iyiyim tatlım çok şükür sen nasılsın?
eşim iyi şükür beta hcg tahlili yaptırdık 2 gün önce 0 a düşmüş şükürler olsun.
evet canım m.tese olacak eşim salı günü.
inşallah hayırlısı olur bizim için.
amin canım benimmm
HADİ CNM GÖZÜNÜZ AYDIN İNLŞH AMELİYATTA UMMADIĞINIZ KADAR SPERMLE KARŞILAŞIRSINIZ
HAYIRLISI OLSUN GEN ART DAMI AMELİYAT OLACAK EŞİN...
inşallah canım benim çok sağol.
evet genartta ameliyat olacak salı sabahı saat 7.30 da.
dualaınızı bekliyorum canım benim...
merhaba arkadaşlar;
ben 28 yaşındayım bu ay 15. ay hiç hamile kalamadım bir yıl sonunda yapılan kontrollerde benim tek tüpümün enfeksiyon sonucu kapalı olduğu anlaşıldı ve laparoskopi ile açıldı. Onun dışında rahim ve yumurtalıklarımın durumunun iyi oluduğunu söyledi doktorumuz.
eşimin sperm testinde sperm sayısı 29.000 milyon ama ileri hareket yüzdesi %37 düşük dedi bize 6 ay kadar bekleme kararı aldık ama doktor hemen aşılama önerdi eşimin değerinin düşük olduğunu söyledi.
tabi ameliyet olalı 3 ay geçti maalesef hamile kalamadım eşime keçiboynuzu kürü de yaptım ama olmadı dün buradaki uzmana muayemde doktor hiç bir sıkıntın görünmüyo ben eşinden kaynaklandığını düşünüyorum çünkü (şark görevi için doğudayız) burası çok soğuk bir yer spermlerin ileri hareketini etkiliyor dedi bana aklıma takıldı gerçekten böyle bişey mümkünmüdür ve ne yapmamızı önerirsiniz lütfen yardımcı olun
canım şükür değerlerimiz düştü.
bizde rahat bi nefes aldık.
inşallah iğneler şifa olur tatlım bol bol sperm olur.
çok sağol canım benim dualarınızı eksik etmeyin...
canım ya Allah yardımcın olsun... çok soğuk ve çok sıcak ortamlar hareketliliği etkiliyormuş.... havuç kürü denedinmi? hareketlilik için iyi olduğunu biliyorum.
merhaba arkadaşlar;
ben 28 yaşındayım bu ay 15. Ay hiç hamile kalamadım bir yıl sonunda yapılan kontrollerde benim tek tüpümün enfeksiyon sonucu kapalı olduğu anlaşıldı ve laparoskopi ile açıldı. Onun dışında rahim ve yumurtalıklarımın durumunun iyi oluduğunu söyledi doktorumuz.
Eşimin sperm testinde sperm sayısı 29.000 milyon ama ileri hareket yüzdesi %37 düşük dedi bize 6 ay kadar bekleme kararı aldık ama doktor hemen aşılama önerdi eşimin değerinin düşük olduğunu söyledi.
Tabi ameliyet olalı 3 ay geçti maalesef hamile kalamadım eşime keçiboynuzu kürü de yaptım ama olmadı dün buradaki uzmana muayemde doktor hiç bir sıkıntın görünmüyo ben eşinden kaynaklandığını düşünüyorum çünkü (şark görevi için doğudayız) burası çok soğuk bir yer spermlerin ileri hareketini etkiliyor dedi bana aklıma takıldı gerçekten böyle bişey mümkünmüdür ve ne yapmamızı önerirsiniz lütfen yardımcı olun
cnm sizde sperm var ama hızı yavaş galiba hiç başıma gelmediği için tam bilemiyorum ama
havuç suyunun sperm hızına bire bir geldiğini söylüyorlar
onun dışında sizde sperm var proxeed plus da iyi gelebilir sen istersen kaan aydos a bir mail at sonuçlarınızı o sizi yönlendirir yada diğer topiklere bak cnm biz de hiç sperm yok 0 yani inşlh çocuğunuz olur aşılama bile bizim gözümüzde hiç bişey değil korkma yani biraz bitkisellere yönelin doğal yoldan hamiş olursun inşlh..
