Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese güzel bi hafta sonuuuuuuuuuuuuuu dilerim
bugün güzel haberler almak dileğiyle hepinizi

kaan aydosun mail adresini bilen varsa yarımcı olabilir miiii??

amin canım inşallah hepimizin dermanını verir ben daha 8 aylık evliyim ama çok istiyoduk bir bebeğimiz olmasını sanki hayatımın anlamı kalmadı gibi oldu herşey anlamsız geliyo keçi boynuzu kürünü duymuştum ona başladık acaba bu kürden sonuç alanlar varmı aranızda bildiğiniz..

saol bidenem allah razı olsun
evet 2 merkezde çok iyi...
aslında ben memoriali daha çok istiyordum...
ama olurda spermlerde bi problem çıkar ameliyata gerek duyulursa diye emre hocadan dolayı umuta karar verdik...
hakkımızda hayırlısı olur inş...
bidenem hayırlısıyla inş aynı zamanlarda tedaviye başlarız inş
sonrada arka arkaya hamiş oluruz inşşşşş

allah iyilik versin bitanem...
rabbim senide bebişlerinide korusun inş
çok saol canım inş hakkımızda hayırlısı olur...
senin gibi bende "kızlar hamileyim" diyebilirim

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
DENİZBULUT----------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ENFALL----------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
ESMA------------------------------------------
ESMA16---------------------------------------
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------
GELİNCİK-------------------------------------
GUNSLİNGER---------------------------------
HASRET---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MELEK-----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER--------------------------
MİKRO----------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
OKNK------------------------------------------1 yasin
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------1 yasin
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZAMBAK--------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 yasin 7 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım.bu genetik tahlillerin sonucunu beliyoduk perşembe günü gittim ve malesef ögrendim ki eşim klinefelter sendromluymuş.yani 47xxy kromozomlu.baya üzüldüm ama yapacak bişey yok yine ameliyat olacak ama sperm bulma ihtimali tabiki daha düşük.gebelik elde edilince onda da sorunlar olabiliyomuş.eşin de bu problem olupta hamile olabilen varmı ve çocukta ne gibi problem oluyo bunlarla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.kafam çok karışık.

haftaya biz de Emre Beye gideceğiz kısmet olursa tüp bebek denersek yazın denemeyi düşünüyorum ben de umarım herkesin gönlüne göre olur.

cnm ne guzel erkenden öğrenmişsiniz ya yıllar sonra öğrenseydin.....................
evet keçi boynuzunu eşimde kullandı tabii herkese etkisi başka olur ama sen eşine kullandır cnm
inşşlh evlilik senende bebişin göbüşünde olur cnm

haftaya biz de Emre Beye gideceğiz kısmet olursa tüp bebek denersek yazın denemeyi düşünüyorum ben de umarım herkesin gönlüne göre olur.
hadi hayırlı olsun cnm emre beye bizde gişttik eşim micro tese oldu orda
inşşlh sende yazın ordan hamiş olarak dönersin evine

İyi akşamlar...
Üzgünüm cevap geç oldu. Çok sık giremediğimi daha önce belirtmiştim. Beni mazur görün işim yüzünden böyle. Tamam ben sayı belirtirim siz eklersiniz. Allah kabul etsin inşallah. Şimdi ilgilenmemiz gereken bir hastsmız da var. (Yakınım tedavisi için bir süre bizde) Haftaya birkaçtane daha okuruz sayısını ozaman yazarım. Hepimizin eşlerine allah şifa versin.

Benim eşimde immotil sperm çıktı demiştim ya, hoca pregnyl' e başlatmışı. Bir ay iğne yapıldı, şimdi fsh çok düşmüş, klomen kullanmasını söyledi. Fsh çook yüksekti, şimdi çook düşmüş üç ay sonra tekrar mikrotese olmasını tavsiye etti. Kafam çok karıştı yaa, yaş kırka dayandı üçüncü kez ameliyat, bimiyorum... eşimede kıyamıyorum yine acı çekecek. Çok uzattım galiba.

iy akşamlar...burda birbirimize yardımcı olmak paylaşmak isteriz canım.sizin sorun neydi? inşaalah sperm çıkar.umut varsa tese olsun tabi. testosteron nasıl düşükmü? yüce Rabbim yardımcımız olsun.

selam canlarım nasılsınız?ben çok yoğunum artık birtürlü girip sohbet edemiyorum zaten gelen gidende yok gördüğüm kadarıyle
bahar canım umut tüpbebeğe gitmeye karar vermişsiniz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah kucağın boş geldiğin şehrimize göbişin dolu şekilde dönmeyi rabbim nasip etsin . yaz hamişi olcaksın desene eşine kolaylık olur genelde yaz meyvelerine aşerirye hamişler ondan dedim

kimse yokmu ??? yeni arkadaşlarda gelmiş hoş gelmişler, boş gelmişler; inşallah dolu giderler ) yazmasamda arada sayfaya bakıp çıkıyorum rabbim herkezin gönlüne göre tez zamanda hayırlı evlat versin inşallah...

a.s cnm ne işin var kız? yüzünü gören cennetlik olucak nasılsın inşallah iyisindir, ne var ne yok hayatında?

1-sağlıklı bir kadın tüp bebek için nasıl hazırlanıyor,yapılan iğnelerin yan etkisi nedir.
2- yumurta toplama işi çok acı verir mi nekadar sürer?
3- mikro tese ya da tese yan etkileri nelerdir ?
teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....................
bunu istiyorum

hormon tahlilleri iğneden sonramı yapılmaya başladı benim eşimde kullanıyor bize hiç bir tahlil yapmıyorlar.

bende geçen ay tüp bebek yaptırdım iğneye başlıyorsun göbekten acımıyor.sonra koldan vuruluyorsun en son çatlatma iğnesi ve yumurtaların toplanıyor.benim fazla acılı olmadı değişebiliyormuş kişiden kişiye... ama zor bir süreç heran bir problem çıkarmı diye korkuyorsun her aşama stresli ben çok fazla sters oldum.15 dakika felan sürüyor anestesi oluyorsun ilaç verildikten 2 sny sonra uyuyyorsun iş bitince kalkmanı söylüyor dktr uyanıyorsun ve yumurtalar hakkında bilgi veriyor kaç tane toplandığını söylüyor. biraz kanaman oluyor normalmiş evine yürüyerek gidebiliyorsun bu kadar inş herşey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…