Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar nasılsınız bugün
bende kaan hocaya soru sormuştum daha gelmedi cevap 1 hafta oldu siz nereye sordunuz sorularınızı

merhaba kizlar
ben nohut suyu kürünû 3 ay uyguladim yaninda hiç bir kür yapmadim.
Ben saraçoglu'unun danisma hattini aramistim iki kür ayni anda kullanilmaz demislerdi.
Simdi esim keçi boynuzuna basladi.

arkadaslar bızım doktorumuz emre bakırcıoglu ama bız kararsız kaldık emre bey hakkında bılgınız varmı emre bey ılac tedavıyı onermıyor bızım ıcın dırek amelıyat dıyor kaan beyde ılac tedavısı yapıyormus kaan beyle gorusebıleceımız telefonu veya maıl adresı varmı nasıl ulasabılırım

ohhh kızlar bayagı kalabalıgız neler yapıyorsunuz anlatın konuşalım birazda dertlerimiz azalsın

kızlar nasılsınız bugün
bende kaan hocaya soru sormuştum daha gelmedi cevap 1 hafta oldu siz nereye sordunuz sorularınızı

mesaj attım salı yada çarşamba yazmıştım gece 3 buçukta yollamış cevabı

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar bızım doktorumuz emre bakırcıoglu ama bız kararsız kaldık emre bey hakkında bılgınız varmı emre bey ılac tedavıyı onermıyor bızım ıcın dırek amelıyat dıyor kaan beyde ılac tedavısı yapıyormus kaan beyle gorusebıleceımız telefonu veya maıl adresı varmı nasıl ulasabılırım

kaan beyimn numarası ve adreslei bunlar

Son düzenleyen: Moderatör:
sevdanaz senin hikayen nedir ben iki yıllık avliyim 1 yıl korunduk çocuk sahibi olmaya karar verdik 6 ay denedik spermiyogram yapıldı azospermi olduğu anlaşıldı

eşim inmemiş testis ameliyatı olmuş 3 yıl önceki spermiyogramda sperm varken artık spermiyogramda hiç sperm çıkmıyor

sevdanaz senin hikayen nedir ben iki yıllık avliyim 1 yıl korunduk çocuk sahibi olmaya karar verdik 6 ay denedik spermiyogram yapıldı azospermi olduğu anlaşıldı

cnm 4 senelık evlıyız cocuk ıstedıgımız ıcın hc korunmadık olmayınca 1 sene sonra doktora gıttık esıme tahlıl yapıldı azosperm cıktı bıkac tahlıl yaptırdık sebepsız azospermıs hıc bı sebebı yok tıkanıklıkta yok doktor amelıyat dedı mıkrotese yapılcak ıns bu kıs amelıyat olacak cnm ama doktorda kararsız kaldık ne yapacagız bılmıyoruz

ınsallah bugunlerde gececek hepımızın ve ısteyen herkesın kucagını cocukla doldurursun allahım bu mubarek ayda dualarımız kabul olur ınsallah cocuk hasretını bızım gıbı yasayanlar bılır allah kımseye yasatmasın allah hepımızın yardımcısı olsun

cnm 4 senelık evlıyız cocuk ıstedıgımız ıcın hc korunmadık olmayınca 1 sene sonra doktora gıttık esıme tahlıl yapıldı azosperm cıktı bıkac tahlıl yaptırdık sebepsız azospermıs hıc bı sebebı yok tıkanıklıkta yok doktor amelıyat dedı mıkrotese yapılcak ıns bu kıs amelıyat olacak cnm ama doktorda kararsız kaldık ne yapacagız bılmıyoruz
hayırlısı canım kaan beyin çok iyi oldugunu duydum benim eşim daha önce bir kez tese olmuştu ve spermatid bulundu eylülde kaan beye gidecegiz hayırlısı sizde bi görüşün kaaan beyle belki ilaç felan verir arkadaşım kendiliginden çıkış olur..:delphin:

Back
X