evet cnm kaan hoca galıba bıraz degışti
ama cok sevındım kı elongo hucresı var bızde o bıle yok ınşllh sende bızde bebk sahıbı oluruz sen kac yıllık evlısın cnm yasın kac
2 yıllık evliyim canım. yaşım 25 .inşallah canım.sizde sorun neydi.sen kaçyıllık evlisin yaş
ben yaklasık 6 yıllık evlıyım 30 yasına gırıcem mayısta bızdede esım cocukken kabakulak olmus ateslı gecırmıs
ve sımdı azoluyuz esım tese oldu mıcro tese oldu sonuc hep 0
gecen testte ssperm dısı hucre cıkmıstı ama bu ay kı tsette cıkmadı
allahtan umıt kesılmez cnm
haklısın.Allah tan ümüt kesilmez canım.inşallah kucaklarımız ikiz ikiz evlatlarla dolar..kaan hocaya mı tedavi oluyorsunuz?
slm canım.iyiyz..... sen nasılsın.kafamız karışık.....:43;
merhaba canım.MERHABA GÜNAYDIN ARKADAŞLAR NASILSINIZ BEN BİRAZ RAHATSIZIM BOĞAZLARIM ŞİŞ BAŞIM AĞRIYOR SESİM KISILDI GRİP OLMUŞUM BAYA YORGUNUM....
HMTZNL CNM AMELİYATI NERDE OLDUYSANIZ ORAYI ARAYACAKSIN MAİL GÖNDERSİNLER BEN SÜREKLİ ARAYIP DURDUM SONRA MAİL ATMIŞLARDI AMA PATOLOJİYİ ELİME ALIP BAKAMADIM ÇÜNKÜ BİLGİSAYARIM O PROĞRAMI AÇMIYOR DİREK DR LARA MAİL ATIYORUM BENDE YADA GİDİP AÇAN BİLGİSAYARLARDAN YAZDIRIP GELİCEM CNM İÇİNDE NE YAZIYOR BENDE BİLMİYORUM ELONGE YAZIYORMU MERAK EDİYORUM BUNU BU HAFTA ÇÖZÜCEM BENDE....
DÜN İSTİYORUM BEBEĞİMİDEN ABDULLAH ARMAN ÖZDEMİRİ DUYDUM
DÜN ONA ULAŞTIM TELEFON AÇTIM 20 DK KONUŞTUK BÜTÜN TETKİKLERİ GÖNDERDİM
HER ÖNÜNE GELEN BEN MİKRO TESE YAPIYORUM DİYOR DEDİ
PEKİ YA BİZİMKİSİ DEDİM KAAN YAPTI DEDİM YOK DEDİ KAAN BEY ÖYLE YAPMAMIŞTIR DEDİ
ZATEN BUNUNLA İLGİLENEN BİKAÇ DR VAR DEDİ KAAN HOCA ÇOK İYİ BAŞARILI BİR DR DEDİ
BİZİM DURUMUMUZ İÇİN İLK MİKROTESEDE NE ÇIKTIYSA İKİNCİDEDE O ÇIKAR DEDİ
YURTDIŞINDA BİLMEM NERENİN KULLANDIĞI İLAÇLARLA ONLAR GİBİ TEDAVİ ETTİĞİNİ YÜKSEK DOZDA İLAÇLARLA TEDAVİ EDİYORMUŞ O BENDE CLOMEN KULLANDIĞIMIZI SÖYLEDİM O HAFİF DEDİ
YANİ BİZİM İÇİN 2.MİKRO TESEDE ÇIKMA OLASILIĞINI %6 VERDİ(((
Telfdada görüştüğümüz gibi sizin durumunuzda ilaç tedavisi ve sonrasında sperm bulma oranı %6
Op.Dr.Abdullah Arman Ozdemir
0216 3103358
GÖNDERDİĞİM MAİL KARŞILIĞIDA BUNU YAZMIŞ(( 50:
hmtnlz arkadaşım ne yaptınız? biz iğnelere devam ediyoruz....
merhaba canım.
sağolasın.
sizde bizde sanırım oknk arkadaşta aynı durumdayız.
yani üçümüzdede elengo var.
Allahtan ümit kesilmez.
ama ben bu zamana kadar spermciklerimizin gelişp normal yoldan çıkacağını düşündüm.
bu düşüncemde hala geçerliliğini koruyor açıkcası.
dediğin gibi genartı arayıp patoloji sonuçlarını isteyeyim.
sağolasın canım...
merhaba canım.
nasılsın?
hoca beğenmiş bak sonçlarınızı..
biz daha ilaçları bulamadık.
siz nerden aldınız?
nerde oturuyorsunuz?
cnm gunaydın
kaan hoca galıba eskısı gıbı ılgılı alakalı olmuyor hastalarıyla kı hemen amelıyat dıyor
cnm bence deneyın bu dr da denemeden bı sey olmaz umarım ıyı gelısmeler olur
canım cep telefonunu verebilirmisin doktorum?mahsuru olmazsa tabi.
