Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ne güzel cnm sizde gördünüz sonunda karıı
ay onun yağmasını izlemek ne güzell oluyooo

baharcım dün tuanadan bahsetmiştin 6. denemedemı hamıle kaldı yoksa kendılıgındenmı topıcte bulamadım tuanayı....

öleee allhım sabır verrırr ınsalllhhh 2 sene doldu evlılıgımızde yenıevlıler ılk aydanhamıle masallhh....kader dıyelımm napalım..

cnm ya siz daha yolun başındasınız biz 8 yıllık evliyiz benimle birlikte evlenenlerin 2 şertane çocukları var okula gönderiyolar ne kadar zor geliyor anlatamam inşlh yaşınızda küçüktür ve en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz inan burdaki herkes okadar çok içten istiyorki bebeğinin olmasını bizde bununla sınanıyoruz işte allah büyük cnm..

kan yapar diyolarda ben 1 haftadır yiyom kan man yaptığı yok elim ayağım bu zgibi (
astıma öksürüğe iyi geliomuş keçbüynuzu pekmezi nette öle yazıodu

evettt okudum biraz önce
hamarat arkadaşım ellerine sağlık...
her gününde yapıp götürüyor musun bebekim ??

ne güzel bebekim kar yağmış.
hasta olmasıydın keyfini çıkarırdın.
biizm burdada başladı yağmaya.
hemde ne kadar çok yağmış.
eevt canım genelde yapıp götürürüm.
kociş ürologa gitti canım evimizin karşısında hava hastanesi var oraya gitti şimdi geldi evden dosyasını aldı.
bize herşeyi açık açık söyleyen dr du.
ameliyat olmadan önce gittiğimiz dr.
bakalım ne diyecek şimdi.:26:

(( Allah yardımcıımız olsun inş. bizimde en kısa zmn evlatlarımız olur. bugün arkadaş çocuğunun anasınıfında doğumgününü kutlamış facede resimlerini atmış onları görmek bile zor geldi bana.olan var olmıyan var cnm ne düşüncesiz insanlar bunlar
bu iş artık yaşada pek bakmıyor cnm erken menopoz denen illet var küçük yaştata bulabiliyor insanları18 inde 23 ünde 30 unda yani kocalarımızı iyleştirelim derken kendimizi unutmayalım lütfen amh yaptırın tedavilerinizi ona geciktirin yoksa hemen tedaviye başlayın......

öleee allhım sabır verrırr ınsalllhhh 2 sene doldu evlılıgımızde yenıevlıler ılk aydanhamıle masallhh....kader dıyelımm napalım..

kocan duygularını baya belli ediyo demekki benimkisi hiç belli etmez içine atar içine attığı içinde ben çok üzülüyodum neden benle paylaşmıyo bu kadarmı vurdum duymaz diye demekki paylaşsalar bi dert paylaşmasala bi dert rabbim yardımcımız olsun.

sıkma canını canım. zaman zaman hepimiz aynı dönemlerden geçiyoruz.
eşlerimiz hep içlerine atıyor herşeyi. bizm gibi değiller. birikimler patlayıncada onlar için çok kötü oluyor.
bende senin gibi 2 yıldır evliyim. 1 yıldan beri uğraşıyoruz bizde.
eşleirmizin içinde ne fırtınalar kopuyor anlamıyoruz her zamn dile getiremiyorlar.
getirincede malesef içimizi parçalıyorlar resmen.
allah hakkınızda hayırlısı versin canım.
herşey evt çocuk değil. sağlıklı olsunlar bana yeter.
allah vermeyecekse bizim çocuğumuz olmaz bu da bizim kaderimiz isyan edemeyiz...

kocan duygularını baya belli ediyo demekki benimkisi hiç belli etmez içine atar içine attığı içinde ben çok üzülüyodum neden benle paylaşmıyo bu kadarmı vurdum duymaz diye demekki paylaşsalar bi dert paylaşmasala bi dert rabbim yardımcımız olsun.

evet bebekim çok güzel ya kardan bişey görünmüyor
camdan bakmakla yetiniyorum ama
hadi hayırlısı bebekim güzel haberlerinizi bekliyorum

Baharcımm bizim listedeki trobled diye bi arkadaş varya odamı hamile ben öyle okumuştum sanki:44:

evet canım trobled hamile zaten de bu nerden çıktı şimdi

geçen profiline bakıyodum da yazdığı cevaplara orda okudum hamile olduğunu ben kaçırmışım demekkii:44:
emin olmak için sordum cmm sana bişey yok yanii

geçen profiline bakıyodum da yazdığı cevaplara orda okudum hamile olduğunu ben kaçırmışım demekkii:44:
emin olmak için sordum cmm sana bişey yok yanii

bende nerden çıktı şimdi bu dedim allah seni
sen ne yapıyorsun tatlım bende bi duş aldım kendime geldim

bende nerden çıktı şimdi bu dedim allah seni
sen ne yapıyorsun tatlım bende bi duş aldım kendime geldim

iyi yapmışsın tatlım sıhhatler olsun dikket ama
bende netten yalan dünya izliyorummm napim canım sıkılıyoo
geçen hafta izleyememiştimmm

gerçekten o facedeki resimleri görünce bende çok kötü oluyorum sanki bana nispet yapıyorlar gibi geliyor
evt cnm ya bende onu düşünüyorum yaş 30 önümüzdeki ay dr tekrar gidicem o zaman söylicem hem simir yaptırcam hemde onuda yaptırmak istediğimi söylerim saolasın allah razı olsun
inşlh cnm bizlerde anne oluruz bizde faceye koyarız resim..

kızlar bende çok kötüyüm az evvel vücudumdaki morluklar için doktora gittim hemen yanımızdaki hastaneye doktordan bir güzel azar işittim sen kapalısın itikatli birine benziyorsun ama bile bile intihar ediyorsun dedi bana .sıkıldım artık hangi dertle uğraşayım bilmiyorum birde kendi derdime düşmek istememiştim ama yine herşey dönüp dolaşıp beni buluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…