canım teşekkür ederim cevabın için..ben artık kendi işime gelen şekilde yapayım dediğin gibi.hüseyin ermişin tarifi ne kadara mal oluyor ve miktarı ne kadar canım? bu arada sizin çıkışa çookk sevindimm canımm,ilk haber verdiğin mesajı aradım ama bulamadım,inş artarak devam eder canım,dondurulmuşlarla denersiniz inş bir gün
canım 100 tlye mal olur enfazla geçengün eşimin arkadaşına yaptık 100tl gibi tuttu ondada sperm azlıgı var karışımın hepsi bir konserve kavonozu doldurmuştu bir kiloluk ve faydasını görmüş kullandıktan bir ay sonraki tahlilde çogalmış spermler eşime telofon açtı söyledi ..
merhaba canım.selm canım.hafta sonu fazla giremiyorum topiğe...iğnelere başladık caım..bir eczaneden prengly iğne bulduk 2 adet.şimdilik onlarla başlayın dedi doktor.yarın test sonuçlarını alacağız bakalım nolacak.bildiririm canım.siz naptınız..
canım çok üzüldm.canlarım ben geldim malesef güzel haberler veremeyeceğim
sonuç negatifbir daha ki denemeye inş.
cervancım inş. spermler bulunur hayırlısı olsun
öyle canım..çok sagol canım allah bizi sevindirdi sizide sevindirsin bizede şaka gibi oldu tesede çıkmayan menide ama bizde daha öncede vardı bir sperm ben ona dayanarakta içimden çıkıcak ümüdü vardı hep ben o bir sperm oluşundan mikrotedede çıkar ümüdindeydim olmadı öyle olacagını bilsek giderde o acıyı okadar parayı zanımızı harcarmıydık neyse artık bundada vardır bir hayır bundan sonrasına bakıcaz artık inşallah birde hamiş olsam keşke sizdede çıkmadı olenga çıktı hiç morelini bozma her inişin bir çıkışı her çıkışın bir inişi vardır allah büyük vakti geldimi illaki olacak bişeyler artık bu8na inanıyorum .
cnmmm benimmmmmmkesinlikle canım rabbim çok büyük o ol derse olmayacak bişey yoktur.
ama biizm gerçekten işmiz zor.
daha önce ameliyat olduk sertoli cell çıktı yani sperm üreten hücrelerimiz yok..
kaan hocada tedavideydik fsh düşürmeye çalıştık becerdik ama bu seferde eşim guatr hastası oldu bütün ilaçları bıraktık ve fsh yine yükseldi. guatr hastalığımız devam ediyor. hipertroid bide baya kötü sarstı bu hastalık bizi.
kendi kendimize bişeyler kullanmaya çalışyoruz ama faydası olurmu bilmiyorum. allah büyüktür.
eşime belli etmiyorum her ilaç içtiğinde bıktım diyo ben aslında ondan daha çok bıktım bu durumdan sinirlenip içme diyorum.
içme demek kolay diyor. ama yani anlayacağın söylene söylene içilen yenilen şeylerden ne fayda görürüz orası da ayrı konu...
öyle işte yaa aman neyse içimde kocaman yara var deştikçe ben çok konuşurum.
allah razı olsun canım senden. allahım dualrını kabul etsin inşallah.
bebeğini kucağına almayı nasip etsin..
amin canımcım..saol canım benim bugün telde konuştuk zaten çok mutlu oldum...
özlemiştim iyi oldu
burayada yazmışsın çok teşekkürler...
rabbim size daha fazlasını göstersin inş
öncekiler tahlil sonuçları nasıldı canımKIZLARRRRR bişey sorcam.prengly iğneden sonra eşimin sonuçları: fsh: 10.20
Lh:3.07
testosteron :338.19
prolaktin: 8.87
sizce sonuçlar nasıl..kaan hocaya mail attım ama bakalım hayırlısı...gerçi çok itimatımız kalmadı ama ....
