merhaba 10 ay hic ara vermeden mi kullandiniz bizimde 5. Ayimiz sizde fsh yukseltmek icin mi kullaniyorsunuz
klomenin uzun sure kullanilabildigine sevindim ben 6 ay zannediyordum insallah iyi sonuclar alirizevt cnm 10 ay boyunca ameliyat olduktan 1 hafta sonra yeniden tedaviye başladık 10 aydır 1 hafta ara verdi onun dışında da sürekli sabahları aç karına 1 tane alıyor....bizim fsh 5 ti onu yükseltmek için verdi cnm...
nasılsınız kızlar
ben hastayım kafam gözüm uyuşuk dumanlı gibi :2:
Dünde demiştim hastayım diye ama kimse geçmiş olsun bile demedi
nasılsınız kızlar
dünde demiştim hastayım diye ama kimse geçmiş olsun bile demedi
herkeze hayırlı cumalar diliyorum. bugün mübarek gün, yüce Rabbimden diliyorum tez zamanda bebek sahibi olmak isteyen biz bütün çiftlere allah hayırlı bebekler ihsan etsin. amin...
♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥
Yeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım
Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur. Tüm Hastalara Hayırlı Şifalar, Dertlilere Devalar, Borçlulara Edalar Nasip Eyle... Eş isteyene Hayırlı Eş, İş İsteyene Hayırlı İş, Ev İsteyene Hayırlı Ev, Çocuk Dileyene Hayırlı Evlatlar Nasip Eyle, Sen Vatanımızı Milletimizi, Evlatlarımızı Koru Ya Rabbimmmmmmm
Bugüne kadar tüm verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Allahımmmmm...
Elhamdülillahhhhh
AMİNNNNNNNNN
♥ ♥ ♥ ♥
nasılsınız kızlar
amiinn arkadaşım Allah razı olsun duan için.♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥
Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur. Tüm Hastalara Hayırlı Şifalar, Dertlilere Devalar, Borçlulara Edalar Nasip Eyle... Eş isteyene Hayırlı Eş, İş İsteyene Hayırlı İş, Ev İsteyene Hayırlı Ev, Çocuk Dileyene Hayırlı Evlatlar Nasip Eyle, Sen Vatanımızı Milletimizi, Evlatlarımızı Koru Ya Rabbimmmmmmm
Elhamdülillahhhhh
AMİNNNNNNNNN
♥ ♥ ♥ ♥
hayırlı cumalar arkadaşım amin inşallah.herkeze hayırlı cumalar diliyorum. bugün mübarek gün, yüce Rabbimden diliyorum tez zamanda bebek sahibi olmak isteyen biz bütün çiftlere allah hayırlı bebekler ihsan etsin. amin...
nasılsınız kızlar
aminnnnnnnnnnnnn allah kabul etsin.♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥
Elhamdülillahhhhh
AMİNNNNNNNNN
♥ ♥ ♥ ♥
seninkide mubarek olsun canım .herkese hayırlı cumalar kızlarr güzel bir cumanız olsun
neydi acaba trt 1 deki program görmedim sanada hayırlı cumalar.hayırlı cumalar kızlar .trt 1 de gülbeni izliyorum gözyaşlarımı tutamadım .bence sizde izleyin.
aminnnnnnnnn inşallah tez günden rabim nasip etsin hepimize..herkeze hayırlı cumalar diliyorum. bugün mübarek gün, yüce Rabbimden diliyorum tez zamanda bebek sahibi olmak isteyen biz bütün çiftlere allah hayırlı bebekler ihsan etsin. amin...
nasılsınız kızlar
geçmiş olsun gülüm bende biraz senin gibi dumanlıyım uyumak sitemedim bende pc başına geçtim biraz zaman geçireyim dedim ne oldu canım neyin var senin
zaman canım geçmiş olsun .
kendine dikkat et
limonlu çay içi bol bol
geçmiş olsun kendinie dikkat et
amiinn arkadaşım Allah razı olsun duan için.
hayırlı cumalar arkadaşım amin inşallah.
ben iyiyim canım sağolasın
oooo kıyamam ben sana
dün yazını gördüm canım başım ağrıyo diye yazmıştın ama sorun oldu bilgisayarda o yüzden kapatmak zorunda kaldım
geçmiş olsun canım Allah şifalar versin.
aminnnnnnnnnnnnn allah kabul etsin.
seninkide mubarek olsun canım .
neydi acaba trt 1 deki program görmedim sanada hayırlı cumalar.
aminnnnnnnnn inşallah tez günden rabim nasip etsin hepimize..
geçmiş olsun zamancım bende yeni iyleştim bir haftadır griptim ..
teşekküederim kızlar hastayımya azcık nazlanıyim dedim
Nasılsınız karder arkadaşlarım artık çok sessiz kaldı buralar
evet ekerim buralar duruldu
bugun kuranda hepımiz için bol bol dua ettim
şu cumalar şu dualar boş gitmez rabbim ol desin yeter
allah kabul etsin bende arkadaşımın kuran'ı var şimdi işi gücü vardır ondan girmemiştir diye düşünüyordum yorulmuşsundur şimdi.ama keşke bütün yorgunluğumuz allah adının anılması için olsa tekrar allah kabul etsin bugün bende sohbete gittim hocamız dediki gıyabında kardeşi için bir kul dua ettiğinde gökyüzüne bir ip uzanırmış rabbimde o duaya icabet olarak bir ipte o gönderirmiş ve dualar kabul olurmuş kıyametin kopması ise bu din kardeşinin gıyabında kardeşine dua etmeyi kesmesiyle olurmuş çünkü yerle gök arasında o bağ kopunca kıyamette kopacakmış.rabbim bizlere hep birbirimize dua etmeyi ve ettiğimiz dualrın kabul omasını nasip etsin inşallah
heee çok sesiz sakin kaldı açıp bakıp kapatıyorlarNasılsınız karder arkadaşlarım artık çok sessiz kaldı buralar
nazlan tabi canım benim
heee çok sesiz sakin kaldı açıp bakıp kapatıyorlar
canım ya hastayım açım yemekde var ama canım istemiyor
kızlarrrr canım sıkılıoyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?