Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm bendede 1 yıldır polip var yok var yok çıkıodu ultrasonlarda en sonunda var dedi dr bende 2 hafta önce aldırmaya gittim lapaoroskopiyle historoskopi oldum polip yok çıktı onun yerine rahim yapışıklığımın olduğunu ve amaliyatta açtıklarını öğrendim inş. işe yaramıştır) yapışıklıkta büyük engelmiş 3 aylık hormon ilaçları kullanıcam şimdi sonrada nasipse tüp bebeğe başlıcaz.yumurtlama sorunu bendede var yumurtam oluşmuyor.

Aynen tatlımmm
öncelik acillerin her zamanki gibi
ay bazen o kadar üşeniyorum ki sabah eşim işe giderken giyiceğini ütülüyorum hemen
zor oluyo ama tembellik iştee

çoğu zaman bende yapıyorum onu
kociş gülüyor hatta bana

cnm diğer topiklerden okuyorum ilaçlı takiple çok iyi sonuç alınıyormuş eğer sperm çıkışın varsa tüpten önce dene derim bende bu ay dr gideceğim bakalım polip çıkacakmı tekrar cnm iy ki ameliyat olmuşsun çok geçmiş olsun eşim 6 ay proxed plus kullandı olumlu sonuçlar almıştık argimax men keza aynı şekilde m-sure problemli kaan hoca ilk önerdiğinde bir dr arkadaş hindistana konferansa gitmişti oradaki hocalar önermiyor dedi bizde almamıştık

merhaba arkadaşlar iyi akşamlar

o elime alamadığım meşur patoloji raporu şuanda elimde
kaan beyin herşey çok normal çok güzel sizde olgunlaşmamış sperm hücreleri yani elongeler var demişti elongelerle %20 tüp bebek şansımız olduğunu söyledi
ama patoloji raporunda sertoli cell only yazıyor
bu elonge patolojide yazmazmı
bu ne demek oluyor
2 aydır şüphe ve kuşkularımdan uykularım kaçtı
emre bey abdullah bey elonge yok demişlerdi onlara kızmıştım
şimdi 1 çuval etten bi farkım yok ve ben bomboş bakıyorum
bugün ovitrelle iğneleri almıştım 5 adet
180 tl para verdim
bu iğneleri cervanlarda kullanmıştı ve eşinin başına gelenleri okumuştum
şimdi ben ne yapmalıım
mayısta tüp bebeği ertelemeyi düşünüyorum
3.ameliyat için erken olduğunu düşünüyorum
şuanda büyük bir üzüntü ve hayal kırıklığı yaşıyorum
kaan beye o kadar çok inanmıştımki ona bunu hiç yakıştıramadım
şu anda çok kötüyüm ağlamaktan yazamıyorum
ne yapacağımı yazarım

iyi geceler kızlar topiğe dalmışım ilacımı içdimmi içmedimmi hatırlamıom bile )) içdiysem eğer çift çift yarasın. ay başıma bide ilaç derdi çıktı 3 ay nasıl unutmadan kullanıcam ben bunları ya (içmeyi unutuyom(

cnm benim hepimiz sana dua edeceğiz şu an dua edip iyi düşünmeliyiz rabbim yoktan var eden karanlıktan aydınlığaçıkaran senide aydınlığa çıkarır inşallah

cnm bu ibrahim saraçoğlunun telefonlarımı bende aramak istiyorum bakalım

cnm benim hepimiz sana dua edeceğiz şu an dua edip iyi düşünmeliyiz rabbim yoktan var eden karanlıktan aydınlığaçıkaran senide aydınlığa çıkarır inşallah

saolasın cnm allah razı olsun
bu günümde de sureler benim için okunuyormuş
okuyan gönlünden geçiren bütün arkadaşlarımdan allah razı olsun
ettiğiniz dualar size bin kat size geri dönsün
doktorlardan ümit yok sizlerin dua ve aminleriyle
evlat sahibi oluruz inşlh
kalbi temiz gönlü güzel arkadaşlarım

bir de keçi boynuzu deneyin arkadaslar ve mesir macunu bizde bu ay denemeye basladık eger kullanmak istiyorsanız anlatabilirim ibrahim saraçoglundan almıstım insallah faydası olur :)

