canım bak en başından syleyeyim ama...
tüm liste her defasında eşit bölünecek ve herkese okuyacaksınız...
birine okuyup birine okumamak yok...
zaten öyle bi durumda listeyi hemen yeniliyecem...
sonuçta ilk surelerde allahın izniyle hepimizin duası birbirimize geçti...
şimdide sadece düzenli okuyacak arkadaşlarla yürütecez...
eğer bana uygun diyorsa tabi ki katılabilirsin canım
tamam baharcım ben katılmak istiyorum sizde isterseniz...???
canım tabiki katılmanı isteriz...
ama biliyorsun diğer sure olayında başımıza gelenlerden sonra şimdi en baştan herşeyi konuşmak istiyorum...
sakın bana darılmayın...
hadi bakalım şimdiden listemiz oluşmaya başladı
Dua listesinin sonuna bu duayı ekleyelim mi? baharcım özel durumlarda ( regl ) alıp sonradan mı okuyacağız ?
HZ.PEYGAMBERİMİZ MUHAMMED(SAV)İN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE,OKUDUGUMUZ SALAVATI SERIFELERIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE,BÜTÜN PEYGAMBERLERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE,VELİ KULLARININ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE,İSMİ AZAMIN,ESMA’ÜL HÜSNA’NIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE,KURAN-I KERİM’İN HÜRMETİNE,NİHAYETSİZ SONSUZ GÜCÜN KUDRETİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE,BİZE DUYDUGUN MERHAMETİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE YÜCE RABBIM GÖNLÜMÜZDEKİ BÜTÜN DUALARI,NİYETLERI KABUL ETSİN İNSALLAHH..AMİN..
canım yanlış anlama ama kendi dediğin gibi fırsat buldukça alabiliyorsun...
biz bundan sonra düzenli okuayacak arkadaşlarla devam edicez...
sadece o arkadaşlarla yeni bi liste yapıcaz ve herkes herkese okuyacak...
yani birine aldın diğerine almadın olmayacak...
eğer bunu yapabileceğine inanıyorsan tabi ki katılabilirsin
anlıyorum baharcım sorun degl ben son bir ay okumaya başladım ve başlarkende demiştim illa bana okunsun diye dgl dualarımı arkadaşlarım içinde okumak için listeye eklemeni rica etmiştim.ben herkese okuyamadım geç başladıgım için yine de bana okuyan bütün kardeşlerimden allah razı olsun tedavi aşamasında oldugum için bursaya gidip geliyorum o yüzden hergün nette olamıyorum ben engel olmak istemem bana okuyarak hakkı geçen herkesten allah razı olsun haklarını helal etsinler.
tamam baharcım ben katılmak istiyorum sizde isterseniz...???[/QUOTE
baharcım bende yazılanları okudum inşaallah rabbim dualarımızı kabul etsin sonradan katılarak herkese okuyamasamda yaptığım bütün hususi dualara o LİSTEDEKİ HERKESİ KATTIM RABBİM KABUL ETSİN...
YANLIZ ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİM BEKİ BİLİYOSUNUZDUR BU HUSUSİYETİ AMA...
BU SALATI TEFRİCİYE ÇOK DİKKATLE OKUNMASI GEREKEN VE ÇOK ETKİLİ BİR SALEVATI ŞERİFEDİR BEN BU KONUDA ARAŞTIRMA YAPMIÇTIM
ONUN İÇİN OKUY
ANIN TAM MANASIYLA KALBEN YÖNELİP BAŞINDA VE SONUNDA "mesela 100tane okucaksa bir başında birde sonunda""1 FATİHA 3 İHLAS OKUYUP PEYGAMBERİMİZE HEDİYE EDİP HİÇKONUŞMADAN
OKUMASI GEREKİYOEĞER METNE UYGUN OLMAZ HAREKE VE HARF HATASI OLURSA SAYGISIZLIK OLABİLİR
BİLGİLWERİNİZE ARZ EDERİMM...:44::44::44:
anlıyorum baharcım sorun degl ben son bir ay okumaya başladım ve başlarkende demiştim illa bana okunsun diye dgl dualarımı arkadaşlarım içinde okumak için listeye eklemeni rica etmiştim.ben herkese okuyamadım geç başladıgım için yine de bana okuyan bütün kardeşlerimden allah razı olsun tedavi aşamasında oldugum için bursaya gidip geliyorum o yüzden hergün nette olamıyorum ben engel olmak istemem bana okuyarak hakkı geçen herkesten allah razı olsun haklarını helal etsinler.
baharcım bende yazılanları okudum inşaallah rabbim dualarımızı kabul etsin sonradan katılarak herkese okuyamasamda yaptığım bütün hususi dualara o LİSTEDEKİ HERKESİ KATTIM RABBİM KABUL ETSİN...
