HAYIRLI CUMALAR KIZLAR!BURSA,YEŞİLL,YETEEEERRR ,ZCU canlarım allah razı olsun rabbım sızınde, buradakı herkesın gonlunun muradını versın ,dualarımızı kabul etsın ınsaalh
herkese hayırlı cumalar.
rabbim bu güzel cuma gününde tüm dualarımızı kabul eder inşallah.
bizdeki sorun tam bilmiyoruz kaan hoca tam bişey söylemiyor.küçükken eşim bisiklet kazası geçirmiş.hücreler zarar görmüş bildiğimiz bu.elongolar bulundu.yukarıdaki yazının tıpatıp aynısını bizede yazdı kaan hoca.ne bi fazla ne bi eksik.bakalım sonumuz nolacak.çobançökerten çok iyi geliyomuş elongolara diye duydum sende bir dene istersen .biz 15 gündür başladık bakalım testler nasıl gelecek.canım birde sizden hiç semen analizi istiyormu kaan hoca?
herkese hayırlı cumalar.
Rabbim bu güzel cuma gününde tüm dualarımızı kabul eder inşallah.
merhaba canımmm
iyiyiz tatlım sen nasılsın?
CERVAN,YESİL ALLAH razı olsun gonlu guzel kardeslerım....
hayırlı cumalar cnm dualarımızın kabul olması dileğiyle inşlh...
Cnm nasılsın nasıl gidiyor eşin biraz daha iyi değilmi
tese olmayada karar verdiniz hakkınızda hayırlısı olsun inşlh
seninde mikrotesede yüzün güler inşlh...
iyiyim canım.evdeyim bugün. kocem izin verdi sağolsun. sabah onu işe yolladım. sonra alışveriş yaptım. eve geldim saçıma maske yaptım bekliyorum işte. bayılıyorum saç bakımı yapmaya da
herkese hayırlı gunler canlarım,VCK arkadasım evet doktora ggttık ama ıyı haberler yok maalesef...bebegımın bobreklerınde genısleme vardı.sureklı kontrol altındaydık.3,1mm olan 4,7mm dıgerı de 4,7mm dı 6,1 mm olmus.artmıs yıne.bebek ıdrarını yapamıyr yanı...ıce su kacyr.bu da benım suyumuda azzalıtrmıs. ERKEN DOGUM RISKIM VAR bebek de de rısk var((sınır 5mm.mıs ..yanı ınsaalh doguma kadar bu degerler 10 mm bulmaz dedı dr umuz.yıne kontrol altında olacaz.allah ızın verıse dogunca da bebek nefrolojı doktoruna gtcekmısız.yanı tas olurmus ılerde allah korusun ....ıste boyle CANLARIM DUALARINIZDA BANA DA YER VERIN...RRABBIM HEPINIZIN MURADINI VERSIN INSALAAH
çok memnun olrum bn sana mail adresimi göndereyim ordan yazarsın telefon numarasını çok sevinirim Derman Ya Rabbi ....cnm bal şerbeti 1 bardak içme suyuna 2 tatlı kaşığı balı karıştıryorsun bununda herşeye çok faydası var
biz arı sütü polene başlayalı 2 buçuk ay oluyor
her yerden alınmıyor evt
babamın arıcı arkadaşı vardı babamdan numarasını aldım onu aradım arısütü polen istedim
o da sağolsun yardımcı oldu benide tanıyor zaten bizde çok kalırdı
benim ürünlerin kalitesi düşük dedi benim arkadaşımın kiler daha kaliteli iyi dedi madem başınızda böyle bişey var iyisini kullanın dedi ben ondan gönderteyim dedi
numarasınıda verdi sağolsun
2 kilo polen yarım kilo arı sütü getirttim
polen için 40 tl
arısütü için gramı 1 tl 1 kilosı 1 milyardı
saolsun bize 2 kilo poleni 50 tl ye
yarım kilo arısütünüde 300 tl ye gönderdi
1 hafta önce ikinci siparişlerim geldi
2 kilo poeln ve yarım kilo arısütü
cnm biz sabah akşam 1 çay kaşığı plastik kaşıkla arısütü
3 tatlıkaşığı ılık sütle polen karıştırıp kullanıyor eşim
bal malesef karnını ağrıttığı için bal kullanmıyoruz inşlh şifa olur cnm istersen numarasını vereyim konuş...
