canım madem sperminiz var neden tüp bebek yaptırmıyosunuz keşke bizde senin dediğin gibi sayılı olsada tüp bebek yaptırsak zafer bey bizede umut verdi inslh olur seenin bilgin varmı bizim gibi olupta bebek sahibi olan varmı çok üzülüyorum ALLAH a sığındım......
kızlar kaan hoca cevap yazmış
Sn. H. E. Ovitrelle iğnelerden pazartesi-perşembe olarak devam edin. Sabahları da 1 tane Klomen tablet alın. 1 ay sonra yeniden hormonlara bakalım.
Dr. KAan AYDOS
HORMONLAR BU AY ÇOK DÜŞÜKTÜ HİÇ BİR AÇIKLAMA YAPMADAN 6.AY TEDAVİDE DE OVİTRELLE KULLANMAMIZI İSTİYOR
EŞİMİN DEĞERLERİ BU AY ÇOK DÜŞMÜŞ ACABA İĞNELERDEN Mİ OLDU YOKSA BU GÜNLERDE YORGUN SİTRESLİ O YÜZDENMİ OLDU ANLAYAMADIM
OOFFF HİÇ BİŞEYDE YAZMAMIŞ(
HAYIRLISI BAKALIM...
Allah iyilik versin canım sizin tedavi ne aşamada testten sonra tedavinize devam ediyormusunuz.biz bu sıralar tamamen herşeyi kestik sebebini bende bilmiyorum ama durgunlaştık birden eskiden eşim ilaç içmeyince birde sigara içince sinir oluyordum şimdi hiç umursamıyorum inşallah pişman olmam ama nedense artık ota ilaca güvenmiyorum en büyük ilaç KURAN okumak diye düşünüyorum inşallah bizim için şifa olacak herşey Rabbimin izniyle bizleri bulur
kızlar ben çoooook şanslıyım eşim futbolu hiç sevmiyor babamla kardeşim haftanın yedi günü seyreder dünyadaki tüm maçları hep dua ettim futbol sevmesim diye rabbime şükürler olsun
canım sen şimdi namazını kıl aynı listenin altında yazıldığı gibi
inş canım rabbim gstersin en kısa zamanda inş
benim eşimde hiç maç izlemez o konuda çok şanslıyım
canlarım dualarım tamamlanmış allah hepinizden razı olsun
baharım hakkını helal et canım cok yoruldun
canim tedavi devam esim sadece proxeed plus iciyor ..son noktaya gelmis gibi hissediyorum canim artik ne kullanacagimizi bilemiyorum
kaan hocaya kalirsa 3 tese bizde istemiyoruz....neler yapa biliriz herseyi kullandik hic birsey aklima gelmiyor
rabbim hepimizin esleri sifa versin ...biz de yavas yavas herseyi kesecek gibiyiz cirpindikca batiyoruz sanki cok zoruma gidiyor artik
iyi akşamlar canları nasılsınız
ben adet olmayı bekliyorum tedaviye başlıyacam oda bekleyince gelmiyo
aruna nın ismini özelden atabilirmisiniz tefriciye ye başlayım
ciceğim sendemi yavaş yavaş benim tarafa geçiyorsun inan bu taraf sabırla acıyı yaşamaktan başka bişey değil umudunu yitirme
hayırlı aksamlar kızlar
bahar cnm gene karısmıs ortalık allh sana sabır versın yaaaaaaa
cnm banada arunanın ısmını yazarsan sevınırım tatlım
allah kabul etsin bitanem...
helal olsun canım ne demek
inş budefa bebişine kavuşacaksın tatlım
ben şimdi göndericem özelden canım
arkadaşlar teşekkür edrim tavsiyeleriniz için eşim çocukken kabakulak geçirmiş şimdi hormonları yüksek çıkıyor ibrahim saraçoğlunda bir dönem tedavi gördü ondan sonra 3 milyon bulundu sonra bırakınca tekrar geri gitti şimdi üroloğ dr görünce onlarla irtibata geçeceğim herkese geçmiş olsun rabbim hepimize inş anne olmayı evletlarımızı büyütmeyi eşlerimizle birlikte nasip eder
vemax,klomen,ligone ismli ilaçları verdi doktorumuz.inşlh iyi gelir.medicana istanbulda doktorumuz.
tamam canım bekliyorum
bugün 32 gün oldu adet olalı normalde 30 u hiç geçmedi bilmiyorum
eğer sabaha kadar hastalanmazsan yarın iğne almak için dr. gidecektim test yaptırırım
ama çok düşük bir ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?