canm benim esimde inmemis testise bagli azosperm sperm tahlillerinde sıfır sperm cikiyo ama 40 bin yuwarlak hucre cikiyor bunu doktora sordum yuwarlak hucre cikmasi malesf bisey ifade etmiyormus bizde m.tese olcaz ins m.tesede sperm cikar gecms olsun canm allahm hepimzn yardmcsi olsun bu yolda
bizde tam 1 hafta önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik.hayatımız alt üst oldu diyebilirim.1 haftadır deli gibi okuyorum araştırıyorum.bikaç hastaneye gittik.eşimle birlikte eş zamanlı operasyon geçirip tese ameliyatıyla tüp bebek sahibi olmaya çalışıcaz.ilk öğrendiğimde kendimi tek sanıyordum.meğerse bizimle aynı kaderi paylaşan nekadar çok insan varmış.rabbim kimseye böyle bi sıkıntı vermesin inşallah..sizden istediğim nolur bana yardımcı olun.tüp bebek merkezi ve doktor tavsiye edebilecek olanlar lütfen yazsınlar.ve bitkisel şeyler kullananlar varsa yazsınlar.çakşır otu varmış? Kullananlarınız varmı?? Ve şimdilik acıbadem dr.şahin beye gidiyoruz.lütfen cevaplarınızı bekliyorum..
kızlar slm bugun sukur allaha ıyıyım
CNM BIZDE SORUN ESIM COCUKKEN KABAKULAK GECIRMIS ATESLI
evlendıgımızın 3 ayında ogrendık azoyu ogunden bu gune dek herseyı yaptık 2006 tese 2009 mıcro tese oldu eşim sonuc sercolly cell cıktı
sımdı esım panax kullanıyo bakalım ben evlılenelı 6 sene olmak uzere bızım hıkayemız bu.........
cemremcim benim eşimde m tese oldu bişe çıkmadı şimdi zzafer bey gittik ilaç verdi haz 20 ameliyat olacak tekrar inşlh bu sefer çıkar spermler de bir bebek sahibi oluruz bende bilmiyorum çok kafam karışık yanlızlık çok kötü helede bu güzel güneşli havalarda
ay inşlh bitanem yaa inşlh spermler hepimiz de dolsun taşsın inşlh
bugünde ovitrelleyi kullanalımda kyarın kaan beyle konuşayım 1 tane iğne bulabildik diye diyorum cnm...
Bizdede sertoli cell only var kaan beye göre elonge hücre diyor((
siz hiç kaan beye gittinizmi cnm...
cemremcim benim eşimde m tese oldu bişe çıkmadı şimdi zzafer bey gittik ilaç verdi haz 20 ameliyat olacak tekrar inşlh bu sefer çıkar spermler de bir bebek sahibi oluruz bende bilmiyorum çok kafam karışık yanlızlık çok kötü helede bu güzel güneşli havalarda
saol cnm.çekmeyen bilmiyor.başına gelmeyen anlamıyor.1 haftadır ne yedim ne içtim ne uyudum bi ben bi eşim bi rabbim biliyor.bizimde sperm sayısı 0 çıktı.biz daha yeni öğrendik.önce azosperminin nedenine bakıcaz.çarşamba günü randevumuz var.belki diyorum sadece sperm kanalları tıkalıdır ve basit bir operasyonla çözümlenir.sizede geçmiş olsun.rabbim hepimize önce sağlık ve sabır versin.evlat yüzüne hasret bırakmasın.hangi hastaneye gidiyorsunuz beylikduzu medkana hasthansne gdyrz canm
bizde tam 1 hafta önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik.hayatımız alt üst oldu diyebilirim.1 haftadır deli gibi okuyorum araştırıyorum.bikaç hastaneye gittik.eşimle birlikte eş zamanlı operasyon geçirip tese ameliyatıyla tüp bebek sahibi olmaya çalışıcaz.ilk öğrendiğimde kendimi tek sanıyordum.meğerse bizimle aynı kaderi paylaşan nekadar çok insan varmış.rabbim kimseye böyle bi sıkıntı vermesin inşallah..sizden istediğim nolur bana yardımcı olun.tüp bebek merkezi ve doktor tavsiye edebilecek olanlar lütfen yazsınlar.ve bitkisel şeyler kullananlar varsa yazsınlar.çakşır otu varmış? kullananlarınız varmı?? ve şimdilik acıbadem dr.şahin beye gidiyoruz.lütfen cevaplarınızı bekliyorum..
