Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine bende hastaydım geçmedi ama şükürler olsun iyiyim en azından gezebilecek kadar

inan ki değil gezmek kendıme corba bıle yapamadım bugun
ahh koca tl ben gelıyım sana bakıcam dedı adam geldi bı bardak caydan sonra nakavt uyudu kaldı

canım geçmiş olsun rabbim anneciğine acil şifalar versin inşallah , sağsalim kurtulur allahın izni ile ...

evet bitanem allah nasip ederse haftaya ordayız
tam günü belli olsun haber veririm ben
saol canımın içiiiiii
sen nasılsın sabah ki kadar kötü müsün hala :26:

hiç soram ya benı fena carptı aksam ates cıkar bılırsın ya bırasz atesım var
ama sukur sımdı sabahtan bırazcık ıyıyım

canım bozma moralini kimseyide düşünme eşin ve kendinden başka...
inş herşey bundan sonra daha iyi olur sizin için...
allah hakkınızda hayırlısını versin

baharcım ALLAH yardımcınız olsun size aileden destek yok mu canım

inan ki değil gezmek kendıme corba bıle yapamadım bugun
ahh koca tl ben gelıyım sana bakıcam dedı adam geldi bı bardak caydan sonra nakavt uyudu kaldı

canım benim Allah şifa versin evet ben o hastalıkları çok iyi bilirim şimdi şükür tek değilim en azından ablam var
eşimin işi çok uzak işten gelmesi bile 3 saat sürüyordu.ama sağolsun kaynanam üst katımda hadi bana getirmedin oğlun işten aç gelicek ona bir tas çorba getirseydin
inan birgün çok hastayım kaynanamın sesi geliyor karşı komşuma tencereyle dolma götürmüş benim hasta olduğumu bildiği halde getirmedi.
bir hafta sonra o hasta oldu bende aldım onu hastaneye götürdüm ilgilendim ilacını aldım yemeğe çağırdım kadın varya yerin dibine girdi

canım bozma moralini kimseyide düşünme eşin ve kendinden başka...
inş herşey bundan sonra daha iyi olur sizin için...
allah hakkınızda hayırlısını versin

baharcım canım inanki 7 yıldır eşim ailesi için kendini bitirdi tabi benide sinirlerim çok bozuk şimdide kimse kıymet bilmiyor annemiz bile yeri gelince bizi üzücek şeyler diyebiliyor belkide istemeden ama bilirsiniz bizim durumumuzdaki insanlar hassas oluyor bunada kimse dikkat etmiyor ama böyle giderse herkesin üstüne çizgi çekecem

çek gitsin tatlım

Son düzenleme:
...........................

Son düzenleme:
aslında onlar kıymetımızı iyi bılırler ama asla soylemezler
sen geende dogru olanı yapmıssın cnm balık bılmezse halık bılır 44:galıba boyle bıseydı aman atesten sapıtıyorum galıba anlasılmıstır umarım)

canim gecmis olsun.dikkat et kendine.

sağol bı tanem allh razı olsun

vck kusura bakma isim yanlışlığı oldu ama ne fark eder hepimiz aynı dertten muzdaribiz

fark etmez canım yazılanları zaten hepimiz okuyup cevaplıyoruz .canım aynen senin dediğin gibi 8 senedir kimse derdiniz nedir diye sormadı herkes para istedi faturalarını ödettiler milyarlarca aidat borçlarını ödettiler ki en sonunda gelin artık ödemem değince kötü oldu yani neden ben hep ödiycekmişim anlamıyorum ben evimde oturuyor kendimi kısıtlıyorum kaynanam mübarek elktirikli halıyla afedersin ama k....nı ısıtıyordu.bende eşimin maaşını onun faturasına aidatına cep harçlığına harcıyordum.diğer yandan abisi çalışmıyordu benim eşim onlara bakıyordu hemde benim evimde olmayan herşey onlarda vardı .görümcemin durumu çok iyi trilyonları var herkese dağıtır ama bize gelince bütün akan musluklar kapanır.aman sen yinede boşver benden uzak olsunlarda ben böyle iyiyim

arkadaşlar merhaba,
artık pek girmiyorum;çünkü odaklanarak yaşayınca çok daha kötü oluyorum,
arada giriyor güzel haberlerinizi alıp seviniyor, kötü haberler ile ise üzülüyorum
hepimiz için hep dua ediyorum
size bişey sorcam eşi fsh tedavisi olan var mı?
kaan hoca fsh tedavisi öneriyor; düşük bir umutla ama hiçbirşey yapmamakdan iyi diye düşünüyoruz
yaza işi bırakmayı düşünüyorum, maliyetli bir tedavi mi, öyle ise bırakmamalıyım da
aylık ne kadar dır acaba bu hormon ilaçları, sgk karşılar mı?
teşekkürlerr

hanımlar merhaba nasılsınız?hepsini okuyamadım ama aranızda rahatsız olanlar varmış geçmiş olsun ,kendinize iyi bakın.
İzmir Özel Kent Hastanesine giden var mı aranızda lütfen cevap yazarsanız sevinirim ....sevgiyle kalın :)

cnm hoşgeldin nsılsın nerelerdesın ozlettın kendını
cnm fsh yuksek mı cıkıyo benım bı bılgım yok ama muhakkak bırılerı saan cevap verır

eskiden unutkandım şimdide dikkatsiz satırlarca yazını görmedim
ah canım ah şu maddi imkansızlık varya bütün kavgamızın hastalıklarla mücadele edemeyişimizin
herşeyin sebebi bu kendim için hastaneye gitmiyorum herşeyden geçmişim ama bu dünyada en çok istediğim
ve bir kere dahi kucağıma almak için canımı vereceğim çocuğumun olması için kanımın son damlasına kadar mücadele edicem
artık beni hiçbir sıkıntı ne maddi ne manevi engelleyemeyecek
inan bana içimdeki yara daa çok büyüyor bir meleğim olsa ona sarılınca bütün dünyanın sıkıntılarını arkama alsam
inşallah canım senin dedğin gibi bir sürü sperm çıkar ve bende bebeişime kavuşurum.
canımcım sende canını sıkma inşallah Rabbim sıkıntılarınızı giderir herşeyin başı sağlık eşin ve sen sağlıklı olun
eşinin maaşınada güzel bir zamda gelir sizde bebişinize rüzgar hızıyla kavuşursunuz inşallah.
bebeğim haberleşelim belki aynı zamana randevu alırız

cnm hoşgeldin nsılsın nerelerdesın ozlettın kendını
cnm fsh yuksek mı cıkıyo benım bı bılgım yok ama muhakkak bırılerı saan cevap verır

canım çok sağol,
sana da geçmiş olsun:)
hep aklımda ve dualarımdasın , hepiniz öylesiniz
yok eşimin fsh ı yüksek değil, referaans aralığında
mikrotese de sperm çıkmayan ve fsh normal olan hastalarda
vucuda fsh hormonu yükleyerek bir tedavi uygulayark 6 ay boyunca sonra tekrar mikrotese ile sperm aranıyormuş
%20 oranın da sonuc veriyormuş
ama henüz kaan hoca ya tedaviye gitmedik, gitmeyi düşünüyoruz
ama bu tedavinin maliyeti hakkında herhangi bir fikrimiz yok
belki burada eşleri bu tedaviyi olmuş arkadaşlar vardır diye düşündüm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…