Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
HAYIRLI CUMALAR KIZLAR!BURSA,YEŞİLL,YETEEEERRR ,ZCU canlarım allah razı olsun rabbım sızınde, buradakı herkesın gonlunun muradını versın ,dualarımızı kabul etsın ınsaalh

canım senden de Allah razı olsun inşallah sende bebişinle güzel günler geçirirsin.

ANLADIM CNM İNŞLH HOCA KOPYALA YAPIŞTIR YAPMIYORDUR:))) şaka yapıyorum cnm
çobançökerten ot mu oluyor cnm nerden buluyorsun nasıl kullanılıyor yazarmısın...
yok cnm bizden aylık LH,FSH,TESTOTERON İSTİYOR
SİPERM TESTİ İSTEMİYOR AMA BİZ YİNEDE YAPTIRIYORUZ BELKİ ÇIKIŞ OLUR DİYE AMA MALESEF HİÇ ÇIKIŞ YOK...(
SİZDEN İSTİYORMU
BİZDEKİ HERŞEY NORMAL
AMA ANLADIĞIM KADARIYLA ATEŞLİ HASTALIKTAN AZO OLMUŞ EŞİM
ANNESİ ÖYLE SÖYLEDİ GEÇEN GÜN
EŞİMİ ÇOCUKKEN KÖYE GÖNDERMİŞ KENDİ ÇALIŞIYOR
ODA HASTALANMIŞ BABANNESİYLE DEDESİDE ATEŞLİ ÇOCUĞU ÖRTTÜKÇE ÖRTMÜŞ GALİBA
NASIL SİNİR OLDUM ANLATAMAM ANNE ANNE DEĞİLKİ BİRGÜN OLSUN SORMAMIŞ BİLE OOOOYYY OY MORALİM BOZULDU YİNE...

herkese hayırlı cumalar.
Rabbim bu güzel cuma gününde tüm dualarımızı kabul eder inşallah.

hayırlı cumalar cnm dualarımızın kabul olması dileğiyle inşlh...

Cnm nasılsın nasıl gidiyor eşin biraz daha iyi değilmi
tese olmayada karar verdiniz hakkınızda hayırlısı olsun inşlh
seninde mikrotesede yüzün güler inşlh...

CERVAN,YESİL ALLAH razı olsun gonlu guzel kardeslerım....

canım benim yaaa Allahta senden bin kere razı olsun.bebeğini inşallah hayırlı bir şekilde kucağına alırsın seninde gönlün çok güzel.canım ben sana bişey sorcam sen kaçıncı tüp bebek denemende hamile kaldın.

iyiyim tatlım çok şükür sen nasılsın?
eşim iyi şükür beta hcg tahlili yaptırdık 2 gün önce 0 a düşmüş şükürler olsun.
evet canım m.tese olacak eşim salı günü.
inşallah hayırlısı olur bizim için.
amin canım benimmm

iyiyim canım.evdeyim bugün. kocem izin verdi sağolsun. sabah onu işe yolladım. sonra alışveriş yaptım. eve geldim saçıma maske yaptım bekliyorum işte. bayılıyorum saç bakımı yapmaya da

oohhh iyi yapmışsın canım sefan olsun.
benimde bi bakıma ihtiyacım var şu tese işimizi bi atlatalımda şuanda stresteyim.
sonraaa bende maskeler yaparım artık.

allah bebeğini ve seni korusun inşallah canım.
kucağına almayı nasip etsin o mis kokusunu duymayı nasip etsin inşallah.
dualrımız seninle canım. Allaha emanet olun...

çok memnun olrum bn sana mail adresimi göndereyim ordan yazarsın telefon numarasını çok sevinirim Derman Ya Rabbi ....

sanırım kopyala yapıştır yapıyor......canım aktarlarda var.saplı dikenli bir ot.suyu kaynatıyorum içine bir tutam sapıyla çiçeğiyle dikeniyle atıyorum. 5- 10 dk. demliyorum .akşam yatarken içiriyorum.adam ot kolik oldu artık.......kaynatmıyorsun ama bitkiyi....
aynen canım..benimkinin anneside bisikletten düşünce ilgilenmemiş bile ..erkek adama bişey olmaz demiş.... şimdi de ilgilenmiyorlar.konuşmuyorlar bile ...masraf çıkar diye......neyse...problem çok anlıcan .kimse anlamıyor.Allah 'tan bu site varda.....en azından içimizi döküyoruz.hepimize şifa verirde Allah ..yüzümüz güler

cervan arkadaşım sevindim değerinizin sıfıra düştüğüne. bizde iğneye başladık.bakalım nolacak.inşallah salı günü hayırlı haberlerini alırız...

ESESLIM canım amın ınsaalh tatlım benım..rabbım 7 yıllık bekleyısımızı, 3 yıldır 2 tüp bebek tedavımızın karsılıgı bu mucızeyı saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder ınsaalh

canım Allah yardımcın olsun...sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın inş... yasinlerimde adını geçirmeye çalışırım canım....

cnm inşlh bebeğini sağlıkla kucağına alırsın sen sitres yapma allah dayanma gücü versin duadan başka elimizden gelen bişey yok
inşlh 7 yıllık bekleyişin sabrının karşılığını hayırlısıyla alırsın...

merhaba arkadaşlar;
ben 28 yaşındayım bu ay 15. ay hiç hamile kalamadım bir yıl sonunda yapılan kontrollerde benim tek tüpümün enfeksiyon sonucu kapalı olduğu anlaşıldı ve laparoskopi ile açıldı. Onun dışında rahim ve yumurtalıklarımın durumunun iyi oluduğunu söyledi doktorumuz.
eşimin sperm testinde sperm sayısı 29.000 milyon ama ileri hareket yüzdesi %37 düşük dedi bize 6 ay kadar bekleme kararı aldık ama doktor hemen aşılama önerdi eşimin değerinin düşük olduğunu söyledi.
tabi ameliyet olalı 3 ay geçti maalesef hamile kalamadım eşime keçiboynuzu kürü de yaptım ama olmadı dün buradaki uzmana muayemde doktor hiç bir sıkıntın görünmüyo ben eşinden kaynaklandığını düşünüyorum çünkü (şark görevi için doğudayız) burası çok soğuk bir yer spermlerin ileri hareketini etkiliyor dedi bana aklıma takıldı gerçekten böyle bişey mümkünmüdür ve ne yapmamızı önerirsiniz lütfen yardımcı olun

aminnnn bitanem aminnnn rabbim size emekleriniizn karşılığını kucağınıza verecek inşallah.
bir ömür boyu kokusunu duyacaksın evladının inşallahh...

cervan arkadaşım sevindim değerinizin sıfıra düştüğüne. bizde iğneye başladık.bakalım nolacak.inşallah salı günü hayırlı haberlerini alırız...

canım şükür değerlerimiz düştü.
bizde rahat bi nefes aldık.
inşallah iğneler şifa olur tatlım bol bol sperm olur.
çok sağol canım benim dualarınızı eksik etmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…