Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ALLAH SABIR VERSİN ARKADAŞIM damdan düşenin halini damdan düşer anlarmış bende aynen senin durumundayım ne yapacağımı bilemiyorum uykularım kaçıyor kaan hocaya mesaj attık patoloji raporunu istedik daha cevap gelmedi gelirken hastaneden tahlilleri almıştık ama içerisinde hormon tahlili yok galiba bu ilaçlar iğneler hormonları artırıyormuş ama hormonların şimdiki halini bilmiyoruzki
bize ne sonuç getireceğini bilelim kafam çok karışık eşime bunlardan söz etmedim. daha pregnly iğneyi bulamadık öbür iğneyi ovitrelle iğneyi nereden aldın çok ucuz almışsın , internette tanesi 85 lira yazıyor bize aylık 8 tane lazım o kadar masrafı nasıl karşılıyacağız. bize hoca şu anda şansınız % 5 demişti şu durumda demek ki bizde toptan bişey yok ALLAH MUHANETE MUHTAÇ ETMESİN BİZİ SADECE KENDİSİNE MUHTAÇ ETSİN AMİN
eşim zaten birçok ilaç kullanıyo bu iğnenin cervanlarda etkisinden söz etmişsiniz arkadaşlar yan etkileri neler acaba bildirirseniz sevinirim ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

bizimkinde de yok onlar canım. Belki söyleyince onlara da bakıyorlardır.

Canım deniz için 1yasin de ben okurum.Allah kabul etsin inş

Canım benim bizde saraçoğlunun kürünü kullanıyoruz ama karıştırmış olabilir misin?Çünkü bizdeki kullanma kılavuzunda adaçayı,turşu,kızartma,asitli içecekler yasak,enginar ve kereviz ise tüketilmesi gerekenler arasında.
hmztnl canım ulaşmak biraz zor oluyor kendiyle görüşmek için yani ama en azından kaandan daha ilgili geldi bana.SUDAFED ENDOL PREGNLY KULLANIN DEDİ AMA PROKSEDE BOŞA PARA VERMEYİN DEDİ.BİR DE KAAN KEÇİBOYNUZU TOZU ÖNERİRKEN O TOZU DEĞİL PEKMEZİ FAYDALIDIR DİYO.Ne bilim ama ben saraçoğluna daha çok güveniyorum 2 kez görüştük uzun uzun en azından tutarsız değil adam bir de kesin çözüm demiyor tedavisi için şansınızı yüzde 40 arttırabiliriz ama Allah ol derse oluverir demek istiyor.

ah canım ahhhh ne desen haklısn valla. yanlış yazmışım. hemde kötü bir yanlışlık olmuş. dün baya yazdım topiğe hemen değiştirmem lazım

ama maalesef değiştiremiyorum evet kereviz ve enginarı önermiş. eşim zaten onları ağzına bile sürmediği için çok üstünde durmamıştım. özür dilerim arkadaşım...

ah canım ahhhh ne desen haklısn valla. yanlış yazmışım. hemde kötü bir yanlışlık olmuş. dün baya yazdım topiğe hemen değiştirmem lazım

Olsun canım ben de yanlış öğrenilmesin diye düzelttim.Sen şimdi çok mutlusun ya ondan karıştırdın.Allah mutluluğunu kat kat arttırsın.Bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

merhaba canımm..
pregnly arıyoruz biz hala.
ovitrelle kullanmak istemiyoruz.
bulana kadar bekleyeceğiz sanırım.
zaten biraz kafamız karışık.
zamana bıraktık.
ama saraçoğluyla görüşmek istiyorum bende.
biz hem pekmez hem toz kullandık..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------1 meryem
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN---------------------------------------1 yasin
ÇİÇEK-----------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------
EFULUM---------------------------------------1 meryem
ENFALL---------------------------------------1 yasin 1 meryem
ESESLİM--------------------------------------
ESMA-----------------------------------------1 meryem
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------1 yasin
GELİNCİK-------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------1 yasin
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MELEK-----------------------------------------1 meryem
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
OKNK------------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------2 yasin
YEŞİL------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

ama maalesef değiştiremiyorum evet kereviz ve enginarı önermiş. eşim zaten onları ağzına bile sürmediği için çok üstünde durmamıştım. özür dilerim arkadaşım...

önemli değil tatlımm.
efulum kereviz yemeği yaptırdıklarını söylediler.
bende onu düşünüyordum acaba yanlışmı diyr.
neyse ki anlaşıldı canımm

Selam kızlar nasılsınız.hep ve cemrem sizleri önceki akşam rüyamda gördüm sonra görüşelim tamammı

Merhaba kızlar;
Bugun aksam 5 te Kaan hoca aradı.pataloji sonucu hala çıkmamış.sanirim elimde Pazartesi yada salı olucak dedi.
Bizde sperm yada herhangi bir başka seye rastlamamış.ama diyorki tarla cok sağlam :)sanki bir don olmuş o tarladaki meyvelerin hepsini yok etmiş dedi:)yani tabire bakın:)neyse dediki pataloji ve gen testi sonucunuza göre size 2 aylık bir ilaç ve igne tedavisi vericim daha sonra tekrar tese ile bakicaz.eger yine bulamazsak 6 ay daha kullanacaksınız o zaman esinizide tup bebeğe hazirlicaz dedi.
Simdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :))) valla güleyim mı agliyimmi bilemiyorum.neysede tel i kapattık.
Ben bu raporları başka bir androlog a daha göstermeyi düşünüyorum.goyaa Kaan hoca ne demişti ?SİZİN COCUĞUNUZ OLACAK!!!
Ee sen niye bu kadar emin konuştun?yani eninde sonunda olucak anlamında diyorsan ,bu 5 senede olur 10 sene de .o zaman a kim öle kim kala :)
Bu arada sinirden gülüyorum ...
Neyse kızlar boyle.mail atıcakmis bize tedavi ile ilgili...

ah canım ya gerçekten kaan hoca kendine kuyu kazıyormuş gibime geliyor herkes onun içi yüzünü öğrenmeye başladı önce m sure vurgunu şimdide kaan hoca vurgunu yaşıyoruz herkes bu ikiliye çok umut bağlamıştı.yinede rabbim hakkınızda hayırlısını versin yılmak yok yola devam onla yada bunla hiç fark etmez zafer bayrağını elimize alana kadar yılmıycaz rabbim inşallah bu derdi verdiği gibi dermanınıda bize tez elden verir

bir meryem süresi alayim bende arkadasima.

canim cok tesekkür ederim.

memorialdeki ürolog kim ve size neler önerdi.nasil bir tedavi uyguluyor . canim.

Öyle cnm ama önemli olan iyi bir tedavi.yani hem saglıgımız dan,hem paramızdan olup salak yerine konmak istemiyorum.esime habire tese ameliyati yapıp durmasına izin vermekte istemiyorum. 2 aylık hangi tedavi ile bebek olur.madem 2 ay ben bunun altında bisey ararım.acaba var damı yok diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…