Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

öyle öylede insan dar gününde arıyor öylede konuşunca işte

sizin azo sebebi ne hangi tedavileri gördünüz hatırlayamadımda merak ettim

canım aslında durumumuzu bizde çözemiyoruz artık.eşim eylül sonunda varikosel ameliyatı oldu.ocak ayındaki testlerde önce 400.000
sonra 0 birde 3 milyon çıktı.ameliyat öncesinde de 0 çıktığı olmuştu.ne ameliyat,ne m-sure ne de proxeed plus bizde bir etki göstermedi.bizde kaan hocanın hastasıydık.tedavi olalı 6 ayı geçti.eşimi test için ikna edemiyorum.

bu dediğin pembe maske değil galiba bacım sen antalyadaydın yanlış hatırlamıyorsam ben başka ildeyim sen bana adını versen ben burdan alırım emme çok merak ettim bu kadar iyi demek çok merak ettim adı ne acaba

ya işte varya senin gibi kaç kişiden duydum bunu bir çıkıp bir çıkmıyor bak bacım daha sonra mtese olsalar bile çıkmayanlar oldu tez elden spermiyoğram yaptırın ve dondurun

ya işte varya senin gibi kaç kişiden duydum bunu bir çıkıp bir çıkmıyor bak bacım daha sonra mtese olsalar bile çıkmayanlar oldu tez elden spermiyoğram yaptırın ve dondurun

canım doğru diyorsun ama bu kadarını bile zor kabullendi eşim.artık test bile vermek istemiyor. olmadı işte bizde tedavi işe yaramadı
yazın tüp bebek deneriz diyor.çok üsteleyince huzursuzluk çıkıyor.olan bana oluyor iyice aradan çıktım.yaş desen aldı başını 33'e doğru gidiyor.siz mtese oldunuz mu canım

canım yapma böyle daha yaşın kaçda üzüyorsun kendini yaş gidiyor diye
sen sıkma canını olsun bebişin olsunda varsın tüp bebekle olsun tatlım önemli mi
hadi bakalım yaza tüp bebeğe başlayacak baya varız inş hepimiz hamiş oluruz

inşallah baharcım Allah kimseyi imrendirmesin. aslında eşimle biz bu konuyla dalga geçer hale geldik.geçenlerde bana diyor ki,hayatım artık kadınlar kendisi çocuk yapabileceklermiş bir yerde okudum artık ilaç içmeme gerek yok diyor.çokta hayatımızı etkilemiyor gibi davranıyoruz ama içten içe çürüyen ağaç gibi olduk.5 yıl bitmek üzere evliliğimizde.küçük bir çevrede bakışların etkisinden kurtulmak mümkün değil.

iyi akşamlar kızlar bu siteyi iyiki bulmşum bazen içime bi ümitsizlik karamsarlık çöküyo burada benim gibi birçok kişinin olduğunu olduğunu görüyorom bazılarının iyleşme haberlerini falan duyunca birden içime bir ferahlık geliyo Rabbim bizede hayırlı evlatllar nasip eder kucaklarımızı doldurur inşallah

bizde nisan 11 de 4. senemize giricez...
kolay değil seneler geçtikçe içindeki yara da çevrendekilerin sorularıda artıyor
ama elden gelir bişey yok...
biz yapmamız gerekeni yapıp gerisine rabbime bırakıcaz...
inş bizde geride bırakıyorız bu günleri ve bebişlerimizle yeni ufuklar açarız kendimize

aslında hepinizin tedavilerini mtese olanları herşeyi gün gün takip ettim yazmadığım dönemde.hatta okuldan mesajları takip edip çok ağlattığınızı bilirim beni. bu aralar çok unutkanım isimleri ve bir çok şeyi hatırlayamıyorum.cümleye başlayıp ne diyeceğimi unutuyorum bazen.hafızam yerine gelsin sizin sorun neydi diye sormayacağım söz. :26: hatta bir arkadaş mtese sonrası burdura gitmişti ay benim memleketim diye heyecanlanmıştım ben orda okudum çok seviyorum orayı.bu kişinin kim olduğunu bulamıyorum kaç gündür. kısacası eski takipçilerdenim kızlar

canım burdura giden arkadaşımız hmtnzl ydi
demek sende burdurda okudun üniyi bende orda okudum

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 meryem
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
DENİZBULUT----------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ENFALL----------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
ESMA------------------------------------------
ESMA16---------------------------------------
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------1 yasin
GELİNCİK-------------------------------------
GUNSLİNGER---------------------------------
HASRET---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HKMKDR--------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MAVİMENEKŞE--------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MELEK-----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER--------------------------
MİKRO----------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
OKNK------------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------1 yasin
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZAMBAK--------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 yasin 5 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

evet biz 2 kere mtese olduk ilki yeditepede hakan koyuncu 2. umut tüp bebede emre beye ama sonuç aynı olgunlaşmamış sperm bizde sorun 12 yaşında inmeyen testisler indiriliyor şimdi ise elde var bir testis kaan hocada da tedavi olduk uzun süre ondan sonra 2. mteseyi olduk ama işte sonuç aynı bizde evleneli 5 yıl oldu ben 27 yaşındayım ama bak bu dediğimi yabana atma istersen geçmiş sayfalardan oku orda da görceksin zamanında sperm çıkıpta sonradan çıkmayanlar var mtese bile olsalar çıkmadı bak bacım napet ikna et hatta otur oku onalrı okut kocana ama çıkarken dondurun sonradan yanmaktansa şimdi işi sağlama bağlayın

mercancım zamanın yorumuna sonuna kadar katılıyorum
kesinlikle çıkış varken dondurup garantiye alın

yeni üyelerdenim ama iyi ki bu siteyi bulmuşum iyi ki varsınız hepinizin hamile haberini duymak istiyorum...tek duam bu....

ben 2007 mezunuyum canım...
okurken küçük diye beğenmez dert yanardık ama şimdi özlüyorum o eski günleri

zaman,haklısın canım en kısa zamanda tekrar ikna etme çalışmalarına başlıycam.söylediklerini bende okudum Allah razı olsun uyarıyorsun.başına gelmeyen anlamaz .Allah hepimize şifa versin. her geçen gün artıyor bu sayfaya yazan sayısı.

baharcım sen iyi zamanlarında okumuşsun yine.biz okurken daha az gelişmişti.insanlarını,havasını özlüyorum valla.

ben 2007 mezunuyum canım...
okurken küçük diye beğenmez dert yanardık ama şimdi özlüyorum o eski günleri

zaman,haklısın canım en kısa zamanda tekrar ikna etme çalışmalarına başlıycam.söylediklerini bende okudum Allah razı olsun uyarıyorsun.başına gelmeyen anlamaz .Allah hepimize şifa versin. her geçen gün artıyor bu sayfaya yazan sayısı.

baharcım sen iyi zamanlarında okumuşsun yine.biz okurken daha az gelişmişti.insanlarını,havasını özlüyorum valla.okulun o eski hallerini görsen liseden bozmaydı ama mutluyduk yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…