çok çok sağol canım kendimi her ay daha da uzaklaşıyo gibi hissediyorum bebiştencanım havuç kürü denemedim onuda bir araştırıyım İnşallah bir faydası olur ama incir kürü de yapmıştım kendime maalesef o ayda olmadı daha hiç hamilelik yaşamadım adetlerim çok sancılı oluyo agnucaston deyi bir ilaça başlamıştım doktor bırak dedi erken menapoza sokuyomuş ne yapacağımı bilemez oldum
cnm hayırlı olsun tedaviniz sevindim) inşallah gönlünüze göre verir rabbbim...bol bol spermleriniz çıkar..
çok memnun olrum bn sana mail adresimi göndereyim ordan yazarsın telefon numarasını çok sevinirim Derman Ya Rabbi ....
ANLADIM CNM...AYNEN AMELİYAT OLDUK GELDİK 6 AY OLACAK DAHA NE OLDU NASIL GEÇTİ NE DEDİLER NE ÇIKTI NE KARDEŞLERİ NE ANNESİ SORDUsanırım kopyala yapıştır yapıyor......canım aktarlarda var.saplı dikenli bir ot.suyu kaynatıyorum içine bir tutam sapıyla çiçeğiyle dikeniyle atıyorum. 5- 10 dk. demliyorum .akşam yatarken içiriyorum.adam ot kolik oldu artık.......kaynatmıyorsun ama bitkiyi....
aynen canım..benimkinin anneside bisikletten düşünce ilgilenmemiş bile ..erkek adama bişey olmaz demiş.... şimdi de ilgilenmiyorlar.konuşmuyorlar bile ...masraf çıkar diye......neyse...problem çok anlıcan .kimse anlamıyor.Allah 'tan bu site varda.....en azından içimizi döküyoruz.hepimize şifa verirde Allah ..yüzümüz güler
BİZİMDE ORDA OLMUŞTU CNM BİZDE SABAH 7 DE ORDAYDIK EŞİMİ 7 BUÇUKTA AMELİYATA ALDILAR 8 BUÇUKTA ÇIKMIŞTI
İNŞLH ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN TEZ ZAMANDA YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN CNM..
slm kızlar nasılsınız?? ben ameliyat oldum bu hafta ve ilaç tedavisine başladık 3 ay ilaç kullanıcam tedavim uzadı inşallah emeklerimize deyer...
hayırlı cumalar .....geçmiş olsun..
slm kızlar nasılsınız?? Ben ameliyat oldum bu hafta ve ilaç tedavisine başladık 3 ay ilaç kullanıcam tedavim uzadı inşallah emeklerimize deyer...
CNM BEN SANA ÖZELDEN MESAJ GÖNDERİRİM TELEFONUNU SORARSIN VARMI DİYE NE KADAR VS TANIDIĞIN YÖNLENDİRDİĞİNİ FİYATTA YARDIM EDEBİLİRMİ FELAN..
ARISÜTÜNÜN HD DEĞERİ 2,01 CNM İYİ YANİ
ANLADIM CNM...AYNEN AMELİYAT OLDUK GELDİK 6 AY OLACAK DAHA NE OLDU NASIL GEÇTİ NE DEDİLER NE ÇIKTI NE KARDEŞLERİ NE ANNESİ SORDU
ONLARIN İŞİ GÖRÜLSÜN BAKKALARINA BAKILSIN BORÇLARI ÖDENSİN AMA SEN ONLARDAN BİŞEY İSTEME
ZATEN İSTEMEDİMDE BİZİM YÜKÜMÜZ ZATEN AĞIR BİRDE ONLAR BİNİYORLAR SIRTINA İŞTE OZAMAN ÇEKİLMEZ OLUYOR
İLAÇLAR PAHALI DİYORUM BİNLİRAYI GEÇİYOR MASRAF DİYORUM PARA İSTERLER DİYE SORMA BİLE HEMEN KONUYU KAPATIR
AMAN HERŞEY ONLARIN OLSUN BENİM DE SAĞLIKLI SIHATLI EVLADIM OLSUN EVİMDE MUTLULUK NEŞE OLSUN YETER...
