Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
baharcigim ben cikiyorum esim gelecek kendine iyi bak
destegin icin cok sagol

evet dualar bitmiş okuyan herkesten Allah razı olsun kupada benimde ismim varmış sevindim baharcım
ne de olsa yapılan dualar aynı sorun için inşallah Rabbim dualarımızla azospermi yenmemizi nasip eder.

baharcım listede beni de unutma sakın bu dua listesinde de yer almak istiyorum elimden geleni yaparım Allahın izniyle

baharcigim hemen burda ayni gunde vermezler sonucu 2 hafta bekledik
iyice incelemis olmalari lazaim.....

canım hakkınızda hayırlısı olsun belki içerde üretim başlamıştır Rabbimden umut kesilmez inşallah teste göremediğiniz spermler en yakın zamanda çıkar ve kendiliğinden hamile kalırsın bu olmayan birşey değil biliyorsun.hatta istiyoeumbebğimin eşindede ameliyatta çıkmayan sperm Allah'ın izniyle sperm tesinde çıktı inşallah Rabbim seninde yüzünü güldürsün

aynen öyle tatlım yıkama işinden nefret ediyorum zaten
bi ıspanak için 1 saat uğralıyoruz...
ama çok da seviyorum yemesini uğraşıyorum işte el mahkum
iyi etmişsin bitanem keyfini çıkar sende rahat rahat bekle kocişini

baharcığım bende kupayı almışım çok sevindim inşallah Rabbimde kabul etmiştir .hepimiz bebişlerimize kavuşuruz maşallah hiç üşenmeden hesalamışsın kimin ne kadar okuduğunu Allah razı olsun çok emeğin geçti Rabbim önüne getirsin

kızlar ben tembel işi yıkanmışını alıyorum bir iki kerede ben yıkıyorum oh ne güzel artık ıspanak yapmaktan üşenmiyorum

sen o kupayı sonuna kadar hakettin canım benim
dua listesine sonradan girmene rağmen okadar fazla okudun allah razı olsun...
demekki istenince oluyormuş
canım tabi varsın yeni listede...
sizin sürekli okumaya devam edeceğinize eminim...

bende severimm ıspanağııı
evt cnmm bekliyorum bizimkini
gelir 45 dk yaa
topikte kalabalık yavaş yavaş listemiz belirlenirr artıkk

ayyy canım benim utandırma şimdi beni inşallah hepimiz için bu dualar şifa olur

------------ 2 kere olmuş

Son düzenleme:

cnm başlyalım ben katılmak istiyorum kabul ederseniz ben geç katıldım eşit dağıtılması daha iyi özveride bulunan duaları tamamlayan arkadaşlardan allah razı olsun dualarını kabul etsin inşaallah... elimden ne gelirse fazlasıyla yapmaya gayret göstereceğim inşallah dualarımız kabul olur..

aldın tabi canım emeklerin sayesinde alah senden de razı olsun...
canım belki bazı arkadaşlar listeyi paylaştım diye bana bozulacak...
ama herkes grsün işte sonuçta saklanacak bişey değil bu...
hepimiz allah rızası için okuduk...
ama bu işi yüklenip götüren arkadaşlarıda tebrik etmesem olmazdı...
içlerinde ben de olmuş olsamda

kızlar ben tembel işi yıkanmışını alıyorum bir iki kerede ben yıkıyorum oh ne güzel artık ıspanak yapmaktan üşenmiyorum

seninki iyiymiş canım benim yıka yıka canım çıkıyor valla

bende severimm ıspanağııı
evt cnmm bekliyorum bizimkini
gelir 45 dk yaa
topikte kalabalık yavaş yavaş listemiz belirlenirr artıkk

evet canım toplanmaya başladık
herkesin girmesi bikaç günü alır...
ozamana listemiz tamamen şekillenir başlarız hayırlısıyla

ayyy canım benim utandırma şimdi beni inşallah hepimiz için bu dualar şifa olur

niye utanıyorsun bitanem...
allah rızası için arkadaşlarına şifa olması niyetiyle onca sure okudun dua ettin...
listeyi görüyorsun senin utanman değil verdiğin emekler guru duyman gerekiyor...

evet canım sende 1. olmuşsun sanada bu yakışırdı.ben bazen bilerek almıyordum farklı kişiler okusun diye ne bileyim belki benim duam kabul olmaz bir başkasının kabul olur farklı kişilerde okusun diye düşünüyordum.
canım ya ben zaten ıspanak fazla yapmıyordum senede 2 yada 3 kere falanama şimdi sebze yemeği yapma zorunluluğum olduğu için bende kolaya kaçıyorum

canım bak en başından syleyeyim ama...
tüm liste her defasında eşit bölünecek ve herkese okuyacaksınız...
birine okuyup birine okumamak yok...
zaten öyle bi durumda listeyi hemen yeniliyecem...
sonuçta ilk surelerde allahın izniyle hepimizin duası birbirimize geçti...
şimdide sadece düzenli okuyacak arkadaşlarla yürütecez...
eğer bana uygun diyorsa tabi ki katılabilirsin canım

kızlar onca uğraş ve çaba sonrasında, bu kişi artık uğramıyor demeden ,herkes için büyük özveriyi göstererek listeyi tamamladınız.Allah kabul etsin dualarınızı.Sizleri uzun süredir takip etmeme rağmen, dualara başladığınız döneme sonradan katılmak istemedim.liste ilerlemişti ve ben herkes için okumamış olacaktım.bunun arkadaşlara haksızlık olacağını düşündüm.Şimdi yeni listeye bende katılmak istiyorum.Baharcım çok güzel bir öneri sunmuş tekrar teşekkür ediyorum.

saol canım ben içimden gelerek yaptım hepsini...
allah kabul eder inş...
canım sen ssevmiyorsun ya onun için...
ben seviyorum ama hazırlaması ölüm işte...

tamam canım diğer arkadaşlara dediğim gibi sürekli okuyacaz...
kimseyide zorlamamış olucaz...
bi kişinin tefriciyelerini 2 güne yayıcaz...
rahat bi şekilde götüreceğimize inanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…