ŞİMDİ ONU DİREK BAŞARISIZ GÖRMEZ BİLİNÇSİZ GÖRMEK ONA ÇOK BÜYÜK HAKARET OLUR BİZ ÇARESİZLİĞİMİZDEN HOCANIN HER SÖYLEDİĞİNE YAPTIĞINA KARŞI ŞÜPHECİ DAVRANIYORUZ gibime gelmesini istiyorum
bunca kişi onun sayesinde bebeğine kavuşmuş belki çok fazla hastası olduğu için karıştırıyor olabilir ben bunuda zaman zaman düşünüyorum ......ama bizim için en iyisinin bu yıl tüp bebeğe hazırlanıp tekrar mikro tese olmadığına inanıyorum biz uzatıcaz galiba çünkü kafam çok karışık eşim 1 kez daha mikro tese oldumu bir daha olamayacak allah yardımcımız olsun rabbim bize doğru yolu göztersin bi çıkmazın içersindeyimm..
BU ARADA BEN BÜTÜN DR LARI ARAŞTIRICAM HEPSİNE TETKİKLERİMİZ GÖNDERİM HEPSİNİN YORUMUNU VE NE YAPABİLECEKLERİNİ DUYMAK ARAŞTIRMAK İSTİYORUM CNM AMA TEDAVİMİZ KAAN BEYDE DEVAM EDİYOR ANLAŞILAN EDECEKTE((
DR.ABDULLAN ARMAN ÖZDEMİR 0 532 467 72 71
teşekkür ederim canım.azoluyuz.elongolar var dendi.gelişecekler.canım kafam çok karıştı bu aralar.kaan hoca hakkında okuduklarım... Ne yapmalıyız bilemedik...kime güveneceğiz yaaaaa.vitaminleri kesmemiz istendi.klomenle vitamini önce veriyordu... Devam etsek mi etmesek mi bilemedim
ben yaklasık 6 yıllık evlıyım 30 yasına gırıcem mayısta bızdede esım cocukken kabakulak olmus ateslı gecırmıs
ve sımdı azoluyuz esım tese oldu mıcro tese oldu sonuc hep 0
gecen testte ssperm dısı hucre cıkmıstı ama bu ay kı tsette cıkmadı
allahtan umıt kesılmez cnm
canım sonuçlarımızı beğendi de. vitaminleri kullanmayın dedi.vitaminler geliştirmez mi elongoları...klomen ekledi birde. pregly bulamadık ovitrellaya başladık
canım sizi kaan beymi ameliyat yaptı o mu söyledi elongelerin olduğunu patoloji raporunu elinize aldınızmı orda ne yazıyor ameliyat olan herkes patoloji raporunu almalı aldıysanız orda ne yazıyor yazarmısın cnm..
ah cemreciğim bende 8 yıllık evliyim 30 yaşıma girdim eşim sizin gibi 1 tese 1 mikro tese geçirdi hiç sperm bulunamadı
galiba bizimde ateşli hastalıktan azo eşim ,hakkımızda hayırlısı dediğin gibi allahtan ümit kesilmez inşlh rabbim yüzümüze güler...(
anladım canım sağolasın..
siz pergnlyi nasıl bulmuştunuz arayıp sordum birkaç yere ocak ayından beri tr ye gişinin olmadığını söylediler.
ovitrella yla aynı ilaç olduğunu söylediler.
ama pregnly sanırım 3 ampülü 20 tl, ovitrella 1 ampulu 60 tl ymiş.
siz ovitrellayı nasıl aldınız??
yyani yazdırdınızmı?
birde ücreti ne kadar..
canım bir eczanenin deposunda iki adet kalmış.başka bulamazsınız dediler pregly için.ovitrellaya da 60- 70 arası dediler.parayla alıyoruz.sarsıldık zaten maddi olarak.bakalım ne yapacağız.
anladım canım sağol.
valla nasıl kalkacağız altından 500 tl yapıyor aylık..
neden bu kadar ppahalı ve neden devlet karşılamıyor ya..
hem 3 çocuk yapın derler.
hem yardımcı olmazlar.
ne olur sanki yazılsa ilaçlar...
anladım canım sağol.
valla nasıl kalkacağız altından 500 tl yapıyor aylık..
neden bu kadar ppahalı ve neden devlet karşılamıyor ya..
hem 3 çocuk yapın derler.
hem yardımcı olmazlar.
ne olur sanki yazılsa ilaçlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?