- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
çok doğru söylüyorsun zaten KURAN-I KERİM okuyup dua eddikçe drlarında otun çöpünde faydasını görmeye sebrb oluyor işte inşallah sper çıkarda kucağın dolar şöyle üçüz üçüz
eşime yazdıklarını dedim ve şok oldum az önce eşimin küçükken kabakulak geçirdiğini ögrendim ve benim kocam bunun azo yapabileceğini bilmiyormuş ya bizde nasıl bir şans var hem inmemiş testis hem kabakulak çifte kavrulmuş bu olsa gerek demek ondan okadar tedaviye ota çöpe ondan cevap vermiyor çok moralim bozuldu şoklardayım
ben coktandir senin taraftayim canim....sabir canim sabir insallah bizde gülecez bir gün inaniyorum ben buna
insallah kurtulacagiz bizde bu sIkINtilardan
hayırlı olsun inşallah hamiş olursun kusurabakmada unutuyorum sizin azo sebebi neydi birde nasıl tedavi oldunuz
eşime yazdıklarını dedim ve şok oldum az önce eşimin küçükken kabakulak geçirdiğini ögrendim ve benim kocam bunun azo yapabileceğini bilmiyormuş ya bizde nasıl bir şans var hem inmemiş testis hem kabakulak çifte kavrulmuş bu olsa gerek demek ondan okadar tedaviye ota çöpe ondan cevap vermiyor çok moralim bozuldu şoklardayım
canim tedavi devam esim sadece proxeed plus iciyor ..son noktaya gelmis gibi hissediyorum canim artik ne kullanacagimizi bilemiyorum
kaan hocaya kalirsa 3 tese bizde istemiyoruz....neler yapa biliriz herseyi kullandik hic birsey aklima gelmiyor
rabbim hepimizin esleri sifa versin ...biz de yavas yavas herseyi kesecek gibiyiz cirpindikca batiyoruz sanki cok zoruma gidiyor artik
amin canım rabbim benim için ne isterse sanada aynını varsin inşallah.canım kabakulak hastalığı herkes geçiriyor ama testis orşitlenmesi olursa zararlı bizim doktorlarda ondan diyorlardı ergenlikte geçirilen hali tehlikeliymiş ama sonradan öğrendikki genetik problemmiş eşimin azo sebebi
canım o hiç belli olmaz
bakarsın bebişin tedviye gerek kalmadan şuan seninledir
inş öyledir canım öyle değilse bile bu defa tedavi sonucunda kavuşacaksın bebişine
amin canım rabbim benim için ne isterse sanada aynını varsin inşallah.canım kabakulak hastalığı herkes geçiriyor ama testis orşitlenmesi olursa zararlı bizim doktorlarda ondan diyorlardı ergenlikte geçirilen hali tehlikeliymiş ama sonradan öğrendikki genetik problemmiş eşimin azo sebebi
kizlar benim esim kabakulak yada atesli bir hastalik gecirmemis.hayatinda sigara alkol almamis biri. sadece gec inmis testisler, o kadar ameliyat oldu yine sifir,yine sifir.nasip kismet meselesi ben artik öyle düsünüyorum. dilerim nasibimizde cifter cifter evlatlar vardir.
kaç yaşında indiriliyor
kendiliginden iniyor . ameliyat filan olmamis hic.
ya bacım şok oldum herifim 11 yaşında kabakulak geçirmiş hemde 1.5 ay yatmış ya ne kader varmış çok üzgünüm şu an
canım bence tese değilde eşin ara sıra test yaptırsa belki arda sırada çıkış oluyordur ama görünmemiştir hiç zamanı gelmemiştir.sen güzel canını hiç sıkma inşallah rabbim yüzünü güldürecek
canlarım hepinize iyi geceler öptüm hepinizi
o nasıl oluyor peki inmediğini nasıl anlıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?