Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ya Allah yardımcın olsun... çok soğuk ve çok sıcak ortamlar hareketliliği etkiliyormuş.... havuç kürü denedinmi? hareketlilik için iyi olduğunu biliyorum.

canım şükür değerlerimiz düştü.
bizde rahat bi nefes aldık.
inşallah iğneler şifa olur tatlım bol bol sperm olur.
çok sağol canım benim dualarınızı eksik etmeyin...

amin canım .dualarım seninle .inş bol bol canlı sperm bulunur. bi halay da sana çekeriz....

canım ya Allah yardımcın olsun... çok soğuk ve çok sıcak ortamlar hareketliliği etkiliyormuş.... havuç kürü denedinmi? hareketlilik için iyi olduğunu biliyorum.

çok çok sağol canım kendimi her ay daha da uzaklaşıyo gibi hissediyorum bebişten canım havuç kürü denemedim onuda bir araştırıyım İnşallah bir faydası olur ama incir kürü de yapmıştım kendime maalesef o ayda olmadı daha hiç hamilelik yaşamadım adetlerim çok sancılı oluyo agnucaston deyi bir ilaça başlamıştım doktor bırak dedi erken menapoza sokuyomuş ne yapacağımı bilemez oldum

cnm sizde sperm var ama hızı yavaş galiba hiç başıma gelmediği için tam bilemiyorum ama
havuç suyunun sperm hızına bire bir geldiğini söylüyorlar
onun dışında sizde sperm var proxeed plus da iyi gelebilir sen istersen kaan aydos a bir mail at sonuçlarınızı o sizi yönlendirir yada diğer topiklere bak cnm biz de hiç sperm yok 0 yani inşlh çocuğunuz olur aşılama bile bizim gözümüzde hiç bişey değil korkma yani biraz bitkisellere yönelin doğal yoldan hamiş olursun inşlh..

slm kızlar nasılsınız?? ben ameliyat oldum bu hafta ve ilaç tedavisine başladık 3 ay ilaç kullanıcam tedavim uzadı inşallah emeklerimize deyer...

havuç suyunu nasıl hazırlıyosunuz cnm havucu sıkarakmı kaynatarakmı???

cnm laparoskopi oldum yazmışsın kaç günde dikişlerin kapandı kaç günde iyleşiliyor bende yeni oldumda...

çok memnun olrum bn sana mail adresimi göndereyim ordan yazarsın telefon numarasını çok sevinirim Derman Ya Rabbi ....

CNM BEN SANA ÖZELDEN MESAJ GÖNDERİRİM TELEFONUNU SORARSIN VARMI DİYE NE KADAR VS TANIDIĞIN YÖNLENDİRDİĞİNİ FİYATTA YARDIM EDEBİLİRMİ FELAN..
ARISÜTÜNÜN HD DEĞERİ 2,01 CNM İYİ YANİ

ANLADIM CNM...AYNEN AMELİYAT OLDUK GELDİK 6 AY OLACAK DAHA NE OLDU NASIL GEÇTİ NE DEDİLER NE ÇIKTI NE KARDEŞLERİ NE ANNESİ SORDU
ONLARIN İŞİ GÖRÜLSÜN BAKKALARINA BAKILSIN BORÇLARI ÖDENSİN AMA SEN ONLARDAN BİŞEY İSTEME
ZATEN İSTEMEDİMDE BİZİM YÜKÜMÜZ ZATEN AĞIR BİRDE ONLAR BİNİYORLAR SIRTINA İŞTE OZAMAN ÇEKİLMEZ OLUYOR
İLAÇLAR PAHALI DİYORUM BİNLİRAYI GEÇİYOR MASRAF DİYORUM PARA İSTERLER DİYE SORMA BİLE HEMEN KONUYU KAPATIR
AMAN HERŞEY ONLARIN OLSUN BENİM DE SAĞLIKLI SIHATLI EVLADIM OLSUN EVİMDE MUTLULUK NEŞE OLSUN YETER...
HERŞEYİ BOŞVER BİZ TEDAVİLERİMİZE DEVAM EDELİM KİMSEDEN FAYDA YOK İNAN ...

