canım ne yazıkki insan çevresinde herzaman kendi gibi birilerini bulamıyor...
çoğu kişi bizim gibi herşeyi düşünemiyor düşünmek istemiyor...
boşver diycem ama biliyorum sürekli aynı yerde olduğunuz için kolay değil...
ama düşünmemeye çalış onların ayıbı bu senin değil tatlım...
keşke zamanında başka bi yere çıksaydınız...
aynı yerde dip dibe olmak böyle kötü oluyor işte...
uzak olunca en azından arada gördüğün için bukadar rahatsız etmiyor yaptıkları...
ama üzme kendini nolur allaha havale et sen onları...
bizim derdimiz bize yetiyor zaten
bide onları düşünüp harap etme kendini
ya işte bak bizim derdimiz bize yetiyor ama benim bide sınav stresim var ve çok zor bi dönemdeyim üstelik eşimin durumunu bilen tek insanda eltim salaklık ettim çok moralim bozuktu söyledim maddi olarak çok zorladı düğün bizi herseyi eşim karsıladı kimseden destek görmedik hala düğün borcu ödüyoruz ben calışmayınca bari kira vermeyelim diye böyle bir hata yaptık çok pişmanım keşke yapmasaydık ama ne çare...manevi olarak çok yıpranıyoruz a çok ayrı maddi olarakta zor bi dönemden geciyoruz ve kaynanam durmadan kızına bilezikler altınlar depoluyo ama bir kurusu bile oğluna cok görüyo inan o kadar zorki ve kimsenin karsına cıkıp tek kırıcı kötü lafım olmadı olmazda kendimi tutarım hep ve sanırım sustuğum için üstüme geliyorlar ama allah büyük su sınavı kazanıp giderim inşallah o zaman birbirlerini yesinler
canım işte bazen şartlar bizim yapmayı istemediğimiz şeylere yöneltiyor...
üzme kendini allahın izniyle tedavinizi oluyorsunuz...
inş kocişin şifa bulacak...
sende çok düşünme yaptıklarını kendini derslerine ver...
hayırlısıyla inş bu sene atanırsan ozaman kurtulursunuz tüm sıkıntılarınızdan
sağol cnm allah razı olsun hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah rabbim yardımcımız olsun ne diyelim hayat işte bazen yıpranıyoruz ama bi umut diyoruz bi umut hala varsa umudumuz hersey yeniden yeseriyor bu sıkıntılarda gecer inş tekrar sağol hakkını helal et cnm görüşmek üzere
Selam bayanlar ben yeni üye oldum. 8 yıllık evliyim evliliğimin 4.yılında eşimin azolu olduğunu öğrendik,bukadar geç öğrenmemin sebebi eşimin korkularıyla yüzleşmek istemeyişiydi.ogün bu gündür daha doktor yüzü görmedik kendi gittiği doktor normal yoldan çocuğun olmaz demiş tedaviyle olur demiş ,eşim beni aradı ya çocuğumuz olmazsa ne yaparız dedi bende sesim titreyerek canın sağolsun biz şansımızı deneriz rabbim isterse olur dedim ve bu güne kadar o konuyu hemen hemen hiç konuşmadan 2012 yılına geldik.hedefimiz kredi ile aldığımız evin taksitlerinin bitmesiydi oda bitti artık yola çıkmanın zamanı geldi ama ben korkuyorum bunca yıl bir gün anne olucam diye hayal kurarak kendimi avuttum ,ya şimdi micro tese sonucunuda sperm bulunamazsa gerçi eşimin sperm durumu nasıl bilmiyoruz 1 kere test verdi azo çıktı birdaha yaptırmadı inşallah 1-2 tane vardır
ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
DENİZBULUT----------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ENFALL----------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
ESMA------------------------------------------
ESMA16---------------------------------------
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------
GELİNCİK-------------------------------------
GUNSLİNGER---------------------------------
HASRET---------------------------------------1 yasin 1 meryem
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HKMKDR--------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MAVİMENEKŞE--------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MELEK-----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER--------------------------
