Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

geçmiş olsun ALLAH dualarrımızı kabul eder inş...acil şafalar dilerim hayırlı cumalar.

bilmiyordum öyle oldugunu.simdiden okuyan okumayan herkesten allah razi olsun.

günaydın arkadaşlar ,dostun hası huzur verir ,muhabbeti ömür verir.Yüzündeki tebessüm cemal i RESUL den gelir.Allah ömrünüze ömür, gönlünüze huzur versin. hayırlı cumalar.

amin canım amin.hayırlı cumalar

Allah`ın selamı, rahmeti, bereketi, ikramı ve ihsanı üzerimize olsun.güzel dualarımız kabul olsun.hayırlı cumalar...

hayirli cumalar arkadaslar. rabbim günümüzü mubarek dualarimizi makbul eylesin.

canim elimizden geleni yapip allaha tevekkül etemekten baska caremiz yok. burasa herkesin birbirine en icten duygularla dua ettigi inancindayim.herkes en samimi dualarimdadir.

zamanincigim gecmis olsun. allahimdan acil sifalar diliyorum. en cok hastalikta ,bayramda seyranda icini acitiyor insanin cocugunun olmamasi. rabbim görüyor ve bizlerden haberdar,birgün mutlaka dualarimizi kabul edecektir. tevekkül. tevekkül.

geçmiş olsun canım...hastalık başka ama üzüntü bizi çok etkiliyor. Rabbim bir çıkar yolu göstersin.isyan ettirmesin.herşeyin hayırlısını versin.

kızlar şimdi HİLAL tv de SALİHA ERDİM im hanımefendi prgramını izliyordum.şöyle bir şey anlattı.bir çiftin 10 yıl çocuğu olmuyor.kadın çok üzgün tabi.eşi diyorki ,evlenirken birbirimize çocuk sözü mü verdik.bu Allah ın takdiri.biz bizden memnunuz.kadına rüyasında piri fani derki- sen çocuk vermesede Allah dan razı olursan ozaman çocuğun olur...yani teslim olmayı anladım ben...olur yada olmaz Allah bilir...

bir yasinde ben alıyorum.Allah kabul etsin.ben listeyi düzenlemeye çalıştım.

Son düzenleme:
ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
DENİZBULUT----------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ENFALL----------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
ESMA------------------------------------------
ESMA16---------------------------------------
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------
GELİNCİK-------------------------------------
GUNSLİNGER---------------------------------
HASRET---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MELEK-----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER--------------------------
MİKRO----------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
OKNK------------------------------------------1 yasin
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------1 yasin
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZAMBAK--------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 yasin 7 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Son düzenleme:
hepinize hayırlı cumalar kızlar...
allah dualarını kabul etsin inş

evet canım okul öncesi öğretmeniyim...
zümremsin demek
çok saol canım allah razı olsun...
umut tüp bebeği gidip görmedim ama iyi bi merkez araştırdığıma göre...
zaten memorialle umut var en çok beğenilen...
hakkımızda hayırlısı olur inş...
canım ankaradaki merkezler hakkında bi bilgim yok...
tüp bebek merkezleri bölümünden araştır istersen...

BAHARCIM hayırlı olsun şimdiden kararınız çok güzel umtta iyi memorialda toananın memorialda tutmuş galiba gelinciğinkide memorialde ikisininde ikiz inşallah darısı sana olsun vede bana hepimize iki yerde güzel gerisi kısmet işi allah rast getirsin.

hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız herkes iyidir inşallah... bende iyim şükür... zamancım çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah... baharcım çok sevindim umuta karar vermişiniz inşallah sizin için hayırlı olan merkez orasıdır... umutta çok başarılı merkez ordan da çok hamile heberleri alıyoruz... ben doktor ulun uluğ ile görüşmüştüm orda çok tecrübeli birine benziyodu ama nasip biz memorialde başladık... sonuçta ikiside güvenilir merkez... tekrar hayırlı olsun canım..

inşallah canım Rabbim sizlerede çifter çifter nasip etsin... hastane doktorlar iğneler ilaçlar herşey vesile inşallah herkes için hayırlı olan yerde başlamak nasip olsun...

selam kızlar aranıza yeni katıldım ben eşimin azospermi olduğunu dün öğrendim ve dünyamız başımıza yıkıldı sanki test sonucunda hiç sperm bulunamadı yazıyo hayatım karardı bu siteyi buldum ve burda yazılanları okuyunca bizim gibi biçok kişi olduğunu gördüm hiç çocuğum olmayacak diye çok korkuyorum allahım hepimize nasip eder inşallah..

cnm hoşgeldin öyle düşünmen çok normal bizerde ilk zamanlar aynı senin gibi düşünüyorduk
ama allh sabrını veriyo siz şimdi dr gidip tedavıye başlamalısınız
sakın umutsuzluga kapılma rabbim derdi verdiyse dermanını verir kaç yıllık evlisin

Kizlar esim Armidesx iciyordu sperim sonucu yine 0 ciktdi acaba micro tesede cikarmi ki? esim cok uzuluyor korkuyor micr tese yaptirmiya ya yine ayni problemleri cikartirsa Rabbim bize yardim etsin insAllah bu tetaviye zar zor ikna etmisdim onu yine umudu kirildii hic boyle olan varmi ki sperim 0 hep sonra micro tesde cikanlar?

inşallah çıkar. Allah bilir tahmin etmek zormus cıkar denilende cıkmayabiliyor ya da cıkmaz denilende cıkabiliyormus.

iyi geceler canım...inşallah mikrotesede çıkar.eğer tıkanıklık varsa çıkması mümkün.hormonlarla ilgili biraz da.sizin sebep bellimiydi.hiç tese oldumu eşin?yazdığın ilacı hangi dr vermişti.bence mikrotese yi türkiyede olun siz yurtdişındasınız sanırım.Büyük Allahım yüzümüzü güldürsün kucaklarımızı doldursun.

Canim bizim sorun azo ama daha burdaki doktorlar ne kan tahlili nede baska bisey istemiyor sadece sperm tahlilinde 0 cikiyor canim benim insAllah yuce rabbim tesede gosterir bize sperimleri Allah dusmanima bile evlat hasreti cektirmesin insAllah hepimizin bebislerimiz olsun insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…