iyi akşamlar canlar
nasılsınız bakalım bugün
bende kocişi bekliyorum gecikti bugün biraz...
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tezz zamandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım ben cuma hastalanıp pazartesiye toparlandım bu defa şükür
normalde bukadar çabuk iyileşmezdim ben bile şaşırdım
kıskanç seniiii
yok canım ya ne kilosu tedaviye başlaman önce fazlalık olan 1-2 kiloyuda versem süper olacak
canım esma sen değil misin
sana okunuyor tabi...
sen listeye katıldıktan sonra diğer esma arkadaşımızın nickini tam olarak yazdım...
evet senden başka okunmayan 2 kişi kaldı...
onlarda tamamlanınca tekrar bi liste yapıcam ve tefriciyeye başlıycaz...
iyi akşamlar baharcığım ben iyiyim dün akşam misafirlerim vardı bayaa yorulmuştum bugün işten geldim yemek yedim yalan dünyayı izliyorum eşim geç gelecekmiş bende dinleniyorum seni n gibi yalnızım yani
Ben ortalığı karıştırmıyayım diye sordum cnm okuyan herkezden Allah razı olsun.. çok saolun Allahım inşallah dualarımızı kabul eder...
cemrem huhu nasılsın ?
aman maşallah diyelim.ya ben kilo falan vermiyorum almasam bunada duacıyım aslında spor falan hiç birşey yapmıyorum eşimde geç geliyor sıkıntıdan abur cubur yiyorum.ben nasıl kilo vericem bilmiyorum.bir lüxümüz yemek yemek diyorum sonra işin içinden çıkamıyorum eski günlerimi özledim sen azimlisin kiloda verirsin bebişte yaparsın
allah senden de razı olsun canım...
rabbim size bol bol spermler gösterir inş
iyim cnmmmmmmmmmm
seni sormalı
Ben aynı ne olsun senden aber 1453 e fetıhe gıttın mı
iyi olmana sevindim.bende aynı benim bıcırıklar annemlere gitti tekim şimdi.takılıyorum işte nihayet topiğimiz eskiye geri döndü.gitmedim canımcım kociş çok geç geliyor yaz kraasyonunu hazırlıyor.hafta sonuda çalışıyor bende tek gitmedim geçen haftasonu ablamlarla birde eltimle gidecektim çocukları max'a götürelim bizde 1453 e gideriz dedik ama max daha gelmemişti bizde bowling oynadık çocukla cinemaya gidilmiyor ama onlarda eteğimi bırakmıyorlar şimdi yoklar bakalım eşim pazar günü evde olursa gidicez
aaaa olmaz ki ama böyle azıcık gayret et tatlım
en azından abur cuburu kes o bile farkeder
valla ben azimliyim ama okul zamanı çok veremiyorum...
ama yaza kadar bikaç kilo verip daha da fit olmak istiyorum
hadi bakalım hep beraber diyete girelim kızlar
aaaa olmaz ki ama böyle azıcık gayret et tatlım
en azından abur cuburu kes o bile farkeder
valla ben azimliyim ama okul zamanı çok veremiyorum...
ama yaza kadar bikaç kilo verip daha da fit olmak istiyorum
hadi bakalım hep beraber diyete girelim kızlar
dogru cnm onlarsız ınsanın ıcıne sınmez
rahat rahat takıl bıcırıklar yokken nette gez
iyi akşamlar canım dinlen tabi tatlım haketmişsin...
bende acıktım bekliyorum kocişi...
normalde 7,30 gibi gelir bugün gecikti...
iyi bari beraberizde en azından canımız sıkılmaz
yeni tesleri nezaman yapacaksınız tatlım ??
geçen gün ablam eve gidicek kızı saklanmış ben eve gitmek istemiyorum diyor bende hadi git yarın gelirsin dedim.sen ne biçim teyzesin sen burda neşe içinde yaşarken beni evime gönderiyorsun benim annem senin gibi değil bize kızıyor yaramazlık yapınca demezmi.
bende varım diyete gircem bu aralar tedaviden dolayı kilo aldım iğneler kilo yapıyor malum bizim tedavi aşamalarını annemler ve kyvlidemler biliyor annem hergün arayıp aman fazla yeme ilerde kilo yapıyormuş diye moralimi bozuyor bu aralar iştahımda açık korkuyorum şişmanlıyacam diye.... bende çok değil ama polikistik over varmış doktorum öyle demişti şekeri tetikliyormuş inşallah iğnelerin bi zararı olmaz bu ara aklıma takılıyor kendimden korkar oldum zaten ruhen çöküntüdeyim bde hastalanma korkusu sardı beni...
ay ne güzel olur benim komşumda spora yazıldı çocuklarıda yüzmeye gidecekler benim kociş erken gelse bol bol spor yapardık burda ne güzel ormanlık yerlerde var eskiden hep spor yapardık şimdi işten garibim fırsat bulamıyor.ama ben sizinle birlikte diyete varım ne yapmamız gerekiyorsa uyarım tek sorun çok uyumam dün 12 de uyandımda söylemesi ayıp.söz öğretmenim ne derseniz yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?