Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet cnm kaan hoca galıba bıraz degışti
ama cok sevındım kı elongo hucresı var bızde o bıle yok ınşllh sende bızde bebk sahıbı oluruz sen kac yıllık evlısın cnm yasın kac

2 yıllık evliyim canım. yaşım 25 .inşallah canım.sizde sorun neydi.sen kaçyıllık evlisin yaş

2 yıllık evliyim canım. yaşım 25 .inşallah canım.sizde sorun neydi.sen kaçyıllık evlisin yaş

ben yaklasık 6 yıllık evlıyım 30 yasına gırıcem mayısta bızdede esım cocukken kabakulak olmus ateslı gecırmıs
ve sımdı azoluyuz esım tese oldu mıcro tese oldu sonuc hep 0
gecen testte ssperm dısı hucre cıkmıstı ama bu ay kı tsette cıkmadı
allahtan umıt kesılmez cnm

haklısın.Allah tan ümüt kesilmez canım.inşallah kucaklarımız ikiz ikiz evlatlarla dolar..kaan hocaya mı tedavi oluyorsunuz?

haklısın.Allah tan ümüt kesilmez canım.inşallah kucaklarımız ikiz ikiz evlatlarla dolar..kaan hocaya mı tedavi oluyorsunuz?

yok biz artık dr tedavisini bıraktık bunca yıl sonuç alamayınca vazgeçtik eşim şimdi bitkişsel kullanıyo panax ı

slm canım.iyiyz..... sen nasılsın.kafamız karışık.....:43;

bende iyiyim sağol canım neden kafanız karışık kaan hocanın tutarsız davranışları yüzünden mi?Rabbim bizi iyilerle karşılaştırsın.geçen gün bende bir tüpbebek merkezine gittim eşim sürekli test versin çıkarsa donduralım diye.doktor hemen size önce bilgi vereyim diye genetik problemle ilgili işte şansınız çok düşük.işte hamilelik kötü sonuçlanabilir diyor eşimin yüzü düştü ben kesinlikle sana yada bebeğe zarar gelecekse tüpbebek yaptırmam diye tutturdu.bende doktora şansınızı en iyi hastanelerde arayın şu testi yaptırın bunu yaptırın dediniz ama bence öyle değil benim şansım hastanenin kalitesine göre artmıyor bence rabbimin ilahi takdiri dedim.benim arkadaşım yurdumun en ücra köşesinde tedavisini gördü aynı sorundan dolayı şimdi bebeği var nasıl olacak dedim .o ayrı herkesin öyle şansı olmaz ben size numara vereyim benim gönderdiğimi söyleyin diyor hemen kendinede pay çıkartıyor.sinir oluyorum gerçekten böyle şeylere

merhaba canım.
sağolasın.
sizde bizde sanırım oknk arkadaşta aynı durumdayız.
yani üçümüzdede elengo var.
Allahtan ümit kesilmez.
ama ben bu zamana kadar spermciklerimizin gelişp normal yoldan çıkacağını düşündüm.
bu düşüncemde hala geçerliliğini koruyor açıkcası.
dediğin gibi genartı arayıp patoloji sonuçlarını isteyeyim.
sağolasın canım...

hmtnlz arkadaşım ne yaptınız? biz iğnelere devam ediyoruz....

merhaba canım.
nasılsın?
hoca beğenmiş bak sonçlarınızı..
biz daha ilaçları bulamadık.
siz nerden aldınız?
nerde oturuyorsunuz?

canım ya dr.abdullah arman cep telefonunu verebilirmisin? sıkıştırır gibi oluyorum ama bi arayayım. iyice kafamız karıştı.

canım sonuçlarımızı beğendi de. vitaminleri kullanmayın dedi.vitaminler geliştirmez mi elongoları...klomen ekledi birde. pregly bulamadık ovitrellaya başladık

cnm gunaydın
kaan hoca galıba eskısı gıbı ılgılı alakalı olmuyor hastalarıyla kı hemen amelıyat dıyor
cnm bence deneyın bu dr da denemeden bı sey olmaz umarım ıyı gelısmeler olur