evet cnm yanlızlık allah mahsus ama bızım de elımızden bı sey gelmıyo 6 senedır bombos bı evde sessız sedasız oturmak
her yerden cocuk seslerı gelmesı bazen ınsanı zorluyo
genede allha sıgınıp dua edıyoruz rabbım bı gun belkı bızımde dualarımızı kabul eder aminnnnnnnnnnn
cemrem ya benim eşimede klomen verdi acaba bizde işe yararmı ne yapalım ya bilemedim offffffffffffffffff
denizbulutcum biz bursadayız.ama her şehirden doktor önerilerine açığız.şimdilik elimizde 2 tane spermiogram sonucu var.yarın kan tahlili ve ultrasyon çektiricez.haftaya tüm sonuçlarımızla birlikte tekrar bi spermiogram yaptırarak doktorumuza gidicez.ve hastalığın nedenini kesin bi şekilde öğrenicez.tedavi basamaklarını az çok görüştük doktorla ama bütün tahlilleri görüp kesin bi yolda ilerlemek istiyoruz?? kime sorsam acıbademi öneriyor.çok korkuyorum.umudumu yitirmiyim diyorum ama ara ara ağlama krizlerine giriyorum.iş,sosyal özel hayatım altüst oldu.onca şey okudum 1 haftadır bu tedaviden olumlu sonuç alan bir elimin parmağını geçmedi sanki:/:/:/:/ allahım çok büyük..O "OL" diyipte olduramayacağı hiçbirşey yok şüphesiz..
bilemıyorum kı tatlım ama inşlh yarar sıze
herkese aynı olmuyo bızde yararamadı belkı sıze yarar
hazıranda amelıyatınız ınşlh guzel gecer sperm bulunur sende hamıs olursun kız.....
hazalcım bende senin yaşadıklarını yaşadım 7 yıl önce hemen eurofertilde m tese ameliyatı olduk bişe çıkmadı ve dr bize çaresi yok dedi ne iğne ne ilaç biz böyle 4 yıldır yaşıyoruz bende geçen hafta salı regli oldum ve tabi her regli dönemimde olduğu gibi çok kötü oldum ve araştırdım bu siteden bir kaç dr ismi buldum birincisi zafer oyman ikincisi emre bakırcıoğlu ve kaan aydost biz zafer beyegittik yakın olması nedeniyle canım bize bir moral verdi anlatamam elinde dosya bize örnekler gösterdi 0 olupta bebek sahibi olan bir çok insan varmış meğer inşlh bizde haz 20 de ameliyat olacak eşim çıkarsa tüp bebek yaptırıcaz inşlh canım senin şansın hemen bunu öğrenmen bence kendine uygun olanı seç ve zaman kaybetme bu sitede hayfer diye bir arkadaş var onun mesajını oku canım moralin düzelecektir ALLAH a emanet ol
tatlım sen kac yasındasın nerde oturuyorsun
eger soyledıysen kusura bakma ben bıraz unutkan oldum da
inşallah ameliyatınız çok başarılı geçer canım.inşallah rabbim sizin yüzünüzü güldürür.o doktorlar hangi şehirlerde cnm yazarmısın bana..
ah cnm bilmiyorumki rapora baktım ama anladığım birşey yoktu
orda yuvarlak hücre yazıyor lökosit baktrei yok diyor
galiba olgunlaşmamış sperm hücresimi ne bende bilmiyorum cnm bilen arkadaşlar yardımcı olurlar..
yaşım 25 istn bağcılarda siz nerde yaşıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?