iyi aksamlar kizlarrr, nasilsiniz.
Allah kabul etsin niyetini canim. rabbim gönlünden gecirdigin hersyi nasip etsin sana insallah.
iyi akşamlar canım iyiyim şükür...
sen nasılsın ??
allah razı olsun canım benim
allah kabul etsin inş
selam canimm, ben iyim sen nasilsin bakalim.
allah iyilik versin birtanem bende bakayım dedim eksik tefriciye kaldımı .ama birtek arunanınki belli değil şimdi sıra sende rabbim inşallah tez vaakitte gönlünün muradını versin sıkıntılarını da gidersin inşallah.canım siz ne zaman emre beye gitmeyi düşünüyorsunuz belki denk geliriz bizde önümüzdeki haftalarda gitmeyi planlıyoruz
rabbim daha iyi etsin bende iyiyim canımcım dün annemlere gittim bugünde kızkardeşimle eyüpteki feshaneye gittik hatay yöresinin fuarı vardı nefis künefesinden yedik alış veriş yaptık geldik yeni tarzım bu artık marketten alış verişi kestim artık ekolojik pazardan sebze meyve alıyoruz diğer şeyleride yöresel fuarlara gidip eksiklerimi alıyorum çok güzel geçiyor.hemde fabrikasyon ürünlerden uzak duruyorum belki azoyada iyi gelir doğal beslenmek
bende iyim baharcigim,disardaydim bugun, yeni geldim, dolaniyorum buralarda iste
iyi etmişsin canım...
Allah razı olsun canım aminnnnnnn
Canım bizim istanbula gelmek için ayırdığımız para beklemediğimiz bi ödemeye gitmişti...
Normalde bu cuma veya cumartesi gidecektik istanbula...
şimdi kociş ayarlamış gibi bişey...
Allahın izniyle bi aksilik çıkmazsa haftaya cuma veya cumartesi oradayız
Siz nezamanı düşünüyorsunuz ??
Negüzel olur karşılaşsak
iyi akşamlar kızlar size birşey sormak istiyorum
eşime dr avicap hapı verdi 30 gün boyunca kullandı ama kimisi avicap değil evicap kullanılması gerekirdi diyor.avicap a vitamini evicap e vitaminiymiş.bu süreçtede e vitamini önemli.sizlerin eşleri ne kullandı.kutu üzerinde yazan isimleriyle ifade ederseniz sevinim
aklım karıştı yanlışmı yaptık biz.
eşime dr avicap hapı verdi 30 gün boyunca kullandı ama kimisi avicap değil evicap kullanılması gerekirdi diyor.avicap a vitamini evicap e vitaminiymiş.bu süreçtede e vitamini önemli.sizlerin eşleri ne kullandı.kutu üzerinde yazan isimleriyle ifade ederseniz sevinim
sen nasılsın cnm ben acayıp bı sekılde grıbım bronsıtım azdı yatıyorum sabahtan berı :2:selam canlarım nasılsınız?
iyi etmişsin canım...
allah razı olsun canım aminnnnnnn
canım bizim istanbula gelmek için ayırdığımız para beklemediğimiz bi ödemeye gitmişti...
normalde bu cuma veya cumartesi gidecektik istanbula...
şimdi kociş ayarlamış gibi bişey...
allahın izniyle bi aksilik çıkmazsa haftaya cuma veya cumartesi oradayız
siz nezamanı düşünüyorsunuz ??
negüzel olur karşılaşsak
canım benim yoksa moralin ondanmı bozuktu kıyamam sana
bizde de hep hesapta olmayan şeyler ortaya çıkıyor
bugün isyan bayrağını çektim artık o yada bu benim önceliğim tedavim ve bebek olacak dedim
eşimde tamam istediğin zaman gideriz canını sıkma dedi
bende onun için hemen biran evvel gidelim akmı karamı belli olsun diyorum
8 senedir sabrediyorum artık önceliğim başkaları olmayacak
kime ne iyilik yaparsam yapayım herkes koynunda bebeğiyle oyuyor
bense gece başımı yastığa koyduğumda gözyaşlarımla başbaşa kalıyorum
inşallah rabbimde emeklerimizi boşa çıkarmaz
canım benim yoksa moralin ondanmı bozuktu kıyamam sana
bizde de hep hesapta olmayan şeyler ortaya çıkıyor
bugün isyan bayrağını çektim artık o yada bu benim önceliğim tedavim ve bebek olacak dedim
eşimde tamam istediğin zaman gideriz canını sıkma dedi
bende onun için hemen biran evvel gidelim akmı karamı belli olsun diyorum
8 senedir sabrediyorum artık önceliğim başkaları olmayacak
kime ne iyilik yaparsam yapayım herkes koynunda bebeğiyle oyuyor
bense gece başımı yastığa koyduğumda gözyaşlarımla başbaşa kalıyorum
inşallah rabbimde emeklerimizi boşa çıkarmaz
sen nasılsın cnm ben acayıp bı sekılde grıbım bronsıtım azdı yatıyorum sabahtan berı :2:
sen de gezmıssın oh iyi yapmıssın bende severım yoresel seylerı denemeyı.........
tatlım gelıyosun heeeeee
ınsallh goruselım tmm konusuruz
allh ıslerını kolay etsın
tatlım gelıyosun heeeeee
ınsallh goruselım tmm konusuruz
allh ıslerını kolay etsın
baharcım bende senin gibi düşünüyorum öncelik kesinlikle tedavi olmalı bizim önümüzü tese ameliyatını yapan dr kesti yok çare deyince bizde kaldık öyle hiç bişe yapmadan canım bu site sayesinde ben uyandım ve dr a gittik neyse bu zamana kadar eşimin ailesi için çaba gösterdik bundan sonra herşey bitti diyorum eşime çünkü yeri geldiğinde ellerin bile demediğini onlar dedi bize hiç birşey umrumda değil herkes keyfine yaşarken biz sıkıntımızı yaşadık kendi kendimize inşlh bundan sonra önceliğimiz bebeğimiz diyorum RABBİM yar ve yardımcımız olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?