Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bende 2 kere tüp bebek denedim hiç böyle birşeyle karşılaşmadım bu doktorun yok yere böyle bişey yapmasına izin vermeyin.seni kontrol eder kan testleri ister eğer bir engelin varsa o zaman tedavi ameliyat yapması lazım bence bulunduğun merkezde başka bir doktorla da görüş hayırlısı olsun.

gelincik okadar çok sevindim ki anlatamam Rabbim kucağınada iki meleğini almayı nasip etsin çok güzel bir duygu yaşıyosun. analı babalı büyütün meleklerinizi bizlere de dua et olurmu

canım gelinçiğim güzel yürekli arkadaşım nasıl sevindim bilemezsin bunu rüya olarak bakma bunlar çok güzel hakikatler Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeni , öpmeyi koklamayı yetiştirmeni nasip etsin Allahım seni ve bebeklerini korusun maaşAllah Rabbim nazarlardan saklasın ve buradaki arkadaşlarıma ve banada bu güzel duyguları nasip etsin tüm evlat isteyen kullarına.

enfal arkadaş galiba doktor sana historaskopi yapıcak kamerayla içeriye girip birşey varmı diye varsa düzeltiyorlar aynı zamanda kötü bişey degil ultrasonda görülmeyenler görülüyor yapışıklık tıkanıklık gibi bişeyler varsa düzeltiliyor doktorun seni iyce inceleyip tedaviye başlamasıda güzel aslında paldır küldür hemen tedaviye başlayan doktorlar çogu zaman yanlış yapıyorlar ben ilk tüp bebek tedavisi oldugumda doktor benden rahim filmi bile istememişti başka yerde tedavimde hemen onu sordular yok deyince şaşırdılar rahimde belki perde var belki yapışıklık var nerden bilcez dediler onun için şartmış rahim filmi ve onlar rahim filmi çekmişti tüpün birisi kapalı çıkmıştı onun tüp bebege engeli yokmuş ama birde bu histereskopiyi isteseler yaptırırım tüp bebek tedavisinden önce ön araştırma yapmak tutunması için önemli bide vitaminler kullan beslenmene dikkat et .

çooook tebrik ediyorum hayatım.maaşallah sübhanallah diyorum.negüzel rabbim dualarını kabul etmiş darısı bizlerin başına inş.bundan sonra çok dikkat et kendine.artık 3 canlızın :))
bugün annemi götürdüm bende hastaneye.birsürü hamile bayan gördüm.imrendim bende onlara.ve dua ettim dedimki rabbim benim annemi doktara getirdiğim gibi bigün inş.benim evladımda beni doktara getirir.bide ekledim ama çok önemli bi hastalığım olmasın diye.
çok güzel günler seni bekliyor inş.bizlerde dua etmeyi unutma emi.

okadar şevindim arkadaşım gerçekten.eminim ki müthiş bi duygudur.allahım o mutlulugu yaşamayı bizlerede naşip etşin inşallah.şana da hayrlışıyla kucagına almayı naşip etşin çok çok şevindim.

canım çok sevindin çok fena oldum anlatıkların karşısında gözlerim doldu sanki ben yaşadım yaşadıklarını
Rabbim daim etsin sevincini.Sağlıkla kucağına al inşallah

canım benim gözün aydın rabbim sağ salim kucağına almayıda nasib eder inşallah bu ne güzel bi haber sevinçten gözlerim doldu hemde ikizmiş ayy ne güzel yaa rabbime sonsuz şükürler olsun rabbim hepimize tattırsın bu duyguları inşallah .... haydi halayaaaa

Canım benim gözün aydın ne kadar güzel bi haberr
rabbim tamamına erdirsin inş. Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin bebişlerini:26:
darısı bizlerin başına olsunnn o pıt pıtları bizlerde duyarız inş..:26:
kendine dikkat et tatlım bundan sonraa
iyi bak mercimeklereee

canım brüksel bana yarım saat uzak , ben burukselde tedavi olmuyorum evet ordada var ama uzman doktor jinekolok daha çok kadın hastalıklarıyla alakalı ordaki merkezle konuştum eşimi türkiyeye göndermek istediler oyüzden orayı düşünmedik( çünkü türkiyede sigortamız ve iznimiz yok ) benim tedavi olduğum doktorun yeri gent'te özel muayenehanesi de var ayrıca hastanede jan palfıjn le beraber çalışıyor ameliyatları bu hastanede yapıyor , ameliyat olmak istemediğimi çok söyledim ama ben hiç bir sorumluluk almam deyince bu seferde korktum , rahim filmi işime yaramaz diyo ay ne bileyim güzel arkadaşım şimdi ikinci bi şansımda yokki spermler bu doktorun elinde ilk muayenedede bi dünya kağıt imzalatmıştı üstelik ben ikiz istiyorum dedim yok diyo şu gavurların lanet olası kanunları yüzünden tek embriyo konulacakmışşş , ama bugün moralimi düzeltecek birşey oldu bir hastasıyla alakalı bilgi aldım onlarda 3 yıl evliler bu doktor a gelmişler kadın bu hafta doğuracak 6 ay uğraştı bu doktor çok titizz çalışıyor dedi tedaviyi riske atmıyor herşeyi çok ince araştırıyor dedi , bana dün karaciğer yağlanması var sende dedi önce bu problemi yok edelim dedi moralim bozuldu dün ama bi yöndende hak verdim gebelik esnasında olabilecek problemleri yok ediyor , bugün gördüğüm kadın bayağı moralimi düzeltti bu doktorda tedavi olmak sabır işi ama dedi sonunda allahın izniyle bebeğine kavuşuyorsun dedi ne bileyim geç olsun güç olmasın :) benim bebeğimin rızkı ne zaman yaratıldıysa o zaman gelecek zaten inşallah ,

canim hakkinda hayirlisini nasip etsin rabbim.o kadinla karsilasip konusman iyi olmus.rahatlatmis seni buna sevindim.

insallah bu tedavide bebegine (bebeklerine) kavusursun.

Enfallcim ben de söylediğini daha önce hiç duymamıştım. ama doktorun bu kadar ayrıntılı bir şekilde tedavi etmesi çok güzel. sonunda hüsrana uğramaktansa baştan biraz fazla uğraşmak, zaman harcamak daha iyi bence. hakkınızda hayırlısı. ben tedavinin sonunda senden hayırlı haberler alacağımıza inanıyorum

cnm eğer rahim duvarlarına bakılacaksa benimde rahim flimi çekildi
orda zaten eğer tüplerin açıksa görünüyo eğer tıkalı ise zaten anlıyorlar ben bu dr dan bi şey anlamadım hakkınıza hayırlar olsun tatlım
gelincik kızzzzzzz beni mahvettin çok duygulandım yaaaaaaa
ay ne iyi yapmışsın erkenden gitmekle o pıt pıtları bizlerde duyalım inşlh
seni ikiz annesi seniiiiiii
allahım kucağınada almayı nasip etsin kız belki biri kız birir erkeketir ayyyyyyyyyyy ne güzel be

çok sevindim tebriklerrrr :) kaç embriyo transfer edilmişti sana?

tebrikler gelincik Allah kucagını çift çift doldurdu maşallah bacıma Rabbim banada nasip eder inşallah

canım benim bende öyle ümit etmek istiyorum .... inşallah çektiğim bu sıkıntılart boşa gitmez hayırlı haberler vermek çok istiyorum allahın izni ile , ve sizlerin hayırlı haberlerini almayıda 4 gözle bekliyorum :)) allahın izni ile yaza kadar senden ve herkesten güzel haberler alırız

canım meryem sürelerini okudum allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…