MİKRO----------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
OKNK------------------------------------------1 yasin 1 meryem
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------1 yasin
YEŞİL------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZAMBAK--------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 yasin 5 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
Selam bayanlar ben yeni üye oldum. 8 yıllık evliyim evliliğimin 4.yılında eşimin azolu olduğunu öğrendik,bukadar geç öğrenmemin sebebi eşimin korkularıyla yüzleşmek istemeyişiydi.ogün bu gündür daha doktor yüzü görmedik kendi gittiği doktor normal yoldan çocuğun olmaz demiş tedaviyle olur demiş ,eşim beni aradı ya çocuğumuz olmazsa ne yaparız dedi bende sesim titreyerek canın sağolsun biz şansımızı deneriz rabbim isterse olur dedim ve bu güne kadar o konuyu hemen hemen hiç konuşmadan 2012 yılına geldik.hedefimiz kredi ile aldığımız evin taksitlerinin bitmesiydi oda bitti artık yola çıkmanın zamanı geldi ama ben korkuyorum bunca yıl bir gün anne olucam diye hayal kurarak kendimi avuttum ,ya şimdi micro tese sonucunuda sperm bulunamazsa gerçi eşimin sperm durumu nasıl bilmiyoruz 1 kere test verdi azo çıktı birdaha yaptırmadı inşallah 1-2 tane vardır
hayırlı cumalar...cemreler düştü bizim topik de canlandınasılsınız bakalım.inş.hamiş haberlerimizi veririz tez zamanda. penceremle panjur arasına bir kumru yuva yaptı.minicik bir yumurta..şimdi üstünde yatıyor.arada bir bakıyorum perdeyi hafifce aralayıp.rahatsız etmekde istemiyorum hemen farkediyo.bende gözyaşlarımı tutamadım öylece dua ettim.sizede kendimede.Ey herşeye kaadir olan rabbim.şu kuşa verdiğin anneliği bizede nasip et.yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler.nasıl bir azoymuş bu.ben küçükken çocuklara yapılan bazı aşıların kısırlık yaptığını konuşurdu büyükler.doğrumu çıktı acaba.avrupadan gelen ne olduğu belli olmayan aşılar.birde zorla yaparlardı.
canım öğrendikten sonra 4 yıl beklemişsin Allah sabırını kuvvetlendirsin.bence hemen iyi bir merkezle görüşün belki sperm vardır az da olsa çıkarsa hemen dondurttun
senin eşin ovitrella kullanıyordu değilmi biz daha ilaca başlamadık ama pregnly iğnenin çıkmasını bekledik sağlık bakanlığından mail geldi geçen cuma çıkmış ama bir çok ilde araştırdık yinede bulamadık belki sizin ile gelmiştir araştır istersen .Pregnly iğnenin choragon diye eş değeri varmış eşim kaan hocaya mail attı kullanabilirmiyiz diye oda kullanabilirsin diye şimdi mail atmış eşim eczacıya varmı diye soracak inşallah o bari vardır.fiyatı internette ovitrellaya göre daha uygun bakalım hayırlısı selamlar
hayırlı cumalar...cemreler düştü bizim topik de canlandınasılsınız bakalım.inş.hamiş haberlerimizi veririz tez zamanda. penceremle panjur arasına bir kumru yuva yaptı.minicik bir yumurta..şimdi üstünde yatıyor.arada bir bakıyorum perdeyi hafifce aralayıp.rahatsız etmekde istemiyorum hemen farkediyo.bende gözyaşlarımı tutamadım öylece dua ettim.sizede kendimede.Ey herşeye kaadir olan rabbim.şu kuşa verdiğin anneliği bizede nasip et.yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler.nasıl bir azoymuş bu.ben küçükken çocuklara yapılan bazı aşıların kısırlık yaptığını konuşurdu büyükler.doğrumu çıktı acaba.avrupadan gelen ne olduğu belli olmayan aşılar.birde zorla yaparlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?