- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
kızlar burada kar vardı ama çok azdı...
kociş geldi az önce bana yiyecek bişeyler getirmiş...
dışarı baktın mı hiç dedi ben de kalktığımdan beri hiç bakmamıştım...
bi baktım heryer bembeyaz 20 cmden fazla kar var...
burada bukadar karı görünce şaşırdım biraz ama görüntü süper
öleee allhım sabır verrırr ınsalllhhh 2 sene doldu evlılıgımızde yenıevlıler ılk aydanhamıle masallhh....kader dıyelımm napalım..
cnm ne güzel işte pekmezi daha iyi işte hem kan yapar vücudunun direnci artar
eşim malesef ağır diye devam etmiyor bi ara bende içirdim ama bıraktı
herün 1 bardak sabah 1 bardak akşam suyunu içiyor bakalım
inşlh hepsi şifa olur cnm ..
kızlar burada kar vardı ama çok azdı...
kociş geldi az önce bana yiyecek bişeyler getirmiş...
dışarı baktın mı hiç dedi ben de kalktığımdan beri hiç bakmamıştım...
bi baktım heryer bembeyaz 20 cmden fazla kar var...
burada bukadar karı görünce şaşırdım biraz ama görüntü süper
evettt okudum biraz önce
hamarat arkadaşım ellerine sağlık...
her gününde yapıp götürüyor musun bebekim ??
cnm ya siz daha yolun başındasınız biz 8 yıllık evliyiz benimle birlikte evlenenlerin 2 şertane çocukları var okula gönderiyolar ne kadar zor geliyor anlatamam inşlh yaşınızda küçüktür ve en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz inan burdaki herkes okadar çok içten istiyorki bebeğinin olmasını bizde bununla sınanıyoruz işte allah büyük cnm..
öleee allhım sabır verrırr ınsalllhhh 2 sene doldu evlılıgımızde yenıevlıler ılk aydanhamıle masallhh....kader dıyelımm napalım..
slm kızlar bugun moralımcok bozuk.... eşim bu cocuk olayını cokbuyutuyo.... olmuyo dıye cok üzülüyo.... tamambende cok üzülüyorumamaneyapayımmmm allh vermezssee ben ne yapabılırımkı....suan aglıyorummm aklıma sizgeldınız yazayım dedım...
ne güzel cnm sizde gördünüz sonunda karıı
ay onun yağmasını izlemek ne güzell oluyooo
baharcım dün tuanadan bahsetmiştin 6. denemedemı hamıle kaldı yoksa kendılıgındenmı topıcte bulamadım tuanayı....
ne güzel bebekim kar yağmış.
hasta olmasıydın keyfini çıkarırdın.
biizm burdada başladı yağmaya.
hemde ne kadar çok yağmış.
eevt canım genelde yapıp götürürüm.
kociş ürologa gitti canım evimizin karşısında hava hastanesi var oraya gitti şimdi geldi evden dosyasını aldı.
bize herşeyi açık açık söyleyen dr du.
ameliyat olmadan önce gittiğimiz dr.
bakalım ne diyecek şimdi.:26:
Baharcımm bizim listedeki trobled diye bi arkadaş varya odamı hamile ben öyle okumuştum sanki:44:
evet canım trobled hamile zaten de bu nerden çıktı şimdi
geçen profiline bakıyodum da yazdığı cevaplara orda okudum hamile olduğunu ben kaçırmışım demekkii:44:
emin olmak için sordum cmm sana bişey yok yanii
bende nerden çıktı şimdi bu dedim allah seni
sen ne yapıyorsun tatlım bende bi duş aldım kendime geldim
amin canım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hepinizin gönlündekini hayırlısıysa versin inşallahKızlar yarın mevlid kandili rabbim inşlh dualarımızı kabul eder
ona açılan ellerimizi geri çevirmez inşlh...
(( allah yardımcıımız olsun inş. Bizimde en kısa zmn evlatlarımız olur. Bugün arkadaş çocuğunun anasınıfında doğumgününü kutlamış facede resimlerini atmış onları görmek bile zor geldi bana.olan var olmıyan var cnm ne düşüncesiz insanlar bunlar
Bu iş artık yaşada pek bakmıyor cnm erken menopoz denen illet var küçük yaştata bulabiliyor insanları18 inde 23 ünde 30 unda yani kocalarımızı iyleştirelim derken kendimizi unutmayalım lütfen amh yaptırın tedavilerinizi ona geciktirin yoksa hemen tedaviye başlayın......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?