Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amin canım rabbim benim için ne isterse sanada aynını varsin inşallah.canım kabakulak hastalığı herkes geçiriyor ama testis orşitlenmesi olursa zararlı bizim doktorlarda ondan diyorlardı ergenlikte geçirilen hali tehlikeliymiş ama sonradan öğrendikki genetik problemmiş eşimin azo sebebi

ben coktandir senin taraftayim canim....sabir canim sabir insallah bizde gülecez bir gün inaniyorum ben buna
insallah kurtulacagiz bizde bu sIkINtilardan

ya bacım şok oldum herifim 11 yaşında kabakulak geçirmiş hemde 1.5 ay yatmış ya ne kader varmış çok üzgünüm şu an

hayırlı olsun inşallah hamiş olursun kusurabakmada unutuyorum sizin azo sebebi neydi birde nasıl tedavi oldunuz

canım olurmu hiç ne kusuru bende unutuyorum bazen
canım bizim sebep belli değil biz kaan hoca nın sudafed ve endol u kullandık ve çıkış oldu ilk olarak 200 bin ama harekatsiz sonradan 2 milyonu bulduk ve ileri düzey hareketliler donduruldu ilaçların yanında biktisel tedavi ve havuç suyu falan kullandık hiç aksatmadan
hayırlısı bakalım şimdide 3 tane dondurulmuş embriyom var 2 tane trasfer yapılacak bende adet olmayı bekliyorum tedavi için oda gelmiyo

canım boşuna üzme kendini...
her çocuk küçükken kabakulak geçiriyor hepsi azo mu oluyor ??
çok ciddi şekilde kabakulak geçirenlerde azoya sebep olabiliyormuş...
onda da zaten hastaneye gidilmesini gerektirecek kadar ağır durumlarda...

Son düzenleme:

canım bence tese değilde eşin ara sıra test yaptırsa belki arda sırada çıkış oluyordur ama görünmemiştir hiç zamanı gelmemiştir.sen güzel canını hiç sıkma inşallah rabbim yüzünü güldürecek

kizlar benim esim kabakulak yada atesli bir hastalik gecirmemis.hayatinda sigara alkol almamis biri. sadece gec inmis testisler, o kadar ameliyat oldu yine sifir,yine sifir.nasip kismet meselesi ben artik öyle düsünüyorum. dilerim nasibimizde cifter cifter evlatlar vardir.

canım o hiç belli olmaz
bakarsın bebişin tedviye gerek kalmadan şuan seninledir
inş öyledir canım öyle değilse bile bu defa tedavi sonucunda kavuşacaksın bebişine

canım ne güzel olur biliyomusun ama stresten olabilir gelsin diye bekliyorum ya inş. bakalım
eğer öyleyse canların sizin dualarınız sayesindedir
zaten tedavi için ya hastandığıma sevineceğim yani ilk defa

bacım zaten herifim bu kabakulak hastalığına yakalanınca 1.5 ay yatıyor ve ondan sonra inmemiş testis ameliyatlarını oluyor yani zaten yorbaya inmeyen testisler kabakulakla tetikliyor ve tamemen yukarı çıkıyor ondan sonra işte klasik ameliyatları oluyor

kızlar herkese geçmiş olsun benim eşim çocukken kabakulak geçirmiş ve hormonlar yüksek inş bir sonuç alırız hepimiz rabbim isteyen herkese bebeklerimizi anne olmayı nasip etsin aminnn

kaç yaşında indiriliyor

biz bir kaç yıl önce çapada genetik test yaptırdık çok şükür genetik değilmiş dr öyle söyledi ne bileyim kardeşim anneleri çocuklarına iyi bakmamışlar sonrada böyle oluyor işte rabbim yardım etsin hepimize

benim eşim sigara içiyor ama sadece o ne yaptıysam bıraktıramıyorum üstelik eşimin işide çok stresli

ya bacım şok oldum herifim 11 yaşında kabakulak geçirmiş hemde 1.5 ay yatmış ya ne kader varmış çok üzgünüm şu an

üzülme canim bizim kaderimiz de bunu yasamak varmis hersey kader kismet elden gelen bisey yok...her kabakulak geciren azo olur mu bilmiyorum

güldürcek mi canim benim insalllah hepimizin yüzü güler...can sIKmadan olmuyor ki canim tamam üzülmeyecegim diyorum birde bakmisim agliyorum
kac kere soz verdim kendime ama kendi verdigim sözü tutamiyorum...herkezin oluyor bizim olmuyor insanin ici aciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…