HERŞEYİ BOŞVER BİZ TEDAVİLERİMİZE DEVAM EDELİM KİMSEDEN FAYDA YOK İNAN ...
BİZİMDE ORDA OLMUŞTU CNM BİZDE SABAH 7 DE ORDAYDIK EŞİMİ 7 BUÇUKTA AMELİYATA ALDILAR 8 BUÇUKTA ÇIKMIŞTI
İNŞLH ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN TEZ ZAMANDA YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN CNM..
dediğin gibi...biz yolumuza bakalım. bu dünyaya tapıyorlar. kefenin cebinin olmadığını anlarlarda geç olur....ama insana dokunuyor. bizde maddi olarak birşey istemiyoruz.en azından manevi olarak yanımızda olsalar duacıyız .o da yok.umreye gitti kayınvalidem bi hurma getirmekten korktu para gider diye.ama inan bu sitede bilmediğimiz arkadaşlar bile yürekten dua ediyorlar. kalp genişliği çok önemli.. neyse canım anlatmakla bitmez.Allah yar ve yardımcımız olsun.....sağlıklı evlatlarımız olsun da inş.
slm cnm çok geçmiş olsun nasıl geçti ameliyatın inşlh tez zamanda toparlarsın cnm..inşlh emeklerin yer bulur bebeklerini kucağına alırsın tatlım..
Cnm havuç suyunun kaynatıldığını ben bilmiyorum
ben katı meyve sıkacağından geçiriyorum yani suyunu sıkıyorum
1 bardak, içinede 2 damla saf zeytin yağı damlatıyorum öyle içiriyorum ama ara ara sık yapmıyorum
a vitamini çözülmediği için yağ damlatıyorum daha sonra karaciğerde birikip zehirleme yapıyormuş gerçi herşey için aynısı geçerli
birde hergün yerine 1 gün arayla içirirsen daha iyi olur
çünkü havucun rengini aldığı o madde ağır geliyormuş zor emiliyormuş diye biliyorum
yinede yanlış bilgi vermiyeyim sen bi araştır
sonuçta herşeyin azı karar, faydalıda olsa
çoğuda zarar...
cnm laparoskopi oldum yazmışsın kaç günde dikişlerin kapandı kaç günde iyleşiliyor bende yeni oldumda...
cnm sizde sperm var ama hızı yavaş galiba hiç başıma gelmediği için tam bilemiyorum ama
havuç suyunun sperm hızına bire bir geldiğini söylüyorlar
onun dışında sizde sperm var proxeed plus da iyi gelebilir sen istersen kaan aydos a bir mail at sonuçlarınızı o sizi yönlendirir yada diğer topiklere bak cnm biz de hiç sperm yok 0 yani inşlh çocuğunuz olur aşılama bile bizim gözümüzde hiç bişey değil korkma yani biraz bitkisellere yönelin doğal yoldan hamiş olursun inşlh..
canım ameliyatım 30saat sürdü 10 gündedikişlerimi aldılar ama 15 günde kendimi tam anlamıyla iyi hissettim birde benim narkozdan çıkışım falan bünyemden herhalde sıkıntılı oldu ameliyat olduğum gün yatırdılar ki o gece ayağı dahi zor kalktım yürüyemiyodum sırtım omzum falan çok kötüydüm ertesi gün dahi yatmak istedim ama özel hastaneydi mecbur eve çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?