selam kızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir , kızlar ben dün laparoskopiyi oldum çok şükür sağ salim çıktım ameliyattan bugün eve geldim herhangi bir problem yok ve doktorum nisan gibi başlayabiliriz tüp bebeğe dedieğer başka problemler çıkmazsa o güne kadar inşallah nisan gibi başlıycaz , şimdi yatıyorum dikişlerim çok acıyor karnım halen şiş ama olsun değer bu acıyı çekmek bebeğime kavuşayımda bunlar vız gelir tırıs gider hepiniz allaha emanet olun selametle[/QUOT
ayyy hadi çok geçmiş olsun darısı dogum dikişlerinin ağrısına olsun
Allah kabul etsin
zaman canım geçmiş olsun .inşallah yarın cuma sohbetimizde senin için dua edicem Rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürür.halay çekmeye hazırız.bahar canım tekrar dönmenize çok sevindim tek kalıyordum geliyorum gidiyorum ne gelen var ne giden çok alıştım sizlere şükür ki efsaneler geri dönüyor
merhaba canım..tamam canım.hmtnzl canım nasılsın ?
aslında hepinizin tedavilerini mtese olanları herşeyi gün gün takip ettim yazmadığım dönemde.hatta okuldan mesajları takip edip çok ağlattığınızı bilirim beni. bu aralar çok unutkanım isimleri ve bir çok şeyi hatırlayamıyorum.cümleye başlayıp ne diyeceğimi unutuyorum bazen.hafızam yerine gelsin sizin sorun neydi diye sormayacağım söz. :26: hatta bir arkadaş mtese sonrası burdura gitmişti ay benim memleketim diye heyecanlanmıştım ben orda okudum çok seviyorum orayı.bu kişinin kim olduğunu bulamıyorum kaç gündür. kısacası eski takipçilerdenim kızlar
canım burdura giden arkadaşımız hmtnzl ydi
demek sende burdurda okudun üniyi bende orda okudum
selam kızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir , kızlar ben dün laparoskopiyi oldum çok şükür sağ salim çıktım ameliyattan bugün eve geldim herhangi bir problem yok ve doktorum nisan gibi başlayabiliriz tüp bebeğe dedieğer başka problemler çıkmazsa o güne kadar inşallah nisan gibi başlıycaz , şimdi yatıyorum dikişlerim çok acıyor karnım halen şiş ama olsun değer bu acıyı çekmek bebeğime kavuşayımda bunlar vız gelir tırıs gider hepiniz allaha emanet olun selametle
vck canım sen 1 yasin, hkmkdr canım sen 1 yasin 1 meryem almışsın...
ama yasin sureleri tamamlandı 5 meryem suresi kaldı...
siz kaç meryem suresi okuyacağını yazın ben ekleyeyim listeye
baharcım ben sıfır spermle ne yapabiliriz topiğinde 21 meryem süresi okunurkende katıldım ama bana yetişmeden yarım kaldı inşallah bunu tamamlarız
dün eşim spermiyogram yaptırdı sonuç gene sıfır sadece yuvarlak hücre sayısı 100binden 50bine düşmüş ne demek bilmiyorum
kulaklarım çınladı..
biribendenmii bahsetti.
slm mercan nasılsın canım??
hepinize iyi gecler canlarım..
çıkıyorum ben.geçmişi okudum..
biraz yorgunumda.
dinleneyim..
cumanız hayrolsun şimdiden..
geçen ay romanyadan getirtiğimiz tentürü kullandı bu ay ara verdik gelecek ay tekrar kullanacak buna baya umutlanmıştım ama üç ayda belli olur sonuçlar bir arkadaşta salatalık tohumu ile bir kür söyledi
bu ilacı bir kullanalım bakacaz
zaman canım geçmiş olsun .inşallah yarın cuma sohbetimizde senin için dua edicem Rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürür.halay çekmeye hazırız.bahar canım tekrar dönmenize çok sevindim tek kalıyordum geliyorum gidiyorum ne gelen var ne giden çok alıştım sizlere şükür ki efsaneler geri dönüyor
canım biz yaklaşık 7 aydır devam ediyoruz sureleri okumaya...
55 kişiye allahın izniyle okuduk 4 kişi kaldı...
onlarıda bikaç güne tamamlarız...
inşallah
canım allahtan ümit kesilmez sıkma canını...
bakarsın bidahakine görürrsünüz spermcikleri...
dua edelim rabbim elbet bizide sevindirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?