- 24 Aralık 2011
- 1.341
- 15
- 358
çok geçmiş olsun arkadaşım allah şifa versin eşine...
negüzel eşinde demek ki ara ara sperm çıkışı oluyor...
iyi bi tedaviyle sürekli çıkış olmasıda sağlanabilir...
kaan aydos, emre bakırcıoğlu, abdullah arman özdemir erkek infertilitesi konusunda çok başarılı drlar...
bence siz 3 hocaya da bi mail atın içinize hangisinin cevabı sinerse onunla başlarsınız tedavinize...
ayrıca iyi bi tüp bebek merkezinde sık sık sperm testi yaptırın ve çıkış olursa hemen dondurun...
allah yardımcınız olsun inş en kısa zamanda kavuşursunuz bebişlerinize...
canım kaan hocaya meil attım oda hemen cevaplamıştı ve şöyle yazmış iğne varmış bir tanesi 70 tl miş haftada 2 tane iğne testislerden galiba kullanılacak 4 yada 6 ay duruma göre kullanılacakmış daha sonra sperm çıkışı olmuşsa tamam sperm alınıp dondurulacak ama sperm çıkışı olmazsa tese yapılacakmış tese içinde 2000 tl imiş yanıma gelin muayene edyim ona göre dedi siz olsanız ne yaparsınız ben öyle çok uzun süre bekleyemem 6 yıldır tüp bebek yaptıramadık ilk defa nasip olursa bu yazın yapacağız ve raporu bekliyoruz ve bu ilaçlarıda kurumunuz karşılamıyor diye yazmıştı abdullah armanada yazdım şimdide onudan cevap bekliyorum birde şu emre bakırcı oğlunada mail atıp bakayım kızlar bir fikir verin bekliyorum canlarım