Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar.sevdanaz bencede canım hepatit önemli bir hastalık eşin bir dr görünse iyi olur geçmiş olsun....

günaydın kızlar benim tedavim bitmek üzere eşim azoospermia idi.Mikro Tese amlyt. sonucunda çokca sperm çıktı ......................

eşinin olduğu ameliyet tese miydi mikro tesemiydi? mikrotesede bulanamayıp ilaçla çıkış sağlanan duymadım. eğer öyleyse mücizeee :) patoloji raporunuz da ne yazıyordu. yani maturasyon arresti mi yoksa celtony cell only miydi?

merhaba arkadaşlar ben 10 gün önce buraya üye oldum fakat yeni girabiliyorum benimde problemlerim sizlerle hemen hemen aynı 4 yıllık evliyim ve 2 yıldır bir bebeğimizin olmasını istiyoruz fakat 5 ay önce yaptırdığımız sperm testinde eşimin azospermi olduğunu öğrendik tabiki çok üzüldük öğrendikten sonra mikrotese ameliyatı olmamız gerektiğini söylediler fakat şuan kendimize iyi bir doktor arıyoruz bana tavsiya edebileceğiniz dr lar vardır umarım cvplarınızı bekliyorum ve hepinize geçmiş olsun allah inşallah hepimizin yüzüne güler

:lepi:özelumut tüp bebek merkezi benimde eşimin azoospermia sorunu vardı başka merkezlerde tese yapılmıştı ama sonuç elde edilememişti ama umut tüp bebek merkezinde yapılan tese sonucunda çokca sperm bulundu......

celtony cell only yazıyordu canım;ameliyatı yapan hastane microtese yapıldı dendi
ama artık bilemiyorummmm

canim bence kaan hoca ile konusmadan karar verme hic birsey icin
allah yardimcimiz olsun
ben ameliyat taraftari degilim
tabiki karar sizin canim

herkese merhaba. sizinle aynı derdi paylaşıyorum. yazılarınızı bi kaç gündür okuyorum bi çok şey öğrendim sizlerden.. evleneli bir yıl oldu.eşimin iki hafta önce azosperm olduğunu öğrendik. tabi büyük bi hayal kırıklığı.önümüzdeki hafta dr gitmeyi düşünüyoruz. bu arada eşime keçi boynuzu içirmeye başladım. yüce rabbim hepimiz için hayırlısı ne ise onu versin. beni de aranıza alırsanız sevinirim

Bugün biz lyon'daydik bir tüp bebek merkezinde.
Oradaki ürologa göründü esim. Muayene etti testis boyutu normal FSH degeri normal olduguna göre üretim olabilecegini söyledi. Esimin testisinde bir agri vardi ürolog muayene edince enfeksiyon olabilir dedi o yüzden sperm çikisi yok.
Esime bir takim daha kan tahlileri verdi ve ultrason'dan geçicek testisleri.
Ônce tahliler yapilacak azospermin nedenini bilmek için.
Insallah tedavimiz hayirli olur;

Demek istedigim arkadaslar esinizin azosperm ôgrendiginiz zaman hemen mikrotese yaptirmayin ondan önce yapilacak çok tahlil testler var. En son çare mikrotese.

slm arkadaslar aranıza yeni katıldım biz 2 yıllık evliyiz 1 yıldır korunmayıp düzenli ilişki yasıyoduk malesef bebiş olmayınca dr.a gittik eşimde azosperm cıktı.dr.u 3 ay klomen verdi bitkisel kürler yaptık nafile hiçbi ilerleme yok şimdi bizi kısırlık üzerinde bir prof.a yönlendircek.sizce hemen tese baslarlarmı yoksa uzatırlarmı süreci arkadaslar bilgisi olan varmı

Merhaba gamze.
Spermiogram disinda hormon tahlili, ultrason yaptirdi mi esin.
Azospermin nedenini ögrenmek için;

MaŞallah bugÜn aramıza 3 kıŞı katılmıŞ hoŞ geldınız kızlar ama keŞke bu problemle gelmeseydınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…