Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar canlar
nasılsınız bakalım bugün
bende kocişi bekliyorum gecikti bugün biraz...

iyi akşamlar baharcığım ben iyiyim dün akşam misafirlerim vardı bayaa yorulmuştum bugün işten geldim yemek yedim yalan dünyayı izliyorum eşim geç gelecekmiş bende dinleniyorum seni n gibi yalnızım yani

aman maşallah diyelim.ya ben kilo falan vermiyorum almasam bunada duacıyım aslında spor falan hiç birşey yapmıyorum eşimde geç geliyor sıkıntıdan abur cubur yiyorum.ben nasıl kilo vericem bilmiyorum.bir lüxümüz yemek yemek diyorum sonra işin içinden çıkamıyorum eski günlerimi özledim sen azimlisin kiloda verirsin bebişte yaparsın

Ben ortalığı karıştırmıyayım diye sordum cnm okuyan herkezden Allah razı olsun.. çok saolun Allahım inşallah dualarımızı kabul eder...

iyi akşamlar canım dinlen tabi tatlım haketmişsin...
bende acıktım bekliyorum kocişi...
normalde 7,30 gibi gelir bugün gecikti...
iyi bari beraberizde en azından canımız sıkılmaz
yeni tesleri nezaman yapacaksınız tatlım ??

Ben ortalığı karıştırmıyayım diye sordum cnm okuyan herkezden Allah razı olsun.. çok saolun Allahım inşallah dualarımızı kabul eder...

allah senden de razı olsun canım...
rabbim size bol bol spermler gösterir inş

aaaa olmaz ki ama böyle azıcık gayret et tatlım
en azından abur cuburu kes o bile farkeder
valla ben azimliyim ama okul zamanı çok veremiyorum...
ama yaza kadar bikaç kilo verip daha da fit olmak istiyorum
hadi bakalım hep beraber diyete girelim kızlar

Son düzenleme:
iyim cnmmmmmmmmmm
seni sormalı
Ben aynı ne olsun senden aber 1453 e fetıhe gıttın mı

iyi olmana sevindim.bende aynı benim bıcırıklar annemlere gitti tekim şimdi.takılıyorum işte nihayet topiğimiz eskiye geri döndü.gitmedim canımcım kociş çok geç geliyor yaz kraasyonunu hazırlıyor.hafta sonuda çalışıyor bende tek gitmedim geçen haftasonu ablamlarla birde eltimle gidecektim çocukları max'a götürelim bizde 1453 e gideriz dedik ama max daha gelmemişti bizde bowling oynadık çocukla cinemaya gidilmiyor ama onlarda eteğimi bırakmıyorlar şimdi yoklar bakalım eşim pazar günü evde olursa gidicez

dogru cnm onlarsız ınsanın ıcıne sınmez
rahat rahat takıl bıcırıklar yokken nette gez

ay ne güzel olur benim komşumda spora yazıldı çocuklarıda yüzmeye gidecekler benim kociş erken gelse bol bol spor yapardık burda ne güzel ormanlık yerlerde var eskiden hep spor yapardık şimdi işten garibim fırsat bulamıyor.ama ben sizinle birlikte diyete varım ne yapmamız gerekiyorsa uyarım tek sorun çok uyumam dün 12 de uyandımda söylemesi ayıp.söz öğretmenim ne derseniz yapıcam

bende varım diyete gircem bu aralar tedaviden dolayı kilo aldım iğneler kilo yapıyor malum bizim tedavi aşamalarını annemler ve kyvlidemler biliyor annem hergün arayıp aman fazla yeme ilerde kilo yapıyormuş diye moralimi bozuyor bu aralar iştahımda açık korkuyorum şişmanlıyacam diye.... bende çok değil ama polikistik over varmış doktorum öyle demişti şekeri tetikliyormuş inşallah iğnelerin bi zararı olmaz bu ara aklıma takılıyor kendimden korkar oldum zaten ruhen çöküntüdeyim bde hastalanma korkusu sardı beni...

dogru cnm onlarsız ınsanın ıcıne sınmez
rahat rahat takıl bıcırıklar yokken nette gez

geçen gün ablam eve gidicek kızı saklanmış ben eve gitmek istemiyorum diyor bende hadi git yarın gelirsin dedim.sen ne biçim teyzesin sen burda neşe içinde yaşarken beni evime gönderiyorsun benim annem senin gibi değil bize kızıyor yaramazlık yapınca demezmi.

valla cnm şubatın 27 sinde iğnelere başladık bugün 7.iğneyi vurunacak eşim 8 iğne dedi 1 ay olana kadar haftada 2 sefer kullansın dedi salı günü 8.iğneden sonra tekrar görüşeceğim kaan beyle yaptırın derse yaptıracağız bakalım tam olarak bilmiyorum yani 1 ay dolmadı henüz siz neler yapıyorsunuz kullandığınız bişeyler varmı hakkımızda hayırlısı bakalım yaa yapacak bişi yok....

vay seni bucur vayyyy nelerde biliyolar ya
eee anne teyze bir olurmu bide sana duygu sömürüsü yapıyor bak sen

canım senin eşinde hareketsiz sperm çıkışı vardı sanırım siz genetik testlerinizi yaptırmışmıydınız.

canım istesek veririz niye veremeyelim...
valla flzask diyete başladı 2,5 kilo falan verdi...
yeşilde diyette yanlış değilsem...
fazlalıklar gitse çok iyi olur...
dediğim gibi benim çok değil zaten en fazla 3 kilo fazlam var...
onuda kassam veririm ama okul zamanı kısamıyorum...
ama ekmeği kesmeye karar verdim...
bu konuda bilgili olan biri bizi yönlendirsin bizde ardından gidelim kızlar

arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde eşim azolu sizleri 6 aydır takip ediyorum . sizlerden duyduğum kadarıyla kkan aydos ta tedaviye başladık.ama ondan önce ibrahim saraçoğlunu arayıp ondan kür istedik ve onun kürlerine 6 aydır devam ediyoruz kaan hocanın verdigi igne ve ilacıda kullanıyoruz .acaba aranızda saraçoglunun kürlerini uygulayan var mı diye merak ediyorum sonuç alan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…