Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canm benim esimde inmemis testise bagli azosperm sperm tahlillerinde sıfır sperm cikiyo ama 40 bin yuwarlak hucre cikiyor bunu doktora sordum yuwarlak hucre cikmasi malesf bisey ifade etmiyormus bizde m.tese olcaz ins m.tesede sperm cikar gecms olsun canm allahm hepimzn yardmcsi olsun bu yolda

saol cnm.çekmeyen bilmiyor.başına gelmeyen anlamıyor.1 haftadır ne yedim ne içtim ne uyudum bi ben bi eşim bi rabbim biliyor.bizimde sperm sayısı 0 çıktı.biz daha yeni öğrendik.önce azosperminin nedenine bakıcaz.çarşamba günü randevumuz var.belki diyorum sadece sperm kanalları tıkalıdır ve basit bir operasyonla çözümlenir.sizede geçmiş olsun.rabbim hepimize önce sağlık ve sabır versin.evlat yüzüne hasret bırakmasın.hangi hastaneye gidiyorsunuz?? ve bitkisel bişey kullandınızmı??

cnm çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum senin şuanki durumunu ben ve burdaki bütün arkadaşlar yaşadı yaşıyorlar...
Cnm sizdeki azo sebebi neymiş neden kaynaklanmış y delasyon tahlilleriniz yapıldımı hangi şehirdesiniz....
Ben 8 yıllık evliyim eşim 1 tese 1 mikro tese geçirdi hiç sperm bulunamadı
ankarada kaan aydost diye bi dr duyduk geçen yıl nisan ayında ona gittik
1 yıldır onun tedavisinde onun kontrolündeyiz
azo için zaten diğer doktorlar hiç bir tedavi ilaç şu bu önermiyorlar
biz şuanda
clomen tablet,evicap,zingo,tribulus terrest,proxeed plus,com vitex
arısütü,polen,keçiboynuzu kürü kullanıyoruz cnm
eşim bal yemediği için macun kullanamıyorum malesef
ama burda çok güzel bol çeşitli macun tariflerinden de hazırlayıp eşine kullandırabilirsin
allah şisafını versin cnm inşlh bebeğine kavuşursun...

hazalcm mrb biz caksr kullanyoruz we baln icine polen corek otu cewiz findk keci boynuzu pekmezi karstrdk we bunlari macun haline getrdk we bol yesillk tuketyoruz bakalm nisanda sperm tahli yaptrcz ins cikar

gittik cnm tabii ki o da bıze klomen bıde ısmını hatırlayamadıgım bı ılac vermıstı esım kullandı 1 yıldan askın sonuc hep aynı cıkınca bıraktık bızde
artık esım pek dr gıtmek ıstemıyo haklı 6 senedır o macun senın bu bıtkı benım kullandı durdu
ınşlh artık kullandıgımız ılac ıse yarar da bızde spermler goruruz.........

evet cnm yanlızlık allah mahsus ama bızım de elımızden bı sey gelmıyo 6 senedır bombos bı evde sessız sedasız oturmak
her yerden cocuk seslerı gelmesı bazen ınsanı zorluyo
genede allha sıgınıp dua edıyoruz rabbım bı gun belkı bızımde dualarımızı kabul eder aminnnnnnnnnnn

hazalcım bende senin yaşadıklarını yaşadım 7 yıl önce hemen eurofertilde m tese ameliyatı olduk bişe çıkmadı ve dr bize çaresi yok dedi ne iğne ne ilaç biz böyle 4 yıldır yaşıyoruz bende geçen hafta salı regli oldum ve tabi her regli dönemimde olduğu gibi çok kötü oldum ve araştırdım bu siteden bir kaç dr ismi buldum birincisi zafer oyman ikincisi emre bakırcıoğlu ve kaan aydost biz zafer beyegittik yakın olması nedeniyle canım bize bir moral verdi anlatamam elinde dosya bize örnekler gösterdi 0 olupta bebek sahibi olan bir çok insan varmış meğer inşlh bizde haz 20 de ameliyat olacak eşim çıkarsa tüp bebek yaptırıcaz inşlh canım senin şansın hemen bunu öğrenmen bence kendine uygun olanı seç ve zaman kaybetme bu sitede hayfer diye bir arkadaş var onun mesajını oku canım moralin düzelecektir ALLAH a emanet ol

cemrem ya benim eşimede klomen verdi acaba bizde işe yararmı ne yapalım ya bilemedim offffffffffffffffff

cemrem ya benim eşimede klomen verdi acaba bizde işe yararmı ne yapalım ya bilemedim offffffffffffffffff

bilemıyorum kı tatlım ama inşlh yarar sıze
herkese aynı olmuyo bızde yararamadı belkı sıze yarar
hazıranda amelıyatınız ınşlh guzel gecer sperm bulunur sende hamıs olursun kız.....

denizbulutcum biz bursadayız.ama her şehirden doktor önerilerine açığız.şimdilik elimizde 2 tane spermiogram sonucu var.yarın kan tahlili ve ultrasyon çektiricez.haftaya tüm sonuçlarımızla birlikte tekrar bi spermiogram yaptırarak doktorumuza gidicez.ve hastalığın nedenini kesin bi şekilde öğrenicez.tedavi basamaklarını az çok görüştük doktorla ama bütün tahlilleri görüp kesin bi yolda ilerlemek istiyoruz?? kime sorsam acıbademi öneriyor.çok korkuyorum.umudumu yitirmiyim diyorum ama ara ara ağlama krizlerine giriyorum.iş,sosyal özel hayatım altüst oldu.onca şey okudum 1 haftadır bu tedaviden olumlu sonuç alan bir elimin parmağını geçmedi sanki:/:/:/:/ allahım çok büyük..O "OL" diyipte olduramayacağı hiçbirşey yok şüphesiz..

cnm arkadasım ılk zamanlar hepımız senın gıbıydık ben ılk zamalar aglamktan bıtap olmustum ama sımdı gene aglıyorum da eskısı gıbı degıl cunku ben elımden gelenı yapıyorum gerısı allha kalmıs evet bence siz once sonucları gosterın nedenını ogrenın ondan sonra karar verın kıme gıtmelısınız dıye tatlım

bilemıyorum kı tatlım ama inşlh yarar sıze
herkese aynı olmuyo bızde yararamadı belkı sıze yarar
hazıranda amelıyatınız ınşlh guzel gecer sperm bulunur sende hamıs olursun kız.....

acaba klomen kullanıpta sperm sahibi olan insanlar varmı varsa ltfn bizi bilgilendirsinler

tatlım sen kac yasındasın nerde oturuyorsun
eger soyledıysen kusura bakma ben bıraz unutkan oldum da

inşallah ameliyatınız çok başarılı geçer canım.inşallah rabbim sizin yüzünüzü güldürür.o doktorlar hangi şehirlerde cnm yazarmısın bana..

teşekkür ediyorum valla deli gibi okuyorum artık burdan, nisan ayına randevu aldık kapsamlı araştırma için. Sonuc imkansız çıkacak diye de bi yandan korkuyorum nolcak bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…