Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nasılsınız bugün
bende kaan hocaya soru sormuştum daha gelmedi cevap 1 hafta oldu siz nereye sordunuz sorularınızı
arkadaslar bızım doktorumuz emre bakırcıoglu ama bız kararsız kaldık emre bey hakkında bılgınız varmı emre bey ılac tedavıyı onermıyor bızım ıcın dırek amelıyat dıyor kaan beyde ılac tedavısı yapıyormus kaan beyle gorusebıleceımız telefonu veya maıl adresı varmı nasıl ulasabılırım
sevdanaz canim hosgeldin aramiza sanirim yeni katildin
Eşim eylülde kaan beye gidecek bakalım hayırlısı
sevdanaz senin hikayen nedir ben iki yıllık avliyim 1 yıl korunduk çocuk sahibi olmaya karar verdik 6 ay denedik spermiyogram yapıldı azospermi olduğu anlaşıldı
eşim inmemiş testis ameliyatı olmuş 3 yıl önceki spermiyogramda sperm varken artık spermiyogramda hiç sperm çıkmıyor
Eşim eylülde kaan beye gidecek bakalım hayırlısı
hayırlısı canım kaan beyin çok iyi oldugunu duydum benim eşim daha önce bir kez tese olmuştu ve spermatid bulundu eylülde kaan beye gidecegiz hayırlısı sizde bi görüşün kaaan beyle belki ilaç felan verir arkadaşım kendiliginden çıkış olur..cnm 4 senelık evlıyız cocuk ıstedıgımız ıcın hc korunmadık olmayınca 1 sene sonra doktora gıttık esıme tahlıl yapıldı azosperm cıktı bıkac tahlıl yaptırdık sebepsız azospermıs hıc bı sebebı yok tıkanıklıkta yok doktor amelıyat dedı mıkrotese yapılcak ıns bu kıs amelıyat olacak cnm ama doktorda kararsız kaldık ne yapacagız bılmıyoruz