okumaktanda kendimi alamıyorum her okudugum hikaye ye kendimi koyuyorum yerine hoşuma gidiyor
ooooyyyyyyy ooooyyyy çok sıkıldım napsak ki
bi hafta sonunuz var canım onuda arkadaşları ilemi geziyor enişte
çok ayıp ama yani bütün gün evdesin seninle neden ilgilenmiyor.
inşallahhh gelecek canımcım yakında bebeğin seninle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?