gunaydın kızlar bende ara ara giriyorum bu sayfaya ne yazacağımı ne düşüneceğimide bilmiyorum 9 aydır evliyim evliliktende bişey anlamadım direk bebek istedim eşimin azosprem olduğunu öğrendim dünyam yıkıldı bir hafta önce bahçecide emre beye ameliyat oldu mikro tese ama malesef sprem çıkmadı yanlız anlamadığım ameliyat yarım saat sürdü ve çıkmadı dedi okadar ilgisiz lerdi ki zaten morelim yoktu tavırları dahada canımı sıktı eşimin hormon testleri fsh değeri 14.8 testestron 244 prolaktin 2.49 değerlerede emre bey güya çok iyi dedi hiç ilaça gerek yok dedi hemen ameliyat yapalım dedi bizi resmen ortada bıraktı gitti şimdi neyapacağımı bilmiyorum okadar kötüyüm ki ne çalışabiliyorum nede yaşayabiliyorum evde durumlarda çok kötü eşim sürekli boşanmak istiyor bir yol gösterirmisiniz
Herkes nasıllar cervandan hala haber yok bugun hep senı dusundum cervan ınsallah guzel haberler verırsın .
Arkadaslar bılıyorsunuz esım 15 subatta mıkro tese olmustu ve bolca sperm bulunmustu sızlerın duaları sayesınde ,dun randevumuz vardı doktorla ,gıttık esımın sperm kanalları yokmus dogustan uretım var ama cıkıs yokmus , bırde genetık bı rahatsızlık varmıs doktor hemen baslamayalım tub bebege dedı 3 ay sonra baslayalım cok uzuldum benden kan aldı aynı genetık sorun bendede varsa cocugumuz sakat dogabılır yada saglıklı olsa bıle 30 yasına kadar yasarmıs testler yapılacak genetık rahatsızlıgım varmı yokmu arastıralacak , sabrımımı zorluyo bu doktor anlamadım tam hersey bıttı cok sukur dıycem her gecen gun baska bısıy cıkıyo nolur dua edın bıze arkadaslar ınsallah bı sıkıntı olmazda bebegımıze kavusuruz
Herkes nasıllar cervandan hala haber yok bugun hep senı dusundum cervan ınsallah guzel haberler verırsın .
Arkadaslar bılıyorsunuz esım 15 subatta mıkro tese olmustu ve bolca sperm bulunmustu sızlerın duaları sayesınde ,dun randevumuz vardı doktorla ,gıttık esımın sperm kanalları yokmus dogustan uretım var ama cıkıs yokmus , bırde genetık bı rahatsızlık varmıs doktor hemen baslamayalım tub bebege dedı 3 ay sonra baslayalım cok uzuldum benden kan aldı aynı genetık sorun bendede varsa cocugumuz sakat dogabılır yada saglıklı olsa bıle 30 yasına kadar yasarmıs testler yapılacak genetık rahatsızlıgım varmı yokmu arastıralacak , sabrımımı zorluyo bu doktor anlamadım tam hersey bıttı cok sukur dıycem her gecen gun baska bısıy cıkıyo nolur dua edın bıze arkadaslar ınsallah bı sıkıntı olmazda bebegımıze kavusuruz
cnm cok sevındım sızde azoumuydunuz kusura bakma uzun zamandır gıremedım topıgede
olsun uzme kendını elbet bı cıkıs yolu vardır ınsan omrunuu allh bılır ne kadar oldugunu
ınşllh sonucunuz ıyı olup bebegıne kavusursun
arkadaşlar merhabalar.
Hoca 4 de arayın sonuçlar çıkar demişti.
Eşim aradı hocayı ve alınan parçaları yarın sabaha kadar bekletmek ve sabah tekrar inceletmek istediğini söyledi.
Yarın sizi ararım yanıma gelirsiniz sonuçları konuşuruz inşallah güzel şeyler olacak dedi.
Yarına kadar bekliycez artık umarım güzel sonuçlar alırız.
