Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar eşinizin beta hcg sine baktırdınızmı? pregly iğne kullananlar dikkat etsin.hcg yi yükseltiyormuş. eşimin hcg si 59 çıktı.anlayan varmı yüksek mi?

inşallah canım inşallah

canm merhaba.yazdıklarını okudum gerçekten üzüldüm inan şenden farklı bi durumda deglim gerçekten.bukadar üzüntü ştreş olacagı buydu yani.ama yinede kendine dikkat etmeye çalış çünkü hiçbişey şaglıgındn daha önemli dgl.burşa veya balıkeşir yazmışşın nerde yaşıyoşun ben bandırmada yaşıyorum kendim burşalıyım ve burşa acıbademde tedaviye başladık.belki yakınızdır diye şoruyorum yanlış anlama tatlım ama kendini de bukadar yıpratma rabbim ne yazdıyşa onu görecez elden bişey gelmez.

bizim şükürler olsun bulundu haziranda başlıycaz tüp bebeğe inşaallah sebebini taamolarak bi7lemiyorum ama doğuştan dediler daha önceki tessede bulunamamıştı..inşaallah sizinde bulunur

gözün aydın canım .inşallah bebeklerini kucağına alırsın .nerde oldu eşin ameliyatı?

[QUO 50TE=alev99;23582956]inşallah tüp bebeğiniz tutar canım .eşinin hormonları nasıldı
mızda? fsh, testesteron ?[/QUOTE]
ı
1 yıl önce ikbaşladığımızda 50 di fshmizson 2 ay önce 18 di hoca çok olumlu bakmıyodu ama herşey nasip işte ..hani bi söz varya MEVLA RAST GETİRİRSE İŞİNİ MERMERE GEÇİRİR DİŞİNİ MEVLA RAST GRTİRMEZSE İŞİNİ MUHALLBİ YERKEN KIRAR DİŞİNİ...HEPİMİZİN İŞİ RAST GELİR İNŞAALLAH

mustafakemalpaşada yaşıyorum canım ben.cok haklısın Rabbim ne yazdıysa o olcacak.RABBİM HEPİMİZE HAYIRLISINI VERSİN

cnm eylül ayından beri kaan bey neler verdi size ilaç olarak neler kullandınız bitkisel kür felan kullanıyomusunuz
inşlh bulunur rabbim yüzünüze gülsün ...

cnm anladığım kadarıyla sizde sperm bulunmuş gözün aydın inşlh ilerde sayılamayacak kadar çok görürsünüz peki sizdeki sorun neydi ilk ameliyat raporunda ne çıkmıştı neler kullandınız
inşlh emeklerinizin karşılığını alırsınız bizde inşlh o durumlara geliriz...

kızlar eşinizin beta hcg sine baktırdınızmı? Pregly iğne kullananlar dikkat etsin.hcg yi yükseltiyormuş. Eşimin hcg si 59 çıktı.anlayan varmı yüksek mi?

cnm bunu kan vererekmi baktırıyosunuz
valla daha önce burada cervan diye bi arkadaş vardı onun eşide 1 ay ovitrelle iğne kullanmıştı ve testisleri şişmişti
sonra bcg hormonu çok yüksek çıkmış onlarda çok korkmuşlardı tümör riski felan diye kaan bey de panik olmuştu sonra iğneleri bıraktılar ve hormonları normale dönmüştü
benim eşimde 15 gündür ovitrelle iğne kullanıyor dün akşam 6.iğnesini vurundu
valla bizde bi baktırsakmı bilmiyorum testiste şişlikten başka ne gibi belirtileri oluyor pregni iğneyi biz bulamadık siz nerden buldunuz araştırdım almanyada varmış ama çok pahalı tanesi 30 € ve reçetesiz vermiyolar verselerde nasıl gelecek o ilaçlar buzdolabında duruyor valla hayırlısı bakalım ..

SELAM CANLARIM NASILSINIZ YENİ GELEN ARKADAŞLAR VAR HOŞGELDİNİZ İNŞALLAH GÖBİŞİNİZ DOLU GİDERSİNİZ.

selam canlarım nasılsınız yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz inşallah göbişiniz dolu gidersiniz.

slm cnm ben iyiyim antalyada hava 2 gündür yağmurlu insanın içini daraltıyor hava
ist hava nasıl sen nasılsın neler yapıyorsun arada bi görünüp kaçıyorsun
siz naptınız tedaviye ne zaman başlayacaksınız
inşlh en kısa zamanda senden de müjdeli haberler alırız cnm kib a.e.o

canım kanda baktırıyorsunuz.yüksek olursa sivilcelenme yapıyormuş.sperm çıkışını engelliyormuş.duyduğum kadarıyla.ankarada bir eczanede 4 adet bulabildik ancak .başka bulamadık.ovitrelleye başlıcaz ama kararsızız.bilmiyorum bitkisel kürlerle devam eden bir arkadaşımda sperm çıkışı oldu.aynı bizim sorunumuzdan sorunu.kürlerle mi devam etsek bilmiyorum. siz naptınız? sperm analizi falan yaptırıyormusunuz?

cnm eylül ayından beri kaan bey neler verdi size ilaç olarak neler kullandınız bitkisel kür felan kullanıyomusunuz
inşlh bulunur rabbim yüzünüze gülsün ...

rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah, kaan Hoca bize 3 ayda bir nebido ampul verdi, proxeed 2x1, endol ve m- sure vermişti, endolü keseli2 y oldu, m-sure sahte olduğu için biz bıraktık , kaan hoca da comvitex önerdi, birde ben bitkisel kürler uyguladım, keçi boynuzu, testesteron hormonu yükselsin diye ısıgan çayı içiriyorum eşime hergün ,bi arkadaşımın tanıdığına da bitkisel bir ilaç yaptırdık içinde oldukça fazla malzeme var, eğer olumlu sonuç alırsak sizinlede paylaşırım

bizim şükürler olsun bulundu haziranda başlıycaz tüp bebeğe inşaallah sebebini taamolarak bi7lemiyorum ama doğuştan dediler daha önceki tessede bulunamamıştı..inşaallah sizinde bulunur

cnm bizede doğuştan dediler katmanlar oluşmamış sizinde öyle bir şey mi acaba ??ilk tesemizde haraketsiz sperm çıktı tüp denedik 1 embriyo oluştu malesef tutmadı. bulunan spermlerin kalitesi nasıl detaylı bilgi verdiler mi??

kızlar benim eşimde 1 aydır preglin kulanıyo testisyerinde buyume oldugunu farkında ama o kandaki olayı bende merak ettim ya sivilcelenme fılan yok (yanlış anlamazsanız birşey sorcam eşinizin menisi yoğunmu akışkanmı )

Son düzenleme:
Merhaba kızlarrrrr benım esımde kronık alerjı var ve spermler ölüyor ve öldüğü ıcınde azo. hastasıyız 2 tüp ve sonuc negatıf .... sımdı dınlenmedeyız.. bende bu sırada esımın ustunde yogunlasmak ıstıyorum...
denedgıınız bıtkısel neler var acaba kecı boynuzuna baslıycam onun harıcınde soruyorum... yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler....

inşlh olumlu sonuç alırsınız cnm burdaki kişilerede umut olursunuz...

valla bizde pek belirgin bişey yok yada ben farkedemedim eşim dün akşam çok kaşındı vücudu kabarık kabarık olmuştu ılık duş aldı geçTİ
ARKADAŞIN ADINA ÇOK SEVİNDİM ALLAH SAĞLIKLI UZUN ÖMÜR VERSİN ÇOCUĞUNA BİTKİSEL OLARAK NELER KULLANDI ACABA
BİZ AMELİYATTAN SONRAKİ TEDAVİNİN 5.AYINDAYIZ ARI SÜTÜ POLEN KEÇİ BOYNUZU KÜRÜ İÇİYOR EŞİM GEÇEN AY SPERM TESTİ YAPTIRMADIK BU AY İĞNE TEDAVİSİ 1 AYI DOLDURUNCA YAPTIRACAĞIZ İNŞLH ARTIK ONCA BİTKİSEL İĞNE İLAÇ VİTAMİN BİRİNDEN BİRİ SEBEP OLURDA SPERMLER ÇIKAR CNM BİZDE BÖYLE BAKALIM NE DİYELİM HAKKIMIZDA HAYIRLISI...

merhaba arkadaşlar.
geçmişe şöle bi göz attım da..
sayımız her gecen gün ne kadarda artıyor..
Allah herkesin yardımcısı olsun..
belki bgün bile azo olduğunu öğğrenip ne yapabilirim diyen çok kişi internet başında bu yazılanları okuyacak..
öncelikle aramıza malesefki yeni katılan arkadaşlar size bikaç sey söylemek istiyorum..
sakın ola tek doktora güvenmeyin..
nasıl ürolog oluyorlar bilmiyorum ama o doktorlar size nasıl sizin çocuğunuz olmaz diyebiliyorlar...
bunlara biz nasıl güvenip dediklerini dikkate alabiliyoruz..
başka başka doktorlara gidin..
ama asla pes etmeyin..
yılmayın canlarım..
Allah çektüklerimizin mükafatını elbette verecektir.
her adet dönemi acaba bu sefer diye umutla bile bekliyorum ben..
asla umudunuzu kaybetmeyin..
yaşayacak çoooook güzel günler olduğuna inanın..

gel gelelim sen bunları bize söylüyorsun sen yapıyormusun diye gelecek sorulara..
günlerimin çogu başka başka seylerle ugraşmaka ve ders çalışmakla geçiyo..
arada topiğe bakıyorum iyne yeni gelenler var içim sıkılıyo..
çünkü aynı yollardan geçtik nasıl acı çektiklerini hissedebiliyorum..
düşünmemeye çalışıyorum..
başarabiliyormusun diye sordunuz sanırım..
başarıyorum arkadaşlar..
Allah sabrını veriyo..
arada sırada gelen o iç sıkıntılarına kulak asmıyorum..
eğer takılsam onlara hasta oluyorum..

sizde asla kendnizi ve eşinizi üzmeyin.
Allah bu yazıyı okuyanları sevdiklerine bağışlasın..
salih evlat sahibi yapsın..
dularınızı eksik etmeyin birbirinizden arkadaşlar...

sizi seviyorum canlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…