Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi aksamlar kizlarrr, nasilsiniz.

Allah kabul etsin niyetini canim. rabbim gönlünden gecirdigin hersyi nasip etsin sana insallah.

iyi akşamlar canım iyiyim şükür...
sen nasılsın ??
allah razı olsun canım benim
allah kabul etsin inş

selam canimm, ben iyim sen nasilsin bakalim.

rabbim daha iyi etsin bende iyiyim canımcım dün annemlere gittim bugünde kızkardeşimle eyüpteki feshaneye gittik hatay yöresinin fuarı vardı nefis künefesinden yedik alış veriş yaptık geldik yeni tarzım bu artık marketten alış verişi kestim artık ekolojik pazardan sebze meyve alıyoruz diğer şeyleride yöresel fuarlara gidip eksiklerimi alıyorum çok güzel geçiyor.hemde fabrikasyon ürünlerden uzak duruyorum belki azoyada iyi gelir doğal beslenmek

iyi etmişsin canım...
allah razı olsun canım aminnnnnnn
canım bizim istanbula gelmek için ayırdığımız para beklemediğimiz bi ödemeye gitmişti...
normalde bu cuma veya cumartesi gidecektik istanbula...
şimdi kociş ayarlamış gibi bişey...
allahın izniyle bi aksilik çıkmazsa haftaya cuma veya cumartesi oradayız
siz nezamanı düşünüyorsunuz ??
negüzel olur karşılaşsak

Son düzenleme:

ohhh keyifli gecmis günün cok sevindim.
dogal beslenmek iyi gelmezmi canim azoya hemde nasil iyi gelir. zaten dogal beslenemedigimiz icin bu derten muzdarubizya

iyi akşamlar kızlar size birşey sormak istiyorum
eşime dr avicap hapı verdi 30 gün boyunca kullandı ama kimisi avicap değil evicap kullanılması gerekirdi diyor.avicap a vitamini evicap e vitaminiymiş.bu süreçtede e vitamini önemli.sizlerin eşleri ne kullandı.kutu üzerinde yazan isimleriyle ifade ederseniz sevinim
aklım karıştı yanlışmı yaptık biz.

canım benim yoksa moralin ondanmı bozuktu kıyamam sana
bizde de hep hesapta olmayan şeyler ortaya çıkıyor
bugün isyan bayrağını çektim artık o yada bu benim önceliğim tedavim ve bebek olacak dedim
eşimde tamam istediğin zaman gideriz canını sıkma dedi
bende onun için hemen biran evvel gidelim akmı karamı belli olsun diyorum
8 senedir sabrediyorum artık önceliğim başkaları olmayacak
kime ne iyilik yaparsam yapayım herkes koynunda bebeğiyle oyuyor
bense gece başımı yastığa koyduğumda gözyaşlarımla başbaşa kalıyorum
inşallah rabbimde emeklerimizi boşa çıkarmaz

benim bu konuda bir bilgim yok maalesef.
ama doktorunuz verdiyse sizin a vitami yönlü tedaviye ihtiyaciniz vardir. herkes azo olsada sebebleri farkli oludundan kullanilan ilaclarda cesitlilik gösteriyor. sen aklini karistirma yeniden doktoruna danis.

iyi akşamlar arkadaşım hoşgeldin...
canım sperm için kullanılan daha çok evicap (e vitamini)...
e vitamini spermler için çok önemli çünkü...
ama siz kendi kafanıza göre alıp yanlış yapmış değilsiniz ki...
drunuz a vitaminini verdiyse vardır bi bildiği

iyi akşamlar canım.benim eşim evicap yani e vitaminini kullandı büyük ihtimalle sizikininde evicap olması lazım ama yinede başka arkadaşlarında cevaplarına kulak ver istersen

selam canlarım nasılsınız?
sen nasılsın cnm ben acayıp bı sekılde grıbım bronsıtım azdı yatıyorum sabahtan berı :2:
sen de gezmıssın oh iyi yapmıssın bende severım yoresel seylerı denemeyı.........

tatlım gelıyosun heeeeee
ınsallh goruselım tmm konusuruz
allh ıslerını kolay etsın

aslında dediğiniz gibi dr tavsiye etti, herkesde farkl tedavi uygulanıyor ama herkes evicaptan bahsediyor biz avicap
yarın başka bir dr gitcez bakalım o ne diyecek herşeyin hayırlısı artık
ilginize çok teşekkür ederim kızlar

evet canım bu yüzden moralim çok bozuktu
zaten ilaçlara bitkisellere bisürü para gidiyor...
anca para ayırmıştık istanbul için...
zaten 15 günde bi gidip gelecek kociş baya masraflı olacak...
biliyorsun bizim borcumuz çok zaten...
zaten evlendik herşeyimizi borçla kendimiz yaptık...
üstüne düğünden 1 ay sonra eşim rahatsızlığı yüzünden işten ayrılmak zorunda kaldı...
1,5 senelik tedavi masrafları falan derken çok açıldık...
hiç şikayetçi değilim rabbim sağlık versin hepsi ödenir gider...
ama hem borçları ödeyip hem tedaviyi sürdürmek daha da açılmamıza sebep oldu...
zaten tüp bebek için eşim yaza kredi çekecekti...
ama bukadar açılınca tedaviyi falan yaza yaptıramayız diye düşünüp perişan ettim kendimi
ama eşim herşey yoluna girecek yaza kadar diyor...
maaşıda artıyormuş...
bakalım artık rabbim nasip eder inş da bebişime kavuşmak için tüm engeller kalkar ortadan
sen de iyi demişsin eşine taviz verme daha fazla...
inş sizinde bi sürü sperminiz dondurulacak

Kızlar hep bildiğimiz şeylr belki eşlerimiz dar pantolan ve iç çamaırı giymesin bir doktor vaardı gittigimiz eşime öyle demişti bol pantolan giy çamasırını strec giyme ayakta durdugun zaman çamasırın rahatsız etmesin sperm üreticilerini gibi açıklamalar yaptı... bizimkisi dikkat ediyor artık inş. faydası olacaktır...inş...harnup keçi boynuzu pekmezi var oda fayda verir inş.. Rabbim tez zamanda bebek isteyenlere de bizlere önce hayırlı sonra Sağlıklı bebişler nasip etsin inş..

baharcım bende senin gibi düşünüyorum öncelik kesinlikle tedavi olmalı bizim önümüzü tese ameliyatını yapan dr kesti yok çare deyince bizde kaldık öyle hiç bişe yapmadan canım bu site sayesinde ben uyandım ve dr a gittik neyse bu zamana kadar eşimin ailesi için çaba gösterdik bundan sonra herşey bitti diyorum eşime çünkü yeri geldiğinde ellerin bile demediğini onlar dedi bize hiç birşey umrumda değil herkes keyfine yaşarken biz sıkıntımızı yaşadık kendi kendimize inşlh bundan sonra önceliğimiz bebeğimiz diyorum RABBİM yar ve yardımcımız olsun....

geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine bende hastaydım geçmedi ama şükürler olsun iyiyim en azından gezebilecek kadar

tatlım gelıyosun heeeeee
ınsallh goruselım tmm konusuruz
allh ıslerını kolay etsın

evet bitanem allah nasip ederse haftaya ordayız
tam günü belli olsun haber veririm ben
saol canımın içiiiiii
sen nasılsın sabah ki kadar kötü müsün hala :26:

vck kusura bakma isim yanlışlığı oldu ama ne fark eder hepimiz aynı dertten muzdaribiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…