Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaslar benımde esım azosperm daha 10 aylık evlıyım evlendıgımız gunden berı cocuk dusunuyodum hıc korunmadık esım bıraz daha bekleyelım demıstı ben her ıhtımale karsı doktora gıttım kendıme baktırdım cok sukur bı sorun cıkmamıstı esımden de spermıogram testı ıstedıler sonucu alınca sok gecırdık bı tane bıle sperm cıkmamıstı daha sonra bı tanıdıgmızın vasıtasıyla bı tup bebek doktoruna gıttık fakat doktorumuzun ıyı olmadıgını o an anlamıstım daha sonra tedavıye basladık hersey gusel gıdıoydu yumurtalar olusmustu esıme mıkro tese yapıldı zorda olsa bulduk dedıler kalanlarını dondurduk 2 tane embrıyo yerlestırdıler fakat 12 sonra tutmadıgını anladık tam anlamıyla yıkıldık cok mutsuzum ıns bıdakıne olur kısmetse tabı .. bu ıslerde hersey kısmet ..

Canlarım Allah hepinizden razı olsun.Duaları okurken kalbinizden geçen tüm dilekleri Allah'ım kabul etsin.

İnşallah canım ya biz de 1aydır aramadığımız şehir kalmadı bugün işyeri hekiminden 2tane buldum diye çok sevindim.Şimdi de senin yazdığını görünce de mutlu ooldum,bİR DE BİR ÇOK ECZACIYLA DOKTORLA GRÜŞTÜM pregnly nin muadili yok diyolar ovitrelli prenglynin etkisini göstermediği gibi yan etkisi de daha fazlaymış.Fiyatı da cabası tabii.

canım 1 meryem ben alayım.Allah kabul etsin inş.

canim sen hic uzulme cunku biz o asamaya gelsek cok mutlu olurduk cok sukur dondurulmus sperimleriniz var tesede de bulunmus darisi bize insAllah ikincide tutunur Allahin iziniyle cok cok dua et her isde bir hayir vardir en azindan tetavi yapacak kadar sperimleriniz var bu bile cok guzel duyguu sizin hormonlariniz nasildi canim yani normal sinirlardamiydi insAllah yanikda bebislerin boyle oynucaklar

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
DENİZBULUT----------------------------------
EFULUM----------------------------------------1 meryem
ENFALL----------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
ESMA------------------------------------------1 meryem
ESMERALDA-----------------------------------
FLZASK---------------------------------------
GELİNCİK-------------------------------------
GUNSLİNGER---------------------------------2 meryem
HASRET---------------------------------------1 yasin
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MELEK-----------------------------------------1 yasin
MESLEKİ_TEACHER--------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
OKNK------------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------2 yasin
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------2 yasin
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZAMBAK--------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Cnm valla boyle bisey yazmış iste.bende hayret ettim.cok fazlada deneyimimiz de yok bu konuda.o yüzden sanirim yazdıkları iyi seyler.yani en azından tedaviden sonra pat diye ameliyata almicak.bi bakacak sperm varmı yok mü?hayirlisi olsun artık.zaten bu tedaviye 1 ay sonra başlıcaz daha araştırıcaz.artik pat diye yapamicam herseyi.

Cnm valla boyle bisey yazmış iste.bende hayret ettim.cok fazlada deneyimimiz de yok bu konuda.o yüzden sanirim yazdıkları iyi seyler.yani en azından tedaviden sonra pat diye ameliyata almicak.bi bakacak sperm varmı yok mü?hayirlisi olsun artık.zaten bu tedaviye 1 ay sonra başlıcaz daha araştırıcaz.artik pat diye yapamicam herseyi.

CNM HOŞGELDİN
ama bu kadar üzme kendini sen hiç değilse tüp bebek denemesi yaşadın ben ve benim gibiler bu aşamaya bile gelemedi
cnm demek ki sizin spermleriniz ileriye dogru cogalabilir bence tedaviye hemen başlayın hem daha çok yeni evlisin belki senene varmadan
bebişini kucağına alırsın cnm

Evet cnm bizde anlamadık.dediginiz gibi artık sağlama alıcak sanirim.ama biz baya ısrarla bilgi almak istedik.birazda araştırdık ,ben ameliyattan çıkınca esim baya soru sordum odasında.ciddi ciddi maddi ve manevi yorulmak istemediğimizi söyledim.bu yazdıkları iyi tabi.ama bakalim insallah bizde 2 ay sonra gelin tese yapcam demez.birde madem boyle bı yöntem var.neden hemen tese yaptı.cok umutluyum gerci.belkide ondan.
Neyse de guzel gelişmeler...

canım yaşadıklarımız kolay şeyler değil..
maddi manevi yıpranıyoruz.
inşallah biran önce emeklerimizin karşılığını alırız.
canım hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
umarım güzel sonuçlarla karşılaşırsınız

arkadaslar biz yurt diisnda yasiyoruz onumuzdeki hafta 1 ayligina turkiyeye gelicez
sizce turkiyeye gelince hangi doktorlara gideyim, hangi kurleri alayim, yani ne yapayimm?????
biz kaan hocaya gitmistik 2 yil once internetten hormon sonuclarina gore tedavi oneriyodu,simdi ona yine gidicez...
baska doktor a gitmelimiyiz sizce??
cunku senede 1 kere gelebiliyoruz, o yuzden cok onemli benim icin bu 1 ay

huseyin ermisin kurunu de alicam,onu herhangi bir aktara mi hazirlatiyoruz yoksa yerindenmi almak gerek?

bana akil verin lutfen ne yapayim gelince neler alayim?

bulundugumuz ulkede cok bisey yok hepsini turkiyeden getirmek gerekiyor(uzak dogudayiz )

canım dualarımız seninle.bebeklerine kavuşman için...
canım kaan hocaya mı tedavi oluyordunuz? transferin nerede oldu?

cnm benim eşim 10 aydır clomeni kullanıyor sizde ne gibi bir yan etkisi oldu bizim fark ettiğimiz birşey yok....

biz yeni başlayacağız klomene ama arkadaşım kullanmış.ilacı bıraktıktan sonra sertleşme problemi yaşamış eşi.faydası olmamış zaten.o yüzden sordum.

♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥
Yeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım
Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur. Tüm Hastalara Hayırlı Şifalar, Dertlilere Devalar, Borçlulara Edalar Nasip Eyle... Eş isteyene Hayırlı Eş, İş İsteyene Hayırlı İş, Ev İsteyene Hayırlı Ev, Çocuk Dileyene Hayırlı Evlatlar Nasip Eyle, Sen Vatanımızı Milletimizi, Evlatlarımızı Koru Ya Rabbimmmmmmm
Bugüne kadar tüm verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Allahımmmmm...
Elhamdülillahhhhh
AMİNNNNNNNNN
♥ ♥ ♥ ♥

canım benim moralini bozma bunada alışıyosun.bende senin gibiyim bizde de sperm bulundu maalesef embiryolar tutunmadı öyle de böylede zor bir durum azospermi inşallah bir daha ki sefere olumlu sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…