• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bana 29 mart da transfer yapacaklarını söylemişlerdi
ama bugün aradılar ve çağırdılar 10 embriyo oluşmuştu bunların 7 tanesi çok iyi durumdaydı ve 2 tanesini bu gün transfer ettiler. çok heyecanlıyım 8 nisanda test yaptırmam gerekiyormuş. ne olur çok dua edin :))))))))

canım ne güzel gözün aydın :nazar::nazar::nazar::nazar:
rabbim bebişlerini sana bağışlar inş :emir_bebek::emir_bebek:
inş 8 nisanda güzel haberini alıcaz :49: ve halayını çekicez hep beraber :64::64::64:

insallah canim o günleri görmeyi rabbim hepimize nasip etsin.Allah bilir o zaman sofralari neler nelerle donatirsiniz
:9:

kızzz neler yapmayız kiii vallahi onlar için hergün böyle olurdum herhalde :52:kuzucuklarımız sağlıklı beslensinler diye vallahi elimden gelen herşeyi yaparım onlar için herşeye değer

Son düzenleme:
iyi aksamlar baharcigim. iyim hamd olsun. sen nasilsin.

allah iyilik versin canım bende iyiym şükür...
arunanın tefriciyelerini okuyup geldim...

iyi akşamlar cnmm
bende karnıbahar yaptım yedim bi tabakkk bilee eskiden sevmiyodum ama şimdi seviyommm:34:

afiyet olsun tatlım...
karnıbahar sevilmez mi yaaa :56:
şifa olsun yedikleriniz...

sağol canım bende bayılırım bamyaya hele eşim o da çok sever gelin hep beraber yiyelim:56::56:

inş bigün misafiriniz oluruz canım :16:

merhaba, benim eşimde azospermi, maalesef teseden bir sonuç çıkmadı biz donasyon yaptırmayı düşünüyoruz, bu konuda açılmış bir başlık varmıdır ya da deneyimi olan varsa dinlemeyi çok isterim..

umudunu çabuk yitirmişsin sen canım. biz tam 7 sene uğraştık. tese de bile çıkmamıştı. hatta profesörün biri bize olmayacak uğraşmayın demişti. ama şimdi normal yoldan canlı ücre oluyor. doktorumuz Emre Bakırcıoğlu bu konuda bir numara. mutlaka önce onla görüşün derim yinede sen bilirsin ama

slm kızlar nasılsınız ben bugun eşimle dısardaydım
oh gezdım sukur
sızler nasılsınız
YEŞİLİM bende bamyaya bayılırım ohhhh afiyet olsun
FLAZSK cnm karnıyarık sevilmez mi ayyy :56:
afiyet olsun canlarım bende köfte patates pılav var.........

yok be o okumaz zaten buraları sadece onun yazmasını istedim daha iyi yazar diye... birde gelen tepkiyi söyleyince görmeliydiniz onu çok utandı sanırım kırmızının en açık tonuydu yüzündeki... :) çok güldüm ALLAH ke da sizi güldürsün :)... bu arada çok dua edin ne olur bu ayın 29 unda büyük gün transferim olacak. ikiz istiyorum aslında

ama bugün aradılar ve çağırdılar 10 embriyo oluşmuştu bunların 7 tanesi çok iyi durumdaydı ve 2 tanesini bu gün transfer ettiler. çok heyecanlıyım 8 nisanda test yaptırmam gerekiyormuş. ne olur çok dua edin :))))))))

cnm rabbım nasıp etsın evlatlarını sana
inşllh sıkı sıkı annecıklerıne tutunurda sen de hamiş olursun bizde burda halaylar çekeriz

Son düzenleme:
slm kizlar benim esim azo degil ama cok cok az sperm cikisi var ve onlarinda morfolojisi kotu..2 tup denemem var ve malesef ikiside basarisiz..en son 2 ay once ciktim tedavide..denemdigim yapmadigim kalmadi..

hsyfer bende trabzondayim canim..safak beyde yaptirdim ikisinide..aslinda umut tup bebegi cok istiyorum..ama iste uzak olmasi kalacak yer v.s v.s bir suru sorun..siz trabzondami oturuyosunuz canim? memnunmusun umuttan

slm kizlar benim esim azo degil ama cok cok az sperm cikisi var ve onlarinda morfolojisi kotu..2 tup denemem var ve malesef ikiside basarisiz..en son 2 ay once ciktim tedavide..denemdigim yapmadigim kalmadi..