SCO (Sertoli cell only sendromu) denilen bir bozukluk varsa, olguların sadece beşte birinde hücre bulunabilmektedir. İşin en zor tarafı, hangi hastada hücre bulunup, hangisinde bulunamayacağının ameliyattan önce tahmin edilmesidir. Bu konuda en fazla yol gösterici tetkik, Y-kromozomunun genetik araştırılmasıdır. Eğer bu kromozom üzerindeki genlerde bir eksiklik söz konusuysa, eksik olan genlerin lokalizasyonuna bağlı olarak mikroTESE ile sperm bulma oranları da değişir. bu arada bu bir alıntı

Benden size nacizane tavsiye daha önce yazmıştım ama tekrar anlatmak isterim.Eşim azosperm mikro tese ameliyatı Memorial hastanesinde yapıldı DR. Semih ÖZKAN tarafından. biz hiç memnun kalmadık kendisinden..hasta ile olan iletişiminden ilisizliğinden bir de " biz bişey bulamadık" deyip baştan savuşur gibi bize davrandı..2005 yılında gitmiştik şuan ne durumda bilmiyorum.. biz de halen bir tedaviye vs başlamadık bekliyoruz boş boş..bitkisel kürler yaptık bolca bu süre zarfında ama bir test bile yapmadık..eşim çok hassas konu açıldıkça morali bozuluyor filan..böyle işte bizim de durmumuz.Allah hepimize kolaylık versin yardımcımız olsun..

zamancığım bende merak etmiştim bu muammer yıldıza gittiniz mi diye soracaktım.bende araştırdım muammer beyi netten kendi hastalığını romatizmayı kendi araştırıp ürettiği bitkilerden iyileştirmiş diye okumuştum.bende eşim için mail atmıştım durumumuzu anlattım üstelik hemşerim olur hataylı köylerimiz bile yakın sayılır.demiş ki 2-3 tane bitkisel tablet ilaç önermiş fiyatlarını yazmamış demek ki o dediğin ilaçların aynısı 600 tl az para değil.inmemiş testislilerin sorunu daha değişik.ben piyasadaki ilaçların bitkisellerin çoğuna şöyle inanıyorum var olan spermin çoğalmasına yardımcı oluyor ama sıfırdan başlayıp üretime geçen bir ilaç veya kür görmedim duymadım varsa duyan söyleyebilir.inmemiş testislilerin durumu araştırmalarıma göre testis ile beyin emir komuta içinde çalışmaması durumu doktorda öyle demişti zaten.1 tane bile çıktığını görsek dünyalar bizim olacak hadi onu da geçtim yuvarlak hücre çıksa da olur neler vermeyiz neler.geçen gün eşim hüseyiin ermiş bey ile görüştü o da diyor ki bir macunumuz var bir de böğürtlen kökü diye bir şey hep bakıyorum hepsi de var olanı çoğaltmaya yarıyan bitkiler.bol bol sadaka verin diyor fakire fukaraya.inş bakalım hayırlısı.arkadaşlar bu arada 6 martta tayinim çıkyor kuran kursu öğreticiliği için daha önce 5 yıl görev yapmıştım devlet şimdi kadro verdi bana şimdi tercih yapıyoruz 6 martta tayin yerlerimiz belli oluyor.

arkadaşlar bu KAAN hoca meselesine gelince sizlere katılmamak mümkün değil biz de 1 aylık hastasıyız.bize de dedi ki eşiniz ameliyat olurken aynı anda sizi niye hazırlamışlar anlamsız ve lüzumsuz dedi hazırlanmamanız gerekiyordu dedi.neyse eşimi muayene v.s derken en sonunda büyük bir gafa imza attı kaan bey 6 ay tedavi yaparız sonunda ameliyat ederiz eşinizi sizi de aynı anda hazırlarız demez mi ? sesimi çıkarmadım boşver dedik zaten manen çökmüşlüğümüz vardı iyice deşmeyeyim dedim eşimin de dikkatini çekmiş bu durum.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama.dedim bu adam ne konuştuğunu da bilmiyor yaşlılık başına vurmuş heralde dedim geçtim.walla emre bey bana göre daha mantıklı ve gerçekçi geldi diyebilirim.kaan hoca dediğim gibi ne dediğini ne konuştuğunu bilmiyor.sizlerde de aynı durum olunca iyice şüphelendim rabbim sonumuzu hayırlı eylesin.

cok guzel bir haber hayirli olsun
inns hepimizde cikar sizingibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…