Yarın sonucu öğrenir öğrenmez sizi haberdar ederim canlarım kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum.
seni tanımıyorum ama inan sana okadar sevinmiştim ki halada seviniyorum merak etme buda bir sınav ben öğrendiğimde okadar kötü olmuştum ki bir sürü aşamalardan geçiyorsun sonuç koskoca sıfır derken aaa bi bakıyorsun bir çıkış kapısı oyüzden neolur şu durumda hiç ama hiç üzülme bak görürüsün sağlıkla kucağına alacaksın bebişlerini bide rica hamişken bizlere dua et
ayyy ne diyosun cnm benim inşallah tahlillerin temiz çıkar üzme kendini ateşli ahstalık geçirmişmi eşin ozaman kanallar eriyip yok oluyormuş ama üretim var en azından bu çok güzel bişey senin kalbin güzel inan imtihanın henüz bitmemiş ama bebeğine kavuşacaksın allahın izniyle hakkınızda hayırlısı cnm...
CANIM BENIM ALLAH RAZI OLSUN BURDA COGUMUZ BIRBIRIMIZI TANIMIYORUZ AMA AYNI DERTTEN MUZDARIB OLUNCA GONULDEN BAGLANIYORUZ BIRBIRIMIZE , RABBIM SEVINCINI DAIM ETSIN BURDA BIRBIRIMIZE UMUT OLUUYORUZ MUTLULUK OLUYORUZ YERI GELIYO BIRBIRIMIZ ICIN UZULUYORUZ ,EVET O CIKIS KAPISI MUHAKKAK VAR AMA BIZ SABIRSIZIZ HERSEYIN VAR BI VAKTI ZAMANI. INANCINI HIC YITIRME DUA AT VE BITKISEL KURLERI UYGULA INSALLAH RABBIM SANADA YASATACAK BU MUCIZEYI , DUA EDIYORUM ETMEZMIYIM INSALLAH RABBIM BIRBIRIMIZE DUYDUGUMUZ SEVINCLER ETTIGIMIZ DUALAR HURMETINE TEZ VAKITTE BEBEGIMIZE BEBEKLERIMIZE KAVUSTURUR... ALLAHA EMANET OL BURDAN CIKMA SAKIN COK BILGI SAHIBI OLUYOR INSAN VE MORAL DEPOLUYOR BURASI BANA COK IYI GELDI ALLAH HERKESTEN HEPINIZDEN RAZI OLSUN
arkadaşlar merhabalar.
hoca 4 de arayın sonuçlar çıkar demişti.
eşim aradı hocayı ve alınan parçaları yarın sabaha kadar bekletmek ve sabah tekrar inceletmek istediğini söyledi.
yarın sizi ararım yanıma gelirsiniz sonuçları konuşuruz inşallah güzel şeyler olacak dedi.
yarına kadar bekliycez artık umarım güzel sonuçlar alırız.
yarın sonucu öğrenir öğrenmez sizi haberdar ederim canlarım kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum.
yaa çıkarmıyım yeni yeni nefes almaya başladım inan kendime geldim okadar temiz yürekli insanlar varki mesajları okudukça duygulanıyorum işallah herşey bizim içinde olacak bazen neden diye sorguluyorum demekki sabırımız ölçüyor kürleri duydum ama net bişey bilmiyorum hangi kür nasıl kullanıyor bilmiyorum birkaç kişiye yazdım ama öğrenecem işallah sizlerin sayesinde
cnm sanırım bana yazdın bu mesajı.çok teşekkür ederim güzel dileklerin için sizdeki durum nedir hangi aşamadasınız
mrb canım..Merhaba cnm nasılsın
ben sana hatırlıyorsan eğer patoloji raporunu iste al demiştim cnm bunu araştırsan iyi olur o nu nereye gidersen git senden hep isteyecekler hastaneyi ara ve mail atsınlar hangi laboratuvarda yapılmış onu sor olmazsa orayı arar istersin ama nolursun patolji raporunu iste
arkadaşlar merhabalar.
hoca 4 de arayın sonuçlar çıkar demişti.
eşim aradı hocayı ve alınan parçaları yarın sabaha kadar bekletmek ve sabah tekrar inceletmek istediğini söyledi.
yarın sizi ararım yanıma gelirsiniz sonuçları konuşuruz inşallah güzel şeyler olacak dedi.
yarına kadar bekliycez artık umarım güzel sonuçlar alırız.
yarın sonucu öğrenir öğrenmez sizi haberdar ederim canlarım kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?