Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar benım esımde hepatıt b var doktora soylemedık tedavıde sorun olurmu acaba bılgınız varmı
canım benim eşimde menegon diye bir iğne kullanıyor KAAN AYDOS HOca vermişti
sperm oluşması için 64 gibi bir zaman geçmesi gerekiyormuş ;eşimin daha o kadar olmadı
sende ümidini kesme canım bak benim eşimde ameliyatta bulmadılar KAAN hocanın ilaçları ile 4 ay gibi bir zamanda normal çıkış olduuu.ve şimdi hamileyim canım .
Çıkan spermleri dondurttuk ;ama şimdi tekrar sperm çıkışı durdu o yüzden ilaç kullanıyoruzzz;
merhaba arkadaşlar ben 10 gün önce buraya üye oldum fakat yeni girabiliyorum benimde problemlerim sizlerle hemen hemen aynı 4 yıllık evliyim ve 2 yıldır bir bebeğimizin olmasını istiyoruz fakat 5 ay önce yaptırdığımız sperm testinde eşimin azospermi olduğunu öğrendik tabiki çok üzüldük öğrendikten sonra mikrotese ameliyatı olmamız gerektiğini söylediler fakat şuan kendimize iyi bir doktor arıyoruz bana tavsiya edebileceğiniz dr lar vardır umarım cvplarınızı bekliyorum ve hepinize geçmiş olsun allah inşallah hepimizin yüzüne güler
eşinin olduğu ameliyet tese miydi mikro tesemiydi? mikrotesede bulanamayıp ilaçla çıkış sağlanan duymadım. eğer öyleyse mücizeee :) patoloji raporunuz da ne yazıyordu. yani maturasyon arresti mi yoksa celtony cell only miydi?
merhaba arkadaşlar ben 10 gün önce buraya üye oldum fakat yeni girabiliyorum benimde problemlerim sizlerle hemen hemen aynı 4 yıllık evliyim ve 2 yıldır bir bebeğimizin olmasını istiyoruz fakat 5 ay önce yaptırdığımız sperm testinde eşimin azospermi olduğunu öğrendik tabiki çok üzüldük öğrendikten sonra mikrotese ameliyatı olmamız gerektiğini söylediler fakat şuan kendimize iyi bir doktor arıyoruz bana tavsiya edebileceğiniz dr lar vardır umarım cvplarınızı bekliyorum ve hepinize geçmiş olsun allah inşallah hepimizin yüzüne güler
günaydın kızlar benim tedavim bitmek üzere eşim azoospermia idi.Mikro Tese amlyt. sonucunda çokca sperm çıktı ......................
slm arkadaslar aranıza yeni katıldım biz 2 yıllık evliyiz 1 yıldır korunmayıp düzenli ilişki yasıyoduk malesef bebiş olmayınca dr.a gittik eşimde azosperm cıktı.dr.u 3 ay klomen verdi bitkisel kürler yaptık nafile hiçbi ilerleme yok şimdi bizi kısırlık üzerinde bir prof.a yönlendircek.sizce hemen tese baslarlarmı yoksa uzatırlarmı süreci arkadaslar bilgisi olan varmı