Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşim 1 aydır uyguluyor ramazanda iftardan sonra sahurdan önce içiyor saraçoğluna mesajla sordum ancak her kürü tek tek yapmamızı istedi nohut uygularken başka kür uygılamayın dediler[/QUOT

canım teşekkür ederim cevabın için. Ben de başlamak istiyorum bu küre. Şimdi zeytinyağı ve incir yapıyoruz ama pek kür gibi değil de destek gibi ama bu nohut kürünü uygulamak istiyorum da kararsız kalmıştım... Bir de annem bugün tv de dinlemiş nohutun suyunu yüzdeki kahverengi lekeler (güneş lekeleri) ve diğer cilt sorunları için kullanın demişler. Bir faydası daha :))

kızlar bizde eylülde kaan beyin yanındayız eylülde gideceklerle buluşuruz belkim

slm kızlar nasılsınız bakalım kızlar dün ve bugü fazla giremedim kusura bakmayın misafirim vardı eeeeeeeeeeee anlatın bakam nasılsınız varmı yeni kürler ilaçlar bilgiler paylaşalım

merhaba sevgidolu
esim kaan aydosun dedigi ilaca basladi KLOMEN'e. Insallah faydasini görür.
Nohut suyu kürünü bittirdi 3 ay içti simdi keçi boynuzuna basladi.

Bugünde kan verdi genetik ve karyotip için.

günaydın bacılar
anam sayfalar uçmuş maşallah aramıza yeni katılanlar var hoşgeldiniz kızlar
gülencimden haberi olan varmı hamile kalınca ugramaz oldu merak ettim nasıl acaba
harzem kız hoş geldin nereye gitmiştin naptın nasılsın
belginciğim inşallah olur hadi hayırlısı

vvvvvvvvvveeeeeeeee yeni annemiz larem:CüvCüv: canım hayırlı olsun kucagın ikizle dolsun darısı başımıza olsun :teytey::teytey::teytey:

Back
X