Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı cumalar kızlar .trt 1 de gülbeni izliyorum gözyaşlarımı tutamadım .bence sizde izleyin.

merhaba 10 ay hic ara vermeden mi kullandiniz bizimde 5. Ayimiz sizde fsh yukseltmek icin mi kullaniyorsunuz

evt cnm 10 ay boyunca ameliyat olduktan 1 hafta sonra yeniden tedaviye başladık 10 aydır 1 hafta ara verdi onun dışında da sürekli sabahları aç karına 1 tane alıyor....bizim fsh 5 ti onu yükseltmek için verdi cnm...

herkeze hayırlı cumalar diliyorum. bugün mübarek gün, yüce Rabbimden diliyorum tez zamanda bebek sahibi olmak isteyen biz bütün çiftlere allah hayırlı bebekler ihsan etsin. amin...

klomenin uzun sure kullanilabildigine sevindim ben 6 ay zannediyordum insallah iyi sonuclar aliriz

nasılsınız kızlar
ben hastayım kafam gözüm uyuşuk dumanlı gibi :2:
dünde demiştim hastayım diye ama kimse geçmiş olsun bile demedi

nasılsınız kızlar
Dünde demiştim hastayım diye ama kimse geçmiş olsun bile demedi

geçmiş olsun gülüm bende biraz senin gibi dumanlıyım uyumak sitemedim bende pc başına geçtim biraz zaman geçireyim dedim ne oldu canım neyin var senin

canım ne güzel dua bu böyle tüm kalbimle Aminnnnnnnnnnn

amiinn arkadaşım Allah razı olsun duan için.
herkeze hayırlı cumalar diliyorum. bugün mübarek gün, yüce Rabbimden diliyorum tez zamanda bebek sahibi olmak isteyen biz bütün çiftlere allah hayırlı bebekler ihsan etsin. amin...
hayırlı cumalar arkadaşım amin inşallah.
nasılsınız kızlar

ben iyiyim canım sağolasın
oooo kıyamam ben sana
dün yazını gördüm canım başım ağrıyo diye yazmıştın ama sorun oldu bilgisayarda o yüzden kapatmak zorunda kaldım
geçmiş olsun canım Allah şifalar versin.

aminnnnnnnnnnnnn allah kabul etsin.
herkese hayırlı cumalar kızlarr güzel bir cumanız olsun
seninkide mubarek olsun canım .
hayırlı cumalar kızlar .trt 1 de gülbeni izliyorum gözyaşlarımı tutamadım .bence sizde izleyin.
neydi acaba trt 1 deki program görmedim sanada hayırlı cumalar.
aminnnnnnnnn inşallah tez günden rabim nasip etsin hepimize..
nasılsınız kızlar

geçmiş olsun zamancım bende yeni iyleştim bir haftadır griptim ..

geçmiş olsun gülüm bende biraz senin gibi dumanlıyım uyumak sitemedim bende pc başına geçtim biraz zaman geçireyim dedim ne oldu canım neyin var senin

zaman canım geçmiş olsun .
kendine dikkat et
limonlu çay içi bol bol

geçmiş olsun kendinie dikkat et

teşekküederim kızlar hastayımya azcık nazlanıyim dedim

Nasılsınız karder arkadaşlarım artık çok sessiz kaldı buralar

evet ekerim buralar duruldu
bugun kuranda hepımiz için bol bol dua ettim
şu cumalar şu dualar boş gitmez rabbim ol desin yeter

evet ekerim buralar duruldu
bugun kuranda hepımiz için bol bol dua ettim
şu cumalar şu dualar boş gitmez rabbim ol desin yeter

allah kabul etsin bende arkadaşımın kuran'ı var şimdi işi gücü vardır ondan girmemiştir diye düşünüyordum yorulmuşsundur şimdi.ama keşke bütün yorgunluğumuz allah adının anılması için olsa tekrar allah kabul etsin bugün bende sohbete gittim hocamız dediki gıyabında kardeşi için bir kul dua ettiğinde gökyüzüne bir ip uzanırmış rabbimde o duaya icabet olarak bir ipte o gönderirmiş ve dualar kabul olurmuş kıyametin kopması ise bu din kardeşinin gıyabında kardeşine dua etmeyi kesmesiyle olurmuş çünkü yerle gök arasında o bağ kopunca kıyamette kopacakmış.rabbim bizlere hep birbirimize dua etmeyi ve ettiğimiz dualrın kabul omasını nasip etsin inşallah

evet cnm yoruldum ama değdi hoca güzel demiş
zaten biz şimdi bebişlerimiz olsun diye dua ediyoruz nasip olursa oluncada
sağlıklı ömürleri olsun işte aman dişi kolay cıksın ne biliyim böyle dualar edeceğiz
zannetmeyelim ki bebişimiz olunca dua istek bitecek o her daim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…