BU SALATI TEFRİCİYE ÇOK DİKKATLE OKUNMASI GEREKEN VE ÇOK ETKİLİ BİR SALEVATI ŞERİFEDİR BEN BU KONUDA ARAŞTIRMA YAPMIÇTIM
ONUN İÇİN OKUY
ANIN TAM MANASIYLA KALBEN YÖNELİP BAŞINDA VE SONUNDA "mesela 100tane okucaksa bir başında birde sonunda""1 FATİHA 3 İHLAS OKUYUP PEYGAMBERİMİZE HEDİYE EDİP HİÇKONUŞMADAN
OKUMASI GEREKİYOEĞER METNE UYGUN OLMAZ HAREKE VE HARF HATASI OLURSA SAYGISIZLIK OLABİLİR
tamam baharcım ben katılmak istiyorum sizde isterseniz...???[/QUOTE
ONUN İÇİN OKUY
ben ezbere biliyorum... duaya başlarken okunacak arkadaşa niyet edip başlıyacağız ismini söyleyip değilmi ??? inşallah ALLAHIM dualarımızı kabul eder...
eveeeet kızlar bugün spermiyoğram sonucumuzu aldık gene sıfır moralim bozuldu da ama yapcak bişeyde yok kocaelinden alınan macunun sonunda da olmadı tek farkı hormonları baya düzeldi okadar ama sperm yok
şimdi kızlar tefriciye için başlanıyormuş yeni sistemde güzel olmuş bu listeyi aradım ama bulamadım ben varmıyım yoksam benide ekleyin:13: ne zaman başlanıcak
eveeeet kızlar bugün spermiyoğram sonucumuzu aldık gene sıfır moralim bozuldu da ama yapcak bişeyde yok kocaelinden alınan macunun sonunda da olmadı tek farkı hormonları baya düzeldi okadar ama sperm yok
şimdi kızlar tefriciye için başlanıyormuş yeni sistemde güzel olmuş bu listeyi aradım ama bulamadım ben varmıyım yoksam benide ekleyin:13: ne zaman başlanıcak
tamam ozaman ekle benide anladığım kadarıyla gelen sayısına eşit olarak bölüncek ve hergün okuncak süpermiş okuyalımda şifa olsun inşallahzamancım üzüldüm bugün 2. olumsuz haberimizi aldık :26:
rabbim hakkınızda hayırlısını versin inş...
bu son değil ummadığınız bi anda güldürecek belkide rabbim yüzünüzü...
canım daha liste tamamlanmadı...
sürekli okuyacak arkadaşlarla devam edicez...
sen bana uyar diyorsan katılabilirsin tabi...
2-3 gün diğer arkadaşlarında girmesini bekler listenin son haliyle başlarız hayırlısıyla
canım çok üzüldüm inşallah o spermler birgün çıkacak ve yüzün gülecek seninde.buarada hormonlar düzelmiş demişsin inşallah bu da bir vesiledir belki yakın bir süreçte üretim başlayacaktır bellimi olur
tamam ozaman ekle benide anladığım kadarıyla gelen sayısına eşit olarak bölüncek ve hergün okuncak süpermiş okuyalımda şifa olsun inşallah
bugünün ilk olumsuz haberi neydi merak ettim
ne bilim bacım ya canım burnma çıktı gene bugün umutu aradım yok size gönderemeyiz falan sonra embriyoloğ aradı falan derken dedim hehalde bişeyler çıktı ne bu gizlilik politikası diye düşünürken sonunda herifim geldi baktık sıfır sıfır sıfır dedim bunun içinmiydi tüm bu tan tana moralim bozuk hormonlar kaan hocadaykende düzelmişti mtesede gene sıfırı çekmiştik galiba benim çocugum hiç olmıcak ah birde kabullene bilsem gene başım tutdu nasıl agrıyor
tamam ozaman ekle benide anladığım kadarıyla gelen sayısına eşit olarak bölüncek ve hergün okuncak süpermiş okuyalımda şifa olsun inşallah
bugünün ilk olumsuz haberi neydi merak ettim
ne bilim bacım ya canım burnma çıktı gene bugün umutu aradım yok size gönderemeyiz falan sonra embriyoloğ aradı falan derken dedim hehalde bişeyler çıktı ne bu gizlilik politikası diye düşünürken sonunda herifim geldi baktık sıfır sıfır sıfır dedim bunun içinmiydi tüm bu tan tana moralim bozuk hormonlar kaan hocadaykende düzelmişti mtesede gene sıfırı çekmiştik galiba benim çocugum hiç olmıcak ah birde kabullene bilsem gene başım tutdu nasıl agrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?