hayırlı cumalar .....geçmiş olsun..

sağol cnm .. sizede geçmiş olsun geçmişi okuma fırsatım olmuyor şu aralar oturmakta bile zorluk çekdiğim için, hakkınızda fazla bilgim yok inşallah tedavileriniz hayırlı olur..

slm kızlar nasılsınız?? Ben ameliyat oldum bu hafta ve ilaç tedavisine başladık 3 ay ilaç kullanıcam tedavim uzadı inşallah emeklerimize deyer...

slm cnm çok geçmiş olsun nasıl geçti ameliyatın inşlh tez zamanda toparlarsın cnm..inşlh emeklerin yer bulur bebeklerini kucağına alırsın tatlım..

Cnm havuç suyunun kaynatıldığını ben bilmiyorum
ben katı meyve sıkacağından geçiriyorum yani suyunu sıkıyorum
1 bardak, içinede 2 damla saf zeytin yağı damlatıyorum öyle içiriyorum ama ara ara sık yapmıyorum
a vitamini çözülmediği için yağ damlatıyorum daha sonra karaciğerde birikip zehirleme yapıyormuş gerçi herşey için aynısı geçerli
birde hergün yerine 1 gün arayla içirirsen daha iyi olur
çünkü havucun rengini aldığı o madde ağır geliyormuş zor emiliyormuş diye biliyorum
yinede yanlış bilgi vermiyeyim sen bi araştır
sonuçta herşeyin azı karar, faydalıda olsa
çoğuda zarar...

dediğin gibi...biz yolumuza bakalım. bu dünyaya tapıyorlar. kefenin cebinin olmadığını anlarlarda geç olur....ama insana dokunuyor. bizde maddi olarak birşey istemiyoruz.en azından manevi olarak yanımızda olsalar duacıyız .o da yok.umreye gitti kayınvalidem bi hurma getirmekten korktu para gider diye.ama inan bu sitede bilmediğimiz arkadaşlar bile yürekten dua ediyorlar. kalp genişliği çok önemli.. neyse canım anlatmakla bitmez.Allah yar ve yardımcımız olsun.....sağlıklı evlatlarımız olsun da inş.[/QUOTE]

İNŞLH CNM İNŞLH TEZ ZAMANDA SAĞLIKLI SIHATLİ HAYIRLI SALİH EVLATLAR NAİL EYLESİN YARABBİM HEPSİ BOŞ GERÇEKTEN...

sağol bilgi iiçin cnm . ameliyata polip için girdim polip yokmuş rahim yapışıklığı çıktı. laporoskopiyle historoskopi biarada oldum.1 haftadır sontayla geziyom evde yapışıklıığn açılması için kondu. neler görcez daha neyse cnm ben biraz dinleneyim arada gelir giderim artık .görüşürüz.

cnm laparoskopi oldum yazmışsın kaç günde dikişlerin kapandı kaç günde iyleşiliyor bende yeni oldumda...

canım ameliyatım 30saat sürdü 10 gündedikişlerimi aldılar ama 15 günde kendimi tam anlamıyla iyi hissettim birde benim narkozdan çıkışım falan bünyemden herhalde sıkıntılı oldu ameliyat olduğum gün yatırdılar ki o gece ayağı dahi zor kalktım yürüyemiyodum sırtım omzum falan çok kötüydüm ertesi gün dahi yatmak istedim ama özel hastaneydi mecbur eve çıktım

canım galiba yanlış yere yazdım ama çok sağol yardımın için şu proxeed plus vitamin mi acaba doktora sormadan kullansak bir sakıncası olurmu? çok sağol bitanem iyi dileklerin için ben artık kendimle birlikte yüreği evlat diye yanan herkese nasip et diye dua ediyorum çok zormuş Allah yardımcımız olsun

yanlış yazmışım 3 saat sürdü ameliyatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…