herkese güzel bi hafta sonuuuuuuuuuuuuuu dilerim
bugün güzel haberler almak dileğiyle hepinizi
cnm hoşgeldin öyle düşünmen çok normal bizerde ilk zamanlar aynı senin gibi düşünüyorduk
ama allh sabrını veriyo siz şimdi dr gidip tedavıye başlamalısınız
sakın umutsuzluga kapılma rabbim derdi verdiyse dermanını verir kaç yıllık evlisin
Prof.Dr. Kaan AYDOS
ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ
Randevu için: 0312 437 31 21 (saat 13:00 ile 18:00 arası)
dokroraydos@gmail.com
BAHARCIM hayırlı olsun şimdiden kararınız çok güzel umtta iyi memorialda toananın memorialda tutmuş galiba gelinciğinkide memorialde ikisininde ikiz inşallah darısı sana olsun vede bana hepimize iki yerde güzel gerisi kısmet işi allah rast getirsin.
hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız herkes iyidir inşallah... bende iyim şükür... zamancım çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah... baharcım çok sevindim umuta karar vermişiniz inşallah sizin için hayırlı olan merkez orasıdır... umutta çok başarılı merkez ordan da çok hamile heberleri alıyoruz... ben doktor ulun uluğ ile görüşmüştüm orda çok tecrübeli birine benziyodu ama nasip biz memorialde başladık... sonuçta ikiside güvenilir merkez... tekrar hayırlı olsun canım..
cnm ne guzel erkenden öğrenmişsiniz ya yıllar sonra öğrenseydin.....................amin canım inşallah hepimizin dermanını verir ben daha 8 aylık evliyim ama çok istiyoduk bir bebeğimiz olmasını sanki hayatımın anlamı kalmadı gibi oldu herşey anlamsız geliyo keçi boynuzu kürünü duymuştum ona başladık acaba bu kürden sonuç alanlar varmı aranızda bildiğiniz..
hadi hayırlı olsun cnm emre beye bizde gişttik eşim micro tese oldu ordahaftaya biz de Emre Beye gideceğiz kısmet olursa tüp bebek denersek yazın denemeyi düşünüyorum ben de umarım herkesin gönlüne göre olur.
iyi akşamlar canım...
tatlım sorun değil sen kaç tane okuyacağını yazarsın...
ben girince geçmişi kontrol edip ona göre listeyi yeniliyorum zaten...
bide gunslingerin 1 meryem suresi kalmıştı 1 meryem sureni onun listesine ekledim...
diğer okumak istediğin 2 yasin 1 meryem suresinide betül için ekledim haberin olsun...
allah kabul etsin inş...
iy akşamlar...burda birbirimize yardımcı olmak paylaşmak isteriz canım.sizin sorun neydi? inşaalah sperm çıkar.umut varsa tese olsun tabi. testosteron nasıl düşükmü? yüce Rabbim yardımcımız olsun.İyi akşamlar...
Üzgünüm cevap geç oldu. Çok sık giremediğimi daha önce belirtmiştim. Beni mazur görün işim yüzünden böyle. Tamam ben sayı belirtirim siz eklersiniz. Allah kabul etsin inşallah. Şimdi ilgilenmemiz gereken bir hastsmız da var. (Yakınım tedavisi için bir süre bizde) Haftaya birkaçtane daha okuruz sayısını ozaman yazarım. Hepimizin eşlerine allah şifa versin.
Benim eşimde immotil sperm çıktı demiştim ya, hoca pregnyl' e başlatmışı. Bir ay iğne yapıldı, şimdi fsh çok düşmüş, klomen kullanmasını söyledi. Fsh çook yüksekti, şimdi çook düşmüş üç ay sonra tekrar mikrotese olmasını tavsiye etti. Kafam çok karıştı yaa, yaş kırka dayandı üçüncü kez ameliyat, bimiyorum... eşimede kıyamıyorum yine acı çekecek. Çok uzattım galiba.
selam canlarım nasılsınız?ben çok yoğunum artık birtürlü girip sohbet edemiyorum zaten gelen gidende yok gördüğüm kadarıyle
bahar canım umut tüpbebeğe gitmeye karar vermişsiniz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah kucağın boş geldiğin şehrimize göbişin dolu şekilde dönmeyi rabbim nasip etsin . yaz hamişi olcaksın desene eşine kolaylık olur genelde yaz meyvelerine aşerirye hamişler ondan dedim
İyi akşamlar...
Üzgünüm cevap geç oldu. Çok sık giremediğimi daha önce belirtmiştim. Beni mazur görün işim yüzünden böyle. Tamam ben sayı belirtirim siz eklersiniz. Allah kabul etsin inşallah. Şimdi ilgilenmemiz gereken bir hastsmız da var. (Yakınım tedavisi için bir süre bizde) Haftaya birkaçtane daha okuruz sayısını ozaman yazarım. Hepimizin eşlerine allah şifa versin.
Benim eşimde immotil sperm çıktı demiştim ya, hoca pregnyl' e başlatmışı. Bir ay iğne yapıldı, şimdi fsh çok düşmüş, klomen kullanmasını söyledi. Fsh çook yüksekti, şimdi çook düşmüş üç ay sonra tekrar mikrotese olmasını tavsiye etti. Kafam çok karıştı yaa, yaş kırka dayandı üçüncü kez ameliyat, bimiyorum... eşimede kıyamıyorum yine acı çekecek. Çok uzattım galiba.
1-sağlıklı bir kadın tüp bebek için nasıl hazırlanıyor,yapılan iğnelerin yan etkisi nedir.
2- yumurta toplama işi çok acı verir mi nekadar sürer?
3- mikro tese ya da tese yan etkileri nelerdir ?
teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....................
bunu istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?