Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------1 yasin
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN---------------------------------------
ÇİÇEK-----------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ESESLİM--------------------------------------1 yasin
ESMA-----------------------------------------
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------1 yasin
GELİNCİK-------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------1 yasin 1 meryem
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 yasin 6 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

neden yazdınki şimdi bu yazıyı zaten yerlerdeydim sanki birdaha kalkamıycağımı hissediyorum.doktorların sözleri birkez daha kulağımda çınlamaya başladı yenemiycem belki bu sıkıntıları ama en azından bu dünyada kucağımız dolmasada öteki dünyada rabbim yüzümüzü güldürür diyordum .benimde yiğenlerim doğunca hem mutluluk hemde hüzünü bir anda yaşadım .yengem ve ablam doğuma girerken gözyaşlarım sel olmuştu abim bana sarılmış dayanamamıştı canım üzülme inşallah sende birgün anne olacaksın demişti bende elimde olmadan hiç sevmediğim ve istemediğim halde yalan atmıştım abicim ben bebek için ağlamıyorumki yengeme birşey olmasından korktuğum için ağlıyorum demiştim.duygularım allak bullak olmuştu herkesin allah sanada nasip etsin demesi benim onlara cevap vermemem daha doğrusu amin diyemem ve umutsuzluğum doktorumuzun sizin hiç bir zaman çocuğunuz olmaz demesi içimi o kadar çok acıtmıştıki seneler sonra içime döktüğüm kanlı yaşların hasatını biçiyorum vücudum infilak etmiş durumda doktorumun tek sözü sen itikatli birsin intiharmı etmek istiyorsun demesi .evet intihar ediyorum belki kendim isteyerek değil ama yine rabbim verdiği için her hastalığa ve çocuksuzluğa boyun eğiyorum

gercekten gecermi bahar gercekten bugünlerde gecermi inanki mteselerde spermin çıkmayışla bukadar yıkılmamıştım ozamanlar nasılda çabucak toparlanmıştım bu sefer bir başka daha derinden yığıldım denizim dalgalandı suyum bulandı yanıyorum bahar yanıyorum

yanıyorum hemde nasıl sönermi onuda bilmiyorum Rabbim acısın bize keşke diyorum keşke Rabbimin katına günahlarıma çarpmadan ulaşsa dualarım bilmemki kabul olurmu inşallah birgün olur

o kadar içtensin ki çok üzüldüm bende yazdıklarını görünce ağlattın beni vallahi
inşallah dualarımız Rabbimin katına ulaşıyordur.
şunada o kadar çok inanıyorum ki bizlerin evlatları olursa bir gün o kadar iyi anneler olacağız ki hepimiz diğerlerinden daha farklı
daha özel anneler olacağız inşallah Rabbim bizi de anne olmayı nasip eder bizler de bu mertebeye ulaşırız.

tutamadım kendimi vck sabahtan beri sakinleşim öyle girim topige dedim olmadı yazmaya başlayında dökülde döküldü içim hala ağlıyorum kaderime ağlıyorum olmayışlarıma yanıyorum alev alev yanıyorum yokluguna yanıyorum olmayışına yanıyorum Rabbime sıgınıyorum

SENİN BEBİŞİNİN İSMİNİ KOYDULAR DEĞİLMİ SENİN YAŞAMAK İSTEDİĞİN MUTLULUĞU YAŞIYORLAR GİBİ KEŞKE BU YAŞADIKLARIMIZ BİR RÜYA OLSADA UYANSAK DİYE DÜŞÜNMÜŞÜMDÜR HEP .BAK BELKİ BU SANA UMUT OLUR
Nuri Candaş___))) ali hocam bugün kaan beyin yanından geliyorum tedaviyle ilgili bir sürü anlattı felan pek kafama yatmadı umut vermiyor verilen ilaçları kullan v.s bende dedim ki hocam kök hücre ne zaman çıkacak diye sordum ben tedaviyi vakit geçirmek adına yapıyorum hiçbirşey çıkmaz dedim esas mesele kök hücre umut var mı yok mu dedim kaan hoca önümüzdeki aylarda güzel şeyler duayacağımıza inanıyorum önümüzdeki yıllar demiyorum dedi.sona yaklaşıldı bugün yarın olabilir her an sabah uyandığımızda kısırlığa son diye duyarsak şaşırmam kısa sürede beklenen bir durum diyor..
canım buda benim üye olduğum bir grubun paylaşımı sanada umut olur belki.rabbim sabrımızın mükafatını versin inşallah allah sabır versin ne diyebilirimki gerçekten çok üzgünüm

Canım benim yaa yaşadıklarını o kadar açık ve net anlatmışsınkiii
gerçekten diyicek laf bulamıyorumm
ama çooookkk etkilendimmmm
sadece rabbim sabır versinn:26:
ne diyebilirimkii

gözyaşlarımda okuyamadım. içim parçalandı...
ne denebilir ki bu cümleler karşısında bugün dr un söylediği bizede aynısını yaşattı denemeyin uğraşmayın.
neyin peşindeyiz ama yok işte olmuyor olmayacak..
kabullenemiyruz ama artık kabullenmekten başka çare yok atıp içimize yaşamaya çalışcaz.
yarım yaşayacaz belki ama yaşayacaz

inşallah Rabbim layık görür umreye gidince Efedimizin karşına oturup çok konuştum dertleştim belkide dedim Rabbim benide layık görürmüsün anneliğe dedim bende gösterirmisin yeniden yaratma sanatını Efendim dedim başka kapı bulamadım geldim yetişemedim zamanına ama genede geldim benim için dua edin olsun dedim bekledim olmadı diyemicem belki ilerde olucak inşallah Rabbimin katına çıkıyordur dualarımız

inşallah bacım inşallah bu defa gerçek olur kaç yıldır bekliyoruz bu haberi
Canım benim yaa yaşadıklarını o kadar açık ve net anlatmışsınkiii
gerçekten diyicek laf bulamıyorumm
ama çooookkk etkilendimmmm
sadece rabbim sabır versinn:26:
ne diyebilirimkii
amin

son nefese kadar bir umut yaşanacak işte

ahh bitanem ya perişan ettin bizide
bugünler geçer mi bilemiyorum ama geçmesi için dua ediyorum...
rabbim hepimize dayanabilmemiz için güç versin...
eşlerimize bize sağlık sıhat versin inş...

bugünler geçer mi bilemiyorum ama geçmesi için dua ediyorum...
rabbim hepimize dayanabilmemiz için güç versin...
eşlerimize bize sağlık sıhat versin inş...

kızlar cümleten hakkınız helal edin niyetim sizleride üzmek değildi tutamadım kendimi hepinizden özürdiliyorum

Bugünler geçer mi bilemiyorum ama geçmesi için dua ediyorum...
Rabbim hepimize dayanabilmemiz için güç versin...
Eşlerimize bize sağlık sıhat versin inş...
ay bahar ne güzel söylemişsin dayanabilme gücü ve sağlık amin canım amin rabbim hepimize sağlık sıhhat versin korkarım bebiş için savaşmaktanda vazgeçicez önemli olan sağlık

kızlar cümleten hakkınız helal edin niyetim sizleride üzmek değildi tutamadım kendimi hepinizden özürdiliyorum
ne demek canım helal olsun ben kendi adıma zaten seninle aynı duyguları yaşıyorum rabbim acımızı dindirsin en yakın zamanda

helal olsun bitanem ne demek...
sen bizi üzmedin içinden geçenler bizi etkiledi...
durumumuz farklı değil ki onun için hissettiklerin bize bukadar yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…