Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tamam baharcım ben katılmak istiyorum sizde isterseniz...???

tamam baharcım ben katılmak istiyorum sizde isterseniz...???

canım tabiki katılmanı isteriz...
ama biliyorsun diğer sure olayında başımıza gelenlerden sonra şimdi en baştan herşeyi konuşmak istiyorum...
sakın bana darılmayın...
hadi bakalım şimdiden listemiz oluşmaya başladı

Dua listesinin sonuna bu duayı ekleyelim mi? baharcım özel durumlarda ( regl ) alıp sonradan mı okuyacağız ?

HZ.PEYGAMBERİMİZ MUHAMMED(SAV)İN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE,OKUDUGUMUZ SALAVATI SERIFELERIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE,BÜTÜN PEYGAMBERLERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE,VELİ KULLARININ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE,İSMİ AZAMIN,ESMA’ÜL HÜSNA’NIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE,KURAN-I KERİM’İN HÜRMETİNE,NİHAYETSİZ SONSUZ GÜCÜN KUDRETİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE,BİZE DUYDUGUN MERHAMETİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE YÜCE RABBIM GÖNLÜMÜZDEKİ BÜTÜN DUALARI,NİYETLERI KABUL ETSİN İNSALLAHH..AMİN..

yok baharcım niye darılayım baştan herşeyi söylemek en doğrusu inşallah dualarımız kabur olur.baştan katılacağım için çok mutluyum..

canım tefriciyeyi her durumda okuyabiliyorsun...
regliyken bile bende kızlardan öğrenmiştim...
buda bizim için hiç bi engel olmadığı anlamına geliyor...
ayrıca dua çok güzelmiş ekliycem sonuna canım çok teşekkürler

anlıyorum baharcım sorun degl ben son bir ay okumaya başladım ve başlarkende demiştim illa bana okunsun diye dgl dualarımı arkadaşlarım içinde okumak için listeye eklemeni rica etmiştim.ben herkese okuyamadım geç başladıgım için yine de bana okuyan bütün kardeşlerimden allah razı olsun tedavi aşamasında oldugum için bursaya gidip geliyorum o yüzden hergün nette olamıyorum ben engel olmak istemem bana okuyarak hakkı geçen herkesten allah razı olsun haklarını helal etsinler.

senden de Allah razı olsun sende hakkını helal et canım

canım sana ozaman da dediğim gibi kim arkadaşı için 1 sure daha okusa ona okuduk hepimiz...
senin içinde okuduk allah kabul etsin...
zaten hergün nette olmana gerek yok...
diyelim ki bugün bi arkadaş için okumaya başladık...
çarşamba akşama kadar süremiz var...
2 gün içerisinde topiğe girip okudum diye yazman yeterli...
sen yinede bi düşün sana sorun olmayacaksa katılırsın...

eveeeet kızlar bugün spermiyoğram sonucumuzu aldık gene sıfır moralim bozuldu da ama yapcak bişeyde yok kocaelinden alınan macunun sonunda da olmadı tek farkı hormonları baya düzeldi okadar ama sperm yok
şimdi kızlar tefriciye için başlanıyormuş yeni sistemde güzel olmuş bu listeyi aradım ama bulamadım ben varmıyım yoksam benide ekleyin:13: ne zaman başlanıcak

saol canım biliyordum yazdıklarını ama zaten bilmediklerimizi paylaşarak götürücez bu işi...
ayrıntıları ozaman konuşuruz...
hepimiz iyi niyetle başlıycaz dualarım...
hatamız olursada rabbim affetsin inş...

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm inşallah o spermler birgün çıkacak ve yüzün gülecek seninde.buarada hormonlar düzelmiş demişsin inşallah bu da bir vesiledir belki yakın bir süreçte üretim başlayacaktır bellimi olur

zamancım üzüldüm bugün 2. olumsuz haberimizi aldık :26:
rabbim hakkınızda hayırlısını versin inş...
bu son değil ummadığınız bi anda güldürecek belkide rabbim yüzünüzü...
canım daha liste tamamlanmadı...
sürekli okuyacak arkadaşlarla devam edicez...
sen bana uyar diyorsan katılabilirsin tabi...
2-3 gün diğer arkadaşlarında girmesini bekler listenin son haliyle başlarız hayırlısıyla

komşumm bozma moralini inş
bidahakine çıkarr umudunu kaybetmee hiç bi zaman

tamam ozaman ekle benide anladığım kadarıyla gelen sayısına eşit olarak bölüncek ve hergün okuncak süpermiş okuyalımda şifa olsun inşallah
bugünün ilk olumsuz haberi neydi merak ettim

ne bilim bacım ya canım burnma çıktı gene bugün umutu aradım yok size gönderemeyiz falan sonra embriyoloğ aradı falan derken dedim hehalde bişeyler çıktı ne bu gizlilik politikası diye düşünürken sonunda herifim geldi baktık sıfır sıfır sıfır dedim bunun içinmiydi tüm bu tan tana moralim bozuk hormonlar kaan hocadaykende düzelmişti mtesede gene sıfırı çekmiştik galiba benim çocugum hiç olmıcak ah birde kabullene bilsem gene başım tutdu nasıl agrıyor

bu kadar umutsuz olmayım inşaallah sizinde çocuğunuz olcak umudunuzu yitirmeyin.. herşeyde vardır bir hayır..Allah yardımcınız olsun.

canım İnşaallah spermde çıkar.bak hormonlar düzene girmiş devamıda gelecektir.üzülme diyemem, hayal kırıklığının ne olduğunu en iyi bizler biliyoruz ama gece olup yattığında sil bütün olumsuzlukları.hepsi bugün yaşansın ve bitsin. düzelen hormonların sperme dönüşmesini ve güzel haber vereceğin günü bekleyelim hep birlikte.

canım yaa bende çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah herşey daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…