canım benim eşimde eylül de kaan beye gidecek hepimiz için hayırlısı neyse o olsun allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...:Saruboceq:
cnm hakkınızda herseyın hayırlısı olsun ınsallah ıyı haberlerınızı duyarız dualarımız sızınle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim eşimde eylül de kaan beye gidecek hepimiz için hayırlısı neyse o olsun allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...:Saruboceq:
eşim 1 aydır uyguluyor ramazanda iftardan sonra sahurdan önce içiyor saraçoğluna mesajla sordum ancak her kürü tek tek yapmamızı istedi nohut uygularken başka kür uygılamayın dediler[/QUOT
canım teşekkür ederim cevabın için. Ben de başlamak istiyorum bu küre. Şimdi zeytinyağı ve incir yapıyoruz ama pek kür gibi değil de destek gibi ama bu nohut kürünü uygulamak istiyorum da kararsız kalmıştım... Bir de annem bugün tv de dinlemiş nohutun suyunu yüzdeki kahverengi lekeler (güneş lekeleri) ve diğer cilt sorunları için kullanın demişler. Bir faydası daha :))
merhaba espoir
nohut suyunun faydası oldumu