hsyfer bende trabzondayim canim..safak beyde yaptirdim ikisinide..aslinda umut tup bebegi cok istiyorum..ama iste uzak olmasi kalacak yer v.s v.s bir suru sorun..siz trabzondami oturuyosunuz canim? memnunmusun umuttan

evet trabzonda oyuruyoruz ve 7 sene sonunda doğru yeri bulduk diyorum...
umut çok ama çok doğru biryer. Şafak bey Özel karadenizdeki şafak beyse arkana bile bakmadan kaç derim. çok ilgisizler. bizi çırakların eline bıraktı o ve eşi. eşilabarotuvar sorumlusuydu o zaman şimdi nedir bilmiyorum çokta umrumda değil açıkcası. yüzünüze gülüyorlar ama sonrası malum... eşime tese operasyonu orada yapılmıştı ve hiç sperm bulunamamıştı. ALLAH Emre Bakırcıoğlundan Razı olsun. 10 embriyo oluşturduk 7 sinin durumu çok iyiydi. en iyilerinden 2 tanesini transfer ettiler bana bugün. diğerlerini perşembe günü donduracaklar.... Zaman kaybetme canım bence trabzonlarda. Biz cuma günü dönüyoruz Trabzona. 8 nisanda test yapılması lazımmış. ama o gün pazar gününe denk geliyor. 9 nisana kaldı. offf :))

Son düzenleme:
canım biz kırıkkalede oturuyoruz siz nerede oturuyorsunuz bizede alsanız olurmu acaba ilaç yurt dışından geliyormuş. çok moralim bozuldu 1,5 aydır ilaç çıkacak diye bekliyorduk çıktı ama gene bişey değişmedi moralim çok bozuldu bi de girdiğim eczacıların acımayla karışık sanki uzaydan gelecek yani gelemeyecek bi ilaç gibi bahsedip bakmaları yok mu valla kendimi bit ilacı arıyormuş gibi hissettim sanki aıds liyizde hemen bulaşacak tuhaftı yni neyse ya sabır ALLAH BÜYÜKTÜR

cnm eczacı eşimi ve beni tanıyor inan ben çok isterim ama denizbuluta ben eczacının adını verdim o aradı ilaç yok dedi dışarıya kargoyla göndermiyorlar heralde ama musait olduğumda burdaki eczaneleri dolaşır alabilirsem inan yardımcı olmayı çok isterim söz veremiyorum... dezizbulut bugün tekrar arıyacaktı bana yaz sonucu dedim ama ne oldu bilmiyorum haberim yok
bizde zaten ilacın hepsini alamadık bu kadar sıkıntı çekmeniz bizimde durumumuz aynı olduğu için anlıyorum inşallah bulursunuz... konyadayız biz bize tüp bebek yaptırdığımız yer önerdi eczaneyi en azından bize yok demiyorlar eczacıyla tanışınca eşim abi beni aratma diye tembih etti.. beni şimdiden korku sardı...

bahar bebekim napyosnn:54::54:
bebemmm tam uyumak üzereydim azcık direneyim dedim.
ne öyle ya tavuklar gibi erkenden uyucam dimi ama.
giremiyodum günlerdir tpiğe bi bakayım dedim...

bahar bebekim napyosnn:54::54:
bebemmm tam uyumak üzereydim azcık direneyim dedim.
ne öyle ya tavuklar gibi erkenden uyucam dimi ama.
giremiyodum günlerdir tpiğe bi bakayım dedim...

bebekimmmmmmmm hoşgeldin :70:
görmedim geldiğini kimse yok diye çıkmıştım...
dayanamadım bidaha gireyim yatmadan dedim :1:
iyi ki gelmişim sen varmışsın :16:
aman uyu dinlen bitanem yaaa...
hatta uykundan biraz da bana gönder...
bende günlerdir böyleyim :53:
uyku falan yok :50:
özlemişim valla senle topikte yazışmayı :29:
telde görüşüyoruz ama burada da bi başka valla :1:

Ben çıkıyorum arkadaşlarr iyi gecelerr:16:
bi süre olamıycam burda annem perşembe günü ameliyat olucak
dua edin arkadaşlar ne olur inş. güzel geçer ameliyatt ..:26:
allaha emanet olun görüşmek üzere:16:

Ben çıkıyorum arkadaşlarr iyi gecelerr:16:
bi süre olamıycam burda annem perşembe günü ameliyat olucak
dua edin arkadaşlar ne olur inş. güzel geçer ameliyatt ..:26:
allaha emanet olun görüşmek üzere:16:

iyi geceler canim.
annene acil sifalar diliyorum.rabbim narkozdan iyilesmis bir sekilde uyanmasini nasip etsin. anneni basinizdan eksik etmesin canim.

sende allaha emanet ol. görüsmek üzere.

ama bugün aradılar ve çağırdılar 10 embriyo oluşmuştu bunların 7 tanesi çok iyi durumdaydı ve 2 tanesini bu gün transfer ettiler. çok heyecanlıyım 8 nisanda test yaptırmam gerekiyormuş. ne olur çok dua edin :) mrb hayfer transfrn hayrli olsun ins yawrularn sana tutunmustr we ins hamilesndir senin icin dua edicem we sizin sorununuz neydi m.tesemi oldunuz bizde olczda ins sperm bulunur bizdede

Back
X