ŞİMDİ ONU DİREK BAŞARISIZ GÖRMEZ BİLİNÇSİZ GÖRMEK ONA ÇOK BÜYÜK HAKARET OLUR BİZ ÇARESİZLİĞİMİZDEN HOCANIN HER SÖYLEDİĞİNE YAPTIĞINA KARŞI ŞÜPHECİ DAVRANIYORUZ gibime gelmesini istiyorum
bunca kişi onun sayesinde bebeğine kavuşmuş belki çok fazla hastası olduğu için karıştırıyor olabilir ben bunuda zaman zaman düşünüyorum ......ama bizim için en iyisinin bu yıl tüp bebeğe hazırlanıp tekrar mikro tese olmadığına inanıyorum biz uzatıcaz galiba çünkü kafam çok karışık eşim 1 kez daha mikro tese oldumu bir daha olamayacak allah yardımcımız olsun rabbim bize doğru yolu göztersin bi çıkmazın içersindeyimm..
BU ARADA BEN BÜTÜN DR LARI ARAŞTIRICAM HEPSİNE TETKİKLERİMİZ GÖNDERİM HEPSİNİN YORUMUNU VE NE YAPABİLECEKLERİNİ DUYMAK ARAŞTIRMAK İSTİYORUM CNM AMA TEDAVİMİZ KAAN BEYDE DEVAM EDİYOR ANLAŞILAN EDECEKTE((

canım cep telefonunu verebilirmisin doktorum?mahsuru olmazsa tabi.

DR.ABDULLAN ARMAN ÖZDEMİR 0 532 467 72 71

teşekkür ederim canım.....sana katılıyorum.birkaç doktora sormakta yarar var.

canım sizi kaan beymi ameliyat yaptı o mu söyledi elongelerin olduğunu patoloji raporunu elinize aldınızmı orda ne yazıyor ameliyat olan herkes patoloji raporunu almalı aldıysanız orda ne yazıyor yazarmısın cnm..

ah cemreciğim bende 8 yıllık evliyim 30 yaşıma girdim eşim sizin gibi 1 tese 1 mikro tese geçirdi hiç sperm bulunamadı
galiba bizimde ateşli hastalıktan azo eşim ,hakkımızda hayırlısı dediğin gibi allahtan ümit kesilmez inşlh rabbim yüzümüze güler...(

canım sonuçlarımızı beğendi de. vitaminleri kullanmayın dedi.vitaminler geliştirmez mi elongoları...klomen ekledi birde. pregly bulamadık ovitrellaya başladık

anladım canım sağolasın..
siz pergnlyi nasıl bulmuştunuz arayıp sordum birkaç yere ocak ayından beri tr ye gişinin olmadığını söylediler.
ovitrella yla aynı ilaç olduğunu söylediler.
ama pregnly sanırım 3 ampülü 20 tl, ovitrella 1 ampulu 60 tl ymiş.
siz ovitrellayı nasıl aldınız??
yyani yazdırdınızmı?
birde ücreti ne kadar..

patoloji sonucu elimizde deil canım. almamıştık ozaman .doktor gerek yok siz ümidinizi kesmeyin tedavi uygulayacağım demişti kaldı.şimdi isteyeceğim bende genarttan.alınca yazarım sonucu.sizde ne yazıyor siz aldınız mı?

canım bir eczanenin deposunda iki adet kalmış.başka bulamazsınız dediler pregly için.ovitrellaya da 60- 70 arası dediler.parayla alıyoruz.sarsıldık zaten maddi olarak.bakalım ne yapacağız.

canım bir eczanenin deposunda iki adet kalmış.başka bulamazsınız dediler pregly için.ovitrellaya da 60- 70 arası dediler.parayla alıyoruz.sarsıldık zaten maddi olarak.bakalım ne yapacağız.

anladım canım sağol.
valla nasıl kalkacağız altından 500 tl yapıyor aylık..
neden bu kadar ppahalı ve neden devlet karşılamıyor ya..
hem 3 çocuk yapın derler.
hem yardımcı olmazlar.
ne olur sanki yazılsa ilaçlar...

raporçıkartılırsa sağlık güvencesi karşılıyor diye duydum.araştırdık ama bayana çıkıyormuş rapor.o rapor da tüp bebekte kullanılıyormuş zaten.anlıcan düşünen yok zor durumdaki insanları.

pregnyl arayan yada kullanan arkadaşlar buraya sürekli yazdım bu sorunumu bu iacı bulamak imkansız onun muadili olan ovitrelle var ama onunda tek dozu 75 tl ama bu ilaç içinde rapor cıkıyo bilgilendirmek istedim en azından maddi olarak zorlamaz rapor çıkarırsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…