ANLADIM CNM İNŞLH HOCA KOPYALA YAPIŞTIR YAPMIYORDUR:))) şaka yapıyorum cnm
çobançökerten ot mu oluyor cnm nerden buluyorsun nasıl kullanılıyor yazarmısın...
yok cnm bizden aylık LH,FSH,TESTOTERON İSTİYOR
SİPERM TESTİ İSTEMİYOR AMA BİZ YİNEDE YAPTIRIYORUZ BELKİ ÇIKIŞ OLUR DİYE AMA MALESEF HİÇ ÇIKIŞ YOK...(
SİZDEN İSTİYORMU
BİZDEKİ HERŞEY NORMAL
AMA ANLADIĞIM KADARIYLA ATEŞLİ HASTALIKTAN AZO OLMUŞ EŞİM
ANNESİ ÖYLE SÖYLEDİ GEÇEN GÜN
EŞİMİ ÇOCUKKEN KÖYE GÖNDERMİŞ KENDİ ÇALIŞIYOR
ODA HASTALANMIŞ BABANNESİYLE DEDESİDE ATEŞLİ ÇOCUĞU ÖRTTÜKÇE ÖRTMÜŞ GALİBA
NASIL SİNİR OLDUM ANLATAMAM ANNE ANNE DEĞİLKİ BİRGÜN OLSUN SORMAMIŞ BİLE OOOOYYY OY MORALİM BOZULDU YİNE...
iyiyim tatlım çok şükür sen nasılsın?
eşim iyi şükür beta hcg tahlili yaptırdık 2 gün önce 0 a düşmüş şükürler olsun.
evet canım m.tese olacak eşim salı günü.
inşallah hayırlısı olur bizim için.
amin canım benimmm
HADİ CNM GÖZÜNÜZ AYDIN İNLŞH AMELİYATTA UMMADIĞINIZ KADAR SPERMLE KARŞILAŞIRSINIZ
HAYIRLISI OLSUN GEN ART DAMI AMELİYAT OLACAK EŞİN...
herkese hayırlı gunler canlarım,VCK arkadasım evet doktora ggttık ama ıyı haberler yok maalesef...bebegımın bobreklerınde genısleme vardı.sureklı kontrol altındaydık.3,1mm olan 4,7mm dıgerı de 4,7mm dı 6,1 mm olmus.artmıs yıne.bebek ıdrarını yapamıyr yanı...ıce su kacyr.bu da benım suyumuda azzalıtrmıs. ERKEN DOGUM RISKIM VAR bebek de de rısk var((sınır 5mm.mıs ..yanı ınsaalh doguma kadar bu degerler 10 mm bulmaz dedı dr umuz.yıne kontrol altında olacaz.allah ızın verıse dogunca da bebek nefrolojı doktoruna gtcekmısız.yanı tas olurmus ılerde allah korusun ....ıste boyle CANLARIM DUALARINIZDA BANA DA YER VERIN...RRABBIM HEPINIZIN MURADINI VERSIN INSALAAH
eseslım canım amın ınsaalh tatlım benım..rabbım 7 yıllık bekleyısımızı, 3 yıldır 2 tüp bebek tedavımızın karsılıgı bu mucızeyı saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder ınsaalh
ESESLIM canım amın ınsaalh tatlım benım..rabbım 7 yıllık bekleyısımızı, 3 yıldır 2 tüp bebek tedavımızın karsılıgı bu mucızeyı saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder ınsaalh
cervan arkadaşım sevindim değerinizin sıfıra düştüğüne. bizde iğneye başladık.bakalım nolacak.inşallah salı günü hayırlı haberlerini alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?